Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kısss bonussssss bayadır topiğe uğaramayıp geçmişi okumadın sanırım şekerimmmmm ben malesef 9 aylık bir istirate çekilip dönücem aranıza allah izin verirse şeker öpüyommm seniiiii

günaydınnn tombişlerimmmmmmmm ilk bura uğramadan açamıyom pc yi el alışkanlığı yeni gelen arkiler hoş gelmişlerrrr ahhhh bu kocalar yokmu çocuk isterler amma tığ gibim ol derler
bana diyoki benimki ebru şallı nası 8 kilo aldı doğumda sende az alabilirsin diyooo aadamın güleseni getiriyo çatlak herüffff beni ebru şallıyla kıyaslıyoooo muhaaaaaayyyttt

Son düzenleme:
günaydın nursenacım asıl gidiyor bebişle diyaloğun

saol ablam yaaa daha hastaneye gidemedim solisyon yokmuş kandan bakıtamadım ne bilem yemek yiyesim geliyooo devamlı tutmaya çalışıyorum ben ilk hamileliğimdede midem falan bulanmaz aş falan ermem düşün boğazım o kadar geniş yaniisırnaşık şey hamilelik mükemmel olur amma çocukk acayip yaramaz olur enterasan yaniii

günaydın kızlarr
annen burda yanımda
ew kalabalık
girmeye fırsatım yok
malum misafir varken
pc ye oturulmuyo
hasret gideriyoz
kardeşimin evinin eksikliklerini gideriyoruzz
her nesee hepicinizi öperimm grşz

günaydın kızlarr
annen burda yanımda
ew kalabalık
girmeye fırsatım yok
malum misafir varken
pc ye oturulmuyo
hasret gideriyoz

günaydın citol'üm, annenle doya doya hasret gider canım.Bizden de selam söyle, KK' da ki karıcıkların selamı var de.Ellerinden öperiz.Kendine iyi bak canım.

günaydıııınnn herkeseeee!

700gr daha gittii heyyooooooooooooo:))))

sabah tartılcam diye kimse uyandırmadan cin gibi kendim uyanıyorum artık:) öğlen okul var üfff. hemen ketle da suyumu kaynattım elmalı yeşilçayımı yaptım. birazdan da bişiler yerim.

yurduşum günaydın tekrar sağol şu leslie için. valla rüyamda bile kik! kik! just kik! step step, diye gördüm ablamızı ahaha:))

Herkese iyi haftalar.

günaydın kızlarr
annen burda yanımda
ew kalabalık
girmeye fırsatım yok
malum misafir varken
pc ye oturulmuyo
hasret gideriyoz

Annenlerle iyi hasret gidermeler canım ,selamlar...

selam kızlar,
kanal d de ender saraç var.izlemek isteyenler açsın...

canlarım günaydn herkese bugün kendimi daha iyi hissediyorum 1,5 kilo vermişimmmzemuszemus zemuszemus zemuszemus umutluyummmmmmm kendimi hazır hissettiğimde kilo bildirimide yapıcam kilo veren arkadaşlar tebriklerrrrrrr kocamannnn veremeyenlere kocamannn destekkkkkkk yeni gelenlere hoş geldın kocamannnnnnn bebek bekleyen anne adaylarımıza hayırlı birer evlatttttttttt diliyorummmm sizi seviyorummmmmmmmmmm bugün yediklerim

:enbuyukkk: :enbuyukkk:
sabah yarım litre su bir galete bir haşlanmış yumurta yarım domates

günaydınnnnnnnn fıstıklarrrrrrrrr hayırlı haftalar hayırlı işler herkeseeeeeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

700 gr.süper canım...tebrikler ama daha dengeli diyete bekliyom ben seni...hala ete devam mı?

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tebrikler canım

sabah tiroid ilacı su
yolda 3 kuru kayısı
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim dil peyniri
1 fincan çay
acayip şişkinlik hissediyorum kaç gündür neden acepCADIARZU

sabah tiroid ilacı su
yolda 3 kuru kayısı
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim dil peyniri
1 fincan çay
acayip şişkinlik hissediyorum kaç gündür neden acepCADIARZU
canım selam,
şişkinlik adet vs.yüzünden mi yoksa az mı su içtin, fasulya nohut filan mı yedin arkadaşım?

günaydın emrahelif'im, güzel kilo vermişsin canım, daha iyi kilo vermen dileğiyle inşallah.
leslie abla yürüyüşlerini ne yaptın canımopuyorumnanaktan

benim kota dolmuş sadece "walk the walk" serisinin 1.milini indirdim şimdilik onu yapıcam sadece. nevra cım gittikçe dengeliyorum zaten yarın da meyve ekleyeceğim ama ekim sonuna kadar biraz dişimi sıkmam gerek ki 92 veya 93 le kasıma başlayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…