bir sorunu mu var kayınpederininKızlar bende ne yapsam diye düşünüyorum. Sanırım yarın tüm evi halı yıkama veya silerek temizlemem gerekecek. Banyoya gittim. Kp.yerleri batırmış. Farketseydim hemen hallederdim .sonradan gördüm. Paspasları attım makinaya yerleri sildim. Dokunabileceği heryeri sildim farkettirmeden. Banyo tarafını temizledim . Yaptığının farkında değil. Uyandırmak istemiyorum. Yarın eşim evden götürür kalan heryeri temizlerim diyorum. Nereye dokunduğunü bilemem heryeri yapmam lazım
Yok canımbir sorunu mu var kayınpederinin
Yikamaya gondermek
Hali silmekten nefret ediyorum da sık sık yikamaya gonderiyorum ben valla
Misafirlerim gittiler
İkramlardan sadece 1er lokma yedim
Yelizcim halıları yikamaya gönderiyorum :)çok kolay oluyor
Ya bende o ortuleri sevmiyorum malesfUcundan cakmagi cak birak halinin ustune kapiyi kapa odadan cik ve kurtul
Ben siliyorm biraz islak makineylede cekiyorum. Mutfak ve oturma odasi halilarini sık sık veriyodum yikamaya. Son verdigimden sonra polar hali ortusu aldim onu serdim mutfaga en azindan kirlenince yikarim sererim. Cocuklu eve sart bence. Sabah portakal suyu dokmustu mesela
Allah yardimcinolsu n ablacimKızlar bende ne yapsam diye düşünüyorum. Sanırım yarın tüm evi halı yıkama veya silerek temizlemem gerekecek. Banyoya gittim. Kp.yerleri batırmış. Farketseydim hemen hallederdim .sonradan gördüm. Paspasları attım makinaya yerleri sildim. Dokunabileceği heryeri sildim farkettirmeden. Banyo tarafını temizledim . Yaptığının farkında değil. Uyandırmak istemiyorum. Yarın eşim evden götürür kalan heryeri temizlerim diyorum. Nereye dokunduğunü bilemem heryeri yapmam lazım
Ahh cok gecmis olsun esra biz yeni duzeliyoruz portakal mandalin limon elma havuc ne bulursan sık ic. Ihlamur neyinde.Bogazin cok kotuyse eger geciktirme dr a git.Hayırlı sabahlar güzeller
cocuklardan once ben hastalandim bogazim basim dokuluyorum resmen
çok sağol canımGunaydddiiiiinnnnn
Allah yardimcin olsun dafi ablacim...
sağol canım Allah razı olsungünaydın
mutlu huzurlu kaçamaksız bir hafta sonu olsun inşallah
bonus kasımpatı ellerınıze sağlık kızlar
kılo veren hatunlar kutlarım hepınızı benım gıbı yerınde sayan canlar ınsallah bızde haftaya verıcez umut kesmek yokkk
asu tebırık ederım canım ıste azmın zaferı maaşallah canım
dafi ablacım allah kolaylık versin rabbim sabrını arttırsın zor gerçekten
Amiin Allah razı olsun bonus cumGunaydinn canlar a dostlar :)
Dafi ablam kolay gelsin allah mukafatini vericek. Geldigi zamanlarda sende ortumu kullansan acaba :)
Bizim akrabalarda var oyle bir hasta ama gercekten hasta wc gittimi batiyo her yer namaz kilinan evde buyuk bi sorun baskalarininda hakkina girmis olur insan. Yalniz birakmiyolar iste cikinca hemen temizliyolar coraplarini degisiyolar. Cok yorucu bir surec bunu bilmeden yapiyo o kadin ve kendide abdest almaya giriyo cogunluklaabdest alim derken necaset yapmis oluyo.
Kac cocugu var donusumlu kaliyo biraz bakanlarda yaslandi artik herkese zor. Gelin zaten bakmiyo onun evine gitmiyo bile.
Allah muhtac etmesin bizim sonumuzuda hayir etsin. Anne kac cocuga bakiyo temizliyoda evlada agir geliyo ona bakmak temizlemek. Insan yuku agir.
inşallah asucumHayırlı sabahlar Mutlu haftasonları dilerim
Daficim Allah yaridmcin olsun ne zor işin mükafatı da büyük inşallah
Bugün kardeşlerim annem yegenler gelecekler epeydir toplanamıyorduk özledim
Geçmiş olsun canımHayırlı sabahlar güzeller
cocuklardan once ben hastalandim bogazim basim dokuluyorum resmen
allah katında mükafatın çok canım allah yardimcin olsunYok canım
artık yaşlılık sanırım
Hastahane de lağman yapıldığında batırıyodu heryeri
Şimdi evde normal dede yapıyor ara sıra. Sürekli peşinden kontrol ediyorum. Elleri çok titriyor. İki akşamdır kahveyi döküyor. Allahtan halı, koltuklar leke tutmuyor.
Mutlu haftasonlari :)
Dafi abla Allah kolaylik versin..
Bulut cok gecmis olsun size de.. Esimle ben de hastayiz tam gecer gibi oluyo tekrar hastaniyoruz..
sağolun kızlar Allah razı olsun.allah katında mükafatın çok canım allah yardimcin olsun
Sende de frida gibi bi mustakbel kaynanalik durumumu var :)))Face de oglanin begendigi kiza bakiyorum ilginc bir duygu
Cok sagol ablacimDinlenme saatlerimi burada değerlendiriyorum
İşin
Şakası bir yana fena yoruldum kollarım titriyor artık
sağolun kızlar Allah razı olsun.
Elifcim sizede çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?