canım nerdeyse bütün hafta 84 gördüm. dün itina ettim kaçamak yapmamaya. suyuda artırdım diğer günlere göre. bugün 83 bekliyordum.geçmiş olsun Hayriye çabuk toparlarsınız inşallah
neden moralin bozuk anlamadım been ?
yeliz evet toparlamalıyız bende senin eski listelerini özledim
maşallah mağlum dönemde olmana rağmen eksi görmüşsün süper daim olsun
Sıkma canını haftaya görürsün istediğin rakamı yapcak bişey yok...canım nerdeyse bütün hafta 84 gördüm. dün itina ettim kaçamak yapmamaya. suyuda artırdım diğer günlere göre. bugün 83 bekliyordum.
Uzun süre kalabalığa girmeyince böyle oluyor bendede oluyor nadir olarak yola çıktığında da başım ağrır dinlen biraz geçer belki ...Merhabalar
Erken gittim ama 4 de geldim güzel geçti yedim biraz bişeyler ama çok değildi
Şimdi biraz başım ağrıyor kalabalık ortamları kafam kaldırmıyor nedense
Haklısın canım ama genel olarak gelemem kalabalığa anneme çekmiş im :)Uzun süre kalabalığa girmeyince böyle oluyor bendede oluyor nadir olarak yola çıktığında da başım ağrır dinlen biraz geçer belki ...
Haklısın hemen seslendirelim olmaz böylebaya sessiz bir cumaydi bugün
evet yaHaklısın hemen seslendirelim olmaz böyle
KAsımpatı 1.haftanın kilosundan 4.haftanın kilosunu çıkarıp hesaplıyor aylık sonucu ben de öyle yaptım canım..Benim aylık sonuç 2.8 olacaktı
bende bir şeyler var ama anlamadım ne diyeKAsımpatı 1.haftanın kilosundan 4.haftanın kilosunu çıkarıp hesaplıyor aylık sonucu ben de öyle yaptım canım..
aslın da bu hesapla 3 haftalık sonuç oluyor ama düzeni bozmak istemedim..
canım nerdeyse bütün hafta 84 gördüm. dün itina ettim kaçamak yapmamaya. suyuda artırdım diğer günlere göre. bugün 83 bekliyordum.
aynı kilodayiz seninle.varmısin bu hafta beraber 83olmaya gayret edelimcanım nerdeyse bütün hafta 84 gördüm. dün itina ettim kaçamak yapmamaya. suyuda artırdım diğer günlere göre. bugün 83 bekliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?