Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nilüş evet yoğun günler oldu kız kardeşimin doğum günüydü biz gidicektik sonra gelin yemeğe falan çıkalım dediler iş büyüdü bir karışıklık oldu sonra biz pasta aldık oda erkek arkadaşıyla bize geldii doğum günü kutladık işte .....:)

Eltiminde çenesinin altında bir kitle oluştu Dr. Onu aldı önümüzdeki günlerde de kaynım troitlerden amelyat olucak ona tahlilerini filan yaptırıyor bitmek üzere amelyat günü bugün yarın belli olur öyle işte ...

Eşim tarafında troit hastalığı genetik nerdeyse hepsi sırayla oluyor benimde eşim ve çocuklarımda çıkma ihtimali yüksek boğazlarında nodül oluşuyor şu ana kadar bişey çıkmadı ama arada tahlil filan yaptırıp baktırmak lazım

İzin alıcam diyordun aldın herhalde kaçgün izinlisin ?

Geniz eti amelyatını o kadar erken yaptıklarını bilmiyordum benim oğlum da oldu ama 18 yaşını geçiyordu...

Iyi geceler kizlarrr
Ders calisiyodum bi bakayim dedim size

Allah hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin cnm. Sabret az kaldi ☺

Kızım 4 yasin da geniz eti ameliyat oldu.
sonrasında çok rahatlayacaksiniz.

Nice senelere .. demek siz de kutladiniz :)
Bu yıl acaip bir yıl. :)çevremde de öylesine doğuran var ki :) Allah analı babalı büyütsun bebekleri

Zeynepcim sağlıklı sıhhatli vaktinde gelsin bebişin

Allah kolaylık versin dafim

Yok canım ya ben avm lerde pek yemek yeme taraftarı değilimde işte bazen mecburiyet oluyor.
Bileğim değil ağrıyan yer dirsek yanındaki kemiğim

Benim bu hafta regl bozdu işi pazar tam 1,5 kg artı idim ama gitti o artılar

İlahi Yenam ya nerden bulursun bunları

Arkadaş vardı gitti işte duş mutfak toplama v.s eşim hep geç geldi bu hafta ama kendi adıma ne yaptım bir hiç lesliede yapamadım.

sabah: klasik karatay kahvaltısı :)

aralarda çay yeşilçay

akşamda: tavuk, pırasa kavurması yumurtalı, yogurt ve turp havuç karalahana üçlüsü

sabah 1dilim kepek peynir yeşil zeytin
öğlen 1kase çorba ton balık 1dilim kepek
saat 4gibi kursa gittim orada sadece 1servis kaşığı amerikan salatası yedim
akşam çayda irmik helvası yedim ama az bugünü bana göre zararsız kapattım demi

Hayırlı geceler güzeller
Yine koşturmacalı bir gündü
Kızlar bir süre beni listeden çıkartsanız iyi olacak. Benim koşturmacalar bundan sonra artacaktır sanırım. Bir süre bildirim yapamam. Size bir haberim var.
Allah kısmet ederse bu ayın sonunda umreye gidicez inşallah. Bir değişiklik olmazsa 27 şubatta yolculuk. 21 kalıcaz nasipse
Dönüşte tekrar girerim listeye inşallah

çok güzel bir haber Rabbim hepimizede nasip etsin inşallah

esselamun aleykum hayırlı sabahlar
dun aksama kadar dısardaydım gını aksamda eltimlere gıttık aksama kadar ıyıydı ama aksam bıraz yedım
gınede yazayım
sabah 1 yumurta peynır 2 ekmek cevız yeşillik
ara armut kivi
öğlen bezelye yoğurt 2 dilim ekmek
ara tarçınlı süt 10 badem 1 tane lokum
aksam yogurtu karnabahar haşlama
eltımde yarım dılım piza 1 tane poaça
tartım benı hıc tartmıyor gıne delırecem ve ben tartı ısınden vaz geçtım kızlar 1 ay falan tartılmıycam o yüzden ıstersen kasımpatım benı listeden çıkar ben burdan gıtmıycem tabı ama lıstede olmayım bu benı daha çok sıtrese soktu rabbime sukur her nekadar kaçamaklar olsada bozmuyorum artık bozmakta ıstemıyorum rabbım ırademızı arttırsın ıste böyleyken böyle

Bugün kaynanam eski haline dönmüşsün yemiyor musun yürüyor musun diye sordu :)
Ay ne guzel swnin adina coks evindim bende her gecen gun daha da sisiyorum Offffffffffffffffff
Basiniz sagolsun canim
Selamun aleyküm güzeller.
Gününüz gönlünüzce geçsin inşallah

Ben yoğunluktan uğrayamıyorum.
Bu arada tartılmadım ama 100 kilo olmuşumdur herhalde.
Aleykum.selam.ablacigim umreye gidiyormussun Allah kabul.etsin bize de nasip etsin insallah
Hosgeldin yolcu az kalmis artik insallah saglikla alirsin kucagima
Gecmis olsun canim benim eltimin.ogluda olmustu 7 yasina kadar beklemislerdi
tiroid kv de de vardi ameliyat oldu kurtuldu amasim di ben esimden de supheleniyorum Allah korusun

Allah kabul etsin Daficim şimdiden Güle güle gidip gelin inşallah Allah bizlere de nasip etsin
Gunaydin kizlar
Dun hastaneye gittik.ufakliga ultrason.cektirmeye 2 gun.sonra cikicak sonuclar bakalim insallah biraz duzelme vardir
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah Yelizcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…