Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hatunlar Selam,
Nasılsınız? Ne var ne yok? Cumadan beri giremedim. Annemin bakıcı cumartesi izne çıktı. Pazar da geç döndü. İş başa düştü falan pek fırsat olmadı. Bu haftasonu da en az 15 günlüğüne ama korkarım 17 günlüğüne benim kurtlar vadisi takımı geliyor. Eskiler bilir "kurtlar vadisi" :) Motor takmış gibi evle barkla uğraşıyorum. Hava soğuyacakmış, benim kombinin bakıma ihtiyacı var, eve temizlikçi gelecek, halıları yıkamaya verdim. Bu hafta böyle uğraş dur...
Öncelikle listeyi hazırlayan Kasımpatıcığım ve Bonuscuğum ellerinize emeklerinize sağlık. Kilo veren güzelleri de tebrik ederim.

Yenaammm diyorum ben de :) valla özledim sizleri ya. Bu etiketleme işleri süpermiş.

Bonusum içtim tabi içmem mi :)
Kürü yapmaya devam ederim de ben mucize bekliyor idim :) bakalım sürekli yapınca işe yarar belki.

Zeynepcim sen evladına kavuşunca beraber devam ederiz. Sen kiloyu dert etme şimdi. Kendin için evlat, çocuklarına kardeş bu dünyada yapabileceğin en en mükemmel şey. Annemin son hastalığından sonra keşke başka kardeşlerim de olsa diye çok hayıflandım. Benim anne baba ayrı olduğu için çok çocuk korkutucu geliyor. Ama geniş ailelere çok özeniyorum. Maşallah 41 kere. O yüzden bunlar önemsiz değersiz meseleler.
Kayınvaliden gelmiş canını sıkmış galiba. Dert etme canım, değiştiremeyeceğin şeyler için stres olma, bebeğini düşün...

Kolay gelsin esracım

gunaydin mutlu bol eksili haftalar...
dün akşam yoğurt kurunu yedim akşam yemeği yemedim (komşu da iki dilim kek yiyince)..okula gidip geldim sürekli 40 dakika yürümüş oldum ...ama yinede baskul ekside degil
bir dilim çok tahilli ekmek(midemin onda birine bile degmedi)neyse
bir yumurta
4yesil
zeytin
bir parça tahin helvası
yeşillik roka maydanoz iki çatal
çay...

Günaydınlar,

herkese mutlu sabahlar. Ben de cumadan beri tam kendimi veremiyorum diyete. yine biraz gitti ama hiç tatmin edici değil. bu ara topiğimize nazar mı değdi ya, ölü toprağı örtülmüş gibi. kendinize gelin kızlar alooo
Kolay gelsin esracım

Sağol Asuman ablam

Akşam cok abarttim
Butun emeklerim bosa gidiyor ya.

Yenam bugün toparlarsın, bu bilinç bile bizim için büyük bi adım. Yeşilçay falan içebilirsen fayda eder. Sevmiyordun gerçi.

Bende fenalardayim. Cok sisim malum seyden oldum bi onun siskinligi var. Surekli agzima attiklarimin siskinligide var. Nefes alamiyorum mesela cok yedigim icin ama yine agzima biseyler tikiyorum.

Nefrer ediyorum gobegimden. Oglan yine atesli uyudu gece. Ve sabaha karsi duyguda ateslendi. Araligin 19-20 sinde hasta olmustu. 22 gun ne gibi bir hiz. Yani anlamiyorum yeniden kapmasi bu kadar kolaymi yoksa hic gecmedimi?]

Selamun aleyküm güzeller
Akşam fazla kaçırdım. Yoğurt şeysinden de yapamadım. Sabah da kalan kızartmayı yedim oda üzerine tuz biber oldu. Kısmet olursa Biraz sonra köye gidicem bugün telafi etmede söz konusu değil.
Mudanyada oturan bir akrabamız vefat etti. Köye gömülecekmiş. Kızı Almanya da onu bekliyorlar. Sanırım ikindide kalkacak cenaze. Akşam döneriz belki

Ablacim basiniz sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…