Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haydi allah kolaylık versin bir ay sonra giyersin inşallah yeni cicini

Kizdida sonradan erkek dedilerdi :)

Yarin o zaman daha erken yapalim ins yeliz. Bide ender saracin 10 hareketi yaz bak yutubdan leslinin pesindende onlari yapalim.
Yapalim.canim hemen bakiyorum
canim gecmis olsun Allah sifasini versin insallah

Hayriye hasibe gecmis olsun kucuk cocugun hastaligi fena buyuk cocugunkide zor oluyor allah sifa versin.

Hayriye sabah yazcaktim araya baska seyler girdi. Sen oglan ne guzel anlatiyo falan demissinde anlatmiyo babasi dedi bende bi kiz varmis diye sordum hic demiyon falan dedim.

3.siniftan once boyle degildide o zamandan sonra biraz mesafe girdi oglumla arama. 2.cocugun etkisi ona yeteri kadar anlayisli olamadim bir sure sonrada laf dinlememeye basladi bende cok ustune gittim koptuk iyice. Bu toparlanmis halimiz bi ara siyirmistim gercekten.
Anlayisli olalim eyvallah ama simdikiler biraz odunumsu olabiliyolar. Mesela bak dedesi bazi seylere cok soylenir kac kere oglan yuzunden gerildik bosuna o kadar diyorum anlatiyorum onun yaninda boyle yapma diye yok inatla yapiyo. Kimsenin lafini kaldiramiyorum. Ben agzini burnunu kirarim sorun yok ama biri igneleyici suclayici bisey dedimi deli oluyorum.
Kizlari sevmeyi biliyolar ama bunu bilmiyolar birden kucuk bebe oluyolar...

Yani diyecegim oyle gercekten istedigim gibi olmadi bugune kadar ama bundan sonra iyi olur ins. Ilerde benden iyice kopmasindansa bazi seylere goz yummaliyim. Sabirsiz ofkeliyim haliyle anne olarak dinlenmedigim icin ama hirsla kendimi saydiramam bunuda biliyorum.

Senin oğlan kaç yaşında canım

Zeynepcim az kalmis hadi saglicakla kucagina aldigin da rahatlarsin insallah..
Bulutcum sen de iyilesmemissin daha gecmis olsun canim..
Herkes hasta is arkadasimin da cocugu iki gundur atesliymis gelmedi bugun .
Allah sifa versin nerde varsa..

sağol yenacım inş...

yok canım eşim herşeyi yapar ama ütü yapmaz...yüksek ihtimal ben doğururum heralde sezeryan erken alıyolar ya....bozulmasın psikolojin kimseyi üzmek için anlatmıyom bende seni çok anıyorum zaten biliyorum geçicek şükürsüzlük yada isyan etmiş olmak istemem niyetim asla o değil...sırf nasılsın diye sorulmasın diye kimseyi aramıyorum bile..her ağzımı açtığım şikayet ediyomuşum gibi olucak diye....

dışarı çıkamadığım için bişey alamadım ama netten bikaç parça bişey sipariş ettim yeni geçtiler elime..şimdilik çok bişey düşünmüyorum gelen getirir nasılsa..bebeklikte kızların beyaz yeşil turuncu ağırlıklı kıyafetlerini kullanıcam oyüzden yaza yeni bişeyler daha çok lazım olur....

biberon bez pişik kremi ıslak mendil falan aldı eşim...hastane çantası hazır bebişin kendime daha hazırlamadım...haftaya kontrol var korkuyom biraz...

ve aleyküm selam sağol ablacım....

Yolcuu kiyamam ne cok zorladi seni pasa.. Insallah kiymetini bilir hayirli bi evlat olur sana :)

Sen de Allaha emanet ol canim. Iyice dinlen

Benim en yakin 2 arkadasim kova burcudur cok da severim :)

Nursenaa evine de topige de hosgeldin :)

sağol canım...

2 bos dersim vardi bugun.. Esimin sinifi 1. sinif. Onun sinifin kapisini susledim okumaya gecme hediyesi cocuklara :) nasil sevindiler :)Eki Görüntüle 1735012

çok tatlı olmuşş... eline sağlık...

Yolcu senin bebek kiz degilmiydi yahu

ben erken dönemde gitmiştim kız demişti canım ondan sonrada daha gitmediydim yedinci ayda gidince erkek olduğunu öğrendik...

sağol canım..biliyorum kucağıma alınca biticek..Rabbim sağlıcakla nasip etsin...

Ben nisanda 29 olucam demiştim onu mu diyorsun acaba nisan 27 bu arada

hımm olabilir bende nisan 21 de ondan merak ettiydim..benimde 31 bitiyo herhal..

sağol canım...

sağol canım...

destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız...

aynı şeyleri yaşıyoruz bonus ben oterıtemı tamamen kaybettım ama benım bunda payım cok cok sıkıstırdım cok ustune gıtıtım çok yuzune durdu bende toparlamaya çalışıyorum umarım düelir tam ergenlik dönemleri rabbim yardımcımız olsun çocuk yetiştirmek çok zor helede erkek çocuğu

2004 dogumlu 12 oldu artik.

Benim kızda 2007 doğumlu yavaş yavaş baş gösteren bir ergenlik var ve ben bunu kabullenemiyorum gerçekten çok zorunda gidiyor ne zorluklarla büyüttüğüm bebeğim bana bağırıp cagirmaya başladı iyi konuşuyorum olmuyor kızıp bagiriyorum olmuyor birde pişman oluyorum gidip ben Özür diliyorum o konuda bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım allah yardımcımız olsun bu günlerde geçer de işte şimdi zor geliyor

Allah yardımcınız olsun. sımdı acılıyetle sıze sonrada bıze:)

esracım güle güle kullan cicilerini....

şubatın ortası sanırım...normal olcak olsa martın ilk haftasına kadar vaktim varda işte bakalım kontrole gidince belli olur sanırım...
hayırlısı olsun. benım kızımla yasgunlerı aynı olur belkıde. normal olsa benımkıde 1 mart gozukuyordu. bende sezaryan oldum.

Zeynep sen hep yaz guzelim hic dusunme sıkmıyosun kimseyi. Kontrol iyi bisey korkma ins az kaldi ne var ne yok bi yoklasin dr

Sikayet ediyo gibi olmuyon aslinda ama oyle geliyo o an dr a git gel kendi cantanida hazir edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…