Allah seni gülmekten ayırmasın canım.....
Ne bileyim aniden tebrik edilince ne oluyoruz zannettim.....
Ama iyi gelmedimi ??????????? Geldi....Çok hoşuma gitti.....Hala neden tebrik edildim anlamadım ama teşekkür turlarına çıktım bakarmısınız havaya......
Durun acıkkta tribünlere oynayayım..Şımardım artık beni tutamazsınız.Dikkat oynuyorum:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi:Çok yoruldum....:hulya::hulya::hulya::hulya:
,öğle yemeğim
2 yemek kaşığı balık pilaki(hamsi)
yağsız nar ekşili bol salata(roka, domates ,salatalık,maydanoz)
1,5 dilim ekmek
ara
1 mandalina yarım elma var
herkese selamlarr canlarım :))
kilo veren yada veremeyen herkesi çabalarından dolayı tebrik ediyorum canlarım opuyorumnanaktan
bn malesef 500 gr almışımm mafoldumben mafoldumben
e tabı kendıme durduramadıgım ıcın yemek konusunda bu kadar az almama bıle sasırmamam lazım aslındaa(mafoldumben
ohh ohh sağdan ohh soldan hihoyyyt:sm_cool: maşallah Allah neşeni arttırsın aplammda gitsin şu daimi misolarımız sırtımızdan insinler demee:Saruboceq: sen burda olmakla bile tebrikliksin aplammmmmŞenizŞenizAllah seni gülmekten ayırmasın canım.....
Ne bileyim aniden tebrik edilince ne oluyoruz zannettim.....
Ama iyi gelmedimi ??????????? Geldi....Çok hoşuma gitti.....Hala neden tebrik edildim anlamadım ama teşekkür turlarına çıktım bakarmısınız havaya......
Durun acıkkta tribünlere oynayayım..Şımardım artık beni tutamazsınız.Dikkat oynuyorum:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi:Çok yoruldum....:hulya::hulya::hulya::hulya:
şşşş ses çıkarma sakın kimse duymasınnn :roflol::roflol::roflol: yenoş kıss sen bu hafta aynısın dimi olsun buda bişey yafyumm bak ne zamandır kilo almıyorsun en zor olan kısmı bu zaten kilo verdikten sonra almamak:lepi::lepi::lepi: bak ne diyom haftaya en az bir kilo vermiş olarak dönelim ne dersin sanada banada gazzzzzzzz lazımmm sırnaşık şeysırnaşık şeyŞenizpıst tursari..:))
Selam canım...
Üzme kendini,bir an önce toparlanmaya çalış..
Taktıkça yiyoruz yedikçe alıyoruz..Sonra neden aldık diye üzülüp yine yiyoruz..:bbo:
kilo veren yada veremeyen herkesi çabalarından dolayı tebrik ediyorum canlarım opuyorumnanaktan
e tabı kendıme durduramadıgım ıcın yemek konusunda bu kadar az almama bıle sasırmamam lazım aslındaa(mafoldumben
BEYZUS amigo kızlardanmısın yoksa..::dance:
ohh ohh sağdan ohh soldan hihoyyyt:sm_cool: maşallah Allah neşeni arttırsın aplammda gitsin şu daimi misolarımız sırtımızdan insinler demee:Saruboceq: sen burda olmakla bile tebrikliksin aplammmmmŞenizŞeniz
şşşş ses çıkarma sakın kimse duymasınnn :roflol::roflol::roflol: yenoş kıss sen bu hafta aynısın dimi olsun buda bişey yafyumm bak ne zamandır kilo almıyorsun en zor olan kısmı bu zaten kilo verdikten sonra almamak:lepi::lepi::lepi: bak ne diyom haftaya en az bir kilo vermiş olarak dönelim ne dersin sanada banada gazzzzzzzz lazımmm sırnaşık şeysırnaşık şeyŞeniz
bu arada benmi yanlış görmüştüm acaba yoksa vücudum gerçektenmi şiş anlamadı tartıkldım 89.8 çıktım şimdide akannehir neden böyle oldu analamadım anacımm yaaaaaaaaaaa en son bildirim yaptığımda 90.3 düm şimdi böyle benneyaptımkinesee başladımyaa gerisi gelcek inşallahhhhhh :Saruboceq: ben kendime ve size güveniorumm bu iş bitecekkkkkk :lepi::lepi:birlikten kuvvet doğarrr sositosositosositososito:sm_cool:
,
Tebrik ederim.. Çok istikrarlı gidiyorsun..alkisalkisalkis
mrhba arkadaşlar ben yeniym bende diyete bugn başLadımzemuszemusinş. klo verrim :Saruboceq: hergn buraya yediklerimi yazıcam ayrıca başlangıç k.lom 98 boyum 1.73 55 kilo olmk istiorumnese bugün yediklerim sbhleyn 1 dili k.ekmeği domates saltalık ve biraz peynir, öğlen 3 galeta 1elma ve 1 mandalina ara 1 elma 1 mandalina yedim akşamda salata ve 4 kaşık yemeq yicemcokacimcoook evtt inş. herkes istediği kiloya ulaşır a.s.
mrhba arkadaşlar ben yeniym bende diyete bugn başLadımzemuszemusinş. klo verrim :Saruboceq: hergn buraya yediklerimi yazıcam ayrıca başlangıç k.lom 98 boyum 1.73 55 kilo olmk istiorumnese bugün yediklerim sbhleyn 1 dili k.ekmeği domates saltalık ve biraz peynir, öğlen 3 galeta 1elma ve 1 mandalina ara 1 elma 1 mandalina yedim akşamda salata ve 4 kaşık yemeq yicemcokacimcoook evtt inş. herkes istediği kiloya ulaşır a.s.
kızlar bugünkü menüm
1 dilim ekmek,2 peynir,salatalık,domates,çay
90 gr.tavuk eti,1 ekmek,salata
ara:ince salkım üzüm
akşam:4 kaşık bezelye,2 kaşık yoğurt,1 ekmek,salata ve kapanışta da bi muz yiycem
saol bitanem desteğin içinn opuyorumnanaktancanım üzülmeee daha gnececiksin ve bu kiloları verecen ama bugünden itibaren karar vve ve başla biran önce inan karar vermek ve başlamak işin en zor kısmı ama ben sana güveniyom başarırsın sen bunu:lepi::lepi:bide hemen vermeyi bekleme çünkü bu kiloları 1 ayda almadık senelerdir bu kilolara bir yenisini ekledik önemli olan karar vermkk :sm_cool::sm_cool:
Boşver 500 gr mı Dream ciğim.Bir an önce toparlanalım.Seni streslendiren neyse onu bul çıkar hayatından at.Kilonu ver canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?