Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nothingg gönlünüzce bir tablet bulursunuz inşallah.

İnşallah canım araştırcam inş. :)

Iyi gecelerrrr yatanlara :)))

Nothing ben herkese kolay kolay abla diyemem burda sadece asuman ablaya dafi ablaya diyorum. Misal yena abla tovbe ya rabbim hec agzima uymuyo

Frida abla dahada uymuyo

Canım ben abla de anlamında söylemedim tabiki haklısın nacizane hanım demezsen sevinirim dedim , hitap önemli değil ne istersen öle söyle :)

Hoşgeldin sende.

Çok sağol Meyracım kendine dikkat et son zamanlarmış

Ne kadar güzel ve hayırlı bir iş yapıyorsun kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum hala ama pekiştiremiyorum (

Asumm geçmiş olsunnn dikkat ettt bana ankara kar manzara resimleri geldi çok güzel pamuk gibi

Tünaydınlarrr hayırlı günlerrr

Bırrr cok soğuk sabah buz gibiydi.

Sabah kahvaltısını bugün karatay gibi yaptım

peynir zeytin yumurta kapya biber domates ve fındık bakalım günün gerisinde nasıl gider.

öğrenmek için yardım alacak bir yerin olsa daha kolay öğrenirsin aslinda.yokmu öyle bir imkanın

geçen hafta beklediğim kadar kilo kaybı olmadı resmen tartı takıldı kaldı sanki.bu haftada aynı devam etti ama dün sabah birden baya eksi oldu anlamadım tartı mı bozuldu anlamadım

Alıntı yapmıştım ama gitmiş
Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim şimdi biraz daha iyi gibi şükür
Dafi sana da dişçi randevunda kolay gelsin
Bonus vazgecmeyecegiz perşembe önemli tüm haftayı kurtarmak ya da batırmak elimizde
Ben düne göre 100 gr eksideyim :)

Slm kizlarr
Serviste enleri yasiyoruz 21 hasta oldu Allah nobete gelecek arkadasin yardimcisi olsun yarinda ben nobetciyim insallah bikac tanesi taburcu olur gerci onlarin yerinede yatar yarin daha yeni yemege gidiyoruz insallah yemek yerken oturcaz

Allahım tüm erkekler aynı hep eksik görüyorlar
evet mallesef. halbuki hep kadınlara söylenir iyi taraflarınıı düşün diye.. erkeklerde düşünsün o zaman.

haklısın. altından kalkılamayacak söz ve davranışlar birikmeye başladı. ben bekarken derdim ki, heralde insana evlenince en güzel hediye esinin birdaha dünyaya gelsem yine seninle evllenirdim demesi olur diyordum. su ana kadar diyemedim.
bakış açımıda degiştirmem lazım evet ama cok bunaldım.

ilk baslarda cocuk konusunda yardımcı olurdu. şimdi oda yok.

Plynna yarin sen 1. Olursan sasirmam. Yelizde biraz vermistir bende tik yok ama pes etmiycem.
bonus kaç gündür akşam yemek yemiyorm öğlen yediğim ile yatıyorum ondan eksilere geçtim.yaptığım doğru değil aslında birazda olsa yemem lazım ama inan diyet olarak değil yoğunluktan yemek düşünecek vaktim olmadı o arada sporda yaptım ondanda yatağa ağzım açık girdim hep yorgunluktan

diyet anlamında izin vermedim.kaç gündür iş yoğunluğu vardı bugün yapmcam bir şey
heeeee tamam canim
Selamun aleyküm güzeller
Gününüz gönlünüzce geçsin
Bütün hastalara hayırlı şifalar dilerim
Dişçi randevum var çıkıyorum
gecmis olsun ablacim kolay gelsin

Bende kizi goturdum geldim goz doktoruna gizluk ihtiyaci varmis bizim kizin

Beslenmem iyi gidiyor şimdilik ama yürüyüş mümkün değil heryer kar hala yağıyor evde de kızla ilgileniyorum zaten
Akşam da az yerim inşallah
Patatesli Kıymalı bezelye yapacağım bir de pilav çorba
Pilav yemem diğerlerinden az yerim
Kereviz var da pisiresim yok canım istemiyor bişeyleuğraşmak

Epey Vermissindir o zaman
Akşam meyve yoğurt felan da mı yemedin
İyi dayanmışsın

günaydın güzeller 2 gündür yoğun ve koşturmacalı bir gündü. dün resmen doymadım. doktor bi yerde delik bıraktı galiba dedim. tabii sonuçlarını sabah güzel güzel gördüm. neyse bugün adet oldum. adet düzenlerim oturmadı doğru zamandamı oldum yanlış zamandamı bilmiyorum. hala cumaya göre eksiyim. hala açım tatlı diye bağırmak istiyorum.
sabah 1 tost peynir
öğlen 6 köfte, 2 çatal pataes (fırında), 1 yk salata, 1 yk pilav yedim. turşuya içim gittii
neyse yemediğim daha iyi yarın tartıya yansımasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…