Yok canim :) benim oglan 6 ya gidiyo daha ama seviyomus kizi oda beni seviyo diyo :)
Sizin yasinizda ask sevgi olmaz hoslanmak begenmektir o diye 100 kere dedik ins dinler bizi :)
Allahim yarabbim yesinler onlarin askini :)Yok canim :) benim oglan 6 ya gidiyo daha ama seviyomus kizi oda beni seviyo diyo :)
Sizin yasinizda ask sevgi olmaz hoslanmak begenmektir o diye 100 kere dedik ins dinler bizi :)
Asuman abla az yimissin sen kilo verirsin boyleHayırlı akşamlar
Günüm epey hareketli geçti
Fazla yemedim şükür akşam yemeği olarak yarım Kıymalı pide yedim salatayla saat 4 de
Hafiye bonus is basinda deseneFace de oglanin begendigi kiza bakiyorum ilginc bir duygu
Benimkide karisikri sabah normal kahvalti ogle pogaca aksam balik salataKarisik beslenmeli bir gundu benimkide. Yarina daha duzenli olur ins.
Bu millet nerde ne yiyo acaba?
ya gördüğüm bütün çocuklar hasta.büyükler hasta olunca hadi neyseen çocukların hastalığı kötüYettim asuman abla. Bu karda kista ablam cagirdi irmik helvasi yemeye. Agla agla zor giydirdim cocugu orada uyudu uyandi yine agliyo bana yapismis bi sekilde.
Huyu degisti bisey oldu nesesi bile gitti cocugun. Cok ilac kullanmak istemiyorum tabiki ama boyle iyilesemedi demek ilaclikti bu cocuk.
Sorun değil Sağol canım ayakta idare ediyorum şükürgeçmiş olsun asuman..isim ile hitap ediyorum ama burada kimsenin yaşını bilmiyorum
Olur tabii :)Asuman abla diyeyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?