Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

7 gun her aksam okunur sonrada 40 inda...

Fridacim hosgeldin,basin sagolsun..Mekani cennet olsun kayinpederinin,ne güzel bir insanmis yad-i cemil ile anılmak herkese nasip olmaz,Mevlam rahmeti ile muamele eylesin inşallah..

Yoklugun oldukça hissediliyordu,özledik seni..

Kasımpatıcım sağol geçmişte de okudum başsağlığı mesajlarınızı gözlerimin içi yanıyor tuhaf bir yorgunluk var alıntı yapamadım kusura bakmayın olurmu ..

Bende sizi özledim modemimde bozuk telin hatından yazıyorum eşim gelince halolcak gibiii hat onun adına onun olması lazım mış ...

Yenacim cok geçmiş olsun,dikkat et kendine olur mu?varsa taze zencefil cayi ic bol bol..

Yolcu yemekler teyzem ve ablamdan,tatlilar benden di..ben ismini yazmiyim sen de dahil olmak üzre hamiş cok topikte ama kod adi c....k ve h..k..r diyeyim sen anla:)

Esracim canini sIkan nedir bilmiyorum ama lütfen kendini cok üzme olur mu?bazen herseyi oluruna bırakmak hem içinde bulunduğumuz durum acisindan hem de kendi ruh sagligimiz ve psikolojimiz acisindan daha uygun olabiliyor..

Yeliz cok geçmiş olsun,acil sifalar diliyorum..

Nicklerini unuttuğum yeni gelen arkadaşlar,hosgeldiniz..

Estagfirullah canim benim,sen suan onca geçmişi okumak veya alintilamak ile ugrasma bu yoğunluğunun ve yorgunlugunun arasinda zaten..Modem sorunun zamanla hallolur inşallah.

Elifçim sağol Allah rağzı olsun

Bonus kızı 20 yıllık arkadaşım komşuma bıraktım kardeşimle eşi gelip sizde kalalım dedi ama benimki kabul etmedi yine dayısı yengesi gelip almış ilgilenmişler teyzeside işte arkadaşına gelmiş sormuş bakmış onlara bırakamazdım okul uzak olurduuu..

Bugunku geyik ortami icinde bir ozur diliyim mesaj kalabaligi oldu biraz.

Cok samimi olmasamda severim eski arkadaslari iyilerdir. Ben dogru duzgun konusmadan cagirdim iyi niyetle ama emrivaki yapmis gibi oldum. Listeye eklenme söz konusu degil bilginize.

Bu arada hepiniz gercekten cok guzel insanlarsiniz kendim icin bir kazanim olarak goruyorum burda olmayi. Her durumda davranisiniz konusmaniz bana tekrar tekrar hatirlatiyo bunu. Allah icin cok seviyorum sizleri.

Adaş ben pazar günü Allahtan bir aksilik çıkmasa pskiyatıra gidecem sen merak etmiştim herhalde :)

Yalnız Dr. Bana en az 5 gün önceden ne yiyip içtiyseniz yazın gelin demişti onu yazamadım ya durumu söylerim son 2 günü yazarım yada geçirdiğim günleri düşünüp yaklaşık bir liste yazarım herhalde

Evet merak etmiştim
Çok istiyordun gitmeyi :)
Bugünü de yazarsın 3 olur
Kardeşin ve eşi nasıl oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…