Efenim mutlu huzurlu haftasonlari olsun hepimize.
Bonus oyle sirf gunaydin hic olmamis yakismamis sana soyliim .
Oglanmi hasta gecmis olsun..
Nursena, bir sure sonra tartisilmiyo evet.epey bir sure sonra gerek kalmadikca konusulmuyo bile :)
clutch diyorum sadece :)
106 yi gorucem dedi gordu beya :)
Ben kendi derdime yanayim. Ayni yaz kasimpati iki gune kadar ayniydim aksam yatmadan once yedigim zeytinlerin verdigi sislik var yine o yuzden yazmiyorum. Sadece olan şiş giden şiş bunu arasinda donmekten cok sıkıldım artik.
esracım ne güzel tekrar başladın ve ben dönene kadar eminim güzel rakamlar görüceksin...benim halim ne olucak bilmiyorum en son tartıda 108 i görüdüğümden beri bi daha tartılmaya cesaret edemedim..hayatımın rekorunu kırdım ve döndüğümde 115 falan olucam heralde...
Kolay gelsin esracımHatunlar Selam,
Nasılsınız? Ne var ne yok? Cumadan beri giremedim. Annemin bakıcı cumartesi izne çıktı. Pazar da geç döndü. İş başa düştü falan pek fırsat olmadı. Bu haftasonu da en az 15 günlüğüne ama korkarım 17 günlüğüne benim kurtlar vadisi takımı geliyor. Eskiler bilir "kurtlar vadisi" :) Motor takmış gibi evle barkla uğraşıyorum. Hava soğuyacakmış, benim kombinin bakıma ihtiyacı var, eve temizlikçi gelecek, halıları yıkamaya verdim. Bu hafta böyle uğraş dur...
Öncelikle listeyi hazırlayan Kasımpatıcığım ve Bonuscuğum ellerinize emeklerinize sağlık. Kilo veren güzelleri de tebrik ederim.
Yenaammm diyorum ben de :) valla özledim sizleri ya. Bu etiketleme işleri süpermiş.
Bugün dengeleme günü yenam o zaman :)Akşam cok abarttim
Butun emeklerim bosa gidiyor ya.
Bugun toparlarsin sen ya ben sana guveniyorumAkşam cok abarttim
Kolay gelsin esracım
Akşam cok abarttim
Ablacim basiniz sagolsunSelamun aleyküm güzeller
Akşam fazla kaçırdım. Yoğurt şeysinden de yapamadım. Sabah da kalan kızartmayı yedim oda üzerine tuz biber oldu. Kısmet olursa Biraz sonra köye gidicem bugün telafi etmede söz konusu değil.
Mudanyada oturan bir akrabamız vefat etti. Köye gömülecekmiş. Kızı Almanya da onu bekliyorlar. Sanırım ikindide kalkacak cenaze. Akşam döneriz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?