Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zeynep sen hep yaz guzelim hic dusunme sıkmıyosun kimseyi. Kontrol iyi bisey korkma ins az kaldi ne var ne yok bi yoklasin dr

Sikayet ediyo gibi olmuyon aslinda ama oyle geliyo o an dr a git gel kendi cantanida hazir edersin.

paşamın keyfi yerinde gibi ama tabi bi gidip görelim....

Hayriye ins asicaz aşmaliyiz bu durumu al onune konus daha guzel bi anne ogul iliskisini oda ister mutlaka. Onunla ilgili hayallerini soyle birlikte yapmak istediklerini falan.

Zayif halimizi cocuklara gistermek en buyuk hatamiz. Bulut seninki daha ufakmis ama basliyo iste. Ses yukseldimi bende sabredemiyorm ama surekli gidip ozur dilemiyorum hep ben degilim hatali olan. Ne zor sartlarda cocuklar var ya rahatlik batiyo bizimkilere.

Birde eslerle olan problemlerimiz var onlar kotu yansiyo benim oglana yansidi. Istemedigim seylere sahit oldu hep.

Taze anne olacaklara tavsiye bebeklikten baslayin yaninda kavga etmemeye.

Oyle davranmaliyizki kendi hatalarini anlamalilar. Bagirarak olmuyo ama hic ses cikarmasakta tepemize cikiyolar cok zor bi durum gercekten.

aynen katılıyorum....benimkide daha yedi yaşında ama özellikle bu dönem çok sesini yükseltmeye başladı...sık sık alıp karşıma severek okşuyarak anlatıyorum..15 gündür falan biraz daha toparladı gibi...ama bide onda şuan kardeş gelince kendiyle hiç ilgilienmicez korkusu var gibi..o konudada çok anlatıyrum ama görmeden ikna olmayacak sanırım...

ben böyle olacagımızı hiç dusunmemıstım kendım ıyı oldugumdan değil oğlum çok mulayım bi çocuktu ben çok gittim ustune başkaları için kırdım yerı geldı guvenmedım haaa o dogru şeyler yapmadı ama be çocuk demedım abarttım ıste yanlısın neresınden donersen kardır ama şimdi onlar değiştı

Oyle dusunme ya bunun lisesi var hayriye biyiklari cikan sesi catallasan banyoya girip cikmayan bir durumda olucaklar. O zaman degisimi gor sen. Simdiden toparlayalim o zaman gercekten gec olur. Kimleri gorurse gorsun evde annesine babasina siginir o zaman. Ama o zaman koptukmu gordugu arkadaslar daha cazip gelir. Yanlislari olsada evlatlar bizim. Zeynebin dedigi gibi severek oksayarak konusmak lazim. Anneligin birde gurur kismi var onu alt etmeliyiz. Buyuselerde basinin oksanmasina ihtiyac duyuyolar herkes farkli tabi.

Simdi guven gozun arkada kalmadan aynen kendimede soyluyorym bunlari ben. Sevgi gosterdikce ben gececegine insniyorum. Sevgiyi sekillendirmek lazim. Kuru kuru konusmak yerine yanina alip mesela kolunu omuzuna atip samimi olup. Vakit gectikce ins farkli davranmaya basliycaklar.

selam güzeller 3 günü eve tıkılarak geçirdim. diyinki iyi evle ilgilenmişindir ne gezer resmen peteklerle bütünleştim. hasta değilim olmuycam ama üşüyorum deli gibi anlatamam. ama hani böyle içten üşürsünüz ya öyle değil. etim ısınmıyor bi türlü. siz nasılsınız. nasıl geldi yeni yıl benim diyet azmime bişi oldu çok yemiyorum ama sık sık yiyorum bi tuhaf bişi.

İyi geceler
Film izledim patlamış mısır da yedim

ne izledin.? Ben dexter e başladım 8 sezon oynamış bir dizi. :)

sız mı kovasınız eslerınız mı:)

Eşim ve kızım yengeç, oğlum balık, ben kova :)
çok duygusalım aşırı hassas,6.hissim epey kuvvetli :)
Obsesif değil de çok hafif obsesyonluk var ucundan da olsa ben de :)

Allah rahmet eylesin
Ailesine sabır versin
Memlekette mi cenaze oraya mı gideceklermiş

evet Erzurumdalarmış asu..

Esracım pantolonların en yakın zaman da üzerine oturur ve sonra da bollaşır inşş. :)

elifçim süs harika olmuş. keçeylemi yaptın.?

Bengisu nasılsın daha ıiyisindir umarım..

Daficiğim kayınpederin evindemi yanındamı.. kolaylıklar diliyorum tekrar sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…