Of of offff alam sana geliyoruuumA101 de bilmiyorum meyracim sanki bimde vardi ama butun marketlerde peynir bolumunde oluyo kolot peyniri yada mihlama peyniri dersen bulursun mutlaka. Ben onu yeni kesfettim hep kasarla tel peynirle yapardim.
Kardesine agir gelmesinin sebebi buyuk ihtimal tereyagindandir. Bazi tereyagi agir oluyo kavrulunca. Bildigin pastorize paket yaglardan yapabilirsin. Az da sivi yag koyabilirsin :)
Simcik bakir sahani bilmem ben teflonda yapiyorum. Tereyag az da sivi yag koyup eriyince 2-3 kasik misir ununu koyup kavuruyorum biraz ama karartmadan sonrada 1-1,5 bardak su ve tuz koyup iyice karistiriyorum. 1 bardak dedim ama degisir ununa ocagin acikligina bagli olarak ben muhallebiden biraz koyu olana kadar koyuyorum su hem yumusak seviyorum hemde kaynadikca koyulasiyo diye.
Az kayniyo peynirini dograyip yada tel peynirse elimle didip koyuyorum hafif bi karistirip birakiyorum kisiyorum altini iyice ve hic ellemiyorum yagi iyice uste cikicak :) 5-10-15 dk bekletmisligim var daha guzel oluyo bence.
Ben tv de izledim ayni yapiyolar ama daha koyu oda zevk meselesi :)
Adaş gitti mi misafirlerOf of offff alam sana geliyoruuum
Zaten perşembe açlığı var ağlarım yeminlen
Kolay gelsin ankarada okullar yarın da tatil karne almayacagizSelam kizlar
Bende kizlar uyusun yarina okul icin sigara boregi saricam karne kutlamasi ve ogretmenin dogum gunusu vrmis
Gittiler adaş yok bişey yemedim :)Adaş gitti mi misafirler
Bişey yemedin anladığım kadarıyla
Biraz peynir ye varsa yeşillik felan da at ağzına çok acıktın sanırsam :)Gittiler adaş yok bişey yemedim :)
Çayla birlikte az peynir veya dut kurusu mu yesem canım peynir istiyor ekmek yemiyim ama
Of of of diyorum ellerine saglik bonus yemis kadar oldum vallaA101 de bilmiyorum meyracim sanki bimde vardi ama butun marketlerde peynir bolumunde oluyo kolot peyniri yada mihlama peyniri dersen bulursun mutlaka. Ben onu yeni kesfettim hep kasarla tel peynirle yapardim.
Kardesine agir gelmesinin sebebi buyuk ihtimal tereyagindandir. Bazi tereyagi agir oluyo kavrulunca. Bildigin pastorize paket yaglardan yapabilirsin. Az da sivi yag koyabilirsin :)
Simcik bakir sahani bilmem ben teflonda yapiyorum. Tereyag az da sivi yag koyup eriyince 2-3 kasik misir ununu koyup kavuruyorum biraz ama karartmadan sonrada 1-1,5 bardak su ve tuz koyup iyice karistiriyorum. 1 bardak dedim ama degisir ununa ocagin acikligina bagli olarak ben muhallebiden biraz koyu olana kadar koyuyorum su hem yumusak seviyorum hemde kaynadikca koyulasiyo diye.
Az kayniyo peynirini dograyip yada tel peynirse elimle didip koyuyorum hafif bi karistirip birakiyorum kisiyorum altini iyice ve hic ellemiyorum yagi iyice uste cikicak :) 5-10-15 dk bekletmisligim var daha guzel oluyo bence.
Evet gordum aksam haberlerde ne kadar yagmis oyle cocugun biri de diyo ki hep istanbulda tatil oluyodu biz burda ders yapiyoduk simdi bize tatil onlara kapak olsun:)Kolay gelsin ankarada okullar yarın da tatil karne almayacagiz
eğer yemeye kalkarsam dayanamam çok yerim diye yemedimEpey Vermissindir o zaman
Akşam meyve yoğurt felan da mı yemedin
İyi dayanmışsın
bonus allah iyiliğini versin çok güldüm sanaEvde degildim bende yeni geldim. Soguk az gecsede yinede rahatsiz ediyo cocuklarla git gel yoruldum.
Basim agriyo hava carpti beni
A101 den kizartma tenceresi aldim kucuk ama sevimli kv mede aldim goturdum verdim iste cocuklar olunca gir dediler girdim cay icelim dedi mihlama yap istersen dedine diyeydim karsimi geleydim tovbe
Plynna masallah sana sen kilo verirsin bacim yogunluktan yiyememek cok guzel. Hic bir yogunlukta is gucte yiyemedigimi hatirlamiyorum. Allah beni savasta bile yiyebilecek kapasitede yaratmis.
Asuman abla bende en son 100 lira diye hatirliyorumanneerin evin orda agaci var topluyolar kiymetini bilsinler valla
ay canım bende kısır konusunda hiç bir şey gözüme gelmez yerim dibine kadarÖküz gibi kisir yeme bonus allah cezani vermesinhic mi kisir gormedin yapmadin yimedin bu ne acgozluluk
Cocuk servisi cnmhangi servistesin canım
Guzelmis abla gule gule kullansinKızlar motorumuz nasıl
Biz ona burada kuymak diyoruzBonus mıhlamayı tarif etsene bi yapılışını, birde a101de ne peyniriydi? Kardeşim bu mıhlamayı karadenizde yemişte çok ağır bişey demişti.
Bonus oyle bi anlatmissinki yarin kah altiya az bisey yapasim geldiA101 de bilmiyorum meyracim sanki bimde vardi ama butun marketlerde peynir bolumunde oluyo kolot peyniri yada mihlama peyniri dersen bulursun mutlaka. Ben onu yeni kesfettim hep kasarla tel peynirle yapardim.
A101 de bilmiyorum meyracim sanki bimde vardi ama butun marketlerde peynir bolumunde oluyo kolot peyniri yada mihlama peyniri dersen bulursun mutlaka. Ben onu yeni kesfettim hep kasarla tel peynirle yapardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?