Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Of of offff alam sana geliyoruuum

Zaten perşembe açlığı var ağlarım yeminlen

Gittiler adaş yok bişey yemedim :)

Çayla birlikte az peynir veya dut kurusu mu yesem canım peynir istiyor ekmek yemiyim ama
Biraz peynir ye varsa yeşillik felan da at ağzına çok acıktın sanırsam :)
Çay işi tehlikeli ben sade çay içemiyorum genelde geç saatlerde olunca da sakıncalı oluyor

Of of of diyorum ellerine saglik bonus yemis kadar oldum valla

Kolay gelsin ankarada okullar yarın da tatil karne almayacagiz
Evet gordum aksam haberlerde ne kadar yagmis oyle cocugun biri de diyo ki hep istanbulda tatil oluyodu biz burda ders yapiyoduk simdi bize tatil onlara kapak olsun:)
Oh borekleride sardim ama boynum tutuldu resmen ben bugun erken yatayim bari hepinize iyi geceler ama az muhabbet edin yav sabah okumak zor oliyir:)

a
bonus allah iyiliğini versin çok güldüm sana

Iyi geceler kizlar
Bu hafta ici bi ara 95.9u gordum ama yarin ne cikarim Allah bilir bakalim yrn neler neler gorcez

hangi servistesin canım
Cocuk servisi cnm

Kızlar motorumuz nasıl
Guzelmis abla gule gule kullansin

Bonus mıhlamayı tarif etsene bi yapılışını, birde a101de ne peyniriydi? Kardeşim bu mıhlamayı karadenizde yemişte çok ağır bişey demişti.
Biz ona burada kuymak diyoruz
Genelde çeçil peyniriyle yapiyoruz

Bonus oyle bi anlatmissinki yarin kah altiya az bisey yapasim geldi

Yattim bende iyi geceler herkese

Hasibecim yap ye bebiste nasiplensin. Zor olucak bisey olsaydi yazmazdim ama yinede yaparken zorlanan olabilir bir suru gebe var keske yazmasaydim :) unla yapilana kuymak diyo bizimkilerde misir unuyla oldumu mihlama
En cokta zeyno zorlanir ayakta durunca kiyamam : ( keske yakin olsak ben getirirdim hepinize. Hec yemeksiz kalmazdiniz. Hepimiz beslerdik sizi. Zeynep yaparsan oturarak yap bari :))

Kasimpati nasil oldun? Yena pek duzelememis...

Yattim

Frıda senin misafirler erken gitmiş benimkiler şimdi çıktı daha ortalığı toplamadım

Hasibe cim sağol canım

Bonus bızdede pek geçmiyor mıhlama belkide güzel yapamıyorum.
Arada kuymak yapıyorum onuda yalnız yiyorum .yememek için de yapmıyorum

Çok sağol canım tarif için.

günaydın hayırlı cumalar canlar
bu aralar pek evde duramadım bugun çocuklar gelecek artık çıkamam heralde çok çok soğuk
asum geçmiş olsun canım ben çocuklara oksuruk için balla lımonu karıştırıp macun seklınde verıyorum hemen kesıyor bır dene canım ıstersen
bonussss mıhlama offf of canım cektı hıc denemedim ben yapamam dıye ama bu tarıfle denıycem

dafı ablam rabbım hayırlı yaslar versın yeğenine motorda süper boyle bı yengemız olmadı hıç

frıda gelenın gıdenın çok sanırsam rabbım kolaylık versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…