En tehlikeli gunde kendine izin vermissinBonus Yeliz ne alemdesiniz yarın büyük günkaç gündür sıkı bir şekilde devam ediyorum bugün batirmazsam tabiki.bugün kendime izin verdim bir ablamizi ziyaret edicz annemle.
diyet anlamında izin vermedim.kaç gündür iş yoğunluğu vardı bugün yapmcam bir şeyEn tehlikeli gunde kendine izin vermissin
Yarin azda olsa gorecegimi umit ediyorum eksiyi
Nothingg gönlünüzce bir tablet bulursunuz inşallah.
Iyi gecelerrrr yatanlara :)))
Nothing ben herkese kolay kolay abla diyemem burda sadece asuman ablaya dafi ablaya diyorum. Misal yena ablatovbe ya rabbim hec agzima uymuyo
Frida abla dahada uymuyo
Hoşgeldin sende.
yenacim gramer arapça derslerim vardı fıkıh ve hadis derslerim vardı ama gönüllü olarak ders verdiğim bir kursa gittim.çok özlüyorum o günlerimi ama oğlum 2buçuk yaşında yanımda hergün gidip gelemiyorum bırakacak kimsem yok bir ara söz konusu oldu kv burun kırin etti bakmam demeye getirdi bende daha açık olarak teklif etmedim zaten bakacağındanda ümitli değildim.inşallah oğlum 4yaşına girince Anaokullar var oralara vericem bende eğitim vermeye devam edicem
Hayırlı sabahlar
Gece boyunca kar yağdı okullar tatil küçük kızım zaten evde büyük de mecbur gidecek okula sınavı var bugün hala kar yağıyor Allah kolaylık versin benimkiyle birlikte tüm yola çıkacaklara
Kızım sabaha kadar öksürdü az önce hafif daldı uyur inşallah ben de sabaha kadar hem onunla ilgilendim hem de dün bahsettik ya bek fitigindan bacagim ağrıdı hep yani sonuçta uyumadım ben de
Büyük kızı gondereyim azcık uyurum inşallah
öğrenmek için yardım alacak bir yerin olsa daha kolay öğrenirsin aslinda.yokmu öyle bir imkanınİnşallah canım araştırcam inş. :)
Canım ben abla de anlamında söylemedim tabiki haklısın nacizane hanım demezsen sevinirim dedim , hitap önemli değil ne istersen öle söyle :)
Çok sağol Meyracım kendine dikkat et son zamanlarmış
Ne kadar güzel ve hayırlı bir iş yapıyorsun kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum hala ama pekiştiremiyorum(
Asumm geçmiş olsunnn dikkat ettt bana ankara kar manzara resimleri geldi çok güzel pamuk gibi
Yok canım keşke olsa bir arkadaşımın eşi var öğretebilir zaman yoğun çalıştığımdan zaman sorunum varöğrenmek için yardım alacak bir yerin olsa daha kolay öğrenirsin aslinda.yokmu öyle bir imkanın
Yok canım keşke olsa bir arkadaşımın eşi var öğretebilir zaman yoğun çalıştığımdan zaman sorunum var
evet mallesef. halbuki hep kadınlara söylenir iyi taraflarınıı düşün diye.. erkeklerde düşünsün o zaman.Allahım tüm erkekler aynı hep eksik görüyorlar
haklısın. altından kalkılamayacak söz ve davranışlar birikmeye başladı. ben bekarken derdim ki, heralde insana evlenince en güzel hediye esinin birdaha dünyaya gelsem yine seninle evllenirdim demesi olur diyordum. su ana kadar diyemedim.Bu nedir ya gundelikcimisin sen deli oluyorum boyle olunca banada aynisini yapmaya calisiyo cunku birisi. Ben buyum bu kadar yapabiliyorum. Parayla kadin tutunca hesap sorarsin evin kadinina ne diye hesap soruyo. Takinti hastalari once tadavi olsunlar niye evleniyolar ki? 30 yasinda agrilarim var benimde simdiden zorlaniyorum evin islerini yapiyoruz yapmaliyiz ama hizmetci degiliz biz ya. Sen ona hesap soruyomusun? Kusura bakma cok sinirlendim okuyunca cok tanimiyorum seni ama bir dost tavsiyesi boyle gelmis boyle gider deme kendini ezdirme. O cok sevdigimiz adamlar gun geliyo bir laf ediyolar ki altindan kalkilmiyo.
Uzun yillar evli olmayi bekleme simdiden kendini ezdirme. Yuva icin evleniyo herkes. Temizlik iscisi olmak icin degil.
Hic skma canini uzulme lutfen.
ilk baslarda cocuk konusunda yardımcı olurdu. şimdi oda yok.Bendede var bundan bi tanee temizlik hastası ama benimki bana yardım eder o evi süpürürse bende silerim koltukları filan çeker yaniii yinede arada bu evin veyaa odanın hali ne diye sorduğu oluyor nasıl sinirlerin zıplıyor bir bilsen :)
Sabah benden önce kalktı bende sesini duyunca kalkmadım ondan bir 40 dk filan sonra kalktım çay yok çayı koydum gittim neden çay demlemedin diyorum bende yeni kalktım diyooo yalan söyleme uyanmıştın sen diyorum yok ben tekrar yatım diyooo :)))
Yanii bonus doğru söylüyor arada bugün çok yoruldum bak şu çocuğa dinlencem desen önce sen davransan iyi olur :)
Dün akşam kursa gittim yemeğinin yanına turpunu doğramamış birde ıhlamur hazırlamıştım içmemiş ilaaa ben hizmet edicem bağzen de böyle inadı tutar işteee....
Nothing ablane ogrenecen ben kacirdimmi?
bonus kaç gündür akşam yemek yemiyorm öğlen yediğim ile yatıyorum ondan eksilere geçtim.yaptığım doğru değil aslında birazda olsa yemem lazım ama inan diyet olarak değil yoğunluktan yemek düşünecek vaktim olmadı o arada sporda yaptım ondanda yatağa ağzım açık girdim hep yorgunluktanPlynna yarin sen 1. Olursan sasirmam. Yelizde biraz vermistir bende tik yok ama pes etmiycem.
heeeee tamam canimdiyet anlamında izin vermedim.kaç gündür iş yoğunluğu vardı bugün yapmcam bir şey
gecmis olsun ablacim kolay gelsinSelamun aleyküm güzeller
Gününüz gönlünüzce geçsin
Bütün hastalara hayırlı şifalar dilerim
Dişçi randevum var çıkıyorum
Size de gecmis olsun küçük yaşta düzenli takarsa düzelir inşallahheeeee tamam canim
gecmis olsun ablacim kolay gelsin
Bende kizi goturdum geldim goz doktoruna gizluk ihtiyaci varmis bizim kizin
Epey Vermissindir o zamanbonus kaç gündür akşam yemek yemiyorm öğlen yediğim ile yatıyorum ondan eksilere geçtim.yaptığım doğru değil aslında birazda olsa yemem lazım ama inan diyet olarak değil yoğunluktan yemek düşünecek vaktim olmadı o arada sporda yaptım ondanda yatağa ağzım açık girdim hep yorgunluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?