Kolay gelsin Hasibecim. Hayırlı nöbetlerSlm kizlar
Nobetim biraz sikintili insallah sabaha kadar bi aksilik cikmadan bitiririz bunu saymazsak son 1 nobetim kaldi hayirlisiyla insallah
Kasimpati ve bonus listeler icin elinize saglik
Kilo veren ve spor yapan butun arkadaslarimi tebrik ediyorum
Hayirlisiyla saglikli bir sekilde alirsin kucagina insallah cnm
Başınız sağ olsun canım. Rabbim Rahmetiyle muamele eylesinSelamun aleykum
Hayat ne kadar da kisa daha dun gibi babannemle beraber ayni evde oturuslarimiz bize yaptiklari aklima geldikce hem uzuluyorum hem utaniyorum aklimdan gecirdiklerimden Allahim gunahlarini.bagislasin babannem taksiratini affetsin seni son kez goremeden gittin halbuki carsamba gelecektik yanina nasip olmadi amelin yoldasin olsun hesabin kolay olsun insallah
@kasimpati35Bonus ellerinize emeginize saglik kizlar kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum kendim icinde bol irade diliyorum Rabbimden
canim Rabbim.zamaninda kucagina almayi nasip etsin insallah
Asu bizim alt kattaki komşunun bebeği bronşit olmuş tu. Günlük aldım tülbentin arasına koyuyorum üzerinden ütüleyerek ısıtıyorum sonrada çocuğun göğsüne veya sırtına koyuyorum diyordu. Çocuğum iyileşti ve tekrarlamadı diyor.Boğazı daha iyi ama gece öksürük uyutmuyor
Bugün ak günlük diye bir ağaç reçinesi aldım hem tütsü yaptım hem dumanına pamuk ısıtıp göğsüne koydum araştır bir istersen epey faydali biseymis
Hayırlı geceler güzeller
Ben bu akşam biraz yoğundum
Akşam geç saatte inegölden aradılar yarın sana gelicez diye birde özel istek geldi. Kuru dolma. kalktım yaptım dolaba koydum kısmet olursa sabah pişiririm. Akşamdan yemeğimide yaptım. Yarın yapacak zamanım olmaz. Kp.yemek konusunda pek anlayışlı değil. Akşam beş gibi geliyorlar namazı kıldığı gibi gidip masaya oturuyor. Hazırmı diye sormaz bile.
Hiç hamur işi birşey yapamadım. Kolaya kaçmak zorundayım. Hazır ekmek hamurundan zeytinli ekmek ve pizza yapasım var. Birde salata yaparım. Tatlıda yeğenim yapmıştı ona ilave birşey hallederim inşallah.
Tekrardan hoşgeldin o zaman :) nikini filan mı değiştirdin ben seni hatırlayamadımdaa ?hayirli geceler hatunlar..dengesiz ben yine ayni sisman olarak geldim araniza kabul edermisiniz bu defa donmek yok deyip geldim
Hayırlı nöbetler Hasibe cim Allah kolaylık versin
Kolay gelsin Hasibecim. Hayırlı nöbetler
Başınız sağ olsun canım. Rabbim Rahmetiyle muamele eylesin
Asu bizim alt kattaki komşunun bebeği bronşit olmuş tu. Günlük aldım tülbentin arasına koyuyorum üzerinden ütüleyerek ısıtıyorum sonrada çocuğun göğsüne veya sırtına koyuyorum diyordu. Çocuğum iyileşti ve tekrarlamadı diyor.
tekrardan hosbuldum:) nikimi degismedim ayni uzun zamanli kalmadigimdan burada bilmiyor olabilirsin. tarti hep yerinde sayiyor tam inmeye baslamisken tekrar 107 oluyorum su an yine 107 olarak basladimTekrardan hoşgeldin o zaman :) nikini filan mı değiştirdin ben seni hatırlayamadımdaa ?
Tekrardan buraya gelmen için son olarak tartın sana ne dedi
tekrardan hosbuldum:) nikimi degismedim ayni uzun zamanli kalmadigimdan burada bilmiyor olabilirsin. tarti hep yerinde sayiyor tam inmeye baslamisken tekrar 107 oluyorum su an yine 107 olarak basladim
aynenanladım bu sefer ümit edelim burda kalman uzun soluklu olsun :)
tekrardan hosbuldum:) nikimi degismedim ayni uzun zamanli kalmadigimdan burada bilmiyor olabilirsin. tarti hep yerinde sayiyor tam inmeye baslamisken tekrar 107 oluyorum su an yine 107 olarak basladim
Saol cnm evet takipteyim sizi aslinda 2 aylik bi diyetle 8 kilo verdim ve 100e indim ama son iki haftadir anlamsizca yine yiyince 2 kilo aldim.araniza gelmek icin tekrar baslamayi bekliyordum ama iyi oldu bu cagrin hadi baslayayim o vakit.tekrar tesekkurler cnmGunaydin
Mutlu haftasonlari olsun.
Yelizcigim Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun babaannenin canim..
eriny yeniden hosgeldin. Bu kacinci soylesim hatirlamiyorum :))
Evlendinmi.?
Yasemincim yalniz degilsin haftasonu calisan olarak hemde salya sumukle pek bir cekilir durum
zatenn burayi takip ediyorsun farkediyorum. 100 uzeri sanirim kilon. aramiza katilabilirsin bekleriz.
Hoşgeldin inşallah kilo verip hamile kalırsınDaha once burda kendimi tanittimki hatirlamiyorum ama kisaca yazayim.34 yasinda 1 cocuk annesiyim.102 kilo 163 boydayim.calisiyorum.spora gidiyorum.dil kutsuna gidiyorum.bu yogunlukta enbuyuk sikintim sebze yemegi yapamamak genelde aksamlari et salata ile geciyo onu sebzeye cevirirsem daha iyi olcak sanirim bakicam artik.bi de 1 senedir ogluma kardes istiyoruz ama pko.insulin direncim oldugundan kalamiyorum hamile.bu ay yumurya takibim yapilcak.rabbim hetkese nasibetsin.oglum 14 yasinda ve cokkk istiyorum sanirim cok ara vetmek de olumsuz etkiledi.insallah hayirliysa olsun.ben boyleyim iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?