Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar herkeslere
Günaydın kızlar dün cam güzeli oldum bugün yemekli misafirim var. Cam tepelerinde temizlikle uğraştım durdum. Düzenli beslenmedim ama saat 5 de yeme işini bitirmiştim. Sonra kv orda turşu ve 2 tanecik yaprak sarma yedim. Turşuya dayanamıyorum.
Kilom 84.7
Spor 200dk
Kilo bildirimi 96.9
Spor 60 dk
dafi umre yolu görünüyormuş. Allah kabul etsin. Memleketimiz içinde bol bol dua edin. Tazecik bedenler toprak olmasın. Minicik kalpler yetim kalmasın. Allah dualarınızı kabul etsin. Amin
YENA canım mutlu yılların mutlu yaşların olsun. Sağlıklı sener diliyorum canım.
Gebişler Allah bir solukta kurtarsın. Unutmayın bebeğinize süt vermeyi kesene kadar hepiniz birer meleksiniz. Amel defterimizin temizlenip yeni doğmuş bebek gibi tertemiz olduğu dönemdesiniz. Bu günleri güzel geçirin.
plynna canım dün ikimizde coşmuşuz kaç çıkacaksın meraktayım.
Geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu yaşta ameliyat olanlar varmış ama bi dr daha bilgi almayı tercih ediyorum

Günaydın kızlar,
Hayırlı cumalarımız olsun inşallah. Ben misafirlerimi yolcu ettim. Ama diyet konusunda kendime gelebiliyor muyum bilmiyorum :))
İnşallah herkes iyidir. Şimdi bakınırım biraz geçmişe.
Bu hafta kilo AYNI :)
Kasımpatıcığım, Bonuscuğum şimdiden ellerinize sağlık

Kusuruma bakmayin gelemedim. Hem ruhen hem bedenen hemde cocuklardan oturu zihnen dehset sekilde yorgunum...yazip yazip bunun hic bir ise yaramamasindan da fenalik gelmisti. Oglaninki hep sarjda eski telde internete milattan once hiziyla girince....vb bahaneler iste :))

108 kilo yaz kasimpati. Haftaicide 107.6 idim. Aldigim kiloyu laf edeni fururum :)

Elbet o gecmis okunacak....
Tel daha gelmedi ins icerde iyidir.

Spor listesini bu haftalikta bir gisi yapiverse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…