Annem fazla pisiriyodu kavanozlayip koyuyodu kenara bana geldimi getiriyodu ne iyi oluyodu ya aklima geldi simdi.smeagol ve Deryalı hoşgeldiniz....
yeliz bugunde benim küçük kız odasından sesleniyo annee telefon et söylede lahmacun getirsinler yiyelimmm...kuzum anası yemek yapmayınca bayıldı acından napsın...
hiç ya oku oku bitmedi az ağırdan alın yaww...
Sağol canımSana yazicaktim araya biseyler girdi gecmis olsun ya bu sene cok hastalik oldu illet gibi.
Yas gunu olayini bilemiyorum kalabaligiz birine desem digerine demesem olmaz. Buyuk kiza yaptim cok kalabalik oldu tek oturma odasi var butun aksam cay servisiyle bulasikla gecti resim bile cekemedim.
Halen dusunuyorum yanisadece bayanlara yapim diyorum birde
Kız sanki senin nickini hatırlar gibiyim sohbete de katilirdin demi senBen genelde gizliden takip ederim. Bi ara radyo yapıyodum eskilerdenim bende :)
hayırlı akşamlar
offf utulerımı bıtırdım çamasır astım ıslerı hallettım geldım
deryali smagol hoşgeldiniz ben de topiğin en en en kılolu ama en en en başarısızı oluyorum kendım
hatıce geçmiş olsun canım bu hafta bızde ateşle bı ımtehan geçirdik ama geçtı şükür ben çocukta ateşten çok korkuyorum nedense
Havan Batsın la seninLa hatirladim diyom iste
Bunama demek istiosan B vitamini oldu mu
Sadece agirlik calistiktan sonra icerim B vitamini ben
Türkçe öğretmeni mi kesildin la milletin başınaHay senin devrik cumleni sevsinler hayriye
Ben cok gecerim herseyle dalga ama yoktur icimde kotuluk hic
Kiyamam zeyno gecmisi okuyo :)
Allah rağzı olsun çok mahçup oldum okunan tüm dualar ölmüşlerimize gitsin mekanları cenet olsun ..Dafi...20
Elif...3
Yolcu...5
Yena....2
Yeliz....1
Bengisu...2
Asuman...3
Bonus...5
Okudukca ekleyelim. 41 oldu ins...
Yarın duasını yaparız inşallahDafi...20
Elif...3
Yolcu...5
Yena....2
Yeliz....1
Bengisu...2
Asuman...3
Bonus...5
Adaş sen de ne kadar samimi ve konuskansın maşallahAdaş bil bakalım telefonunu hangi isimle kaydetim :)
Sağol aramakla büyük incelik gösterdin sesin hayalimdeki gibi asil ve Mağrurdu çok memnun oldum öpüyorum seni ve diğer tüm arkadaşları
Dafi...20
Elif...3
Yolcu...5
Yena....2
Yeliz....1
Bengisu...2
Asuman...3
Bonus...5
Allah rağzı olsun tüm ölmüşlerimizin ruhuna gitsin benim biraz önce haberim oldu Nülüfer söyledi bizde köyde 3 tane hatim indirdik cami hacası sağolsun her akşam gelip dua Kuran okudu ...Yarın duasını yaparız inşallah
Allah hepsini kabul etsin inşallahAllah rağzı olsun tüm ölmüşlerimizin ruhuna gitsin benim biraz önce haberim oldu Nülüfer söyledi bizde köyde 3 tane hatim indirdik cami hacası sağolsun her akşam gelip dua Kuran okudu ...
Bonus bilir erzurumlular bu konuda çok gayretliii :)
İyi geceler arkadaşlar nilüşle konuştum biraz önce kayınbabam için 41 yasin okumuşsunuz Allah rağzı olsun çok duygulandım ve şaşırdım Allah size ve ailenize sağıklı uzun ömürler versin ...
Baş sağlığında bulunan tüm arkadaşlarada teşekkür ederim
Şunu söylemek isyerimki gerçekten çok iyi bir insan için yasin okudunuz 25 yıllık evliliğimde beni hiç kırmayan bir baba oldu sadece bana karşı değil tüm çevresine karşı iyi olan bir insandı ....
Kızımı istanbulda komşuma bırakıp gittiğim için eve erken dönmek zorunda kaldım eşim henüz memlekette dün akşam geldim ama inanılmaz yorgunum geride kalan eltilerime görümcelerime Allah kolaylık versin inanılmaz bir kalabalık var kar tipi işleri zor uğraşıyorlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?