Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagol canm.hamilelik öncesi yaklask 10 kilo verdim.98den 88e falan indim.bu hafta yine de fokto
Hepiniz cok sagolun kızlar.bonusun dedigi gibi tedbir bizden takdir Allahtan.ama o doktora kalsaydı ben o gece dogum yapacaktm.cok sükür iyiyim ama daha da dikkat edecem.

Haklisin ablacim aksamda toparlayamadim evde degildim. Ama cok fazla yemedim. Sana masallah diyorum.

Her program ayni degil bazisi daha yorucu. 2 milden basla bence ilk olarak.
Bu arada menun harika he manti pilav bugun ayarsiz olduk ikimizde
yavaş yavaş alisicam galiba hem mantıyida oğlumla beraber yedik.yarım tabak mantı yarım tabak pilav çok değil ya

Hayırlı geceler güzeller
Ben bu saatte ancak gelebiliyorum

Kızlar yarın yine yoğun olucam. Yarın akşam Eşimin arkadaşları geliceklermiş. Geç saatte aradılar ne yapsam bilmiyorum. İşten çıkıp gelenler varmış doyurucu bir şeyler yapmam lazım da hiçbir şey yapasım gelmiyor. Ne kadar tembel oldum ben yaa

Bugün yediklerimı yazayım
Sabah : 1 lahmacun , yarım dilim ekmek, peynir eritmesi, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çorba kaşığı tahinpekmez

Akşam : 1 dilim ekmek , 1 çupra, soğan salatası, 1 parça limonlu tahin helvası
Sağol canım teşekkürler

Gunaydinn, mutlu haftalar..

Bengisu gecms olsun canim. Bol bol dinlen.

Dafi kolay gele.

Esra bonus kasimpati kismisi muckss.
Persembe gununden beri suursuzca yiyorum. C.tesi calistim pazar misafir geldi yogun ve bol tikinmali gecti umarim cuma gunu arti bildirmem .

Esra lutfen listeye gir sen de.

Ha unutmadan helinsu ya selam olsun.

günaydın mutlu huzurlu bol bol eksili bir hafta olsun inşallah,
zıra benim hafta sonu bol cıslı geçtı uff ama inşallah bugun toparlıycam yanı inşallah yarın bizim gelinin gunu var illa gel diye ısrar edıyor gıdınce bozuyorum gitmesem kusuyorlar kımseyede demiycem busefer vermiyorum bu sfer rezillik

Selamün aleyküm..

hayırlı sabahlar...bonuscum etiketini an itibari ile gördüm canım perşembe günü anneme geçtik çok kötüyüm günlerdir yatıyorum ama bugun okul var diye dün akşam eve geldik...tabi ev karısı olunca evde olunca işler sana bakıyo eşimin ve kızın okul kıyafetlerini ütüledim bide gelirken biraz alış veriş yapmıştık onları yerleştirdim şuncacık işten bittim geceden beri belden aşağım tutmuyo kıpırdamadan yatıyorum yatmaktanda acıdı her yerim bir saat önce zoraki kalktım küçüğüme ekmekarası yaptım kendimede tabi bide ıhlamur yaptım oturuyorum şuan ama oturmayada nekadar dayanırım bilmiyorum...yatmak istemiyorum artıkk....

neyse bi geçmişe göz atayım oyalanırım bahaneyle...

Günaydın herkese
Rabbim hasta olanlara acil şifalar versin banada inşallah
hava yağmurlu çocuklar durmuyor hiç benim heryerim dökülüyor oyy oy yediklerimede dikkat edemiyorum bu günlerde verdiğim gramlari kilo olarak almazsam iyi
gecmisede bakamadım inşallah iyisinizdir allaha emanet olun...

Ayyyy ben neyime guvendiysem 2mil yaptim oldum yeliz. Bende senden gordum mekik yapim hazir yeni bitmisken fucudum sicakken :))

Dun aksam diycektim yarin baslayalim diye :))
Bidik ne yiyo sutten kestinmi onu?
Yok hala emiyo cadi kiyamiyom da kesmeye patates kizarttim 1 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…