hangi servistesin canımSlm kizlarr
Serviste enleri yasiyoruz 21 hasta oldu Allah nobete gelecek arkadasin yardimcisi olsun yarinda ben nobetciyim insallah bikac tanesi taburcu olur gerci onlarin yerinede yatar yarin daha yeni yemege gidiyoruz insallah yemek yerken oturcaz
Adaş bizdede tembellik had safada eşim avm ye gidelim bana ayakkabı bakalım dedi bende sen git ben gelmem dedim tabii oda gitmedi ankarada ne kadar kar yağmış yaa kuzenlerim bir kardan adam yapmış 2 m. Geçiyor bide biz yenisini yapana kadar daha büyüğü yok yazmışlar :)))Beslenmem iyi gidiyor şimdilik ama yürüyüş mümkün değil heryer kar hala yağıyor evde de kızla ilgileniyorum zaten
Akşam da az yerim inşallah
Patatesli Kıymalı bezelye yapacağım bir de pilav çorba
Pilav yemem diğerlerinden az yerim
Kereviz var da pisiresim yok canım istemiyor bişeyleuğraşmak
Arkadasta köyden toplayıp getiriyor
Çiçek olan 175 diğeri 100 :)
100 gr aldım şifa olsun artık sonra arkadastan isterim tekrar
Bonus mıhlama taze ekmek çay
Ben Allah'tan beceremiyorum yapmayı gerçi 1 kez denedim sadece ama
Hayırlı akşamlar güzeller
Asucum sağol canım
Ihlamur kısçene şifa olsun. Bizimde annemin pencerenin dibinde var 1 ağaç yazın toplayıp paylaşıyoruz. Bende bahçeye diktim 2 fidan inşallah kurumazlar
Bugün dış ölçüsü verdikten sonra çarşıya yürüdüm. Yeğenin çocuğunun doğumgünü hediyesi motor aldım. Biraz erken biliyorum ama saklayıp sonra çıkarsınlar bir daha alamayabilirim babasının motoruna deliriyordu. Çok kalabalık olunca başetmek zor. Bende kural koydum. İlk iki ve 18 yaşlarında istedikleri hediyeyi alıyorum diğer zamanlarda ufak tefek şeyler
Nerde yedin kısırı ?Öküz gibi kisir yeme bonus allah cezani vermesinhic mi kisir gormedin yapmadin yimedin bu ne acgozluluk
Öküz gibi kisir yeme bonus allah cezani vermesinhic mi kisir gormedin yapmadin yimedin bu ne acgozluluk
İlginçtir kısırı pek sevmem evdekiler de mercimek köfte severlerNerde yedin kısırı ?
Bende geçen kursta yemiştim ....
Eeeeee mıhlama da yemişsinNerde yedin kısırı ?
Yine batırmış günü gelsin de dövelim bari hem spor olurEeeeee mıhlama da yemişsin
Nerde yedin kısırı ?
Bizde yeğen çok bonus cum senide ekleyveririzBenide yigenin gibi gorebilirsin abla
Karne hediyesi parasi veriyomusun peki
Imaj hic biseydir merak hersey
Ben de kabuk tarçın elma kabuguyla demledim limon da ekliyorum içmeden doğrudur diye düşünüp yapıyorum amaarkadaşlar bişey diycem ben ıhlamura elma ,limon ve tarçın da katıyorum olsa karanfil ve zencefil de ....
Yanlışmı yapıyorum öksürüğümüzümü fazlalaştırıyorum acaba siz nasıl yapıyorsunuz ?
Bu arada kalabalık bir gurup misafirim geliyoor bu kadar tembel bir günden sonra normaldiii bekliyordum ...
İlginçtir kısırı pek sevmem evdekiler de mercimek köfte severler
Ben de fellah severim
:)
Bonus artık yeme bu saatten sonra yeter sabah üzüleceksin
Eltimdeler henüz kıza bimden kurabiye filan aldırdım ama içim rahat değil çay tepsimi filanda hazırladımBen de kabuk tarçın elma kabuguyla demledim limon da ekliyorum içmeden doğrudur diye düşünüp yapıyorum ama
Misafir şimdi mi gelecek napcan şimdi iyiydik takılıyorduk ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?