AYIN 1.si ______ Nothingg __________ - 3,2 kg.Eki Görüntüle 1758268
AYIN 2.leri _____ yst38 & Plynna _____ - 1,6 kg.Eki Görüntüle 1758269
AYIN 3.sü _____ Nur1835 __________ - 1,3 kg.Eki Görüntüle 1758270
Sağol canım büyük ihtimal yeriz ben de severim ama tok tutmuyor beni de ben belki kızlardan tırtıklarım :)Frida ne güzel kilo verdin maşallah.. Ben de hastalandım ama hiç iştahım da azalma olmadı :))
Asucum kumpirmi yiyeceksini yarın afiyet olsun tatlım.. Ben severim ama yedikten sonra acaip midem ağırıyor...
Frida ne güzel kilo verdin maşallah.. Ben de hastalandım ama hiç iştahım da azalma olmadı :))
Asucum kumpirmi yiyeceksini yarın afiyet olsun tatlım.. Ben severim ama yedikten sonra acaip midem ağırıyor...
haftaya şuu 104.6 yı aşağı çekeyimde o zaman taçlanmış olucam iştee güzel olar yaniii napcksınız yarın mağzalaramı bakıncaksınız kızlarla iyi gezmeler size :)Taçlar da benim de gözüm kaldı adaş
eline saglik yenacim kilo verenleride tebrik ediyorum kendimide tabikiHAFTANIN 1.si _________ Nothingg ________ - 3,2 kg.
HAFTANIN 2.si _________ 74Frida _________ -1,4 kg.
HAFTANIN 3.sü ________ Bulut776_________ -1,3 kg.
249, member: 135166"]AYIN 1.si ______ Nothingg __________ - 3,2 kg.Eki Görüntüle 1758268
AYIN 2.leri _____ yst38 & Plynna _____ - 1,6 kg.Eki Görüntüle 1758269
AYIN 3.sü _____ Nur1835 __________ - 1,3 kg.Eki Görüntüle 1758270
taçları gördün tabiiii çok fenasın aaayyyYena ellerine saglik canim.arkadaslar tebrik ediyorum bidahaki ay liste basi olmayi umut ediyorum ve.basari icin bol irade istiyorum Rabbimden
Hem gezecegiz hem alışveriş canımhaftaya şuu 104.6 yı aşağı çekeyimde o zaman taçlanmış olucam iştee güzel olar yaniii napcksınız yarın mağzalaramı bakıncaksınız kızlarla iyi gezmeler size :)
ihtiyaçlar hiç bitmiyor geçen bende hasta halimle gittiğim avm den kıza bir eşortman altı birde üst aldım yine ...Hem gezecegiz hem alışveriş canım
Bu hafta hep evdeydik geçen hafta küçük kız hastaydi hiç evden çıkmadı soğuk felan derken bunaldılar iyice
İkisine de bot pijama felan alınacak ihtiyaçlar da var yani
İnşallah haftaya 103 görürsün en azından
Ben de 85 aslında ocak bitmeden gormek istedim ama nasip çok şükür yine de epey yaklaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?