Güzeller iyi haftalar
Umarım yılın ilk haftası ve devamı çok güzel olur. Hastalara şifa diliyorum
Zeynepcim sana da geçmiş olsun, çok az kalmış artık dişini sık biraz :)
Ben devam ediyorum özenli beslenmeye. Azcık bi şeyler gidiyor, inşallah devam eder. bu arada 48 beden pantolon sipariş etmiştim lcwaikiki ve c&a bedenlerine güvenerek, bugün geldi ve ta ta ta taaam olmuyor, önü kapanmıyorbi 5 kg gitse olur sanırım. ilk hedefimiz pantolon, ileri
Sağol canım, inşallah 20 güne :)))Haydi allah kolaylık versin bir ay sonra giyersin inşallah yeni cicini
Yapalim.canim hemen bakiyorumKizdida sonradan erkek dedilerdi :)
Yarin o zaman daha erken yapalim ins yeliz. Bide ender saracin 10 hareketi yaz bak yutubdan leslinin pesindende onlari yapalim.
canim gecmis olsun Allah sifasini versin insallahSlm kizlar
Dun emineye babasindan grip bulasti
Gece 1 de yattim 10 dk sonra emine aglayarak uyandi bi dahada uyumadi
Ben uyumucam uyku tulumunu gitlymicem dedi
Saat 4te hala ayaktaydik anneme seslendim sonra anne birazda sen kal sabah ise gitcem 3 saat uyuyayim en azindan dedim
Sabah 7 de uyumus bizimki simdide bi uykum geldiki sormayin gecmisi bile okuyamadim cok yoktu 8 sayfa vardi ama gozlerim kapaniyor okurken okuyamadim kusura bakmayin
simdi cay koydum kendime gelmeye calisiyorum
Sağol canım, inşallah 20 güne :)))
Hayriye hasibe gecmis olsun kucuk cocugun hastaligi fena buyuk cocugunkide zor oluyor allah sifa versin.
Hayriye sabah yazcaktim araya baska seyler girdi. Sen oglan ne guzel anlatiyo falan demissinde anlatmiyo babasi dedi bende bi kiz varmis diye sordum hic demiyon falan dedim.
3.siniftan once boyle degildide o zamandan sonra biraz mesafe girdi oglumla arama. 2.cocugun etkisi ona yeteri kadar anlayisli olamadim bir sure sonrada laf dinlememeye basladi bende cok ustune gittim koptuk iyice. Bu toparlanmis halimiz bi ara siyirmistim gercekten.
Anlayisli olalim eyvallah ama simdikiler biraz odunumsu olabiliyolar. Mesela bak dedesi bazi seylere cok soylenir kac kere oglan yuzunden gerildik bosuna o kadar diyorum anlatiyorum onun yaninda boyle yapma diye yok inatla yapiyo. Kimsenin lafini kaldiramiyorum. Ben agzini burnunu kirarim sorun yok ama biri igneleyici suclayici bisey dedimi deli oluyorum.
Kizlari sevmeyi biliyolar ama bunu bilmiyolar birden kucuk bebe oluyolar...
2004 dogumlu 12 oldu artik.Senin oğlan kaç yaşında canım
Kız 20 günde 5 kilo nasıl gidecek
Zeynepcim az kalmis hadi saglicakla kucagina aldigin da rahatlarsin insallah..
Bulutcum sen de iyilesmemissin daha gecmis olsun canim..
Herkes hasta is arkadasimin da cocugu iki gundur atesliymis gelmedi bugun .
Allah sifa versin nerde varsa..
Zeyno kiyamam az kaldi en zor gunlerindesin. Esin utuyede bi el atsa nolur sanki baya utu yapan adamlar var. Bende son haftaya kadar yaptim esimin utusunu yapmiyo diyede soylendim.
Sen normal hamilelerin disinda varisten cok cektin allahim saglicakla kurtarsin ins hepinizi.
Once kim doguracak acaba meyrami senmi :)
Kendi zor gunlerim aklima geliyo piskolocimi bozuyon len) yatamaz oturamaz donemez anca oturup agliyodum. Sen aglama sakın hepsi gecici olucak ins. Alisveris yapcanmi oglana?
Selamun aleyküm güzeller
Güne yoğun başladım.
Kahvaltıda 1 dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 2 çatal tahinpekmez, 1 kaşık kaymak , 2dilim sucuk, yedim.
Asuu ben hiç arabaşı yemedim
Kıyamam ben sana az kaldı kuzum Rabbim sağlık la kurtaracak inşallah.
,Meyra sen nasıl oldun kuzuumm
yena duymasında
bendensin
Yolcuu kiyamam ne cok zorladi seni pasa.. Insallah kiymetini bilir hayirli bi evlat olur sana :)
Sen de Allaha emanet ol canim. Iyice dinlen
Benim en yakin 2 arkadasim kova burcudur cok da severim :)
Nursenaa evine de topige de hosgeldin :)
2 bos dersim vardi bugun.. Esimin sinifi 1. sinif. Onun sinifin kapisini susledim okumaya gecme hediyesi cocuklara :) nasil sevindiler :)Eki Görüntüle 1735012
Yolcu senin bebek kiz degilmiydi yahu
Canimm üzme kendini geçecek bu günler inan ben ikizlerime hamileyken son bir ay
Oturamadim yatamadim ayakkabimi bile eşim giydirdi tuvalet zaten iskenceydi resmen doğuma gün verdi doktor sonra muayeneye gittim çocukların rahatı iyi bir hafta daha ileriye atalım doğumu dedi hiç unutmuyorum doktorun odasından çıktım kkapının önünde bir ağlama krizi geldi bir hafta daha nasıl dayancam ağrılara diye ...
şu an 28 aylık oldular günler aylar yıllar geçti elhamdulillah
seninki geçecek inşallah üzülme
Ben nisanda 29 olucam demiştim onu mu diyorsun acaba nisan 27 bu arada
Güzeller iyi haftalar
Umarım yılın ilk haftası ve devamı çok güzel olur. Hastalara şifa diliyorum
Zeynepcim sana da geçmiş olsun, çok az kalmış artık dişini sık biraz :)
Ben devam ediyorum özenli beslenmeye. Azcık bi şeyler gidiyor, inşallah devam eder. bu arada 48 beden pantolon sipariş etmiştim lcwaikiki ve c&a bedenlerine güvenerek, bugün geldi ve ta ta ta taaam olmuyor, önü kapanmıyorbi 5 kg gitse olur sanırım. ilk hedefimiz pantolon, ileri
selamun aleykum kızlar anneme geldim benim küçük ateşlenmiş gece dr götürdüm boğazları kötü dedi antıbıyotık verdı onuda hiç vermek istemiyorum ama onsuzda geçmiyor hastahane ana baba günü gibi herkez hasta rabbım herkeze şifa versin
asum içilmezmi içildi zatenahh ah ben bı bozdummu hiç toplayamıyorum sorun orda
bonus yelız lesıleler yapılmıs ohhhh
zeynepçim tam zor zamanların canım sıkdişini inşallah kurtulacan kuzum
dafi ablam allah kolayklık versin
elif susler cok cici olmus ellerine sağlık
esracan geçmiş olsun kuzum
aynı şeyleri yaşıyoruz bonus ben oterıtemı tamamen kaybettım ama benım bunda payım cok cok sıkıstırdım cok ustune gıtıtım çok yuzune durdu bende toparlamaya çalışıyorum umarım düelir tam ergenlik dönemleri rabbim yardımcımız olsun çocuk yetiştirmek çok zor helede erkek çocuğuHayriye hasibe gecmis olsun kucuk cocugun hastaligi fena buyuk cocugunkide zor oluyor allah sifa versin.
Hayriye sabah yazcaktim araya baska seyler girdi. Sen oglan ne guzel anlatiyo falan demissinde anlatmiyo babasi dedi bende bi kiz varmis diye sordum hic demiyon falan dedim.
3.siniftan once boyle degildide o zamandan sonra biraz mesafe girdi oglumla arama. 2.cocugun etkisi ona yeteri kadar anlayisli olamadim bir sure sonrada laf dinlememeye basladi bende cok ustune gittim koptuk iyice. Bu toparlanmis halimiz bi ara siyirmistim gercekten.
Anlayisli olalim eyvallah ama simdikiler biraz odunumsu olabiliyolar. Mesela bak dedesi bazi seylere cok soylenir kac kere oglan yuzunden gerildik bosuna o kadar diyorum anlatiyorum onun yaninda boyle yapma diye yok inatla yapiyo. Kimsenin lafini kaldiramiyorum. Ben agzini burnunu kirarim sorun yok ama biri igneleyici suclayici bisey dedimi deli oluyorum.
Kizlari sevmeyi biliyolar ama bunu bilmiyolar birden kucuk bebe oluyolar...
Yani diyecegim oyle gercekten istedigim gibi olmadi bugune kadar ama bundan sonra iyi olur ins. Ilerde benden iyice kopmasindansa bazi seylere goz yummaliyim. Sabirsiz ofkeliyim haliyle anne olarak dinlenmedigim icin ama hirsla kendimi saydiramam bunuda biliyorum.
2004 dogumlu 12 oldu artik.
y.o.l.c.u dogum ne zamandı?
Olsun canım inşallah olsunBaşta hızlı gidiyor ya :) 20 olmaz da 25 olur sağlık olsun :)
Allah yardımcınız olsun. sımdı acılıyetle sıze sonrada bıze:)Benim kızda 2007 doğumlu yavaş yavaş baş gösteren bir ergenlik var ve ben bunu kabullenemiyorum gerçekten çok zorunda gidiyor ne zorluklarla büyüttüğüm bebeğim bana bağırıp cagirmaya başladı iyi konuşuyorum olmuyor kızıp bagiriyorum olmuyor birde pişman oluyorum gidip ben Özür diliyorum o konuda bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım allah yardımcımız olsun bu günlerde geçer de işte şimdi zor geliyor
hayırlısı olsun. benım kızımla yasgunlerı aynı olur belkıde. normal olsa benımkıde 1 mart gozukuyordu. bende sezaryan oldum.esracım güle güle kullan cicilerini....
şubatın ortası sanırım...normal olcak olsa martın ilk haftasına kadar vaktim varda işte bakalım kontrole gidince belli olur sanırım...
Allah yardımcınız olsun. sımdı acılıyetle sıze sonrada bıze:)
hayırlısı olsun. benım kızımla yasgunlerı aynı olur belkıde. normal olsa benımkıde 1 mart gozukuyordu. bende sezaryan oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?