Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasimpati bu arada herkes genc kaynana olmak icin demissinde araya girmek istiyorum yalniz frida ablanin oglu 20 li yaslarda

( hain binis satici binis 40 yillik fridayi kendi gencligi ugruna abla yapan binis)

Wayyy,anin da ablaya bagladin durumu

Bence 20 li yaslarda cok erkek evlilik için,erkekler gec olgunlaşıyor malum..:) Ayrica 40 li yaslarda erken kayinvalide olmak için yahuu,gelin ile yarisiyor sonra kayinvalideler dermisimm (ayyy bu sözden sonra oğlan analari beni topikten kovmassa iyi)

Ay ağlak balıklar sizi, aynı ben :)))

Bu arada hakkaten bi anne baba çocuğuna niye helinsu ya da pelinsu adını koyar. Bu kadar özenti isim olur mu ya :))

Kasimpati ve esra insallah yakin zamanda hayirli haberlerinize sevinelim sizin de :)

Amin canım benim, hayırlısıyla inşallah. Allah size sağlıkla zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallah :)

Zeyno sen nerdesin en sana hamur kizartmaya geliyodum o gunden beri yoksun len

Bu kaa belli etme istemedigini

Zeynep misafir sefmiyor

Esracim ben topiğe ilk geldiğim dönemlerde duygusalliktan,cok aglak olmamdan bahsederken bonus kişisi bana " sen de bizim gibi cok aglaksin demek ki geldin bizi buldun" gibi bir söz etmişti de hala hatirlar gülerim ben bonuscugumun sözüne:) hasili sana da aynini diyebilir sair ruhlu bonus

Demisimdir seni kaynastirmak icin
Ne diynesek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…