- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
ne güzel demişin Asum bahane yok gene vereceğiz inşallahYani herkese diyorum ki bu hafta az yiyelim yok okul tatil bebeler evde felan demeyelim
o kadar stresli ve sınırlı bir hafta sonucu +1
kilom 128.5
akşamda pek uyuyamadim nisa biraz ateşlendi sayıkladı calpol verdim ayağımda salladım zor bir geceydi...
asuman size de geçmiş olsun canım..
o kadar uykum varki nisayi uyutucam şimdi bende yatıp uyurym..nazda arkadaşına gitti...tatilde hergun gezmek isteyecek artık bu soğukta çok zor..
Nothingg listeye dahil ettim seni,eski arkadaslari liste kurallarini vs bildikleri için 2 haftalik süreyi teğet geçiyoruz:) bizimlesin yane:)
Elifcim vaktinde sağlıkla gelsin bebeğin inşallah Rabbim en iyisini bilir elbet hayırlı zamanı nasip etsinSelamun aleykum
Saygilar, sevgiler hepinizeee
Artik hep evdeyim
Erken dogum riskim var, acilmam baslamis, bebegim biraz onden gidiyor. Doktorum surekli yatmam gerektigini soyledi. Dua edin...
Su mubarek gunde ne derdimiz, sıkıntımız varsa Rabbim sonlandirsin.. Istediklerimizi hayra cevirip nasip etsin insallah hepimize
Selamun aleykum
Artik hep evdeyim
Erken dogum riskim var, acilmam baslamis, bebegim biraz onden gidiyor. Doktorum surekli yatmam gerektigini soyledi. Dua edin...
Su mubarek gunde ne derdimiz, sıkıntımız varsa Rabbim sonlandirsin.. Istediklerimizi hayra cevirip nasip etsin insallah hepimize
Allah razi olsun ablacim amin insallah :)Elifcim vaktinde sağlıkla gelsin bebeğin inşallah Rabbim en iyisini bilir elbet hayırlı zamanı nasip etsin
Ellerine saglik bonuscum.. Sporcular tebrikler...[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Plynna[/TD]
[TD]230 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Insallah frida sagol :)Bol bol uzan dinlen canım bebiş biraz aceleci galibaa :) inşallah sağlıcakla sorunsuz bir şekilde gelir yuvanıza
Kolay gelsin valla ben yoruldum senin işleri duydukça :)maşallah sanakızlar o kadar çok işim var ki kaçamak yapıp buraya bir göz atıyorum.bonus emeğin için teşekkür ederiz
Selamun aleykum
Artik hep evdeyim
Haklısın canım da 88i gormusken yeniden 90 ağır geldi ama ne yapalım hayırlısı benim ömrüm de zayıflama hayalleriyle geçip gidecek herhaldem biz önce şunu sık sık hatırlamalıyız değilmi, kiloyu vermek yada korumak tek düze bişey değil, inişleri çıkışları olacağını sık sık hatırlamamız lazım, ozaman bu kadar üzülmeyiz ve daha güçlü azimli oluruz.
birde olumlu bakmalıyız: ) nasıl bakarsak öyle etkileniriz.. daha fazla almış olabilirdimde diyebiliriz aldığımızda..
yada neyse bari en azından 1ay önceki kilomu koruyorum şuan için demek gibi..
bunlar hepimiz için geçerli..
Eline ssağlık canım tebrik ediyorum hepinizi listenin yüz karası olarak kendimide ayrıca tebrik ediyorum
Sözlerim ağırdır, dokunur kalbe
Şu suskun ağzımı açtırma benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?