Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende ozledim valla canim skilinca yaziyodum bana moral oluyomussunuz :)

10 gun oldu bugun tel icin bekliyorum hala :) senden 4 kilo fazlayim aybalam rr

4 kilo fazla sorun değil yaaa halolmuycak şey değil bende frenlemesem 1 haftada 108i görürüm o kadar kolay geliyor artılar hem o 108 bağırsakların doluluk oranıdır kolay halolur yaniii ....

bende perşembe kilo bilgimi verdim dün gece tok olduğum halde gece bir yedim sonrasında tüm gecede rahatsız oldum uyuyamadım tabiii sonra kendime kızdım bu kadar şuursuzca neden yedim diyeee yerken hiç aklımada gelmedi ben bu ekmek aralarını yiyorum ama sabaha kadar uyuyamıycam diyee başımda çok ağrıdı şu andada ağrıyor öyle iştee...

benimde kendime acil bir şekilde çeki düzen vermem lazım

Hayirli cumalar arkadaşlar,nasilsiniz?

Ben oldukça yoğunum bu aralar,bir süre de yoğunluk devam edecek gibi..yogunluklarim geçer geçmez burdayim ama özledim sizleri

Gecmisten haberdar değilim,umarim sizler için hersey yolundadir,tam gaz saglikli beslenmeye devam ediyorsunuzdur..Ben fenayim bu konuda,umarim toparlayabilirim daginikligimi..

Arkadaslar bir süredir aktif olmadigin için geçmişin tamamini okuyamadım bildirim sayfalari hariç,hasili izin talep eden,veya 2 haftalik bildirim süresini tamamlayan yeni katilmiş arkadaslarimiz varsa sayet durumlarindan haberdar olamadigin için bu hafta kusuruma bakmayin lütfen..

Ogulcuklarim seni izinli yazdım canim..

Asuman ablacim kilo listesi gibi yapamasam da ilk 3'e giren sporcu güzelleri açıklayabilirim inşallah..:)

HAFTANIN 1.si.................................- 0.7 kg.................................. Derin & PLYNNA

HAFTANIN 2.si.....................................- 0.4 kg.................................... NOTHINGGG

HAFTANIN 3.sü.................................... -0.2 kg........................................ 74FRIDA

SPOR YAPAN AZIMLI HATUNLARI TEBRIK EDERIZ

HAFTANIN 1.si................................. 200 dk........................................ YST38

HAFTANIN 2.si................................ 120 dk.........................................BULUT776

HAFTANIN 3.sü................................. 90 dk.................................. ASUMANZEYNEP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…