Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Saol canım..Darısı senin ve benim miniğe.
Tamam fazla dağıtmam..:)))

Ama sizi bırakıp çıkamadım daha..Eşim Okanla yalnız kaldı çıkayım en iyisi..:)

kıs onla yanlız bırakma kocanı napcaaa belli olmaz o herüfün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Artık bende dereceye girmek istiyorum..

mennee istiyommm menneee :ecrin_bebek::gitme:artık kilolarım yüzünden alışverişe çıkamamaktan sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmm kendimi kandırmak içinde kendime söylediğim şey ise yok ben bunu alırsam zayıflayınca bana olmaz üzülürüm babababababaaaaaa seni yalancııııııııııı :mymeka::mymeka::mymeka:

Son düzenleme:
Yemeeeeee bebişim yemeeeee...Yiye yiye bu hale geldik.......En başta ben..

ahh aplam ahh bunu bizden başka kim iyi bilebilirkiii ama hipnoz oluyoz sankim yahuuu :bbo:bidaha yapmicimm inşallahh:Saruboceq:

Günaydın KK'nın güzel, zarif, narin ve zayıflamaya yüz tutmuş bayanları.[/B
YENA'mkızını tebrik ederim.Allahım hep böyle başarılı günler nasip eder inşallah.Anne ve baba için çocukların başarısı çok ama çok önemli, gurur kaynağı....
Kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım, başarılarının devamını diliyorum.
Kilo vermeyenler olarak elbet birgün bir yerde buluşacağız canlarım, merak etmeyin ne olur.opuyorumnanaktanŞeniz
]

BEYZUS'um,
YENA'm

gerçekten ülkühan'ın 500.000 TL almasına o kadar sevindim ki, neyse inşallah güzel günlerde kullanır diyelim.
Allahım inşallah doğru yolundan çıkarmasın.opuyorumnanaktan

herkese günaydıınnn

bugün temizlik yapmalar, arkadaşa uğramalar derken biraz kendimi kasacağım, yememek için oyalanmak lazım öyle bişi yapmadan otururlunca da sıkıntıdan yiyoruz-tatlicadiarzu-

beyzus ablacım merak ederim dediğin için söylüyorum bugün de 700 gr gitmiş. toplamda 3 günde 3.100gr oldu. kaldı 2 gün bitsin de normale döneyim bu diyet insanın sabrını zorluyor, sağlıklı olmadığı için de endişeliyim bi an önce bitsin ha gayret. hoş ben 3 kaşık sebzeler 2 dilim ekmekler ekledim dün heheh napayım 48 saat resmen aç gibi olunca artık dayanamadım. ama bugün tekrar sıkacağım ki 5 kilo vermiş olayımhihoyyyt

iradeli ve azimli bir gün olsun kızlarrra.s.

selam sevgılı arkadaslar sızı uzun suredır takıp edıyorum cok sıcak ve candan sınız kabul edersenız sıze transfer olmak ıstıyorum ben de hayatım boyunca sısman bırısı oldum 103 kıloya cıkıp esımın benı ıncıtmesıyle 3 ayda 69 kıloyu gordum daha sonra bugune kadar 98 kıloya kadar cıktım ındım artık yeter bende zayıf ve zarıf bır bayan olacagım sımdı 84 kıloyum karboksıpunktur yapıyorum ve sızden de destek alarak yoluma devam edecegım sevgıler

hoşgeldinizza.s. eşinize kızdım. cık cık zaten biz üzülmüyoruz da şişman olduğumza bir de böyle incitmiyorlar mı deli oluyorum. çok süper vermişsiniz daha önce. aç kalarak yaptınız herhalde 3ay kısa bir sürecokacimcoook bizi beğenip geldiyseniz neden olmasın derim ben:) di mi kızlar:))

Son düzenleme:
Beyzus ayy sanki benim düşüncelerimi yazmışsın ne kadar güzel ve doğru şeyler bunlar...
yapacaz arkadaşlar ne olur destek olalım birbirimize azmimiz hiiç kırılmasın demi???

Bu haftanın geciken dereceleri buyrunnnnnnnnn

1- nevra delikafadulden :hooray: ( 1.5 kg )

2 - hürmüz ve seçil00 delikafadulden :hooray: ( 1 ' er kg )

3 - citol delikafadulden :hooray:
heyoooo ayyyyyy ben birinci mi oldum???? çook mutluyum...
bende dereceye giren arkadaşlarımı kutluyorum...
aslında hepimizi kutluyorum çünkü bu yolda bi şekilde azim ve kararla devam ediyoruz.böyle olmasa burda ne işimiz var demi kızlar?
arada yolumuza duraklar,engeller çıkacak ama birbirimize destekle bunları aşacaz inşallah.iyiki bu grubu bulmuşum.çok mutluyum...
tebriklerini ileten tüm arkadaşlara da çook teşekkürler.Allahım azim ve irademizi daim et....

merhaba hoşgeldin.bende grupta yeni sayılırım ama sıcacık sardı gerçekten buradaki arkadaşlar...eşinin incitmesi kısmı üzücü ama ben ne yedin ne içtin onu da merak ettim şimdi.103 ten 69 a inebilmek büyük başarı...bu yapan irade yine yapabilir...
hoşgeldin tekrardan...

Kendini çok zorlama.....Bıkmadan yap...Yolumuzun uzun olduğunu kabul etmeliyiz;ama 3 günde 3,100 süper kilo kaybı valla tebrik ederim..Hep güzel haberler ver olurmu....

Hoş geldin canım.Zaten epeyce kilo gitmiş.Geri kalanı beraber veririz inşallah....a.s.a.s.a.s.

Kendini çok zorlama.....Bıkmadan yap...Yolumuzun uzun olduğunu kabul etmeliyiz;ama 3 günde 3,100 süper kilo kaybı valla tebrik ederim..Hep güzel haberler ver olurmu....

.

ablacım ne tatlı ne iyiniyetlisin ya insanın ısınmaması mümkün değil. :1hug::1hug:

biraz dişimi sıkayım ekim bitene kadar. biliyorum sudan gidiyor ama canıma tak dedi. o zamana kadar bana destek ol emi aplamm? ondan sonra aç kalırsam da kız yeter bu kadar de. insan çünkü mantıksız da olsa ibre sola kaydıkça kendini alamıyor. şöyle bi 93le kasıma gireyim ondan sonra ayda 4-5 kilo verme düzenine geçicem.:icecream:

zaten eklemeler yaptım biraz dayanamadım. bi de çok kötü şeyler yazıyo nette et ağırlıklı beslenmeyle ilgili korktum.

sabah 80gr light ton+1dilim uno light+domates salatalık

öğleden sonra gibi 1 yumurta ve 1 tatlı kaşığı yağla yapılmış yeşillik salatası

akşam da el kadar haşlama et, bir tas yağsız yoğurtlu karnıbahar ve bir dilim ekmek yiyeceğim.

2 lt su içicek gibi duruyorum bolca çay. kahveyi azaltmalıyım.

allahım dayanma gücü ver böyle devam edeyim inşallahhhh:Saruboceq:

tesekur ederım sevgılı dılencı ve nevra o donemde sabahları sutlu kahve saat 5 te haslanmıs prınc yanıda tavuk yada kırmızı et tabı damak zevkıme gore tuzu cok severım seker un hayatımdan cıkmıstı tuz harıc gunde 1 kere yıyordum ve su daha sonra hızla almaya basladım yanlıstı yaptıgım daha sonra haplar gırdı hayatıma daha buyuk yanlıs dıetısyen akupunktur hepsını denedım sadece hayal kırıklıgı sımdı doktor kontrolundeyım tam olarak hayat boyu dogru beslenmek karboksıpunktur yapıyorum sabahları kuvetlı kahvaltı cevız oglen bırde kalıtelı oglen yemegı ıkındı yogurt cevız meyve aksam corba butun gunum yemekle gecıyor yemeklerden sonra yavas yavas 20 dakıka yuruyorum karboksıpunktur metabolızmayı calıstıdıgı ıcın yogun spora ızın vermıyor dr kalorılerım yag ykımında lazım ve zayıflıyorum sevgılerle

Hoş geldin canım.Zaten epeyce kilo gitmiş.Geri kalanı beraber veririz inşallah....a.s.a.s.a.s.[/QUOTE]

hosbulduk tesekur ederım kk bu benım ıcın vazgecılmez oldu kılo verenlerı okudukca cok mutlu oluyorum sızlerle yazısmadıgım halde sankı en yakın arkadaslarım sız oldunuz verecegız bu ıstemedıgımız yuklerı baska yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…