canim Rabbim.zamaninda kucagina almayi nasip etsin insallahSelamun aleykum
Saygilar, sevgiler hepinizeee
Artik hep evdeyim
Erken dogum riskim var, acilmam baslamis, bebegim biraz onden gidiyor. Doktorum surekli yatmam gerektigini soyledi. Dua edin...
Su mubarek gunde ne derdimiz, sıkıntımız varsa Rabbim sonlandirsin.. Istediklerimizi hayra cevirip nasip etsin insallah hepimize
Slm kizlar
Nobetim biraz sikintili insallah sabaha kadar bi aksilik cikmadan bitiririz bunu saymazsak son 1 nobetim kaldi hayirlisiyla insallah
Kasimpati ve bonus listeler icin elinize saglik
Kilo veren ve spor yapan butun arkadaslarimi tebrik ediyorum
Hayirlisiyla saglikli bir sekilde alirsin kucagina insallah cnm
Amin kizlar sagolunSelamun aleykum
Hayat ne kadar da kisa daha dun gibi babannemle beraber ayni evde oturuslarimiz bize yaptiklari aklima geldikce hem uzuluyorum hem utaniyorum aklimdan gecirdiklerimden Allahim gunahlarini.bagislasin babannem taksiratini affetsin seni son kez goremeden gittin halbuki carsamba gelecektik yanina nasip olmadi amelin yoldasin olsun hesabin kolay olsun insallah
@kasimpati35Bonus ellerinize emeginize saglik kizlar kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum kendim icinde bol irade diliyorum Rabbimden
canim Rabbim.zamaninda kucagina almayi nasip etsin insallah
Allah rahmet eylesin YelizcimSelamun aleykum
Hayat ne kadar da kisa daha dun gibi babannemle beraber ayni evde oturuslarimiz bize yaptiklari aklima geldikce hem uzuluyorum hem utaniyorum aklimdan gecirdiklerimden Allahim gunahlarini.bagislasin babannem taksiratini affetsin seni son kez goremeden gittin halbuki carsamba gelecektik yanina nasip olmadi amelin yoldasin olsun hesabin kolay olsun insallah
@kasimpati35Bonus ellerinize emeginize saglik kizlar kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum kendim icinde bol irade diliyorum Rabbimden
Sagol canim benim.. Ayakta kalmazsam bisey olmaz insallah.. Vardir herseyde bi hayir bakalim :)Kasimpati eline saglik.
Yeliz basiniz sagolsun...
Elifcim gecmis olsunmu diyim bilemedim. Okulda cok yoruldun sen bu zamana kadar kalmasaydin keske. Herseyde bir hayir vardir allah sagkla kucagina aldirsin ins.
Selamun aleykum
Burdada hastaneler çok dolu serum taktırmaya yer bulunmuyor çevremden biliyorum kolay gelsin seninde son nöbetlerin yoğun zamanlara denk geldiiiSlm kizlar
Nobetim biraz sikintili insallah sabaha kadar bi aksilik cikmadan bitiririz bunu saymazsak son 1 nobetim kaldi hayirlisiyla insallah
Kasimpati ve bonus listeler icin elinize saglik
Kilo veren ve spor yapan butun arkadaslarimi tebrik ediyorum
Hayirlisiyla saglikli bir sekilde alirsin kucagina insallah cnm
Boğazı daha iyi ama gece öksürük uyutmuyorAdaş sizdeki grip ne durumda ? Kızımız biraz atlatı mı ?
YENA da gelmediiii
Zor bişeye benziyor yaa aktardan mı aldın ?Boğazı daha iyi ama gece öksürük uyutmuyor
Bugün ak günlük diye bir ağaç reçinesi aldım hem tütsü yaptım hem dumanına pamuk ısıtıp göğsüne koydum araştır bir istersen epey faydali biseymis
Tesekkur ederim cnm sagolBurdada hastaneler çok dolu serum taktırmaya yer bulunmuyor çevremden biliyorum kolay gelsin seninde son nöbetlerin yoğun zamanlara denk geldiii
Yok canım zor değil çam sakızı gibi bişey tavada sıcakla eriyor sonra yanarken duman çıkarıyor reçine gibi kokusu var nefesi acıyormusZor bişeye benziyor yaa aktardan mı aldın ?
Bugün aktar zencefili bir macun tavsiye etti ama eşim yemez diye almadım ...
Bende ekinezya çayı ve karafilim yoktu onu alıp çıktım ..
Ellerine sağlık canım
Tebrik ederim kızlarHAFTANIN 1.si........................................ - 1.3 kg......................................... PLYNNA
HAFTANIN 2.leri.......................... - 1 kg.............................ASUMANZEYNP & YST38
HAFTANIN 3.sü........................................ - 0.9 kg ....................................... HASIBEG
Canım Rabbim tam zamanında sağlıkla kucağına almayı nasibetsinSelamun aleykum
Saygilar, sevgiler hepinizeee
Artik hep evdeyim
Erken dogum riskim var, acilmam baslamis, bebegim biraz onden gidiyor. Doktorum surekli yatmam gerektigini soyledi. Dua edin...
Su mubarek gunde ne derdimiz, sıkıntımız varsa Rabbim sonlandirsin.. Istediklerimizi hayra cevirip nasip etsin insallah hepimize
Ellerine sağlık bonuscan[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Plynna[/TD]
[TD]230 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?