Asuu ben hiç arabaşı yemedimHayırlı sabahlar
Hayriye arabaşı yenmez mi acı acı ne gider soğukta :)
Kıyamam ben sana az kaldı kuzum Rabbim sağlık la kurtaracak inşallah.Selamün aleyküm..
hayırlı sabahlar...bonuscum etiketini an itibari ile gördüm canımperşembe günü anneme geçtik çok kötüyüm günlerdir yatıyorum ama bugun okul var diye dün akşam eve geldik...tabi ev karısı olunca evde olunca işler sana bakıyo eşimin ve kızın okul kıyafetlerini ütüledim bide gelirken biraz alış veriş yapmıştık onları yerleştirdim şuncacık işten bittim geceden beri belden aşağım tutmuyo kıpırdamadan yatıyorum yatmaktanda acıdı her yerim bir saat önce zoraki kalktım küçüğüme ekmekarası yaptım kendimede tabi bide ıhlamur yaptım oturuyorum şuan ama oturmayada nekadar dayanırım bilmiyorum...yatmak istemiyorum artıkk....
neyse bi geçmişe göz atayım oyalanırım bahaneyle...
yena duymasındaesım tam bır kova cok zorlanıyorum bazen
kız uyurken ben de yapayım barıValla ben uzun zamandir yapmiyorum vucudum ham gibi ve pasif 2 mil yaptim o bile baya yordu beni. 1 mil ve pesinden ufak tefek hareket yapcam yarin ins.
Pehhh ben 3 milin hizlisini yapiyodum bide.
günayyydınn musmutlu günlerr ve ıllar dliyorumm
memlekette gittik geldik çok eğlendim 3-4 günde olsa süper geçtiii
kilo aldım hemde nasıl sabah 90 gösteriyodum gene nası yediysem şuursuzca artıkk
napalım diyetisyene gidip kilo veremeyen ben olcam heralde
neyse geçmiş geçmişte kaldı ola devam
nası kar var anlatamam nası kar okullar tatil doğu doğuluğunu gösterdi çok şükür geldik evimize
az grip giibiyim ama geçer inşallah
sizlerde iysinizdir umarım
kalkasın yoksa bosver kalkma:) hamur muu nam nammkızlar birisi bana kalk işini yap desin . bir oturdum kalkasım gelmiyor. hamur kabardı taşıyor.
Yolcuu kiyamam ne cok zorladi seni pasa.. Insallah kiymetini bilir hayirli bi evlat olur sana :)Selamün aleyküm..
hayırlı sabahlar...bonuscum etiketini an itibari ile gördüm canımperşembe günü anneme geçtik çok kötüyüm günlerdir yatıyorum ama bugun okul var diye dün akşam eve geldik...tabi ev karısı olunca evde olunca işler sana bakıyo eşimin ve kızın okul kıyafetlerini ütüledim bide gelirken biraz alış veriş yapmıştık onları yerleştirdim şuncacık işten bittim geceden beri belden aşağım tutmuyo kıpırdamadan yatıyorum yatmaktanda acıdı her yerim bir saat önce zoraki kalktım küçüğüme ekmekarası yaptım kendimede tabi bide ıhlamur yaptım oturuyorum şuan ama oturmayada nekadar dayanırım bilmiyorum...yatmak istemiyorum artıkk....
Sen de Allaha emanet ol canim. Iyice dinlenGünaydın herkese
Rabbim hasta olanlara acil şifalar versin banada inşallah
hava yağmurlu çocuklar durmuyor hiç benim heryerim dökülüyor oyy oy yediklerimede dikkat edemiyorum bu günlerde verdiğim gramlari kilo olarak almazsam iyi
gecmisede bakamadım inşallah iyisinizdir allaha emanet olun...
Benim en yakin 2 arkadasim kova burcudur cok da severim :)Ne gibi bir zorlugu var kova burcunun :)
Nursenaa evine de topige de hosgeldin :)günayyydınn musmutlu günlerr ve ıllar dliyorumm
memlekette gittik geldik çok eğlendim 3-4 günde olsa süper geçtiii
kilo aldım hemde nasıl sabah 90 gösteriyodum gene nası yediysem şuursuzca artıkk
napalım diyetisyene gidip kilo veremeyen ben olcam heralde
neyse geçmiş geçmişte kaldı ola devam
nası kar var anlatamam nası kar okullar tatil doğu doğuluğunu gösterdi çok şükür geldik evimize
az grip giibiyim ama geçer inşallah
sizlerde iysinizdir umarım
Bende aksine ac karnina yapmayi seviyorum spor yaptin az yede yaptigina degsin diyom kendi kendimeYeliz ben leslide az kalori yaktim diye kahvaltida hepsini geri aldim he bi daha ac karnina yapmiycam istahimi acti resman
Evet fazla konusuyo ama tempoyu ayarliyo ben muzige odaklaniyorum kadini duymuyorumbı baktım da amma konusuyo bıdı bıdı
Cok tatli olmus2 bos dersim vardi bugun.. Esimin sinifi 1. sinif. Onun sinifin kapisini susledim okumaya gecme hediyesi cocuklara :) nasil sevindiler :)Eki Görüntüle 1735012
Yolcu senin bebek kiz degilmiydi yahu
Selamün aleyküm..
he bu arada asuman ablacım tebrik ediyorum seni çokk emin adımlarla ilerliyosun azmin daim olsun inş en kısa sürede hedefine ulaşırsın....
dafi ablacım Rabbim yardımcın olsun....
bengisu geçmiş olsun canım dikkat et kendine...Rabbim vakti geldiğinde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş...
kasımpatısı elifff bende memnun oldumm bilmiyodum seninde elif olduğunu(acaba biliyomuydum bian şüphe ettim kendimden)aman kafamı kaldı bende yaa..kocam da sen çok unutkan oldun diyo zatenn....niye senidemi unuttum ki dedim ters ters baktı tövbe tövbe dedi adamım...(hiç espridende anlamıyo canimm...)
ya bide kimdi unuttum ama 29 yaşında olup nisan doğumlu biri vardı çabuk çıksın ortaya nisanın kaçında doğdu söylesin merak ettimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?