Nilüş evet yoğun günler oldu kız kardeşimin doğum günüydü biz gidicektik sonra gelin yemeğe falan çıkalım dediler iş büyüdü bir karışıklık oldu sonra biz pasta aldık oda erkek arkadaşıyla bize geldii doğum günü kutladık işte .....:)Frida hosgeldin canım. . Geçmiş olsun eltine. Ne ameliyatı oldu.?
yoğun günler geçirmissin merak ettim taciz edecektim whatsaptan bugün de gelmeseydin. :)
----
Asucum geçen de hamur mayalayip hazirladigim pide içine bir yumurta kırıp tepsiye yaydığım hamura eklemiştim.
Hamuru kalın oluyor pizza hamuru gibi düşün ama pide harclisi. . aklın da bulunsun :)
İzin alıcam diyordun aldın herhalde kaçgün izinlisin ?selam kızlar bugün sabah oğluşumla kahvaltı yaptık o yumurta yedi bende 2 yk menemen.
sonra çocukları toplayıp küçüğü kbb ye götürdüm. öğlen yemedim ara olarak büyük cips istemişti ondan yedim azcık.
bu arada küçükte geniz eti dediler 2 yaşından sonra ameliyat olması gerekiyormuş eşimin tarafında hep var ama bu kadar küçük yaşta ortaya çıkması çok can sıkıcı
akşamda et yemeği yedik dışarda. 1 fındık lahmacun yedim yanında.
sabah 35 dk yürüyüş yaptım. dün akşam kurabiye yemiştim. sonra 30dk bisiklet çevirdim.
bugünde mutlfakla işim bitti belki çay belki kahve...
sevgiler...
Selamün aleyküm..
ben geldimm...yenacım etiketlemişsin ama ben şimdi gördüm..iyi olmaya çalışıyorum canım...annemdeyim sürekli yatıyorum..cuma eve geçicem ama nasıl yapıcam evde bilmiyorum...bugun kontrolüm vardı doktor 18 ine gün verdi...ağrılarım çok fazla ayakta durma hiç bişeyle uğraşma hep yat diyo...zaten mecburen öyle yapıyorum ama yatmaktanda acıyo canım artık çok yoruldumm son iki haftam biticek inş..paşam gayet sağlıklı 3 kilo olmuş doğma kadar 3 buçuğu geçer dedi...ve bayağı aşağı inmiş dikişlerimde fena sızlıyo...kızlarımın sağlıklarıda keyifleride iyi çok şükür...anneanne babaanne arasında mekik dokuyolar...benden haberler böyle oturamadığım için pc başına geçemiyorum pek geçmiş çok fazla birikmiş inş hepiniz iyisinizdir...aklımdasınız dualarımdasınız...
diğer gebelerde iyidirler inş...meyraa aynı zamanlarda doğum yapıcaz sanırım sen nasılsın..elif bengisu artık çalışmayı bırakmışınızdır heralde....Rabbim sağlık versin hepimize....
hayde kaçtım duramıyom yatayım....dua edin...
selam kızlar bugün sabah oğluşumla kahvaltı yaptık o yumurta yedi bende 2 yk menemen.
sonra çocukları toplayıp küçüğü kbb ye götürdüm. öğlen yemedim ara olarak büyük cips istemişti ondan yedim azcık.
bu arada küçükte geniz eti dediler 2 yaşından sonra ameliyat olması gerekiyormuş eşimin tarafında hep var ama bu kadar küçük yaşta ortaya çıkması çok can sıkıcı
sabah 35 dk yürüyüş yaptım. dün akşam kurabiye yemiştim. sonra 30dk bisiklet çevirdim.
sevgiler...
Nilüş evet yoğun günler oldu kız kardeşimin doğum günüydü biz gidicektik sonra gelin yemeğe falan çıkalım dediler iş büyüdü bir karışıklık oldu sonra biz pasta aldık oda erkek arkadaşıyla bize geldii doğum günü kutladık işte .....:)
Eltiminde çenesinin altında bir kitle oluştu Dr. Onu aldı önümüzdeki günlerde de kaynım troitlerden amelyat olucak ona tahlilerini filan yaptırıyor bitmek üzere amelyat günü bugün yarın belli olur öyle işte ...
Eşim tarafında troit hastalığı genetik nerdeyse hepsi sırayla oluyor benimde eşim ve çocuklarımda çıkma ihtimali yüksek boğazlarında nodül oluşuyor şu ana kadar bişey çıkmadı ama arada tahlil filan yaptırıp baktırmak lazım
Bu yıl acaip bir yıl. :)çevremde de öylesine doğuran var ki :) Allah analı babalı büyütsun bebekleriy.o.l.c.u iyi olmana sevindim keşke doğuma kadar annende kalabilseydin YENA nın dediği gibi az kalmış sağlıcakla kucağına al inş. :)
Hamişlerimiz fazla olduğu için kim ne zaman doğum yapıcak merak ediyorum bundan sonra hamileler her mesajında şu kadar günümüz kaldı yazsın lütfen:)))
Selamün aleyküm..
ben geldimm...yenacım etiketlemişsin ama ben şimdi gördüm..iyi olmaya çalışıyorum canım...annemdeyim sürekli yatıyorum..cuma eve geçicem ama nasıl yapıcam evde bilmiyorum...bugun kontrolüm vardı doktor 18 ine gün verdi...ağrılarım çok fazla ayakta durma hiç bişeyle uğraşma hep yat diyo...zaten mecburen öyle yapıyorum ama yatmaktanda acıyo canım artık çok yoruldumm son iki haftam biticek inş..paşam gayet sağlıklı 3 kilo olmuş doğma kadar 3 buçuğu geçer dedi...ve bayağı aşağı inmiş dikişlerimde fena sızlıyo...kızlarımın sağlıklarıda keyifleride iyi çok şükür...anneanne babaanne arasında mekik dokuyolar...benden haberler böyle oturamadığım için pc başına geçemiyorum pek geçmiş çok fazla birikmiş inş hepiniz iyisinizdir...aklımdasınız dualarımdasınız...
diğer gebelerde iyidirler inş...meyraa aynı zamanlarda doğum yapıcaz sanırım sen nasılsın..elif bengisu artık çalışmayı bırakmışınızdır heralde....Rabbim sağlık versin hepimize....
Sağol un kızlar teşekkürler
fırsat bulup bakamıyorum.
Yenacım bu günlerde yemedim cantık falan. Galiba stresten şisiyorum ben.
Kp. Bugün iyi eşimle birlikte çıktı. Bende fırsattan istifade ütü yaptım. Az önce gelin aradı kalmaya geliceklermiş. Mutfağa girsem iyi olacak
Yok canım ya ben avm lerde pek yemek yeme taraftarı değilimde işte bazen mecburiyet oluyor.çok güzel gidiyorsun yasemin benim avm diyince aklıma hamburger tarzı döner tarzı ve kumpir veyaa İskender filan geliyor iyi menü bulmuşsuun :)
yasemincim mause yi kullanırken bileğine dikkat et tam masanın kesim yerine denk getiriyorsun ve ordaki sinirleri zedeliyorsun ona dikkat edersen zamanla düzelecektir ...
bakındığım kadarıylaa Hayriye çok iyi gidiyordaim olsuun listeleri beni benden alıyor
yaseminde çok iyi durumdaa
adaş zaten iradelii ,YENA da gizliden gizliye bayağı fren yapmış görünüyor :))
benimde yemeğim yok halaa bir market yapayımda yemek yapayım artık
çok güzel bir haber Rabbim hepimizede nasip etsin inşallahHayırlı geceler güzeller
Yine koşturmacalı bir gündü
Kızlar bir süre beni listeden çıkartsanız iyi olacak. Benim koşturmacalar bundan sonra artacaktır sanırım. Bir süre bildirim yapamam. Size bir haberim var.
Allah kısmet ederse bu ayın sonunda umreye gidicez inşallah. Bir değişiklik olmazsa 27 şubatta yolculuk. 21 kalıcaz nasipse
Dönüşte tekrar girerim listeye inşallah
Ay ne guzel swnin adina coks evindim bende her gecen gun daha da sisiyorum OffffffffffffffffffBugün kaynanam eski haline dönmüşsün yemiyor musun yürüyor musun diye sordu :)
Basiniz sagolsun canimHayırlı aksamlar kızlar bı esımın halasının kv oldu ona ezaya gıttık yenı geldık hemen bı yedıklerımı yazayım
sabah 2 yumurta 2 dılım ekmek 5 zeytın yeşillik
ara 1 portakal 1 mandalın
öğlen mercimek çorba 2 dılım ekmek salata yoğurt
ara tarçınlı süt 10 tane çiğ badem
aksam bezelye pilav (biraz pilavı abarttım) yoğurt
Aleykum.selam.ablacigim umreye gidiyormussun Allah kabul.etsin bize de nasip etsin insallahSelamun aleyküm güzeller.
Gününüz gönlünüzce geçsin inşallah
Ben yoğunluktan uğrayamıyorum.
Bu arada tartılmadım ama 100 kilo olmuşumdur herhalde.
Hosgeldin yolcu az kalmis artik insallah saglikla alirsin kucagimaSelamün aleyküm..
Gecmis olsun canim benim eltimin.ogluda olmustu 7 yasina kadar beklemislerdiselam kızlar bugün sabah oğluşumla kahvaltı yaptık o yumurta yedi bende 2 yk menemen.
sevgiler...
tiroid kv de de vardi ameliyat oldu kurtuldu amasim di ben esimden de supheleniyorum Allah korusunNilüş evet yoğun günler oldu kız kardeşimin doğum günüydü biz gidicektik sonra gelin yemeğe falan çıkalım dediler iş büyüdü bir karışıklık oldu sonra biz pasta aldık oda erkek arkadaşıyla bize geldii doğum günü kutladık işte .....:)
Eltiminde çenesinin altında bir kitle oluştu Dr. Onu aldı önümüzdeki günlerde de kaynım troitlerden amelyat olucak ona tahlilerini filan yaptırıyor bitmek üzere amelyat günü bugün yarın belli olur öyle işte ...
Eşim tarafında troit hastalığı genetik nerdeyse hepsi sırayla oluyor benimde eşim ve çocuklarımda çıkma ihtimali yüksek boğazlarında nodül oluşuyor şu ana kadar bişey çıkmadı ama arada tahlil filan yaptırıp baktırmak lazım
Allah kabul etsin Daficim şimdiden Güle güle gidip gelin inşallah Allah bizlere de nasip etsinHayırlı geceler güzeller
Yine koşturmacalı bir gündü
Kızlar bir süre beni listeden çıkartsanız iyi olacak. Benim koşturmacalar bundan sonra artacaktır sanırım. Bir süre bildirim yapamam. Size bir haberim var.
Allah kısmet ederse bu ayın sonunda umreye gidicez inşallah. Bir değişiklik olmazsa 27 şubatta yolculuk. 21 kalıcaz nasipse
Dönüşte tekrar girerim listeye inşallah
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah YelizcimGunaydin kizlar
Dun hastaneye gittik.ufakliga ultrason.cektirmeye 2 gun.sonra cikicak sonuclar bakalim insallah biraz duzelme vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?