aleyküm selam elifSelamun aleykummmm
Herkes iyidir insallah.. Ben iyiyim cok sukur...
Hadi bişey kalmamış zeynepcim sağlıkla tamamlayıp al bebeğini kucağına inşallahSelamün aleyküm..
ben geldimm...yenacım etiketlemişsin ama ben şimdi gördüm..iyi olmaya çalışıyorum canım...annemdeyim sürekli yatıyorum..cuma eve geçicem ama nasıl yapıcam evde bilmiyorum...bugun kontrolüm vardı doktor 18 ine gün verdi...ağrılarım çok fazla ayakta durma hiç bişeyle uğraşma hep yat diyo...zaten mecburen öyle yapıyorum ama yatmaktanda acıyo canım artık çok yoruldumm son iki haftam biticek inş..paşam gayet sağlıklı 3 kilo olmuş doğma kadar 3 buçuğu geçer dedi...ve bayağı aşağı inmiş dikişlerimde fena sızlıyo...kızlarımın sağlıklarıda keyifleride iyi çok şükür...anneanne babaanne arasında mekik dokuyolar...benden haberler böyle oturamadığım için pc başına geçemiyorum pek geçmiş çok fazla birikmiş inş hepiniz iyisinizdir...aklımdasınız dualarımdasınız...
diğer gebelerde iyidirler inş...meyraa aynı zamanlarda doğum yapıcaz sanırım sen nasılsın..elif bengisu artık çalışmayı bırakmışınızdır heralde....Rabbim sağlık versin hepimize....
hayde kaçtım duramıyom yatayım....dua edin...
İnşallah öyle olur ama ben yarin anneme gideceğim işim zor olacak gram da olsa eksi olmak için elimden geleni yaparımBayanlar bu hafta daha fazla eksi olacak gibi gözüküyor geçen hafta çoğumuz döküldük
Uzun zaman olmuş bir güzel hasret gideroğlumu uyuttm uyanınca senelerimi verdiğim kursuma gidicem içimde tuhaf bir duygu var heyecan sevinç tarif edemiyorum.1sene oldu uğramayali çok özledim herkesi.duygu yüklü anlar yaşıyorum
Asuman abla ben sana güveniyorum eksi olacaksin inşallah..oğlum kalabalıkta ilgi ona olunca huysuz oluyor öğrenciler yaklaşacak ve huzur vermeyecek bana ama her şeyi gözealdım gidiyorumİnşallah öyle olur ama ben yarin anneme gideceğim işim zor olacak gram da olsa eksi olmak için elimden geleni yaparım
Uzun zaman olmuş bir güzel hasret gider
AVM de sebzeli tavuk diyelim but içine sebze koymuşlar fırınlamışlar
bol salata ve yoğurt
tabi bende 1 fincan yeşilçay çay ve bol su tükettim dahada tüketirim
Bugün kaynanam eski haline dönmüşsün yemiyor musun yürüyor musun diye sordu :)
naptınız yeliz hastane işlerini bayağı yoğunsun bende bir düzen tuturamadım mağlesefSelamun aleykum kizlar
Bugun kiz kardesimin evuni temizlemeye gittim annemle heryerim agriyor yahu gelirken bidik uyudu onu duraktan eve kadar kucagimda tasimak zorunda kaldim belim koptu resmen o ses turkiyenin bitmesini bekliyorum yatip dinlenmem lazim.yarin da hastane islerimiz var yine diyet adina yine bisey yapamadim.yine yarinda yapamamnzaten Allahim ne zaman baslicam ben duzenli beslenmeyetwkrardan ya cok.fenayim.
İyiyim canım şükür .kolum ağrıyor sabit mause kullanmakdan sanırım kireçlenme olmasından korkarım.
Spora haftada 3 gün gidiyorum 1 saat bu hafta başı gitmedim çarşambada yok evde leslie yapıcam
Hoşgeldin adaşmerhabalaar nasılsınız kızlaar
iki gündür uğrayamadıım pazartesi misafirim vardı kardeşlerim bendeydi dünde tüm gün hastanedeydim eltim amaliyat oldu onun yanındaydım hastane uzaktı birde hastane havası beni hasta etti dünden beride fenaa başım ağrıyor biraz öncede ağrı kesici içtim bugün yediklerime dikkat edeyim dedim ama yine yapamadım biraz önce kahvemin yanında kocaman bir pasta dilimi yedim yinee 2 gündürde çok kötü gidiyor fazla yediim cuma durumum çok kötü olucak
sağol adaş iştahım açık bu sefer pazartesinden beri yaş pasta var evde gidip gelip yedim sözde bu gün yemiycektim zaten bir dilim kaldııHoşgeldin adaş
Eltine geçmiş olsun hastane hasta ediyor gerçekten
İyileştin iştah açıldı demek :)dikkat et gidenler geri gelmesin
Yeter yeme artık zaten bayatlamistir :)dün ben de yedim pastasağol adaş iştahım açık bu sefer pazartesinden beri yaş pasta var evde gidip gelip yedim sözde bu gün yemiycektim zaten bir dilim kaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?