Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kattiklarin olur birazda ne istersen o olur aslinda. Ufak bi parca zencefil ve tarcinla cok severim ben. Bir kac tane kusburnu olabilir. Kakule katani bile gordum.

Oksuruk icin ayrica zencefil bal yapabilirsin. Bir de hastaliklar gibi oksurukte pis yapiskan bi oksuruk bal napsin bu durumda balada yazik :))

Yine batırmış günü gelsin de dövelim bari hem spor olur
Sen naptın bugün adaş ben açım azcık ayaküstü atıştırdım o da iyi olmuyor ama oturursam doyasıya yerim diye korktum

Sende ümit var adaş tarçınlı süt filan iç meyva ye ama yemek yimaaa

Bende çok geç fena kahvaltı yaptım dahada bişey yemem aklımda azıcık dut kurusu ile dayanamasam tarçınlı veya neskafeli süt var tabiii misafirlerle kurabiye filan yemesem

Bu akşam dikkat etsem nolurki bütün hafta kötü geçti

Adaşsiniz diye sana vurmuyo bana vuruyo bak

Çay demledim ben de belki azcık leblebi dut kurusu atıştırırım yanında
Sen kurabiye yi yarın kahvaltıda ye adaş geçvakit yeme

Kızlar motorumuz nasıl
Dafi o nasıl bişey gerçek gibiymiş Güle güle kullansın hayırlı yaşları olsun

Bonus mıhlamayı tarif etsene bi yapılışını, birde a101de ne peyniriydi? Kardeşim bu mıhlamayı karadenizde yemişte çok ağır bişey demişti.

A101 de bilmiyorum meyracim sanki bimde vardi ama butun marketlerde peynir bolumunde oluyo kolot peyniri yada mihlama peyniri dersen bulursun mutlaka. Ben onu yeni kesfettim hep kasarla tel peynirle yapardim.

Kardesine agir gelmesinin sebebi buyuk ihtimal tereyagindandir. Bazi tereyagi agir oluyo kavrulunca. Bildigin pastorize paket yaglardan yapabilirsin. Az da sivi yag koyabilirsin :)

Simcik bakir sahani bilmem ben teflonda yapiyorum. Tereyag az da sivi yag koyup eriyince 2-3 kasik misir ununu koyup kavuruyorum biraz ama karartmadan sonrada 1-1,5 bardak su ve tuz koyup iyice karistiriyorum. 1 bardak dedim ama degisir ununa ocagin acikligina bagli olarak ben muhallebiden biraz koyu olana kadar koyuyorum su hem yumusak seviyorum hemde kaynadikca koyulasiyo diye.

Az kayniyo peynirini dograyip yada tel peynirse elimle didip koyuyorum hafif bi karistirip birakiyorum kisiyorum altini iyice ve hic ellemiyorum yagi iyice uste cikicak :) 5-10-15 dk bekletmisligim var daha guzel oluyo bence.

Ben tv de izledim ayni yapiyolar ama daha koyu oda zevk meselesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…