Saol canım..Darısı senin ve benim miniğe.
Tamam fazla dağıtmam..:)))
Ama sizi bırakıp çıkamadım daha..Eşim Okanla yalnız kaldı çıkayım en iyisi..:)
kıs onla yanlız bırakma kocanı napcaaa belli olmaz o herüfün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Artık bende dereceye girmek istiyorum..
selam sevgılı arkadaslar sızı uzun suredır takıp edıyorum cok sıcak ve candan sınız kabul edersenız sıze transfer olmak ıstıyorum ben de hayatım boyunca sısman bırısı oldum 103 kıloya cıkıp esımın benı ıncıtmesıyle 3 ayda 69 kıloyu gordum daha sonra bugune kadar 98 kıloya kadar cıktım ındım artık yeter bende zayıf ve zarıf bır bayan olacagım sımdı 84 kıloyum karboksıpunktur yapıyorum ve sızden de destek alarak yoluma devam edecegım sevgıler
Beyzus ayy sanki benim düşüncelerimi yazmışsın ne kadar güzel ve doğru şeyler bunlar...Bende iyiyim canım.Bir taraftan hanımın çiftliğini seyrediyorum bir taraftanda gelmenizi bekliyorum canım.şükür yaramaz bir şey yok.
Daha iyimisin şimdi.Asılacakmısın diyete artık.
Bak ben motivasyonum azaldıkça neler geçiriyorum aklımdan biliyormusun......
-İstediğim kıyafetleri giyemiyorum.İstediğimi alabilirim ama alamıyorum neden çünkü gırtlağımı tutamıyorum.Kazncım ne:SADECE KİLO VE MORAL BOZUKLUĞU..
-Bir mağazaya girince tezgahterın sizin bedeniniz yok demesi beni çok üzüyor.Artık duymak istemiyorum.Nasıl duymam:KİLO VERMELİYİM.Kim yapacak:BEN
BUNU BENİM YERİME KİMSE YAPAMAZ.
-Eşime bakıyorum.İnce uzun.Kendime soruyorum:Şişman bir eş istermiyim:ASLA.
O halde eşimde istemez.Çokta haklı.Ne yapacağım:ZAYIFLAYACAĞIM.
-Kendini bilmezler in sırf beni üzmek için ''Beyza biraz zayıflamışsın sanki aman dikkat et halsiz kalma deyip gülüşmeleri;beni ne kadar üzer:ÇOOOOOK.Ne p
Yapacağım:ZAYIFLAYACAĞIM......
-Beni şişman diye eleştirenler benden güzelmi:HAAAAAYIRRRRR.....Ama kendilerini benden güzel bulup benimle egolarını tatmin ederlermi:EVEEEEET.
-Ne yapacağım:Azimle dayanıp KİLO VERECEĞİM.Benimle egosunu tatmin edenlerinde
canına okuyacağım.
Bak bunlar beni hep gaza getirir.Umarım sende de işe yarar ama bunları devamlı düşün ve zayıflayınca giyeceğin ve sana çooook yakışacak giyselerin ve sana yönelen beğeni dolu gözlerin hayalini kur.
Hadi be Dream çok gençsin bir çok kişiden sanşlısın bu bakımdan.Bak ben 48 yaşımda uğraşıp duruyorum daha ileri yaşlarım sağlıklı olsun diye.Üstelik sen akıllı,bilinçli ve donanımlı bir kızsın her şeyi başarabilirsin.Sana gveniyorum.
Şunu untmayalım tatlım.
BAŞARANLARDAN TEK EKSİĞİMİZ AZMİMİZ İSE BU EKSİĞİMİZİ TAMAMLAMA GÜCÜNDEYİZ.KİLO VERMENİN ÜÇ KURALI VAR BENCE:
1-Yemeği azalt.
2-Hareketi çoğalt
3-Kendine inan ve sabırlı ol.....İşte bu kadar.Çok ta zor değil.Bak gaza geldim şimdi.Hadi Dreamcığım beraber başaralım ve beraber kutlayalım.Hadi canım....:1hug:a.s..
heyoooo ayyyyyy ben birinci mi oldum???? çook mutluyum...
Bu haftanın geciken dereceleri buyrunnnnnnnnn
1- nevra delikafadulden :hooray: ( 1.5 kg )
2 - hürmüz ve seçil00 delikafadulden :hooray: ( 1 ' er kg )
3 - citol delikafadulden :hooray:
selam sevgılı arkadaslar sızı uzun suredır takıp edıyorum cok sıcak ve candan sınız kabul edersenız sıze transfer olmak ıstıyorum ben de hayatım boyunca sısman bırısı oldum 103 kıloya cıkıp esımın benı ıncıtmesıyle 3 ayda 69 kıloyu gordum daha sonra bugune kadar 98 kıloya kadar cıktım ındım artık yeter bende zayıf ve zarıf bır bayan olacagım sımdı 84 kıloyum karboksıpunktur yapıyorum ve sızden de destek alarak yoluma devam edecegım sevgıler
herkese günaydıınnn
bugün temizlik yapmalar, arkadaşa uğramalar derken biraz kendimi kasacağım, yememek için oyalanmak lazım öyle bişi yapmadan otururlunca da sıkıntıdan yiyoruz-tatlicadiarzu-
beyzus ablacım merak ederim dediğin için söylüyorum bugün de 700 gr gitmiş. toplamda 3 günde 3.100gr oldu. kaldı 2 gün bitsin de normale döneyim bu diyet insanın sabrını zorluyor, sağlıklı olmadığı için de endişeliyim bi an önce bitsin ha gayret. hoş ben 3 kaşık sebzeler 2 dilim ekmekler ekledim dün heheh napayım 48 saat resmen aç gibi olunca artık dayanamadım. ama bugün tekrar sıkacağım ki 5 kilo vermiş olayımhihoyyyt
iradeli ve azimli bir gün olsun kızlarrra.s.
Kendini çok zorlama.....Bıkmadan yap...Yolumuzun uzun olduğunu kabul etmeliyiz;ama 3 günde 3,100 süper kilo kaybı valla tebrik ederim..Hep güzel haberler ver olurmu....
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?