HAFTANIN 1.si.....................................- 1.5 kg........................................ UHIBBUKE
HAFTANIN 2.si......................................- 1 kg................................................ DAFI
HAFTANIN 3.leri.................................-0.8 kg................................ NHTLYZ & PLYNA
AYIN 1.si................................... - 3.2 kg.......................................ASUMANZEYNEP
AYIN 2.si....................................... - 2.3 kg ............................................. PLYNNA
AYIN 3.sü........................................ - 1.3 kg................................................ YENA
HAFTANIN 1.si.....................................- 1.5 kg........................................ UHIBBUKE
HAFTANIN 2.si......................................- 1 kg................................................ DAFI
HAFTANIN 3.leri.................................-0.8 kg................................ NHTLYZ & PLYNA
AYIN 1.si................................... - 3.2 kg.......................................ASUMANZEYNEP
AYIN 2.si....................................... - 2.3 kg ............................................. PLYNNA
AYIN 3.sü........................................ - 1.3 kg................................................ YENA
Hafsamk lutfen kendini uzme ve bundan sonrasi icin bi adim at. Burda hep beraber bunu basaricaz, dusucez kalkicaz ama olacak... Daha sık ugra buraya. En azindan gundeminde olsun surekli... Depresyonla bi yere gelemeyiz.. Kendine guven lutfen...Dostlar hic yuzum yok. Bu haftada boyle gecti. Ben 2015 i yine kendime bi faydam dokunmadan bitirdim. Canim sıkkın biraz. Duam odurki 2016 da artik daha zayif olayim. Kilomu yazamadim sabahdan beri affedin. 125 kilo ile yoluma devam ediyorum iste.
Cok tesekkur ederim elif. Bugun diyet adina guzel gecti hamdolsun.Hafsamk lutfen kendini uzme ve bundan sonrasi icin bi adim at. Burda hep beraber bunu basaricaz, dusucez kalkicaz ama olacak... Daha sık ugra buraya. En azindan gundeminde olsun surekli... Depresyonla bi yere gelemeyiz.. Kendine guven lutfen...
Burda ciddi kilo verenler var sen de ben de onlardan biri olabiliriz... Lutfen kendine haksizlik etme canim...
Yikamaya gondermekBu saatte hali sildim kollarim koptu resmen hali temizligi icn bildiginiz kolay bir yontem var mi
Bu saatte hali sildim kollarim koptu resmen hali temizligi icn bildiginiz kolay bir yontem var mi
Sen ikram edersin de icmem mi :) magnezyumu iciyorum da decavit artik midemi bulandirdi aylardir. Bi kac gundur vitamin almiyorum bi ara yine baslarim:)Bugun erken yatacagim ins beynim sulandi butun gungece vardiyasina duyurulur o gelince mesaji alir....
Elif balli sut ismarliyim sana icen mi :) bana sut yapsin saga kalsiyum. Magnezyumu neyin ihmal etme kullan emi.
Bu saatte hali sildim kollarim koptu resmen hali temizligi icn bildiginiz kolay bir yontem var mi
Amiinİyi geceler hatunlar,umarım hepiniz iyisinizdir.
Herkese sağlık dolu, mutlu,huzurlu yıllar diliyorum. Umarım bu yıl hepimiz için mutluluk getirir.
Dafi abla Allah kolaylık versin, zor gerçekten. İnşallah kolaylaşır her şey senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?