arkadaşlar bişey diycem ben ıhlamura elma ,limon ve tarçın da katıyorum olsa karanfil ve zencefil de ....
Yanlışmı yapıyorum öksürüğümüzümü fazlalaştırıyorum acaba siz nasıl yapıyorsunuz ?
Bu arada kalabalık bir gurup misafirim geliyoor bu kadar tembel bir günden sonra normaldiii bekliyordum ...
Yine batırmış günü gelsin de dövelim bari hem spor olur
Sen naptın bugün adaş ben açım azcık ayaküstü atıştırdım o da iyi olmuyor ama oturursam doyasıya yerim diye korktum
Üzgünüm ama hakettin sanırımBu mesaj tokat gibi carpti sifatima....
Yine batırmış günü gelsin de dövelim bari hem spor olur
Sen naptın bugün adaş ben açım azcık ayaküstü atıştırdım o da iyi olmuyor ama oturursam doyasıya yerim diye korktum
Adaşsiniz diye sana vurmuyo bana vuruyo bakSende ümit var adaş tarçınlı süt filan iç meyva ye ama yemek yimaaa
Bende çok geç fena kahvaltı yaptım dahada bişey yemem aklımda azıcık dut kurusu ile dayanamasam tarçınlı veya neskafeli süt var tabiii misafirlerle kurabiye filan yemesem
Bu akşam dikkat etsem nolurki bütün hafta kötü geçti
Çay demledim ben de belki azcık leblebi dut kurusu atıştırırım yanındaSende ümit var adaş tarçınlı süt filan iç meyva ye ama yemek yimaaa
Bende çok geç fena kahvaltı yaptım dahada bişey yemem aklımda azıcık dut kurusu ile dayanamasam tarçınlı veya neskafeli süt var tabiii misafirlerle kurabiye filan yemesem
Bu akşam dikkat etsem nolurki bütün hafta kötü geçti
Dafi o nasıl bişey gerçek gibiymiş Güle güle kullansın hayırlı yaşları olsunKızlar motorumuz nasıl
Gerekirse kendime bile vururumAdaşsiniz diye sana vurmuyo bana vuruyo bak
Hayır ben söz dinliyorum bak adaşım bana yeme diyor yemiycem :)))Sağol asucum
Bugün pek bir cesur gördüm seni buldun bir kimsesiz bonus dövmeye kalkıştın demi
Olur adaşım yimam ben :)))Çay demledim ben de belki azcık leblebi dut kurusu atıştırırım yanında
Sen kurabiye yi yarın kahvaltıda ye adaş geçvakit yeme
Dafi o nasıl bişey gerçek gibiymiş Güle güle kullansın hayırlı yaşları olsun
Sağol asucum
Bugün pek bir cesur gördüm seni buldun bir kimsesiz bonus dövmeye kalkıştın demi
Kendin kaşındın ben yaptım siz yapmayın desen bişey yoktu :)Okudukca daha bir ezik gorunuyorum be ya
Bonus mıhlamayı tarif etsene bi yapılışını, birde a101de ne peyniriydi? Kardeşim bu mıhlamayı karadenizde yemişte çok ağır bişey demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?