- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Sağol meyracımAsuman ablam başın için geçmiş olsun.
Gece de uyuyamadım hala da ağrım var sen bakarsan sevinirim yenacımGünaydın
Bonusxum mesajını yeni gördüm. Ben de mazereti söylemeye geldim.
düşünemedim hiç spor listesini de hazirlamayi asumanın başı agiriyordu ben eve geçince hallederim. Sen rahat ol sorun değil. Elin de olan birsey değil sonuçta.
hastası elif?
Herkese mutlu haftasonları.
Ne kusuru bonuscum böyle söyleme biz zaten biliyoruz senin durumuAnca girip yazabildim kusura bakmayin lutfen bu hafta liste icin ozur dilerim. Boyle olcagini bilemedim. Asuman abla sen bi toparlarsan cok iyi olur yapilmamis olmasin. Yapamiycam diye soyleyemeden ciktim 12 de geldim eve.
Ciddi cok zor giriyorum hem tel hem elif yuzunden...
Çok geçmiş olsun Asumm aynen kalabalık ortamı hiç sevmem pekde girmemeye çalışırım da olmuyor oda gerekli oluyor işteMerhabalar
Erken gittim ama 4 de geldim güzel geçti yedim biraz bişeyler ama çok değildi
Şimdi biraz başım ağrıyor kalabalık ortamları kafam kaldırmıyor nedense
Ben bugün öğlen az da olsa yememem gereken şeylerden yedim diye akşam sadece kızımın yaptığı krep e peynir sürüp yedim o da şifa niyetine şimdi açım ama olsun
Lakin yarın kızlarla çarşıya çıkacağız inşallah niyetimiz kumpir de yemek :)
Ellerine sağlık yenacım
Simdiden kilo verenleri Kutlarım :)en başta Hemşerim yasemini tabii ki
AYIN 1.si ______ Nothingg __________ - 3,2 kg.Eki Görüntüle 1758268
AYIN 2.leri _____ yst38 & Plynna _____ - 1,6 kg.Eki Görüntüle 1758269
AYIN 3.sü _____ Nur1835 __________ - 1,3 kg.Eki Görüntüle 1758270
bende bir şeyler var ama anlamadım ne diye
Anca girip yazabildim kusura bakmayin lutfen bu hafta liste icin ozur dilerim. Boyle olcagini bilemedim. Asuman abla sen bi toparlarsan cok iyi olur yapilmamis olmasin. Yapamiycam diye soyleyemeden ciktim 12 de geldim eve.
Ciddi cok zor giriyorum hem tel hem elif yuzunden...
ilaç işe yarar inş. olmadı avm de starbucks dan bir filitre kahve iç iyi gelir dolaşacak enerjin olurKahvaltıyı yaptık bir ağrı kesici alayım bari geçmeyecek gibi
Ortalığı toplayıp çıkacağız kızlarla
sabah tartildm +700 nasıl bir şey ya.bu kadar kolay mı böyle bunca emek boşa gidiyor hemen
yeşil çay içmyorum faydasi oluyor mu başlayim bendeoy oyyy isyan yokkk bende tartıldım bende +500 gr ım ama malum döneme bağladım seninde vardır su eksikliği yeşil çay eksikliği hergün tartılmak da iyi değil ama hastalık gibi
bazilari benimde arkadaslarim ama cogu arkadasimin arkadaslari bakima gelince biraz bakimliyiz birazda foto cekim programi diyelimay bunlar kim ne güzel bayanlar var bu fotoda. hiç bu kadar bakımlı ve güzel göründüğüm anı hatırlamıyorum. düğün dernek dışında. maşallah hepsine ayrı ayrı
bazilari benimde arkadaslarim ama cogu arkadasimin arkadaslari bakima gelince biraz bakimliyiz birazda foto cekim programi diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?