canım aslında pazartesi son ama biraz daha sıkı devam edeceğim ekim sonuna kadar sonra 1200-1500 kalori civarı yapıcamdilenci ne zaman bitiyo et diyetin?
tesekur ederım sevgılı dılencı ve nevra o donemde sabahları sutlu kahve saat 5 te haslanmıs prınc yanıda tavuk yada kırmızı et tabı damak zevkıme gore tuzu cok severım seker un hayatımdan cıkmıstı tuz harıc gunde 1 kere yıyordum ve su daha sonra hızla almaya basladım yanlıstı yaptıgım daha sonra haplar gırdı hayatıma daha buyuk yanlıs dıetısyen akupunktur hepsını denedım sadece hayal kırıklıgı sımdı doktor kontrolundeyım tam olarak hayat boyu dogru beslenmek karboksıpunktur yapıyorum sabahları kuvetlı kahvaltı cevız oglen bırde kalıtelı oglen yemegı ıkındı yogurt cevız meyve aksam corba butun gunum yemekle gecıyor yemeklerden sonra yavas yavas 20 dakıka yuruyorum karboksıpunktur metabolızmayı calıstıdıgı ıcın yogun spora ızın vermıyor dr kalorılerım yag ykımında lazım ve zayıflıyorum sevgılerle
ay ne kabayım ya hu :)) dereceye girenleri tebrik ederim ben de. şimdi fark ettim:)
tesekur ederım sevgılı dılencı ve nevra o donemde sabahları sutlu kahve saat 5 te haslanmıs prınc yanıda tavuk yada kırmızı et tabı damak zevkıme gore tuzu cok severım seker un hayatımdan cıkmıstı tuz harıc gunde 1 kere yıyordum ve su daha sonra hızla almaya basladım yanlıstı yaptıgım daha sonra haplar gırdı hayatıma daha buyuk yanlıs dıetısyen akupunktur hepsını denedım sadece hayal kırıklıgı sımdı doktor kontrolundeyım tam olarak hayat boyu dogru beslenmek karboksıpunktur yapıyorum sabahları kuvetlı kahvaltı cevız oglen bırde kalıtelı oglen yemegı ıkındı yogurt cevız meyve aksam corba butun gunum yemekle gecıyor yemeklerden sonra yavas yavas 20 dakıka yuruyorum karboksıpunktur metabolızmayı calıstıdıgı ıcın yogun spora ızın vermıyor dr kalorılerım yag ykımında lazım ve zayıflıyorum sevgılerle
canım aslında pazartesi son ama biraz daha sıkı devam edeceğim ekim sonuna kadar sonra 1200-1500 kalori civarı yapıcam
Alemsin sen he :roflol: :jeyyar:
Bende 1200 lük yapmak istiyorum hangi listeye uyucaksın bağada söyle emi beraber yapmak daha güzel olur zannumca sositososito
Uzun zamandır hatta aylardır aynı kiloda süründüğümü hepiniz biliyosunuz canlarım benim.
Ben karar verdim yeniden diyete başlıyorum yarın.
Kendime güveniyorum daha önce 8 kilo verebildiysem bi 8 kilo daha verebilirim.
Bunalımdan depresyondan kilo almak istemiyorum artık. Yeteri kadar depresyon sebebi var etrafımda birde kilom yüzünden sıkıntıya giriyorum.
Önceki gibi değilim ama yinede alışverişte falan tıkanıyorum keşke diyorum hep...hiç gerek yok...Şükür bir hastalığım yok...Eğer vermezsem Allahın verdiği bedeni kiloyla hastalıkla yapacağım. bunuda istemiyorum.
Kim ne derse desin kendi bildiğimden vazgeçmiycem...Kendime güvenimi kaybetmiycem...Antidepresana devam ediyorum çok faydasını gördüm inşallah bi daha o günlere dönmiycem.
Yazarken duygulandım ben:çok üzgünüm: Desteğiniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum...Hepinizi seviyorum...:asigim:
kaptanım ben tam bi liste düşünmüyorum daha çok hesaplama yöntemiyle 1200-1500 arası doldururum. kafadan yapıyorum.2 köfte 3 kaşık pilav yedim diyelim bunlar 250 olsa bir dilim de ekmek 300 etti. 3 öğün böyle böyle 900 etse, 3 ara öğünde bir bardak yoğurt sonra2-3 de meyve etse 300, 1200 tamamlanmış oluyor. kafada sürekli hesap yapacaksın benim kafa hiç durmuyor mesela hesaplamaktan o arada noluyor beyin glikoz harcıyor sonra noluyor fazladan kalori harcıyoruz hoop hedefe daha çabuk varıyoz. nasıl amakaydirigubbakcemile3
gene de hesap verelim birbirimize ne kadar geçtin tahmini kaloriyi falan diye denetleyelim:lepi:
Ayrıca söylediklerin için teşekkür ederim :kedi: opuyorumnanaktan
Bu arada seni 97 mi 96 olarak mı yazıcam listeye -tatlicadiarzu-
Canım hoşgeldin, iyi ki geldin,Sloganımız takıl bize hayatını yaşa opuyorumnanaktanselam sevgılı arkadaslar sızı uzun suredır takıp edıyorum cok sıcak ve candan sınız kabul edersenız sıze transfer olmak ıstıyorum ben de hayatım boyunca sısman bırısı oldum 103 kıloya cıkıp esımın benı ıncıtmesıyle 3 ayda 69 kıloyu gordum daha sonra bugune kadar 98 kıloya kadar cıktım ındım artık yeter bende zayıf ve zarıf bır bayan olacagım sımdı 84 kıloyum karboksıpunktur yapıyorum ve sızden de destek alarak yoluma devam edecegım sevgıler
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/138080-1200-kalori-diyeti.html
bak burda var mesela bi tane.
--------------------
kızlar ben ağır diyet yapıyom diye spor yapmıyorum ama yarına iyi verebilmek için on dakika evde parmak uçlarımda koştum hahahaha kendime gülüyorum valla insanın kafasında bitiyor yok şu yok bu demeden biraz daha yakabilmek için yapmadığım şey yok:))
canım iyi akşamlar sana da, eğer sporla desteklersen diyetini daha güzel kilo vereceğine eminim.Yinede herşey gönlünce olsun inşallah.opuyorumnanaktan
teşekkür ederim fıstık haklısın da ben şimdi şok diyet gibi bişi yapıyom halsiz kalırım iyice bi kaç gün sonra yavaştan yürüyüşlerim başlıycakalkisalkisalkis sen de harikasın bu arada ya maşşallah
teşekkür ederim inceliğin için canım,
Bak ben akşamları her gün şu leslie abla yürüyüşlerini yapıyorum.
Bana çok iyi geldi.Görenler sen biraz daha mı kilo verdin diyorlar?:lepi:
yurduşum inanmıyorum harikaaaaaa ilk videoyu açtım boş boş bakmıyım yapıyım dedim durduk yere bi de 15 dk yürümüş oldum! çok kolay rahat yapılıyor süper hemen indircem. ben de boş yere evde koşmaya çalışıyorum. aeorobik mekik falan sevmem ben öle bişidir sandım ama bu iyimiş yaa çok sağolasın
Hadi kolay gelsin canım, inşallah faydasını görürsün ablana da dua edersin nerden çıktı bu diye?
Şaka bir yana evde gerçekten hoş bir spor şekli ben beğenerek yapıyorum.
ışyerinde de arkadaşım ile öğle saatinde kapımızı kilitliyoruz ve leslie abla yürüyüşlerimizi yapıyoruz canım.opuyorumnanaktan
ay tatlım peki her seferinde kota yazmasın indirmeden mi bakıyosunuz? bi de sadece 2 bölüm mü? ay dua ederim etmez miyim çok heveslendim valla işte birlikten kuvvet doğar boşuna dememişler bişey daha öğrenmiş oldum :lepi: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?