Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sen onu bılemen derler bı anda ıcınden gecırdıgını sut cekermıs korkutulurlar burda al umduğun bu muydu derler sırtına vurur bırı habersız oylece geçer
Ilgincmis hic duymamistim.ama canim ne zamandir lahmacun cekiyodu dunde bizim adam alayim dedi birsuru alisveris yapmistikzaten kiyamadim aldirmadim acaba aklimda o mu kald

Nurda bi kere olmustu ama cani bisey cekmeden degildi onunki oglani birakip gidiyodu isyerine az emzirdigi icin olmustu.

Sık sık emzir demisti dr ama o duramadi acile gitmisti gece hatirliyorum. Sut kanallarinda tikanma oluyo heralde.
Him ama ben sik sik emziriyom zaten hatta bizimki ustumden hic kalkmiyo

Ilgincmis hic duymamistim.ama canim ne zamandir lahmacun cekiyodu dunde bizim adam alayim dedi birsuru alisveris yapmistikzaten kiyamadim aldirmadim acaba aklimda o mu kald
eltim çılgın bedıstekı lahmacun sahnesınden olmuştu orda görmüş gece senın dedıgın gıbı oldu bence sen gıne bı dene

Umdugun lahomuydu hey allam ya onu benimde pis canim fena ceker cektimi. Valla bir ihtimal az da olsa var.
Ya gecende tv de vardi standart getirdiler diye oyle guzel gozuktuydu ki canimiz cektiydi iste ne zamandirda yemediydik bizim.adamin ve ortanca kizin midesi biraz hassas hemen agri cekiyolar inlar yemeyince de bizde mahrum kaliyoz boyle

Acik kebabci bulsa alsa yese gecermi hayriye

Ille biri vuracakmi eniste vursun sirtina :) annem olmus hep anlatir 7 evden ekmek toplamislar falan

Yeliz iyilesecek derken bizim sütler tehlikeye girdi he :))

Umma bonus
kız dalga geçme gerçekbuçok ben şahıt oldum iyleşene

smeagol ve Deryalı hoşgeldiniz....

yeliz bugunde benim küçük kız odasından sesleniyo annee telefon et söylede lahmacun getirsinler yiyelimmm...kuzum anası yemek yapmayınca bayıldı acından napsın...

Aman ne komik 4.cu yok lan damizlikmiyim ben

Hay senin devrik cumleni sevsinler hayriye

Ben cok gecerim herseyle dalga ama yoktur icimde kotuluk hic

Kiyamam zeyno gecmisi okuyo :)

hiç ya oku oku bitmedi az ağırdan alın yaww...

Ay kiyamam.ona alissa iyi.olur dogumdan sonrada bi sure oyle devam edecek malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…