Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asuman ablam başın için geçmiş olsun.
Sağol meyracım
Gece de uyuyamadım hala da ağrım var sen bakarsan sevinirim yenacım
Zaten bir Hemserim var spor yapan yanlış hatırlamıyorsam

Ne kusuru bonuscum böyle söyleme biz zaten biliyoruz senin durumu
Benim için listelerden daha kıymetli olan sizlersiniz eminim herkes benim gibi düşünüyor

Merhabalar
Erken gittim ama 4 de geldim güzel geçti yedim biraz bişeyler ama çok değildi
Şimdi biraz başım ağrıyor kalabalık ortamları kafam kaldırmıyor nedense
Çok geçmiş olsun Asumm aynen kalabalık ortamı hiç sevmem pekde girmemeye çalışırım da olmuyor oda gerekli oluyor işte

Kumpirrrr

Ellerine sağlık yenacım
Simdiden kilo verenleri Kutlarım :)en başta Hemşerim yasemini tabii ki

Sağol canım darısı bütün kızların başına bu hafta ilk hafta olunca böyle oldu daha ağır gider bundan sonra

AYIN 1.si ______ Nothingg __________ - 3,2 kg.Eki Görüntüle 1758268

AYIN 2.leri _____ yst38 & Plynna _____ - 1,6 kg.Eki Görüntüle 1758269

AYIN 3.sü _____ Nur1835 __________ - 1,3 kg.Eki Görüntüle 1758270

Yenammm canım ya eline emeğine sağlık birde taçlandırmışın bizi çok teşekkür ederimm.akşam cepten baktım duygulandım inanki

bende bir şeyler var ama anlamadım ne diye

Üzülme lütfen azim ve sabırlar herşey olur haftaya kadar

Kilo veren güzelleride ayrıca çok tebrik ederim

Tünaydınlar
bir cumartesi çalışanıı olarak en sevmediğim gün .
Dün akşam aniden gelişen bir durumla dışarı çıkmak zorunda kaldım, eşim yokdu aklımda gelip sohbet etmek vardı sizlerle ama olamadı
malum dönem başlangıcı biraz sıkıntılı şişlik ağrılar v.s (klasik) akşam olsa da eve gitsek modundayım çocuklar gibi .

Ya lütfen kusurmu olur cebinin ve senin durumun belli ve küçük çocuğun var anladığım,gene bu şartlarda seni tebrik ederim geçmiş zamanlarda yapmışın listeleri.Çok teşekkür senin ve liste yapan herkesin emeği çok ellerinize sağlık

sabah tartildm +700 nasıl bir şey ya.bu kadar kolay mı böyle bunca emek boşa gidiyor hemen

oy oyyy isyan yokkk bende tartıldım bende +500 gr ım ama malum döneme bağladım seninde vardır su eksikliği yeşil çay eksikliği hergün tartılmak da iyi değil ama hastalık gibi

Oo taçlanmıssız hepinizi tebrik ederim hanımlar
listeler için emeğinize sağlık
77.5 gormusken 79 .5 oldum yine bi silkinmeliyim

ay bunlar kim ne güzel bayanlar var bu fotoda. hiç bu kadar bakımlı ve güzel göründüğüm anı hatırlamıyorum. düğün dernek dışında. maşallah hepsine ayrı ayrı
bazilari benimde arkadaslarim ama cogu arkadasimin arkadaslari bakima gelince biraz bakimliyiz birazda foto cekim programi diyelim

selamlar bu arada bende biraz grip oluyorum sanirim basimin agrisindan catliyorum dun bir bu gun iki yeme listemin disina cikmiyorum cok su icip aralarda limonlu yesil cayada basladim hemen hafifligi hissetmeye basladim..acliktan uyaniyorum resmen erken uyuyup erkende kalkiyorum bundan boyle yeme saatinide her gun ayni saatlere denk getirmeye calisicam cunku doktor demisti oyle olmasi daha yardimci kilo vermeye diye.Kayinvalidem basladi diyete 28 gunde 7 kusur kg vermis listeyi uyguluyor birde goji beri yiyormus

Slm kizlar
Sabah ailecek kahvaltiya gittik degisiklik olsun diye
Carsiya cikmisken kizima pantalonla kazak aldik pantalonun beli kapanmadi koca totolu ☺ orda denemek aklima gelmedi sadece boyunu olcmustum
Simdide utu yapiyorum ne zaman biter Allah bilir

Asucum, başağrın geçmiştir inşş. Dışarı çıktınızmı.? Ben eve geldim kızım çıktı etüte deneme varmış bugün oğlanı devraldım.. :) Hiç birşey yapasım yok ama evi bi toparlayıp yemek yapmam gerek..
Gelirken kıyma aldım kadınbudu köfte istedi kızım yanın da püre ile.. Biraz soluklanıp mecburen yapmam gerek

Yasemincim sen kaçta çıkıyorsun cumartesileri..

Hayriye oğlan nasıl oldu.?

Elifçim sen nasılsın herşey yolundadır umarım..

Yelizciğim, ne güzel temizlik yapmışsın iyi günler de kirlensin.. gönül ister ki hep tertemiz kalsın :)

Haticeciğim, geçmiş olsun oğlana, geniz etinden kaynaklanmıyor değilmi.? Bahsettiğin şikayetleri birebir aynısını kızım da yaşıyorduk küçükken..

Son düzenleme:
İyi Akşamlar
Kızlarla çarşıya gittik yaptık alışverişimizi ilaç alıp çıktım hava da güzeldi güzel geçti epey aldık ihtiyaçlarını
Basım da agrimıyor şükür şimdi biraz uzanavagim hem yoruldum hem uykum var
Kızların kumpirinden yedim 1 de lahmacun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…