Havan Batsın la senin
Ağırlıkta çalışır mis len bunları hangi ara yapıyorsun sen
Allah rağzı olsun tüm ölmüşlerimizin ruhuna gitsin benim biraz önce haberim oldu Nülüfer söyledi bizde köyde 3 tane hatim indirdik cami hacası sağolsun her akşam gelip dua Kuran okudu ...
Bonus bilir erzurumlular bu konuda çok gayretliii :)
Fridacim hosgeldin,basin sagolsun..Mekani cennet olsun kayinpederinin,ne güzel bir insanmis yad-i cemil ile anılmak herkese nasip olmaz,Mevlam rahmeti ile muamele eylesin inşallah..
Yoklugun oldukça hissediliyordu,özledik seni..
He ya oturmuyorum 1.80 yatıyorumNe sandin, sen evde uyusuk uyusuk otururken, benim burnumun ucundan ter akiodu agirlik calisirken
Kasımpatıcım sağol geçmişte de okudum başsağlığı mesajlarınızı gözlerimin içi yanıyor tuhaf bir yorgunluk var alıntı yapamadım kusura bakmayın olurmu ..
Bende sizi özledim modemimde bozuk telin hatından yazıyorum eşim gelince halolcak gibiii hat onun adına onun olması lazım mış ...
Allah rahatlik versin elifcimDun geceden de uykusuz olan ben, artik uykuya yenik dusmek uzereyim.
Hepimize hayirli geceler olsun insallah..
Allah rahatlık versin canımDun geceden de uykusuz olan ben, artik uykuya yenik dusmek uzereyim.
Hepimize hayirli geceler olsun insallah..
Evet merak etmiştimAdaş ben pazar günü Allahtan bir aksilik çıkmasa pskiyatıra gidecem sen merak etmiştim herhalde :)
Yalnız Dr. Bana en az 5 gün önceden ne yiyip içtiyseniz yazın gelin demişti onu yazamadım ya durumu söylerim son 2 günü yazarım yada geçirdiğim günleri düşünüp yaklaşık bir liste yazarım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?