Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay gelsin Hasibecim. Hayırlı nöbetler

Başınız sağ olsun canım. Rabbim Rahmetiyle muamele eylesin

Asu bizim alt kattaki komşunun bebeği bronşit olmuş tu. Günlük aldım tülbentin arasına koyuyorum üzerinden ütüleyerek ısıtıyorum sonrada çocuğun göğsüne veya sırtına koyuyorum diyordu. Çocuğum iyileşti ve tekrarlamadı diyor.

Kolay gelsin yarın ben mola veriyorum artık gelen olursada kabul etmiycez yada eşim ağırlar ki oda onun raconuna ters :))

Bugün başka bir kuzen aradı gelcem diye bende arkadaşlar var ama sizde gelin farketmez otururuz dedim sonra aklımıza geldi ufak bebeği var bir daha aradık gelme biz hastayız sonra gelirsiniz dedik ...

Kayınbabamı sana yaptığını benim oğlum bana yapıyor 10 dk. Beklemez genel olarak baba oğul aynılar aslındaa....

hayirli geceler hatunlar..dengesiz ben yine ayni sisman olarak geldim araniza kabul edermisiniz bu defa donmek yok deyip geldim
Tekrardan hoşgeldin o zaman :) nikini filan mı değiştirdin ben seni hatırlayamadımdaa ?

Tekrardan buraya gelmen için son olarak tartın sana ne dedi

Hayırlı nöbetler Hasibe cim Allah kolaylık versin

Tesekkur ederim ablalarim

Tekrardan hoşgeldin o zaman :) nikini filan mı değiştirdin ben seni hatırlayamadımdaa ?

Tekrardan buraya gelmen için son olarak tartın sana ne dedi
tekrardan hosbuldum:) nikimi degismedim ayni uzun zamanli kalmadigimdan burada bilmiyor olabilirsin. tarti hep yerinde sayiyor tam inmeye baslamisken tekrar 107 oluyorum su an yine 107 olarak basladim

Gunaydin bayanlarrrrr
Cok sukur sabah oldu

tekrardan hosbuldum:) nikimi degismedim ayni uzun zamanli kalmadigimdan burada bilmiyor olabilirsin. tarti hep yerinde sayiyor tam inmeye baslamisken tekrar 107 oluyorum su an yine 107 olarak basladim

Hosgeldin insallah bu sefer basarili olabilirsin, olabiliriz..

@nhtylz başınız sağolsun mekanı cennet olun
Bonus spor listesi için eline emğine sağlık kızlar daha çok spor yapan olsunnnn
eriny hoşgeldin kalışımız daimi olsun.sanırım yurtdışındaydın yanlışmı hatırlıyorum

asumanzeynep kızçene tekrardan geçmiş olsun ben bitkisel tablet v.s kullanıyorum grip v.s olmuyorum bu sene inşallah en kısa sürede atlatır tatili keyifli geçirir.
YENA iyicemi kötü olduki acaba?

Günaydın hanımlarrr
Bir çalışan olarakdan en sevmediğim gün ,
dün akşam perttim, normalde step fitnese gidiyorum 1 saat kendi seansım bitti birde bizden sonraki seansın yarım saatine girdim stepde, vücut pert ama hareketi çoğaltmak lazım

Gününüz bol hareketli az yemeli geçsinnn

Gunaydin
Mutlu haftasonlari olsun.

Yelizcigim Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun babaannenin canim..

eriny yeniden hosgeldin. Bu kacinci soylesim hatirlamiyorum :))
Evlendinmi.?

Yasemincim yalniz degilsin haftasonu calisan olarak hemde salya sumukle pek bir cekilir durum

zatenn burayi takip ediyorsun farkediyorum. 100 uzeri sanirim kilon. aramiza katilabilirsin bekleriz.

Gunaydin
Mutlu haftasonlari olsun.

Yelizcigim Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun babaannenin canim..

eriny yeniden hosgeldin. Bu kacinci soyleyisim hatirlamiyorum :))
Evlendinmi.?

Yasemincim yalniz degilsin haftasonu calisan olarak hemde salya sumukle pek bir cekilir durum

zatenn burayi takip ediyorsun farkediyorum. 100 uzeri sanirim kilon. aramiza katilabilirsin bekleriz.

Saol cnm evet takipteyim sizi aslinda 2 aylik bi diyetle 8 kilo verdim ve 100e indim ama son iki haftadir anlamsizca yine yiyince 2 kilo aldim.araniza gelmek icin tekrar baslamayi bekliyordum ama iyi oldu bu cagrin hadi baslayayim o vakit.tekrar tesekkurler cnm

Daha once burda kendimi tanittimki hatirlamiyorum ama kisaca yazayim.34 yasinda 1 cocuk annesiyim.102 kilo 163 boydayim.calisiyorum.spora gidiyorum.dil kutsuna gidiyorum.bu yogunlukta enbuyuk sikintim sebze yemegi yapamamak genelde aksamlari et salata ile geciyo onu sebzeye cevirirsem daha iyi olcak sanirim bakicam artik.bi de 1 senedir ogluma kardes istiyoruz ama pko.insulin direncim oldugundan kalamiyorum hamile.bu ay yumurya takibim yapilcak.rabbim hetkese nasibetsin.oglum 14 yasinda ve cokkk istiyorum sanirim cok ara vetmek de olumsuz etkiledi.insallah hayirliysa olsun.ben boyleyim iste..

Hoşgeldin inşallah kilo verip hamile kalırsın
Kullanıcı adın yabancı gelmedi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…