Sagol canm.hamilelik öncesi yaklask 10 kilo verdim.98den 88e falan indim.bu hafta yine de foktoSelam kızlar,
Herkes çok güzel vakit geçiriyordur umarım karda kışta :) burada hala kar yağıyor. eve tıkılıp kaldık, sanırım biraz daha sürerse delireceğim :)
hastalara çok geçmiş olsun, dikkat etmek laım hem soğuk ham salgın...
Bengisu canım geçmiş olsun. Kendi doktorun içini rahatlatmış ama sen istersen uzman bir doktora daha git. Bu haftalarda servikal yetmezlik yüzünden doğum gerçekleşebiliyor malesef. Bu topikte bi arkadaşımızın da başına gelmişti malesef. Kilo verme vs nedenlerden rahim kasları da zayıflayıp bebeği taşıyamıyor sanırım. Sen şimdi panik yapma, üzülme ama istersen bi doktora görün uzmanı olan. Doktorun risk yok diyosa yoktur ama tedbir almış olursun. Allah korusun ikinizi de, ve tüm anne ve bebeklerini.
Kaç kilo vermiştin hamile kalmadan önce? Ben de vermeliyim bebek öncesi...
Hepiniz cok sagolun kızlar.bonusun dedigi gibi tedbir bizden takdir Allahtan.ama o doktora kalsaydı ben o gece dogum yapacaktm.cok sükür iyiyim ama daha da dikkat edecem.Bengisu cok geçmiş olsun,dikkat et kendine..Kendi doktoruna veya uzman bir doktora git istersen,icin rahatlamis olur böylelikle..
Dafi ablacim Allah yardimcin olsun,kolayliklar diliyorum islerinde.
Bonuscum beyendin mi gelin adayini
Asuman ablacim ne güzel ilerliyorsun maşallah sana,menulerin harika.
Frida ve topramm ugramislar
yavaş yavaş alisicam galiba hem mantıyida oğlumla beraber yedik.yarım tabak mantı yarım tabak pilav çok değil yaHaklisin ablacim aksamda toparlayamadim evde degildim. Ama cok fazla yemedim. Sana masallah diyorum.
Her program ayni degil bazisi daha yorucu. 2 milden basla bence ilk olarak.
Bu arada menun harika he manti pilav bugun ayarsiz olduk ikimizde
Sağol canım teşekkürlerBengisu cok geçmiş olsun,dikkat et kendine..Kendi doktoruna veya uzman bir doktora git istersen,icin rahatlamis olur böylelikle..
Dafi ablacim Allah yardimcin olsun,kolayliklar diliyorum islerinde.
Bonuscum beyendin mi gelin adayini
Asuman ablacim ne güzel ilerliyorsun maşallah sana,menulerin harika.
Frida ve topramm ugramislar
Ayyyy ben neyime guvendiysem 2mil yaptim oldum yeliz. Bende senden gordum mekik yapim hazir yeni bitmisken fucudum sicakken :))1 mil+30 mekik tamamdir
Gideyimde bidiga kahvalti hazirlayayim
Yok hala emiyo cadi kiyamiyom da kesmeye patates kizarttim 1 taneAyyyy ben neyime guvendiysem 2mil yaptim oldum yeliz. Bende senden gordum mekik yapim hazir yeni bitmisken fucudum sicakken :))
Dun aksam diycektim yarin baslayalim diye :))
Bidik ne yiyo sutten kestinmi onu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?