Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben tatil nedeniyle biraz daha geç çıkıyorum işten eve gelince de oğlanla zaman geçiriyorum her gün birşeyler yapıyoruz dolayısıyla buraya uğrayamadım hiç..
Herkes çok iyidir umarım..

hayriyeciğimin oğlu hastalanmış çok geçmiş olsun canım.. Kötü bir salgın var tüm çocuklar hasta rabbim şifa versin herkese..

Derinciğim, siz neden ev de kalamıyorsuuz komşunun rahatsızlığı devam ediyormu.?
takmıyormuş gibi yapsan inadına davranıyordur muhtemelen pes etmediğini görürse sakinleşirler belki..

Frida ne güzel kilo verdin maşallah.. Ben de hastalandım ama hiç iştahım da azalma olmadı :))

Asucum kumpirmi yiyeceksini yarın afiyet olsun tatlım.. Ben severim ama yedikten sonra acaip midem ağırıyor...

Frida ne güzel kilo verdin maşallah.. Ben de hastalandım ama hiç iştahım da azalma olmadı :))

Asucum kumpirmi yiyeceksini yarın afiyet olsun tatlım.. Ben severim ama yedikten sonra acaip midem ağırıyor...
Sağol canım büyük ihtimal yeriz ben de severim ama tok tutmuyor beni de ben belki kızlardan tırtıklarım :)

evet hastalıktn verdim nilüüş 3,4 gün hiçbişey yiyemedim zorla bir çorba filan içtim iyileşmek için şimdi işthım yerine geldi inş. bu eksiyi koruybilirim

kumpiri severim bana dokanmıyooor :))

HAFTANIN 1.si _________ Nothingg ________ - 3,2 kg.

HAFTANIN 2.si _________ 74Frida _________ -1,4 kg.

HAFTANIN 3.sü ________ Bulut776_________ -1,3 kg.
eline saglik yenacim kilo verenleride tebrik ediyorum kendimide tabiki

haftaya şuu 104.6 yı aşağı çekeyimde o zaman taçlanmış olucam iştee güzel olar yaniii napcksınız yarın mağzalaramı bakıncaksınız kızlarla iyi gezmeler size :)
Hem gezecegiz hem alışveriş canım
Bu hafta hep evdeydik geçen hafta küçük kız hastaydi hiç evden çıkmadı soğuk felan derken bunaldılar iyice
İkisine de bot pijama felan alınacak ihtiyaçlar da var yani
İnşallah haftaya 103 görürsün en azından
Ben de 85 aslında ocak bitmeden gormek istedim ama nasip çok şükür yine de epey yaklaştım

ihtiyaçlar hiç bitmiyor geçen bende hasta halimle gittiğim avm den kıza bir eşortman altı birde üst aldım yine ...
önemli olan istikrar sen bu konuda başarılısın azda olsa azalarak devam etmek haftaya sen 85 li bende 103 lü bir rakam görelim tabiii inşallah

Bir okumaya gidip geldim bütün gün gitti hala hafif başım ağrıyor gibi
Bir de ben çok çabuk nazar alırım neyseki esim okuyunca hemen rahatliyorum
Mutfak felan toplayamadım artık yarına kalsın ne yapayım

frida canım şu anda ev bakamıyorum kiralık ev bulmak mesele cunki ancak nisan ayında çıkabiliriz.....o yüzden çok uzuluyirumya ...
yenacim kiz akıl hastası olduğu için sürekli deliriyor bağırıyor çağırıyor alt alta üst üste birbirlerine giriyorlar ev tepeme yıkılıyor sanki sürekli....zapdetmeye çalışıyorlar sürekli kiz hiç susmuyor sürekli konuşuyor gece boyunca bazen sabahın 4 ünde uyanıyorum uykum kaçıyor ....sinirlerim bozuldu ...

Anca girip yazabildim kusura bakmayin lutfen bu hafta liste icin ozur dilerim. Boyle olcagini bilemedim. Asuman abla sen bi toparlarsan cok iyi olur yapilmamis olmasin. Yapamiycam diye soyleyemeden ciktim 12 de geldim eve.
Ciddi cok zor giriyorum hem tel hem elif yuzunden...

Günaydın

Bonusxum mesajını yeni gördüm. Ben de mazereti söylemeye geldim.
düşünemedim hiç spor listesini de hazirlamayi asumanın başı agiriyordu ben eve geçince hallederim. Sen rahat ol sorun değil. Elin de olan birsey değil sonuçta.
hastası elif?

Herkese mutlu haftasonları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…