Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleyküm güzeller

Kilo : 95. 9

Spor : yok
Sağol canım

Sağol canım

Adaş perşembe günü hele akşamı gerçekten önemli akşam hafifçe gecistirip yoğurt kürünü de yapınca sonuç alınıyor Allahın izniyle
Evet adaş eskiden ben boşunamı yapıyordum perşembeleri proteğin filan işe yarıyordu tabiii dur yine yapayım :)))

Evet adaş eskiden ben boşunamı yapıyordum perşembeleri proteğin filan işe yarıyordu tabiii dur yine yapayım :)))
Yapmak lazım bu hafta sen bonus ben Yena dikkatli geçirip perşembe darbeyi vuruyoruz inşallah
Dafi yoğun diye katmadim diğer arkadaşlar da aynısını yapsın tabii :)
Yani herkese diyorum ki bu hafta az yiyelim yok okul tatil bebeler evde felan demeyelim

o kadar stresli ve sınırlı bir hafta sonucu +1
kilom 128.5
akşamda pek uyuyamadim nisa biraz ateşlendi sayıkladı calpol verdim ayağımda salladım zor bir geceydi...
asuman size de geçmiş olsun canım..
o kadar uykum varki nisayi uyutucam şimdi bende yatıp uyurym..nazda arkadaşına gitti...tatilde hergun gezmek isteyecek artık bu soğukta çok zor..

Sağol derincim size de şifa dilerim Allah tan
Ankara da soğuk haftaya daha da soğuyacak diyorlar biz pek gezmeyiz sanki

Hem adet hem cırcır çok kötüyüm annemde yatıyorum
Kilom 84.8
Spor 100dk

gecmis olsun kizlar

asumanzeynep tebrik edeim canim darisi bize insallah

Kızlar usutmusum dun kötüydüm giremedim hic. Nasılsınız. Nerdeyse kilo bildirimi yapmayı unutuyordum. 3 gün önce 100 kiloyla basladim. Şuan 99.3

Geçmiş olsun bugün nasılsın ?
3 gün için güzel sonuç :)

Derincim sizede geçmiş olsun yarın uyuyun biraz anne kız :)

arkadaşlar ben sabah tartılmayı unuttum sonra okula git gel falan tamamen aklımdan çıktı

tahmini olarak 71 olduğumu düşünüyrum

kasımpatı ya aynı geç beni yada 71 olarak geç.

bu arada geçmişi okuyamadım olup bitenlerden haberim yok umarım hepiniz iyisnizdir.

175 miii bizim sokak ihlamur agaclari ile dolu asuman abla,baharda ben toplayıp göndereyim sana:)

Kızlar motorumuz nasıl

Cok güzel,güle güle kullansin yigenin dafi ablacim.

Listeden cikmak mii,o nasil söz öyle canisiii:) Ben listeye silinmez kalemle yazdım adlarimizi,zayiflayip sülün gibi salinmadan cikis yok bilesiniz

Hayirli cumalar arkadaslar.

Guncel kilom :105,9

Topramm,kilolarimiz ne kadan da benziyor öyle,biran bildiriyi ben mi yaptım diye düşünmedim değil yani:)

106.6 yaz kasimpati.

Yazdik bakalim bonus,haftaya bu rakamdan asagi yazacagiz ona göre

Bu arada bebeler nasil oldu?
Kizartma tenceren hayirli olsun ama az kulllan olar mii,firinda yap en hafif ve sagliklisindan kizartmalarini,hem ocak kirlenmemiş olur

kasımpatı canım sanırım bu hafta ben listeye giremiyorum 2 hafta bildirim yapılıp ondan sonramıydı listeye girmek

Nothingg listeye dahil ettim seni,eski arkadaslari liste kurallarini vs bildikleri için 2 haftalik süreyi teğet geçiyoruz:) bizimlesin yane:)

Baktim inemiyorum cikim dedim bende kasimpati hareket sart...

Selamın aleyküm hayırlı cumalar
Bugün tartiya bi çıktım anam çıkmaz olaydım bir haftada öküz yesem bu kadar + olmazdim herhalde
kilom:90.7
spor yok

cok moralim bozuldu yaa bir aylik emek bir haftada gitti

canım biz önce şunu sık sık hatırlamalıyız değilmi, kiloyu vermek yada korumak tek düze bişey değil, inişleri çıkışları olacağını sık sık hatırlamamız lazım, ozaman bu kadar üzülmeyiz ve daha güçlü azimli oluruz.
birde olumlu bakmalıyız: ) nasıl bakarsak öyle etkileniriz.. daha fazla almış olabilirdimde diyebiliriz aldığımızda..
yada neyse bari en azından 1ay önceki kilomu koruyorum şuan için demek gibi..
bunlar hepimiz için geçerli..

HAFTANIN 1.si........................................ - 1.3 kg......................................... PLYNNA

HAFTANIN 2.leri.......................... - 1 kg.............................ASUMANZEYNP & YST38

HAFTANIN 3.sü........................................ - 0.9 kg ....................................... HASIBEG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…