Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleyküm güzeller
Güne yoğun başladım.
Kahvaltıda 1 dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 2 çatal tahinpekmez, 1 kaşık kaymak , 2dilim sucuk, yedim.
Hayırlı sabahlar
Hayriye arabaşı yenmez mi acı acı ne gider soğukta :)
Asuu ben hiç arabaşı yemedim

Kıyamam ben sana az kaldı kuzum Rabbim sağlık la kurtaracak inşallah.

,Meyra sen nasıl oldun kuzuumm

esım tam bır kova cok zorlanıyorum bazen
yena duymasında
bendensin

Canim sen eskilerdenmisin? Biz hep burdayiz seni cikaramadim. Gecen seneden beri yoksun herhal. Neyse hosgeldin diyetisyenemi gidiyosun?

Yolcuu kiyamam ne cok zorladi seni pasa.. Insallah kiymetini bilir hayirli bi evlat olur sana :)
Sen de Allaha emanet ol canim. Iyice dinlen
Ne gibi bir zorlugu var kova burcunun :)
Benim en yakin 2 arkadasim kova burcudur cok da severim :)
Nursenaa evine de topige de hosgeldin :)

Canimm üzme kendini geçecek bu günler inan ben ikizlerime hamileyken son bir ay
Oturamadim yatamadim ayakkabimi bile eşim giydirdi tuvalet zaten iskenceydi resmen doğuma gün verdi doktor sonra muayeneye gittim çocukların rahatı iyi bir hafta daha ileriye atalım doğumu dedi hiç unutmuyorum doktorun odasından çıktım kkapının önünde bir ağlama krizi geldi bir hafta daha nasıl dayancam ağrılara diye ...
şu an 28 aylık oldular günler aylar yıllar geçti elhamdulillah
seninki geçecek inşallah üzülme

Slm kizlar
Dun emineye babasindan grip bulasti
Gece 1 de yattim 10 dk sonra emine aglayarak uyandi bi dahada uyumadi
Ben uyumucam uyku tulumunu gitlymicem dedi
Saat 4te hala ayaktaydik anneme seslendim sonra anne birazda sen kal sabah ise gitcem 3 saat uyuyayim en azindan dedim
Sabah 7 de uyumus bizimki simdide bi uykum geldiki sormayin gecmisi bile okuyamadim cok yoktu 8 sayfa vardi ama gozlerim kapaniyor okurken okuyamadim kusura bakmayin
simdi cay koydum kendime gelmeye calisiyorum

Ben nisanda 29 olucam demiştim onu mu diyorsun acaba nisan 27 bu arada

Güzeller iyi haftalar

Umarım yılın ilk haftası ve devamı çok güzel olur. Hastalara şifa diliyorum

Zeynepcim sana da geçmiş olsun, çok az kalmış artık dişini sık biraz :)

Ben devam ediyorum özenli beslenmeye. Azcık bi şeyler gidiyor, inşallah devam eder. bu arada 48 beden pantolon sipariş etmiştim lcwaikiki ve c&a bedenlerine güvenerek, bugün geldi ve ta ta ta taaam olmuyor, önü kapanmıyor bi 5 kg gitse olur sanırım. ilk hedefimiz pantolon, ileri

selamun aleykum kızlar anneme geldim benim küçük ateşlenmiş gece dr götürdüm boğazları kötü dedi antıbıyotık verdı onuda hiç vermek istemiyorum ama onsuzda geçmiyor hastahane ana baba günü gibi herkez hasta rabbım herkeze şifa versin

asum içilmezmi içildi zaten ahh ah ben bı bozdummu hiç toplayamıyorum sorun orda

bonus yelız lesıleler yapılmıs ohhhh

zeynepçim tam zor zamanların canım sıkdişini inşallah kurtulacan kuzum

dafi ablam allah kolayklık versin

elif susler cok cici olmus ellerine sağlık

esracan geçmiş olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…