Bende merak.ettim valla digerlerini afiyet olsun insallah bizede nasip olur kizlarimizin elinden yemekler yemekFridacim kesin sen de beğenirdin. .
Patates salatası çok yedim onu da Berfo yapmış. Az cigdi patatesler ama çok leziz. . :)
diğerlerini söylemiyorum :)
Sagol canim.Allah.razi olsun kv de ameliyattan once cok sik.kalp sikismasi yasiyodu simdi esimde arada kalbe sıkısıyo kalpten tetkiklerini yaptirdi bisey cikmadigi icin troidden supheleniyorum kendimce istekoşuşturmalarında kolay gelsin dafi ümreye de güle güle git gel bizler buralarda olucaz nasıl olsaa listeden çıkıyorum diye uğramamazlık etme :)
troid zor evet yeliz benim eşimin ailesinin çapa hastanesi söyledi genetik olduğunu hepsinin dosyası var hastanede tüm kardeş ve çocuklarda çıkabilir dedii sırayla çıkıyorda şu an kaynım hastanede yatıyor 3 çocuğu ve bir torunuda troidten amelyat oldu şimdi kaynım olucak ...
sizdeki genetik değildir belki eşinde çıkmaz 2 sonra çocuğun için alacağın sonuçlarda yüz güldürür inşallah canım
güzel süprizler olmuuuş yarın tartılmamakta doğru karar vermişsin benimde canım bişeyler yemek istiyor ama ne bilmiyorum mağlum dönem öncesi iştahım var herhaldeee
Estagfirullah canimBen dengesiz bile diyemyorum resmen mal gibi yedim
Harika bi liste canim.yarin iyi sonuclar alirsin insallah listede olmak.istemiyodun.sanirim.ama.en.azindan kac kilo verdigini.soyle merak.ederim.benhayırlı aksamlar kızlar bugun de güzeldı şükür ama yuruyemıyorum daha ınsallah haftaya hafıf hafıf başlıycam
hemen yediklerimi yazayım
sabah peynır ceviz 2 ekmek yeşillik
ara portakal mandalın
öğlen kuru fasulye yoğurt tursu 2 dilim ekmek ,
ara tarçınlı süt muz
akşam pırasa yoğurt 1 dilim ekmek
acıkırsam bı sut ıcerım kapatırım ınsallah
Sagol canim.Allah razi olsunAllah şimdiden gidip gelmek nasip etsin hayırlı olsun daficim
Geçmiş olsun Allah şifasını versin bebişinin
InsallahYelizcim inşallah USG sonucunuz dilediğin şekil de sonuçlanır. .
---
Hayriyecim beslenmen çok iyi inş böyle devam eder canım.
yok yenacım yaaa anneme gidiyorum gece yatmaya eve geliyorum ..yinede bakıyorum ama nisandan önce olmaz tahminim kısmet yinede...Derin nasılsın canım. Varmı evle ilgili gelisme.?
Canim hadi az kaldi insallah.. En cok sen zorlandin icimizde sanirim. Benim iznim okulun baslamasiyla baslayacak insallah. Zaten simdi tatil. Insallah saglikla alalim kucagimiza :)Selamün aleyküm..
ben geldimm...yenacım etiketlemişsin ama ben şimdi gördüm..iyi olmaya çalışıyorum canım...annemdeyim sürekli yatıyorum..cuma eve geçicem ama nasıl yapıcam evde bilmiyorum...bugun kontrolüm vardı doktor 18 ine gün verdi...ağrılarım çok fazla ayakta durma hiç bişeyle uğraşma hep yat diyo...zaten mecburen öyle yapıyorum ama yatmaktanda acıyo canım artık çok yoruldumm son iki haftam biticek inş..paşam gayet sağlıklı 3 kilo olmuş doğma kadar 3 buçuğu geçer dedi...ve bayağı aşağı inmiş dikişlerimde fena sızlıyo...kızlarımın sağlıklarıda keyifleride iyi çok şükür...anneanne babaanne arasında mekik dokuyolar...benden haberler böyle oturamadığım için pc başına geçemiyorum pek geçmiş çok fazla birikmiş inş hepiniz iyisinizdir...aklımdasınız dualarımdasınız...
diğer gebelerde iyidirler inş...meyraa aynı zamanlarda doğum yapıcaz sanırım sen nasılsın..elif bengisu artık çalışmayı bırakmışınızdır heralde....Rabbim sağlık versin hepimize....
hayde kaçtım duramıyom yatayım....dua edin...
Gecmis olsun frida eltine... Insallah yarina eksi bildirirsin:)merhabalaar nasılsınız kızlaar
iki gündür uğrayamadıım pazartesi misafirim vardı kardeşlerim bendeydi dünde tüm gün hastanedeydim eltim amaliyat oldu onun yanındaydım hastane uzaktı birde hastane havası beni hasta etti dünden beride fenaa başım ağrıyor biraz öncede ağrı kesici içtim bugün yediklerime dikkat edeyim dedim ama yine yapamadım biraz önce kahvemin yanında kocaman bir pasta dilimi yedim yinee 2 gündürde çok kötü gidiyor fazla yediim cuma durumum çok kötü olucak
Ablacim Allah kabul etsin simdiden.. Bize de dua et insallah aklina gelirsek :) Allah hepimize nasip etsinHayırlı geceler güzeller
Yine koşturmacalı bir gündü
Kızlar bir süre beni listeden çıkartsanız iyi olacak. Benim koşturmacalar bundan sonra artacaktır sanırım. Bir süre bildirim yapamam. Size bir haberim var.
Allah kısmet ederse bu ayın sonunda umreye gidicez inşallah. Bir değişiklik olmazsa 27 şubatta yolculuk. 21 kalıcaz nasipse
Dönüşte tekrar girerim listeye inşallah
Sagol canim insallah..Bu arada gebe arkafaslarim allah saglikli dogumlar nasipetsin ins
Yenaaaaaaaaa senin dogum gununmuymusss:) iyiki dogdun nice yaslarin olsun ailenle ve bizimle :) tabi hepimiz zayif olalim yeni yaslarimizda..Berfo da hazır olanından alıp ev de yapmış .
Muzlu çikolatalı nefis olmuştu. Kızımın güzel elleri değince dadundan parmaklarimizi yedik :)
Asucum çok mutlu oldum sorma.. çok duygulandim ağladım. .
KK dan tanıdığım arkadaslarimin da çok güzel mesajlarını aldım öylesine Mesud oldum ki ..
ne güzel dostluklar edinmişiz burada..
Dilerim hepimiz hakettiğimiz şekil de güzel yaşamlar süreriz.
Sağol Yeliz çim hep beraber inşallah.YENA dogum gunun kutlu olsun.canim sevduklerinle gecirecegin saglikli bi omrun olsun insallah
https://www.facebook.com/SibelDiyeBiri-647746032029764/?fref=ts
oldumu acaba bilmiyorum ilk defa yaptım...aksam show tvde cıkmış bu bayan bugun facede gördüm ben hemen ekledim ..kadın 18 ayda 44 kilo vermiş hergün bir saat yurumus saglıklı beslenme ile kadın evrim gecirmiş resmen çok etkilendim inşallah azminden birazcık bizede bulasır takibe başladım..
ben stres yuzunden 130 kilo oldum artık çok moralim bozuk hiç keyfim yok ..avukat tuttuk 2000 ytl yarın 100 tl noterden vekalet cıkarıcam avukat için carsamba mahkememiz var çünki ...çocuk kavgası nerelere geldi yaaa...birde ust komşunun rahatsızlık vermesi evimde oturamamam...yarın kilo bildiriminde bulunmasammı bilemiyorum...birde 135 140 diye giderim korkuyorum...
Selamun aleykum...
Canim hadi az kaldi insallah.. En cok sen zorlandin icimizde sanirim. Benim iznim okulun baslamasiyla baslayacak insallah. Zaten simdi tatil. Insallah saglikla alalim kucagimiza :)
Gecmis olsun frida eltine... Insallah yarina eksi bildirirsin:)
Ablacim Allah kabul etsin simdiden.. Bize de dua et insallah aklina gelirsek :) Allah hepimize nasip etsin
Sagol canim insallah..
Yenaaaaaaaaa senin dogum gununmuymusss:) iyiki dogdun nice yaslarin olsun ailenle ve bizimle :) tabi hepimiz zayif olalim yeni yaslarimizda..
Slm kizlar
Gecmisi okurken gozlerim kapaniyor resmen yatcam simdi
Yenacim dogum gunun kutlu olsun yeni yasin senden kilolari alsin gotursun insallah.
Dafi abla hayirli olsun. Insallah bizlerede oralara gitmek nasip olur. Hayirli olculuklar..
Iyi geceler kizlaaarrrrr ☺
Aaa ne güzel dafi abla.Allah kabul etsin.oralarda bizim icin de dua et olur mu?Hayırlı geceler güzeller
Yine koşturmacalı bir gündü
Kızlar bir süre beni listeden çıkartsanız iyi olacak. Benim koşturmacalar bundan sonra artacaktır sanırım. Bir süre bildirim yapamam. Size bir haberim var.
Allah kısmet ederse bu ayın sonunda umreye gidicez inşallah. Bir değişiklik olmazsa 27 şubatta yolculuk. 21 kalıcaz nasipse
Dönüşte tekrar girerim listeye inşallah
yelizcim tartılamıyorum maalesef ama inşalah eminim gittiğine bakalım kesın sonuç verince yazıcamHarika bi liste canim.yarin iyi sonuclar alirsin insallah listede olmak.istemiyodun.sanirim.ama.en.azindan kac kilo verdigini.soyle merak.ederim.ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?