Ne kadar sık gelirsen o kadar bağımlı olursun :))Çok güzel.. sizler arada koyu muhabbet yapınca biraz katılayim diyorum ama çok tanımadığım içinde muhabbeti kesmiyorm yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum
Var canım tozu da tazesi de kendimë özel bir şey hazırlama huyum yok kahveyi de eşim istemese yapıp icmezdim :)Bali sut ictim bende. Toz zencefil bl iyi geliyo oksuruge varsa dene ablacim :) uykum geldi yatayim artik.
Gece vardiyasi gelirse selam olsun :))
zaten devamli buradayımNe kadar sık gelirsen o kadar bağımlı olursun :))
böyle bir açıklamaya ihtiyacım vardıPolyanna diyim bende :) sagolasin. Ben sozde duzeldim diyodum butun aksam oksurdum yine. Hic cekinme gir muhabbete. Kalici olursun ins.
Ben,ogulcuklarim, yolcu, meyra 30 yaslarindayiz... Bengisu ve elif hasibe 1-2 yas ufak saniyorum. Yanlista olabilir hatirladigim.
Yena, frida,derin asuman ablada yakin yastalar. Ben bir tek asuman ablaya abla diyorum ilginc :))
Yas sahipleri lutfen duzeltin yanlissa.
bende ve oğlumdada var öksürük bir iyilesemdk gittiBonus bende de gıcık şeklinde öksürük var sütlü kahve iyi geldi yumusattı
Geçmiş olsun size de öksürük biraz zor geçiyor malesef zencefil gerçekten iyi geliyor tazesini kaynatıp bal ve limonla için ya da bonusun dediği de olurbende ve oğlumdada var öksürük bir iyilesemdk gitti
Ayni abla ya... allahtan dinlenme firsatimiz oldu bu tatilde :) Allah rahatlik versin sanaGeçmiş olsun size de öksürük biraz zor geçiyor malesef zencefil gerçekten iyi geliyor tazesini kaynatıp bal ve limonla için ya da bonusun dediği de olur
Elifcim Sağol siz de hastaydiniz yanlış hatırlamıyorsam nasıl oldunuz
Sağol canımBen 26yim :) 27ye dogru yol aliyorum... Bonus, asuman abla, polyanna gecmis olsun hepinize. Sanirim hasta olmayan yok..
bende martta 32 olucamPolyanna diyim bende :) sagolasin. Ben sozde duzeldim diyodum butun aksam oksurdum yine. Hic cekinme gir muhabbete. Kalici olursun ins.
Ben,ogulcuklarim, yolcu, meyra 30 yaslarindayiz... Bengisu ve elif hasibe 1-2 yas ufak saniyorum. Yanlista olabilir hatirladigim.
Yena, frida,derin asuman ablada yakin yastalar. Ben bir tek asuman ablaya abla diyorum ilginc :))
Yas sahipleri lutfen duzeltin yanlissa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?