Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel listeeeee aşşşık oldum beea

Persembe akşamındayiz ve ben çok yemekten şiştim madensuyu içiyorum suan.çok güzel sonuçlar almıştım bugüne kadar ama yarın neler olacak bilmiyorum
bende yarın pazartesi gördüğüm eksiyi göremiycem galiba
bu akşamda dengesiz yedim sayılır ..

koşuşturmalarında kolay gelsin dafi ümreye de güle güle git gel bizler buralarda olucaz nasıl olsaa listeden çıkıyorum diye uğramamazlık etme :)

troid zor evet yeliz benim eşimin ailesinin çapa hastanesi söyledi genetik olduğunu hepsinin dosyası var hastanede tüm kardeş ve çocuklarda çıkabilir dedii sırayla çıkıyorda şu an kaynım hastanede yatıyor 3 çocuğu ve bir torunuda troidten amelyat oldu şimdi kaynım olucak ...

sizdeki genetik değildir belki eşinde çıkmaz 2 sonra çocuğun için alacağın sonuçlarda yüz güldürür inşallah canım

güzel süprizler olmuuuş yarın tartılmamakta doğru karar vermişsin benimde canım bişeyler yemek istiyor ama ne bilmiyorum mağlum dönem öncesi iştahım var herhaldeee

Yenacım ne mutlu olmussundur kızın ve arkadaşının hazırladıklarına çok sevindim senin için
Afiyet olsun yediklerin erisin gitsin
Hafta sonu devam etme ama kutlamalara
Ben de annemlerde arabaşı çorbası içtim 2 kase bikaç lahana sarması ve az da nohut yemeği yedim saat 4 gibi
Çayla da 2 çatal tiramisu yedim şimdi açım çay içip 1 saat sonra da yoğurt kürü yaparım diye planlıyorum

aynı anda yazmışız afiyet olsun yine ölçülü gitmişsiin

Berfo da hazır olanından alıp ev de yapmış .
Muzlu çikolatalı nefis olmuştu. Kızımın güzel elleri değince dadundan parmaklarimizi yedik :)

Asucum çok mutlu oldum sorma.. çok duygulandim ağladım. .
KK dan tanıdığım arkadaslarimin da çok güzel mesajlarını aldım öylesine Mesud oldum ki ..
ne güzel dostluklar edinmişiz burada..

Dilerim hepimiz hakettiğimiz şekil de güzel yaşamlar süreriz.

çok güzel listeeeee aşşşık oldum beea

bende yarın pazartesi gördüğüm eksiyi göremiycem galiba
bu akşamda dengesiz yedim sayılır ..
hadı sızde başlayın paylaşmaya artık hep beraber gıdelım hem fıkır olur frıda

azimli hatun seni ne güzel dengelemişsin gene ben olsam çorba içtim nasıl olsa dıye salardım çayıra maşallah bu arada bende çok severım köstebek pasta ama mümkünse bu ara gözüme görünmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…