Sağol canımgünaydın hayırlı cumalar canlar
bu aralar pek evde duramadım bugun çocuklar gelecek artık çıkamam heralde çok çok soğuk
asum geçmiş olsun canım ben çocuklara oksuruk için balla lımonu karıştırıp macun seklınde verıyorum hemen kesıyor bır dene canım ıstersen
bonussss mıhlama offf of canım cektı hıc denemedim ben yapamam dıye ama bu tarıfle denıycem
dafı ablam rabbım hayırlı yaslar versın yeğenine motorda süper boyle bı yengemız olmadı hıç
frıda gelenın gıdenın çok sanırsam rabbım kolaylık versın
Sağol canımGünaydın hanımlar Hayırlı cumalarrr
Akşam giremedim cepten şöyle okuyup geçtim
Kuymak ve mıhlama hımmmm bir kez Samsunda yemiştim ve çok lezzetliydi.
Dafim herkese senin gibi yenge versin yeğeninede hayırlı yaşlar olsun.
Maşallah
Maşallah
Evet adaş eskiden ben boşunamı yapıyordum perşembeleri proteğin filan işe yarıyordu tabiii dur yine yapayım :)))Adaş perşembe günü hele akşamı gerçekten önemli akşam hafifçe gecistirip yoğurt kürünü de yapınca sonuç alınıyor Allahın izniyle
Yapmak lazım bu hafta sen bonus ben Yena dikkatli geçirip perşembe darbeyi vuruyoruz inşallahEvet adaş eskiden ben boşunamı yapıyordum perşembeleri proteğin filan işe yarıyordu tabiii dur yine yapayım :)))
Sağol derincim size de şifa dilerim Allah tano kadar stresli ve sınırlı bir hafta sonucu +1
kilom 128.5
akşamda pek uyuyamadim nisa biraz ateşlendi sayıkladı calpol verdim ayağımda salladım zor bir geceydi...
asuman size de geçmiş olsun canım..
o kadar uykum varki nisayi uyutucam şimdi bende yatıp uyurym..nazda arkadaşına gitti...tatilde hergun gezmek isteyecek artık bu soğukta çok zor..
Hem adet hem cırcır çok kötüyüm annemde yatıyorum
Kilom 84.8
Spor 100dk
gecmis olsun kizlaro kadar stresli ve sınırlı bir hafta sonucu +1
kilom 128.5
akşamda pek uyuyamadim nisa biraz ateşlendi sayıkladı calpol verdim ayağımda salladım zor bir geceydi...
o kadar uykum varki nisayi uyutucam şimdi bende yatıp uyurym..nazda arkadaşına gitti...tatilde hergun gezmek isteyecek artık bu soğukta çok zor..
Kızlar usutmusum dun kötüydüm giremedim hic. Nasılsınız. Nerdeyse kilo bildirimi yapmayı unutuyordum. 3 gün önce 100 kiloyla basladim. Şuan 99.3
Derincim sizede geçmiş olsun yarın uyuyun biraz anne kız :)o kadar stresli ve sınırlı bir hafta sonucu +1
kilom 128.5
Arkadasta köyden toplayıp getiriyor
Çiçek olan 175 diğeri 100 :)
100 gr aldım şifa olsun artık sonra arkadastan isterim tekrar
Bonus mıhlama taze ekmek çay
Ben Allah'tan beceremiyorum yapmayı gerçi 1 kez denedim sadece ama
Kızlar motorumuz nasıl
Günaydın herkese, hayırlı cumalar
Benim misafirler olduğu için pek gelemiyorum, diyet de yapamıyorum. Pazardan sonra bikaç gün boşluğum olacak sanırım, o zaman gelir geçmişe gözatarım artık.
Kasımpatıcığım bu hafta hiç paylaşım yapamadım, beni listeden çıkar istersen :)
Ama mazur görürseniz bu hafta kilom;
97.9
yani AYNI :)
Hepinizi öperim. Görüşmek üzere, bol kilo vermeler size
Hayirli cumalar arkadaslar.
Guncel kilom :105,9
106.6 yaz kasimpati.
kasımpatı canım sanırım bu hafta ben listeye giremiyorum 2 hafta bildirim yapılıp ondan sonramıydı listeye girmek
Baktim inemiyorum cikim dedim bende kasimpati hareket sart...175 miiibizim sokak ihlamur agaclari ile dolu asuman abla,baharda ben toplayıp göndereyim sana:)
Cok güzel,güle güle kullansin yigenin dafi ablacim.
Listeden cikmak mii,o nasil söz öyle canisiii:) Ben listeye silinmez kalemle yazdım adlarimizi,zayiflayip sülün gibi salinmadan cikis yok bilesiniz
Topramm,kilolarimiz ne kadan da benziyor öyle,biran bildiriyi ben mi yaptım diye düşünmedim değil yani:)
Yazdik bakalim bonus,haftaya bu rakamdan asagi yazacagiz ona göre
Bu arada bebeler nasil oldu?
Kizartma tenceren hayirli olsun ama az kulllan olar mii,firinda yap en hafif ve sagliklisindan kizartmalarini,hem ocak kirlenmemiş olur
Nothingg listeye dahil ettim seni,eski arkadaslari liste kurallarini vs bildikleri için 2 haftalik süreyi teğet geçiyoruz:) bizimlesin yane:)
Selamın aleyküm hayırlı cumalar
Bugün tartiya bi çıktım anam çıkmaz olaydımbir haftada öküz yesem bu kadar + olmazdim herhalde
kilom:90.7
spor yok
cok moralim bozuldu yaa bir aylik emek bir haftada gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?