Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eline emegine saglik canim
kilo verenleride ayrica tebrik ederim selametle kalin...

Eline emegine saglik canim
kilo verenleride ayrica tebrik ederim selametle kalin...

Hafsamk lutfen kendini uzme ve bundan sonrasi icin bi adim at. Burda hep beraber bunu basaricaz, dusucez kalkicaz ama olacak... Daha sık ugra buraya. En azindan gundeminde olsun surekli... Depresyonla bi yere gelemeyiz.. Kendine guven lutfen...
Burda ciddi kilo verenler var sen de ben de onlardan biri olabiliriz... Lutfen kendine haksizlik etme canim...

Ben kilo bildirimini unuttum zaten 100 gr vermişim
listeler için teşekkürler
dereceye girenleri yürekten tebrik ediyorum

Cok tesekkur ederim elif. Bugun diyet adina guzel gecti hamdolsun.

Bu saatte hali sildim kollarim koptu resmen hali temizligi icn bildiginiz kolay bir yontem var mi

Ucundan cakmagi cak birak halinin ustune kapiyi kapa odadan cik ve kurtul

Ben siliyorm biraz islak makineylede cekiyorum. Mutfak ve oturma odasi halilarini sık sık veriyodum yikamaya. Son verdigimden sonra polar hali ortusu aldim onu serdim mutfaga en azindan kirlenince yikarim sererim. Cocuklu eve sart bence. Sabah portakal suyu dokmustu mesela

Bence de hali ortusu cok mantikli.. Yegenlerim yazin kalmaya geliyo bana abimle yengem olmadan. Ben de epey simartiyorum tabi.. 10 gunde evin alti ustune geliyor, halilar ucuyo falan. O donemlerde ben de hali ortusu kullaniyorum. Sanirim cocuktan sonra da oyle yaparim.

Bugun erken yatacagim ins beynim sulandi butun gungece vardiyasina duyurulur o gelince mesaji alir....

Elif balli sut ismarliyim sana icen mi :) bana sut yapsin saga kalsiyum. Magnezyumu neyin ihmal etme kullan emi.
Sen ikram edersin de icmem mi :) magnezyumu iciyorum da decavit artik midemi bulandirdi aylardir. Bi kac gundur vitamin almiyorum bi ara yine baslarim:)

Kızlar bende ne yapsam diye düşünüyorum. Sanırım yarın tüm evi halı yıkama veya silerek temizlemem gerekecek. Banyoya gittim. Kp.yerleri batırmış. Farketseydim hemen hallederdim .sonradan gördüm. Paspasları attım makinaya yerleri sildim. Dokunabileceği heryeri sildim farkettirmeden. Banyo tarafını temizledim . Yaptığının farkında değil. Uyandırmak istemiyorum. Yarın eşim evden götürür kalan heryeri temizlerim diyorum. Nereye dokunduğunü bilemem heryeri yapmam lazım

Amiin
sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…