Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dilenci ne zaman bitiyo et diyetin?
canım aslında pazartesi son ama biraz daha sıkı devam edeceğim ekim sonuna kadar sonra 1200-1500 kalori civarı yapıcam

hepimiz sanırım bu dönemlerden geçiyoruz en sonunda paşa paşa sağlıklı beslenmeye dönüyoruz:)) umarım her şey istediğin gibi olur

ohoo kimse uğramamış. ben kaçamak yapmadan bir günü daha tamamladım hayret:) form çayımı içiyorum şimdi de. yemek vakti valla kızlar sizi burdan dürtüyorum "hisseeett uuuuu yemeee yemmeee kulağın çınlıyorrr. hop aa birden doydun sankiiii. kalk bakalım sofradan yeter."

ay ne kabayım ya hu :)) dereceye girenleri tebrik ederim ben de. şimdi fark ettim:)

Alemsin sen he :roflol: :jeyyar:

Hoşgeldinnnn a.s. opuyorumnanaktan

canım aslında pazartesi son ama biraz daha sıkı devam edeceğim ekim sonuna kadar sonra 1200-1500 kalori civarı yapıcam

Bende 1200 lük yapmak istiyorum hangi listeye uyucaksın bağada söyle emi beraber yapmak daha güzel olur zannumca sositososito

Uzun zamandır hatta aylardır aynı kiloda süründüğümü hepiniz biliyosunuz canlarım benim.

Ben karar verdim yeniden diyete başlıyorum yarın.

Kendime güveniyorum daha önce 8 kilo verebildiysem bi 8 kilo daha verebilirim.

Bunalımdan depresyondan kilo almak istemiyorum artık. Yeteri kadar depresyon sebebi var etrafımda birde kilom yüzünden sıkıntıya giriyorum.

Önceki gibi değilim ama yinede alışverişte falan tıkanıyorum keşke diyorum hep...hiç gerek yok...Şükür bir hastalığım yok...Eğer vermezsem Allahın verdiği bedeni kiloyla hastalıkla yapacağım. bunuda istemiyorum.

Kim ne derse desin kendi bildiğimden vazgeçmiycem...Kendime güvenimi kaybetmiycem...Antidepresana devam ediyorum çok faydasını gördüm inşallah bi daha o günlere dönmiycem.

Yazarken duygulandım ben :çok üzgünüm: Desteğiniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum...Hepinizi seviyorum...:asigim:

Alemsin sen he :roflol: :jeyyar:

Bende 1200 lük yapmak istiyorum hangi listeye uyucaksın bağada söyle emi beraber yapmak daha güzel olur zannumca sositososito

kaptanım ben tam bi liste düşünmüyorum daha çok hesaplama yöntemiyle 1200-1500 arası doldururum. kafadan yapıyorum.2 köfte 3 kaşık pilav yedim diyelim bunlar 250 olsa bir dilim de ekmek 300 etti. 3 öğün böyle böyle 900 etse, 3 ara öğünde bir bardak yoğurt sonra2-3 de meyve etse 300, 1200 tamamlanmış oluyor. kafada sürekli hesap yapacaksın benim kafa hiç durmuyor mesela hesaplamaktan o arada noluyor beyin glikoz harcıyor sonra noluyor fazladan kalori harcıyoruz hoop hedefe daha çabuk varıyoz. nasıl amakaydirigubbakcemile3

gene de hesap verelim birbirimize ne kadar geçtin tahmini kaloriyi falan diye denetleyelim:lepi:

anaaa kuzucuk yaa ne üzülüyosun bak ben de kaydım gittim:teselli: hemen başla hemen depresyon neymiş ben de o yüzden zamnında bıraktım on kilo aldım gene. halbuki zayıfladıkça depresyon bile geçiyor. bişiyle mesgul oluyorsun başarıyorsun tebrik alıyorsun ve hafifliyor insan. hep destek tam destek ben yanındayım:lepi:

Hayatımda ilk kez bu kadar zeki birini görüyorum şoktayım :1shok: :roflol: :roflol:

Sen hesap makinesimi zandın leennn kaydirigubbakcemile zati istesemde o kaa hesap yapamaz bu bünye :roflol:

1200 lük diyetler var işte birine uyak nolur sanki Çok üzgünüm çoook

Ayrıca söylediklerin için teşekkür ederim :kedi: opuyorumnanaktan

Bu arada seni 97 mi 96 olarak mı yazıcam listeye -tatlicadiarzu-

Ayrıca söylediklerin için teşekkür ederim :kedi: opuyorumnanaktan

Bu arada seni 97 mi 96 olarak mı yazıcam listeye -tatlicadiarzu-

97.4 tü cuma sabahı. söylemiştim hatta o gün. o şekilde yaz da biz de bi birincilik görelim breh brehhsengözlerimebaksanab

ne varmış ayol zekamda hem belki ben zorlamamak için bu kadarını gösteriyorum olamaz mı hahhayyytt kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya şaka bi yan insan yiyeceklerin kalorileriyle haşır neşir oldukça farkında olmadan topluyor zaten.

ee tamam kuşum göster bi liste, hepsi aynıdır zati oan uyalım bakalım:uhm:

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/138080-1200-kalori-diyeti.html

bak burda var mesela bi tane.
--------------------
kızlar ben ağır diyet yapıyom diye spor yapmıyorum ama yarına iyi verebilmek için on dakika evde parmak uçlarımda koştum hahahaha kendime gülüyorum valla insanın kafasında bitiyor yok şu yok bu demeden biraz daha yakabilmek için yapmadığım şey yok:))

Son düzenleme:
Canım hoşgeldin, iyi ki geldin,Sloganımız takıl bize hayatını yaşa opuyorumnanaktan

canım iyi akşamlar sana da, eğer sporla desteklersen diyetini daha güzel kilo vereceğine eminim.Yinede herşey gönlünce olsun inşallah.opuyorumnanaktan

canım iyi akşamlar sana da, eğer sporla desteklersen diyetini daha güzel kilo vereceğine eminim.Yinede herşey gönlünce olsun inşallah.opuyorumnanaktan

teşekkür ederim fıstık haklısın da ben şimdi şok diyet gibi bişi yapıyom halsiz kalırım iyice bi kaç gün sonra yavaştan yürüyüşlerim başlıycakalkisalkisalkis sen de harikasın bu arada ya maşşallah

teşekkür ederim inceliğin için canım,
Bak ben akşamları her gün şu leslie abla yürüyüşlerini yapıyorum.
Bana çok iyi geldi.Görenler sen biraz daha mı kilo verdin diyorlar?:lepi:

yurduşum inanmıyorum harikaaaaaa ilk videoyu açtım boş boş bakmıyım yapıyım dedim durduk yere bi de 15 dk yürümüş oldum! çok kolay rahat yapılıyor süper hemen indircem. ben de boş yere evde koşmaya çalışıyorum. aeorobik mekik falan sevmem ben öle bişidir sandım ama bu iyimiş yaa çok sağolasın

Hadi kolay gelsin canım, inşallah faydasını görürsün ablana da dua edersin nerden çıktı bu diye?
Şaka bir yana evde gerçekten hoş bir spor şekli ben beğenerek yapıyorum.
İşyerinde de arkadaşım ile öğle saatinde kapımızı kilitliyoruz ve leslie abla yürüyüşlerimizi yapıyoruz canım.opuyorumnanaktan

ay tatlım peki her seferinde kota yazmasın indirmeden mi bakıyosunuz? bi de sadece 2 bölüm mü? ay dua ederim etmez miyim çok heveslendim valla işte birlikten kuvvet doğar boşuna dememişler bişey daha öğrenmiş oldum :lepi: a.s.

Canım bilgisayarına indirebilirsen oradan aç,Ben 3 mil'lik yürüyüşü cd'ye aldım evde bilgisayara yerleştirip yapıyorum egzersizleri
Benim yaptığım 3 mile 15'er dakikadan 45 dk.sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…