hayırlı aksamlar kızlar bugun de güzeldı şükür ama yuruyemıyorum daha ınsallah haftaya hafıf hafıf başlıycam
hemen yediklerimi yazayım
sabah peynır ceviz 2 ekmek yeşillik
ara portakal mandalın
öğlen kuru fasulye yoğurt tursu 2 dilim ekmek ,
ara tarçınlı süt muz
akşam pırasa yoğurt 1 dilim ekmek
acıkırsam bı sut ıcerım kapatırım ınsallah
bende yarın pazartesi gördüğüm eksiyi göremiycem galibaPersembe akşamındayiz ve ben çok yemekten şiştim madensuyu içiyorum suan.çok güzel sonuçlar almıştım bugüne kadar ama yarın neler olacak bilmiyorum
iyi aksamlar hatunlarYENAciim iyiki dogdun yeni yasinda hersey gonlunce olsun
YENA cım yeni yaşın sana uğur getirsin
Ailenle birlikte sağlıklı, huzurlu ve bereketli nice uzun senelerin olsun
Hayırlı geceler güzeller
Yine koşturmacalı bir gündü
Kızlar bir süre beni listeden çıkartsanız iyi olacak. Benim koşturmacalar bundan sonra artacaktır sanırım. Bir süre bildirim yapamam. Size bir haberim var.
Allah kısmet ederse bu ayın sonunda umreye gidicez inşallah. Bir değişiklik olmazsa 27 şubatta yolculuk. 21 kalıcaz nasipse
Dönüşte tekrar girerim listeye inşallah
troid zor evet yeliz benim eşimin ailesinin çapa hastanesi söyledi genetik olduğunu hepsinin dosyası var hastanede tüm kardeş ve çocuklarda çıkabilir dedii sırayla çıkıyorda şu an kaynım hastanede yatıyor 3 çocuğu ve bir torunuda troidten amelyat oldu şimdi kaynım olucak ...Ay ne guzel swnin adina coks evindim bende her gecen gun daha da sisiyorum Offffffffffffffffff
Basiniz sagolsun canim
Aleykum.selam.ablacigim umreye gidiyormussun Allah kabul.etsin bize de nasip etsin insallah
Hosgeldin yolcu az kalmis artik insallah saglikla alirsin kucagima
Gecmis olsun canim benim eltimin.ogluda olmustu 7 yasina kadar beklemislerdi
tiroid kv de de vardi ameliyat oldu kurtuldu amasim di ben esimden de supheleniyorum Allah korusun
Ben yarın tartilmayacagim arkadaşlar.
Eve bir geldim şahane bir masa hazırlamış kızım ve arkadaşlarım..acaip kalorili mamalar kızım kendi elleriyle köstebek pasta yapmış vb.
Hala yiyoruz içiyoruz.. Tartilirsam fazla gördüğüm de biliyorum ki demoralize olacağım. . Çünkü ekim ortasında başladığım dikkatli beslenme de hiç artı bildirmedim ve kendime söz verdim artı bildirmemeye o yüzden sabit yazacağım kilomu. Bilginize :)
adaş sen naptın bugün lahana sarması yiyecektin dimiii yedin mi bariii ?Hayırlı sabahlar
Adaş kostebek pasta Muzlu çikolatalı oluyorpasta kaldı mı aayyy olsaydıda yeseydik
yoksam çukulatalımıydıı
aynı anda yazmışız afiyet olsun yine ölçülü gitmişsiinYenacım ne mutlu olmussundur kızın ve arkadaşının hazırladıklarına çok sevindim senin için
Afiyet olsun yediklerin erisin gitsin
Hafta sonu devam etme ama kutlamalara
Ben de annemlerde arabaşı çorbası içtim 2 kase bikaç lahana sarması ve az da nohut yemeği yedim saat 4 gibi
Çayla da 2 çatal tiramisu yedim şimdi açım çay içip 1 saat sonra da yoğurt kürü yaparım diye planlıyorum
Yedım yedim :)adaş sen naptın bugün lahana sarması yiyecektin dimiii yedin mi bariii ?
AAA evet ben birkere denemiştim onu yaaa ama sevmemiştim yada yapamamıştımAdaş kostebek pasta Muzlu çikolatalı oluyor
Sağol canım aslında sabah az yedim orda yemeye niyetliydim ama arabaşı olunca o önden epey tıkadı iyi olduaynı anda yazmışız afiyet olsun yine ölçülü gitmişsiin
Ben su hazır karışım dan yaptım bikaç kere çok beğendim zaten severim çikolata ve muzlu pastayıAAA evet ben birkere denemiştim onu yaaa ama sevmemiştim yada yapamamıştım
Merak ettim diğerlerini de :)Fridacim kesin sen de beğenirdin. .
Patates salatası çok yedim onu da Berfo yapmış. Az cigdi patatesler ama çok leziz. . :)
diğerlerini söylemiyorum :)
hadı sızde başlayın paylaşmaya artık hep beraber gıdelım hem fıkır olur frıdaçok güzel listeeeee aşşşık oldum beea
bende yarın pazartesi gördüğüm eksiyi göremiycem galiba
bu akşamda dengesiz yedim sayılır ..
azimli hatun seni ne güzel dengelemişsin gene ben olsam çorba içtim nasıl olsa dıye salardım çayıra maşallah bu arada bende çok severım köstebek pasta ama mümkünse bu ara gözüme görünmesinYenacım ne mutlu olmussundur kızın ve arkadaşının hazırladıklarına çok sevindim senin için
Afiyet olsun yediklerin erisin gitsin
Hafta sonu devam etme ama kutlamalara
Ben de annemlerde arabaşı çorbası içtim 2 kase bikaç lahana sarması ve az da nohut yemeği yedim saat 4 gibi
Çayla da 2 çatal tiramisu yedim şimdi açım çay içip 1 saat sonra da yoğurt kürü yaparım diye planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?