can yücel dir o:)
aşkımm aman dıkkat et alması çok basıt ama vermesı cok zor tatlıımmm bende bi kere hıpnoz olmuştummm
mutfakta yemek hazırlıyorum aksam elımde mandalına verdı bi tane bi ara onu soydugumu hatırlıyorumm sonra odaya gıttım geldım mandalın yokkkk CADIARZU amaın odaya baktım mutfaga baktım yokkk megerse yemişim ama hala hatırlamıyorumm çok aradım nerde mandalına dıyee ah zavallı bennn-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
booonuuuuuusss repli ne işe yarıyor..
Takım kaptanı olaraktan yanıt yuutfen...:)
a.sa.salkisalkisalkisalkisalkisalkis
Sevgi emekmiş..Emek ise vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş..
Bu haftanın geciken dereceleri buyrunnnnnnnnn
1- nevra delikafadulden :hooray: ( 1.5 kg )
2 - hürmüz ve seçil00 delikafadulden :hooray: ( 1 ' er kg )
3 - citol delikafadulden :hooray:
500.000 gitti süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Varmısın yokmusun,ÜLKÜHAN götürdü valla kızlar.
Men geldim -tatlicadiarzu- hepinizden çok özür diliyorum ben dün unuttum listenin olduğunu işimde vardı
sselam hatuşlarr kismeciker yokmuş.yok okurcuk varmış nasılsın okurcum opuyorumnanaktan yabeni sorma iki gündür deli gibi yiyorum reglimde yeni bitti noluyor anlamıyorumm yaaa akannehir kendimi tutamıyorumm b bakıyorum eliimde ekmek bi ara citol anllatmıştıya bi bakıyom ekmek sürüyom diye hipnoza girmişim gibi yaaa kafamçokkarıştı
:)) ben de çok severim o şiirini. gerçi her şiiri güzeldir can baba'nın:)
iyi geceler kızlarra.s.
yenoş kısını terbik edeyom opuyorumnanaktan bu arada çok daatma diskoda bak laf çıkar soona iki çocuk annesi falan aaakaydirigubbakcemile3bu arada bonuscuk eline sağlıklar olsun canımm opuyorumnanaktan
DERECEYE GİREN GÜZELLER:Şeniz
DERECEYE GİREMEYEN GÜZELLER::teselli::teselli::teselli::teselli:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?