Zeynep sen hep yaz guzelim hic dusunme sıkmıyosun kimseyi. Kontrol iyi bisey korkma ins az kaldi ne var ne yok bi yoklasin dr
Sikayet ediyo gibi olmuyon aslinda ama oyle geliyo o andr a git gel kendi cantanida hazir edersin.
Oyle davranmaliyizki kendi hatalarini anlamalilar. Bagirarak olmuyo ama hic ses cikarmasakta tepemize cikiyolar cok zor bi durum gercekten.
Oyle dusunme ya bunun lisesi var hayriye biyiklari cikan sesi catallasan banyoya girip cikmayan bir durumda olucaklar.ben böyle olacagımızı hiç dusunmemıstım kendım ıyı oldugumdan değil oğlum çok mulayım bi çocuktu ben çok gittim ustune başkaları için kırdım yerı geldı guvenmedım haaa o dogru şeyler yapmadı ama be çocuk demedım abarttım ıste yanlısın neresınden donersen kardır ama şimdi onlar değiştı
ya yemeği çok kaçırnca bu kurbaga gibi olmamak kaçınılmaz.Yts ben ayni boyleyim valla kahvaltiyi cok kacirdim sonradanda cubuk kraker ve su fena sistim...
Eki Görüntüle 1735156
allah rahmet eylesinfridanın kayınpederi vefat etmiş. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesinfridanın kayınpederi vefat etmiş. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
İyi geceler
Film izledim patlamış mısır da yedim
sız mı kovasınız eslerınız mı:)
Allah rahmet eylesin
Ailesine sabır versin
Memlekette mi cenaze oraya mı gideceklermiş
Asuman abla musaitmisin sen yasin paylassak amca icin olurmu?
Bonuscum çok iyi düşündün şu an malum dönemdeyim ama bitince okurumAsuman abla musaitmisin sen yasin paylassak amca icin olurmu?
Evet iyi fikir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?