Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yani herkese diyorum ki bu hafta az yiyelim yok okul tatil bebeler evde felan demeyelim
ne güzel demişin Asum bahane yok gene vereceğiz inşallah

Geçmiş olsun kızına canım Allah şifa versin

Nothingg listeye dahil ettim seni,eski arkadaslari liste kurallarini vs bildikleri için 2 haftalik süreyi teğet geçiyoruz:) bizimlesin yane:)

Çok teşekkür ederim eski kontenjandan torpil oldu

Selamun aleykum
Saygilar, sevgiler hepinizeee

Artik hep evdeyim
Erken dogum riskim var, acilmam baslamis, bebegim biraz onden gidiyor. Doktorum surekli yatmam gerektigini soyledi. Dua edin...
Su mubarek gunde ne derdimiz, sıkıntımız varsa Rabbim sonlandirsin.. Istediklerimizi hayra cevirip nasip etsin insallah hepimize

Elifcim vaktinde sağlıkla gelsin bebeğin inşallah Rabbim en iyisini bilir elbet hayırlı zamanı nasip etsin

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Plynna[/TD]
[TD]230 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

Bol bol uzan dinlen canım bebiş biraz aceleci galibaa :) inşallah sağlıcakla sorunsuz bir şekilde gelir yuvanıza

Elifcim vaktinde sağlıkla gelsin bebeğin inşallah Rabbim en iyisini bilir elbet hayırlı zamanı nasip etsin
Allah razi olsun ablacim amin insallah :)
Ellerine saglik bonuscum.. Sporcular tebrikler...
Bol bol uzan dinlen canım bebiş biraz aceleci galibaa :) inşallah sağlıcakla sorunsuz bir şekilde gelir yuvanıza
Insallah frida sagol :)

Slm kizlar

Nobetim biraz sikintili insallah sabaha kadar bi aksilik cikmadan bitiririz bunu saymazsak son 1 nobetim kaldi hayirlisiyla insallah

Kasimpati ve bonus listeler icin elinize saglik
Kilo veren ve spor yapan butun arkadaslarimi tebrik ediyorum

Hayirlisiyla saglikli bir sekilde alirsin kucagina insallah cnm

Haklısın canım da 88i gormusken yeniden 90 ağır geldi ama ne yapalım hayırlısı benim ömrüm de zayıflama hayalleriyle geçip gidecek herhalde

neyse boşver beni sen nasılsın doğuma ne kadar kaldı Rabbim senide tüm bebis bekleyenleride hayirla saglikla kurtarsin inşallah
Eline ssağlık canım tebrik ediyorum hepinizi listenin yüz karası olarak kendimide ayrıca tebrik ediyorum

Sözlerim ağırdır, dokunur kalbe
Şu suskun ağzımı açtırma benim...

ahhhh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…