- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Biliyorum ondan sordum bende. Herkes okudukca ekleriz duasini yapariz sonra. Kime neyin nerden nasip olacagi hic belli olmuyo gercekten.Bonuscum çok iyi düşündün şu an malum dönemdeyim ama bitince okurum
Abicigin icinde okunmustu burda hemen o geldi aklima. Allah rahmet eylesin hepsine onunda senesi geliyo degilmi senin dogum gununden sonraydi.
Yapalim.canim hemen bakiyorum
canim gecmis olsun Allah sifasini versin insallah
Hayriye hasibe gecmis olsun kucuk cocugun hastaligi fena buyuk cocugunkide zor oluyor allah sifa versin.
Hayriye sabah yazcaktim araya baska seyler girdi. Sen oglan ne guzel anlatiyo falan demissinde anlatmiyo babasi dedi bende bi kiz varmis diye sordum hic demiyon falan dedim.
3.siniftan once boyle degildide o zamandan sonra biraz mesafe girdi oglumla arama. 2.cocugun etkisi ona yeteri kadar anlayisli olamadim bir sure sonrada laf dinlememeye basladi bende cok ustune gittim koptuk iyice. Bu toparlanmis halimiz bi ara siyirmistim gercekten.
Anlayisli olalim eyvallah ama simdikiler biraz odunumsu olabiliyolar. Mesela bak dedesi bazi seylere cok soylenir kac kere oglan yuzunden gerildik bosuna o kadar diyorum anlatiyorum onun yaninda boyle yapma diye yok inatla yapiyo. Kimsenin lafini kaldiramiyorum. Ben agzini burnunu kirarim sorun yok ama biri igneleyici suclayici bisey dedimi deli oluyorum.
Kizlari sevmeyi biliyolar ama bunu bilmiyolar birden kucuk bebe oluyolar...
Yani diyecegim oyle gercekten istedigim gibi olmadi bugune kadar ama bundan sonra iyi olur ins. Ilerde benden iyice kopmasindansa bazi seylere goz yummaliyim. Sabirsiz ofkeliyim haliyle anne olarak dinlenmedigim icin ama hirsla kendimi saydiramam bunuda biliyorum.
Butun bebeler hasta ya kiyamam...
gecmis olsun bir an once atlatsinlar insallah...
Benim de sinifta herkes suratima suratima oksuruyor valla :) sonra ben de diyorumki niye iyilesemiyorum:)
Hallettim çok şükür. Ama bende bittim.kalkasın yoksa bosver kalkma:) hamur muu nam namm
bu arada burda kar namına bırsey kalmadı. gece oyle bır ruzgar vardı kı sılmıs supurmus
Biraz sonra gelmeye başlarlar. Hamurdan zeytinli ekmek yaptım ama şu ana kadar tadına bakmadım. Bakarmıyım bilmiyorum.Dafi ablaa kalk misafirler gelecekti senin :) hamuru napcan kiii:)
Slm kizlar
Dun emineye babasindan grip bulasti
Gece 1 de yattim 10 dk sonra emine aglayarak uyandi bi dahada uyumadi
Ben uyumucam uyku tulumunu gitlymicem dedi
Saat 4te hala ayaktaydik anneme seslendim sonra anne birazda sen kal sabah ise gitcem 3 saat uyuyayim en azindan dedim
Sabah 7 de uyumus bizimki simdide bi uykum geldiki sormayin gecmisi bile okuyamadim cok yoktu 8 sayfa vardi ama gozlerim kapaniyor okurken okuyamadim kusura bakmayin
simdi cay koydum kendime gelmeye calisiyorum
Kıyamam. Geçmiş olsun kuzucuklaraselamun aleykum kızlar anneme geldim benim küçük ateşlenmiş gece dr götürdüm boğazları kötü dedi antıbıyotık verdı onuda hiç vermek istemiyorum ama onsuzda geçmiyor hastahane ana baba günü gibi herkez hasta rabbım herkeze şifa versin
asum içilmezmi içildi zatenahh ah ben bı bozdummu hiç toplayamıyorum sorun orda
bonus yelız lesıleler yapılmıs ohhhh
zeynepçim tam zor zamanların canım sıkdişini inşallah kurtulacan kuzum
dafi ablam allah kolayklık versin
elif susler cok cici olmus ellerine sağlık
esracan geçmiş olsun kuzum
inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Rabbim Rahmetiyle muamele eylesinfridanın kayınpederi vefat etmiş. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
yanımda canımEsracım pantolonların en yakın zaman da üzerine oturur ve sonra da bollaşır inşş. :)
elifçim süs harika olmuş. keçeylemi yaptın.?
Bengisu nasılsın daha ıiyisindir umarım..
Daficiğim kayınpederin evindemi yanındamı.. kolaylıklar diliyorum tekrar sana..
Gördüm çok tatlı :)2 bos dersim vardi bugun.. Esimin sinifi 1. sinif. Onun sinifin kapisini susledim okumaya gecme hediyesi cocuklara :) nasil sevindiler :)Eki Görüntüle 1735012
bol yeşillikli patates salatası ama patatesi az.Ne yediniz hanimlar bacilar?
Insallah canim :)Gördüm çok tatlı :)
ben bebek odası kapı süsü sanmıştım. onu da görürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?