Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar.
yıne gıremedım bu ara
ıkı uc gundur dıyet zayıfllama konusunda 9876450325689872. kere de olsa cıddı kararlar aldım. artık baska boyutlarda dusunmeye basladım kılolu olmamlla ılgılı bakıs acımı degıstırdım yanı.:)
dun geceden ıtıbaren yıne baya moralımın bozulmasına vesıle oldu. cok uzgunum. cok pısmanım.
kızıma bakıp ama... dıyebılıyorum sadece.
Allah gerkese gonul huzuru ve onu huzurlandıracak bır es nasıp etsın.amınn.
kızım yasına gırecek yaa cok az kaldı:))

Hosgeldinnzeynep.az kalmış oglunu kucagina almana.masallah büyümüş de paşa.dualarmz seninle canm.ben de artk şafak sayar gibi gün sayıyorm.sürekli kasiniyprum vucudum yara bere icinde kaldi.valla daysk yemis gibiyim.hertarafm sızlıyo kaşnmaktan.geceleri ancak 2 saat uyuyorum.doktor doguma kadar cekecen dedi.neyse ki izne ayrldm ve bir süre annemde kalacam.bebis saglikli olsun da her seye sabrediliyo.

Allah şimdiden gidip gelmek nasip etsin hayırlı olsun daficim

Gunaydin kizlar
Dun hastaneye gittik.ufakliga ultrason.cektirmeye 2 gun.sonra cikicak sonuclar bakalim insallah biraz duzelme vardir

Geçmiş olsun Allah şifasını versin bebişinin

Selam güzeller

sabah aynı karatay kahvaltısı .yeşilçay cay su ile mide doldurmaca şu vakide kadar akşam için henüz bişey düşünmedim bakalım
Pazara çıktım iş dönüşü ama ağır şeyler kaldırmak koluma iyi gelmedi ağrı tekrardan başladı dr gitmek şart oldu

Ne güzel daficim darısı bize inşallah.
Eşinlemi gideceksin.

Yenacım yanlış hatırlamıyorsam senin doğum günün olmalı
Doğum günün kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin

Çok sağol canım benim. Hiç te unutmuyorsun seni zarif kadın ..
YENA (Nilüfercim) Doğum günün kutlu olsun hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı nice yaşların olsunn

yasemincim part2 :) tesekkur ederim kuzum. Birlikte nice guzel zayif yaslarimiz olsun inss.

Ben yarın tartilmayacagim arkadaşlar.
Eve bir geldim şahane bir masa hazırlamış kızım ve arkadaşlarım..acaip kalorili mamalar kızım kendi elleriyle köstebek pasta yapmış vb.
Hala yiyoruz içiyoruz.. Tartilirsam fazla gördüğüm de biliyorum ki demoralize olacağım. . Çünkü ekim ortasında başladığım dikkatli beslenme de hiç artı bildirmedim ve kendime söz verdim artı bildirmemeye o yüzden sabit yazacağım kilomu. Bilginize :)

Git bence de yasemincim

yenam iyiki dogdun canım nıce güzel mutlu incecik senelerin olsun canım benım bu arada kıskanmadım desen yalan benım oğlanların hıc böyle ıncellıklerı yok maalesef maşallah kızına
Yelizcim inşallah USG sonucunuz dilediğin şekil de sonuçlanır. .

---

Hayriyecim beslenmen çok iyi inş böyle devam eder canım.
teşekkür ederim inşallah devam eder yenam

hayırlı aksamlar kızlar bugun de güzeldı şükür ama yuruyemıyorum daha ınsallah haftaya hafıf hafıf başlıycam
hemen yediklerimi yazayım
sabah peynır ceviz 2 ekmek yeşillik
ara portakal mandalın
öğlen kuru fasulye yoğurt tursu 2 dilim ekmek ,
ara tarçınlı süt muz
akşam pırasa yoğurt 1 dilim ekmek
acıkırsam bı sut ıcerım kapatırım ınsallah

Sağol Hayriyecigim birlikte inşallah ..
evet oglanlar az hödük oluyor :)
Biz senin doğum gününü kutlarız birlikte canım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…