Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Annem fazla pisiriyodu kavanozlayip koyuyodu kenara bana geldimi getiriyodu ne iyi oluyodu ya aklima geldi simdi.

Sağol canım
Steker yapıyorum netten de varsa bi etkinliğin sanada yapayım dedim.

Hoş gördük efm. Topiginizin içine etmedik demi

İyi geceler arkadaşlar nilüşle konuştum biraz önce kayınbabam için 41 yasin okumuşsunuz Allah rağzı olsun çok duygulandım ve şaşırdım Allah size ve ailenize sağıklı uzun ömürler versin ...

Baş sağlığında bulunan tüm arkadaşlarada teşekkür ederim

Şunu söylemek isyerimki gerçekten çok iyi bir insan için yasin okudunuz 25 yıllık evliliğimde beni hiç kırmayan bir baba oldu sadece bana karşı değil tüm çevresine karşı iyi olan bir insandı ....

Kızımı istanbulda komşuma bırakıp gittiğim için eve erken dönmek zorunda kaldım eşim henüz memlekette dün akşam geldim ama inanılmaz yorgunum geride kalan eltilerime görümcelerime Allah kolaylık versin inanılmaz bir kalabalık var kar tipi işleri zor uğraşıyorlar ...

Adaş bil bakalım telefonunu hangi isimle kaydetim :)

Sağol aramakla büyük incelik gösterdin sesin hayalimdeki gibi asil ve Mağrurdu çok memnun oldum öpüyorum seni ve diğer tüm arkadaşları
Adaş sen de ne kadar samimi ve konuskansın maşallah
Kesin aynı isimle kaydetmisizdir :)

Yarın duasını yaparız inşallah
Allah rağzı olsun tüm ölmüşlerimizin ruhuna gitsin benim biraz önce haberim oldu Nülüfer söyledi bizde köyde 3 tane hatim indirdik cami hacası sağolsun her akşam gelip dua Kuran okudu ...

Bonus bilir erzurumlular bu konuda çok gayretliii :)

Allah hepsini kabul etsin inşallah

Fridacim hosgeldin,basin sagolsun..Mekani cennet olsun kayinpederinin,ne güzel bir insanmis yad-i cemil ile anılmak herkese nasip olmaz,Mevlam rahmeti ile muamele eylesin inşallah..

Yoklugun oldukça hissediliyordu,özledik seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…