Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adaş bizdede tembellik had safada eşim avm ye gidelim bana ayakkabı bakalım dedi bende sen git ben gelmem dedim tabii oda gitmedi ankarada ne kadar kar yağmış yaa kuzenlerim bir kardan adam yapmış 2 m. Geçiyor bide biz yenisini yapana kadar daha büyüğü yok yazmışlar :)))

Bu sabah bir geç kalktık anlatamam dersler yok diye kızda okula gitmedii ben dün düşündüğüm yemeği yapmıycam acıkan bişeyler atıştırsın dedim şimdi mutfağı toplıyımda bir ıhlamur yapayım bariii..

Adaş ben yaptım yemekleri kızlar yediler şimdi ben oturmadim sofraya gecistirecegim
Ben yaptım ıhlamur hazır
Ihlamur almıyordum epeydir arkadaş veriyordu ona gitmeye usendim aldım kilosu 175 liraymis
Akşam da kürü yapacağım inşallah bu hafta yapmadım
Kar hala yağıyor yarın da tatil okullar

Evde degildim bende yeni geldim. Soguk az gecsede yinede rahatsiz ediyo cocuklarla git gel yoruldum.

Basim agriyo hava carpti beni

A101 den kizartma tenceresi aldim kucuk ama sevimli kv mede aldim goturdum verdim iste cocuklar olunca gir dediler girdim cay icelim dedi mihlama yap istersen dedi ne diyeydim karsimi geleydim tovbe

Plynna masallah sana sen kilo verirsin bacim yogunluktan yiyememek cok guzel. Hic bir yogunlukta is gucte yiyemedigimi hatirlamiyorum. Allah beni savasta bile yiyebilecek kapasitede yaratmis.

Asuman abla bende en son 100 lira diye hatirliyorum anneerin evin orda agaci var topluyolar kiymetini bilsinler valla

Gozum kapali yaparm asuman abla. Kolot peyniri var marketlerde onunla dene bir de. Ununda en ince balik unundan olmasin sari ekmeklik undan olsun anammmm o vakit yenmiyo dadindan agzimi bi sileyim peceteynen

Hayırlı akşamlar güzeller

Asucum sağol canım
Ihlamur kısçene şifa olsun. Bizimde annemin pencerenin dibinde var 1 ağaç yazın toplayıp paylaşıyoruz. Bende bahçeye diktim 2 fidan inşallah kurumazlar
Bugün dış ölçüsü verdikten sonra çarşıya yürüdüm. Yeğenin çocuğunun doğumgünü hediyesi motor aldım. Biraz erken biliyorum ama saklayıp sonra çıkarsınlar bir daha alamayabilirim babasının motoruna deliriyordu. Çok kalabalık olunca başetmek zor. Bende kural koydum. İlk iki ve 18 yaşlarında istedikleri hediyeyi alıyorum diğer zamanlarda ufak tefek şeyler

Benide yigenin gibi gorebilirsin abla

Karne hediyesi parasi veriyomusun peki

Imaj hic biseydir merak hersey

Öküz gibi kisir yeme bonus allah cezani vermesin hic mi kisir gormedin yapmadin yimedin bu ne acgozluluk

Nerde yedin kısırı ?

Bende geçen kursta yemiştim ....
İlginçtir kısırı pek sevmem evdekiler de mercimek köfte severler
Ben de fellah severim
:)
Bonus artık yeme bu saatten sonra yeter sabah üzüleceksin

arkadaşlar bişey diycem ben ıhlamura elma ,limon ve tarçın da katıyorum olsa karanfil ve zencefil de ....

Yanlışmı yapıyorum öksürüğümüzümü fazlalaştırıyorum acaba siz nasıl yapıyorsunuz ?

Bu arada kalabalık bir gurup misafirim geliyoor bu kadar tembel bir günden sonra normaldiii bekliyordum ...

Ben de kabuk tarçın elma kabuguyla demledim limon da ekliyorum içmeden doğrudur diye düşünüp yapıyorum ama
Misafir şimdi mi gelecek napcan şimdi iyiydik takılıyorduk ne güzel

İlginçtir kısırı pek sevmem evdekiler de mercimek köfte severler
Ben de fellah severim
:)
Bonus artık yeme bu saatten sonra yeter sabah üzüleceksin

Benimde belli olmuyor bağzen çok seviyorum bu ara mercimekli köfte favorim ama güzel acılı çiğ köfte kıvamında bol salçalı olucak :))

Salı günükü kısır güzeldii...

Ben de kabuk tarçın elma kabuguyla demledim limon da ekliyorum içmeden doğrudur diye düşünüp yapıyorum ama
Misafir şimdi mi gelecek napcan şimdi iyiydik takılıyorduk ne güzel
Eltimdeler henüz kıza bimden kurabiye filan aldırdım ama içim rahat değil çay tepsimi filanda hazırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…