Hâklisin, aslinda bu baslik ve topiğin nadide hanimlari kayinvalide olmak için cok gençler..Lakin su ara frida ve bonus kişisi gelin aday adaylarinindan bahsetiklerinden mütevellit biz de takip ediyoruz yakinen kendilerini
Öyle tabi, başarabiliriz hepimiz :) inşallah hepimiz çok daha sağlıklı çok daha mutlu olacağız bu yıl Kasımınpatısıcığım :))
Çok memnun oldum Elifcim, Esra ben de.
Onemli degil canim bazen bende yazmak istedigim seyden alakasiz seyler yazabiliyorum bebek konusunda da sakin kafayi takma kiz kardesim 3 tup bebek denemsinden sonra kendiliginden hamile kaldi insallah yakin zamanda senden ve kasimpatidan da guzel haberler alirizAhhahaha sen yazana kadar farketmedim :) YELİZcim özür dilerim, gerçekten zarif bir ismin var :)
Tabi Bonus hanımcığım, burcum yengeç, 4 küsür yıldır evliyim bebeeem yok, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Aminn esracim,ben de cok memnun oldum tanistigima..
Bu ara da sanirim birbirimize yakin zamanlarda evlenmisiz,ben de 4 yil olucak yakinda evleneli..benim de bebem yok şimdilik..:)
Onemli degil canim bazen bende yazmak istedigim seyden alakasiz seyler yazabiliyorum bebek konusunda da sakin kafayi takma kiz kardesim 3 tup bebek denemsinden sonra kendiliginden hamile kaldi insallah yakin zamanda senden ve kasimpatidan da guzel haberler aliriz
Ahhahaha sen yazana kadar farketmedim :) YELİZcim özür dilerim, gerçekten zarif bir ismin var :)
Tabi Bonus hanımcığım, burcum yengeç, 4 küsür yıldır evliyim bebeeem yok, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Ay ne gelini ne selfisi, bu başlık bunlara hazır değil. neler oluyor.
Onemli degil canim bazen bende yazmak istedigim seyden alakasiz seyler yazabiliyorum bebek konusunda da sakin kafayi takma kiz kardesim 3 tup bebek denemsinden sonra kendiliginden hamile kaldi insallah yakin zamanda senden ve kasimpatidan da guzel haberler aliriz
Amin canim sagolAmin yelizcim,kardesin adina cok sevindim..Saglikla,huzurla kucagina almak nasip olsun inşallah.
Vallaha bezdim yildim daa sarjimin olur olmaz bitmesinden
Bende yelizle baligiz severiz su guruplarini
Kasimpati akrep yena kova digerleri neydi
Benim oglan bi kizi seviyomusta kendi dedi bana faceden bakarsin diye
Adida helinsu o nasil isim yeeaaa
Selam kızlar.herkesler iyidir umarm.ben pek uğrayamıyorum.gecmisi zor da olsa okudum ama aklimda pek bisey kalmadi.
Dafi abla pek yogun kolaylık diliyorum.
Hastalara şifa diliyorum.
Insaallah istediginiz kilolara ulaşırsınız kolay değil kilo vermek ama imkansız da değil.
Dün yaklaşk 1yıldır görmediğim bi arkadaşla karşılaştk.şok oldu sen ne kadar çok zayıflamışsn dedi.kesin hamileyken bulantı yaşadın demi dedi.ben de yo gebelik öncesi verdim dedim.ama gercekten cok cok şaşrdı.
Bi de perşembe günü cok cok az bi lekelenme gördüm gibi öylesine acile gittim.ama doktorsenin doğum başlamış dedi.rahim uzunluğun kısalmış dedi.sonra bu ultrason kötü baska makineden bakalm dedi.neyse. ki ordakinde iyi cıktı.kendi doktoruma söyledim degerleri korkma ve progestana başla dedive dinlen dedi.simdilik iyiyim cok şükür.ama kafam da karıştı açıkcası.baya bi korktum.26 haftada doğum mu olur dedim.bebişime bisey olmasndan cok korktum.
Kasimpati ve esra insallah yakin zamanda hayirli haberlerinize sevinelim sizin de :)
Nursena adanalari yedi tabi :) ben de olsam adanadan ayrilmam bi daha :)Nursenaaaa adanayami yerlestin kizim nerdesin?
Derin sen nerdesin hayriye adami hasta etmeyin len yediklerinizide alin gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?