Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagol canim.Allah.razi olsun kv de ameliyattan once cok sik.kalp sikismasi yasiyodu simdi esimde arada kalbe sıkısıyo kalpten tetkiklerini yaptirdi bisey cikmadigi icin troidden supheleniyorum kendimce iste

Harika bi liste canim.yarin iyi sonuclar alirsin insallah listede olmak.istemiyodun.sanirim.ama.en.azindan kac kilo verdigini.soyle merak.ederim.ben

https://www.facebook.com/SibelDiyeBiri-647746032029764/?fref=ts
oldumu acaba bilmiyorum ilk defa yaptım...aksam show tvde cıkmış bu bayan bugun facede gördüm ben hemen ekledim ..kadın 18 ayda 44 kilo vermiş hergün bir saat yurumus saglıklı beslenme ile kadın evrim gecirmiş resmen çok etkilendim inşallah azminden birazcık bizede bulasır takibe başladım..
ben stres yuzunden 130 kilo oldum artık çok moralim bozuk hiç keyfim yok ..avukat tuttuk 2000 ytl yarın 100 tl noterden vekalet cıkarıcam avukat için carsamba mahkememiz var çünki ...çocuk kavgası nerelere geldi yaaa...birde ust komşunun rahatsızlık vermesi evimde oturamamam...yarın kilo bildiriminde bulunmasammı bilemiyorum...birde 135 140 diye giderim korkuyorum...

Selamun aleykum...
Canim hadi az kaldi insallah.. En cok sen zorlandin icimizde sanirim. Benim iznim okulun baslamasiyla baslayacak insallah. Zaten simdi tatil. Insallah saglikla alalim kucagimiza :)
Gecmis olsun frida eltine... Insallah yarina eksi bildirirsin:)
Ablacim Allah kabul etsin simdiden.. Bize de dua et insallah aklina gelirsek :) Allah hepimize nasip etsin
Bu arada gebe arkafaslarim allah saglikli dogumlar nasipetsin ins
Sagol canim insallah..
Yenaaaaaaaaa senin dogum gununmuymusss:) iyiki dogdun nice yaslarin olsun ailenle ve bizimle :) tabi hepimiz zayif olalim yeni yaslarimizda..

Slm kizlar
Gecmisi okurken gozlerim kapaniyor resmen yatcam simdi

Yenacim dogum gunun kutlu olsun yeni yasin senden kilolari alsin gotursun insallah.

Dafi abla hayirli olsun. Insallah bizlerede oralara gitmek nasip olur. Hayirli olculuklar..

Iyi geceler kizlaaarrrrr ☺

YENA dogum gunun kutlu olsun.canim sevduklerinle gecirecegin saglikli bi omrun olsun insallah
Sağol Yeliz çim hep beraber inşallah.

hersey üst üste geldi senin için .umarım yoluna girer bir şekil de..
listeden çıkma canım. .

Elifim hasibecim çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ..

Yenacım eşimle gidecez inşallah.
Dedemiz hemen atıldı benide götürün diye .bir önceki gidişimizde götürdük canımızı yedi. Ben sabır diledim sürekli sabrettimde çok şükür. Ama eşim çok strese girdi. Birde onu sakinleştirmeye çalıştım. Resmen sabrımızı sınadı. Bu defa olmaz dedim. Biz yol paramızı ancak denkledik hem sen hastasın dedim. Bu akşam kalkmış kardeşinde götür ozaman diyor. Sabır işi bu işler. Aslında bir süre önce niyet ettik kimseye söylemedik. Son hafta söyleyecektik. Aynı şirkete köyden birisi yazılmış bizi ordan öğrenip herkese söylemiş. Bizde açıklamak zorunda kaldık

Aaa ne güzel dafi abla.Allah kabul etsin.oralarda bizim icin de dua et olur mu?

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar inşallah herkez bol bol eksi gorur ben çıktım gıne tartılamadım
yenacım sen benı tartıdan çıkar canım inşallah kesın sonuç aldığım hafta tekrar dönerim böyle daha çok geriliyorum
Harika bi liste canim.yarin iyi sonuclar alirsin insallah listede olmak.istemiyodun.sanirim.ama.en.azindan kac kilo verdigini.soyle merak.ederim.ben
yelizcim tartılamıyorum maalesef ama inşalah eminim gittiğine bakalım kesın sonuç verince yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…