Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleykum
Hayat ne kadar da kisa daha dun gibi babannemle beraber ayni evde oturuslarimiz bize yaptiklari aklima geldikce hem uzuluyorum hem utaniyorum aklimdan gecirdiklerimden Allahim gunahlarini.bagislasin babannem taksiratini affetsin seni son kez goremeden gittin halbuki carsamba gelecektik yanina nasip olmadi amelin yoldasin olsun hesabin kolay olsun insallah

@kasimpati35 Bonus ellerinize emeginize saglik kizlar kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum kendim icinde bol irade diliyorum Rabbimden
canim Rabbim.zamaninda kucagina almayi nasip etsin insallah

Amin kizlar sagolun

Allah rahmet eylesin Yelizcim

Kasimpati eline saglik.

Yeliz basiniz sagolsun...

Elifcim gecmis olsunmu diyim bilemedim. Okulda cok yoruldun sen bu zamana kadar kalmasaydin keske. Herseyde bir hayir vardir allah sagkla kucagina aldirsin ins.
Sagol canim benim.. Ayakta kalmazsam bisey olmaz insallah.. Vardir herseyde bi hayir bakalim :)

Yelizcim başınız sağolsun Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin ...

Beni çoğunlukla babaannem büyütmüş zor ve huysuz bir kadındı güler yüzlü de değildi ama nadirde gülse bu günlerde hep gülen yüzü aklıma geliyor ....

Burdada hastaneler çok dolu serum taktırmaya yer bulunmuyor çevremden biliyorum kolay gelsin seninde son nöbetlerin yoğun zamanlara denk geldiii

Misafirim vardı sehpaları sildim topladımda mutfak çarşba pazarı gibii kalkıp toplıyım size bir bakayım dedim ayaklarımda ağrıdı 2 ufak çocuk vardı heryeri kurabiye yaptılar artık yarın süpürcem ...

Fena öksürüyorum bugün ekinezya çayıda aldım ıhlamura katıcam bugün misafirden ıhlamur yapamadım su kaynatayımda içine limon elma karafil atayım eşimede meyva suyu sıkarım

Eşimin de ilacı bitti bende öksürmeye başladım nurofen içelim diyorum ne dersiniz ? Yoksa Aferin filan mı alsam yarın ...

Ooooofff öksürmeye başladım ya geçmez artık eşimin de tam geçti dedik hastalığı yenilediii

Adaş sizdeki grip ne durumda ? Kızımız biraz atlatı mı ?

YENA da gelmediiii
Boğazı daha iyi ama gece öksürük uyutmuyor
Bugün ak günlük diye bir ağaç reçinesi aldım hem tütsü yaptım hem dumanına pamuk ısıtıp göğsüne koydum araştır bir istersen epey faydali biseymis

Zor bişeye benziyor yaa aktardan mı aldın ?
Bugün aktar zencefili bir macun tavsiye etti ama eşim yemez diye almadım ...
Bende ekinezya çayı ve karafilim yoktu onu alıp çıktım ..

Zor bişeye benziyor yaa aktardan mı aldın ?
Bugün aktar zencefili bir macun tavsiye etti ama eşim yemez diye almadım ...
Bende ekinezya çayı ve karafilim yoktu onu alıp çıktım ..
Yok canım zor değil çam sakızı gibi bişey tavada sıcakla eriyor sonra yanarken duman çıkarıyor reçine gibi kokusu var nefesi acıyormus
Sen varsa zencefil kaynat ballı limonlu :)ama araştır bir ara netten

Hayırlı geceler güzeller
Ben bu akşam biraz yoğundum
Akşam geç saatte inegölden aradılar yarın sana gelicez diye birde özel istek geldi. Kuru dolma. kalktım yaptım dolaba koydum kısmet olursa sabah pişiririm. Akşamdan yemeğimide yaptım. Yarın yapacak zamanım olmaz. Kp.yemek konusunda pek anlayışlı değil. Akşam beş gibi geliyorlar namazı kıldığı gibi gidip masaya oturuyor. Hazırmı diye sormaz bile.
Hiç hamur işi birşey yapamadım. Kolaya kaçmak zorundayım. Hazır ekmek hamurundan zeytinli ekmek ve pizza yapasım var. Birde salata yaparım. Tatlıda yeğenim yapmıştı ona ilave birşey hallederim inşallah.

Ellerine sağlık canım

Tebrik ederim kızlar
Darısı başımıza. Ben bu hafta eksi bekliyordum ama hayal kırıklığı oldu.

Canım Rabbim tam zamanında sağlıkla kucağına almayı nasibetsin

Ellerine sağlık bonuscan
Sporcu güzelleri tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…