Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Unutmadan:)

dafi ablacim,umreye gidecekmişsin anladigim kadari ile,senin adina cok sevindim.:)
Mevlam hakki ile tamamlamak,sag salim gidip gelmek nasip etsin inşallah..O mübarek beldelerde de dualarinda bizleri unutmayasin..
Amiin
Çok sağol canım

Sehir dışında oldugum için kilo bildirimi yapamadım haberde veremedim
aldım ama eminim gram gram verip kılo kılo alıyorum

günaydın
güzel bir hafta sonu olur hepimiz inşallah
dun ben bıraz dağıttım ama bugun hemen toparlarım inşallah bırakmak vazgeçmek yok
kasımpatıcım ellerine sağlık listeler için benide izinli yazmişşın çok teşekkür ederim canım
kılo veren spor yapan çabalayan hatunları canı gönülden kutlarım
bonus kafam hoşgeldın ama gerı gıttın heralde ozledık kuzum çabuk dön
asum sen bı tatlıl yaptırmıştın heralde çıktımı canım sonuçları ınsallah bir şey yoktur

Gunaydin
Kasimpati ellerinesa glik canim
Nothingggg hayirli olsun kirmizilar

Günaydınnnn

Saol canım darısı sizlerinbaşına

Gunaydinn
mutlu haftasonları.

Akşam ablam var di çene çene geç gitti ben de uyuyamadim bir türlü şimdi de gözlerimi açamıyorum
Bana iyi işler size iyi uyumalar :)

Günaydın mutlu cumartesiler, çalışanlar patır patır dökülüyor bende aynen cok geç yattım sabahda zor sürünerek kalkıp geldim iyi düşünelim iyi olsun felsefesi

Slm kizlar gunaydin
Kasimpati listeler icin eline saglik cnm
Kilo veren spor yapan arkadaslarimi tebrik ederim

Aksam yatarken yagmur yagiyordu sabah kalktim her yer bembeyaz hala kar yagiyor lapa lapa

Annem dun duzceye gitmistu yarin gelecek hava boyle giderse nasil gelir bilmem Allah yardimcisi olsun

Yasemincim pro üyeliğin hediyesi KK logolu kupamı yine ?

Yasemincim pro üyeliğin hediyesi KK logolu kupamı yine ?

Yenam inan hiç bilmiyorum mail attıkdan sonra pro oldum ama başka hiçbir bilgi yok hediye v.s bilmiyorum tabi olursa iyi olur :)

Ben kredi kartıyla da denedim ama yine olmadı nedense :)
Demek kürk giymek nasip olmayacak :)))

Bende kredi kartı ile ödeme yaptım niye olmadıki direk ilk seferde aldı ödemeyi (

Ben kredi kartıyla da denedim ama yine olmadı nedense :)
Demek kürk giymek nasip olmayacak :)))

Ben kapı da ödeme yapmıştım zamanin da..
o şekil olmuyormu acaba kredi kartim yok dersen belki kabul edilir..

asucum burasi da çok soğuk bugün. Evler sıcak olunca düşünemedim bir de geciktigim için aceleyle çıkınca ince giyindim ve Üşüyorum çok. Inşallah hastalanmam yine.

Kapıda öde diye bir seçenek yok direk kredi kartıyla ödemeye girdim paypal mudur nedir ona üye oldum ama olmadı neyse nasip
Yenacım aman dikkat et yok mu şal neyim alsan üşümeyen birinden

Hayırlı haftasonları dilerim
Çalışanlara kolay gelsin
Ankara da bembeyaz hala yogun kar yağışı devam ediyor
Hayriyecim kontrol amaçlı kan verdim dün pazartesi ogleden sonra çıkacak inşallah

Günaydın Asum hayırlı sabahlar bir çalışan olrak üstüme alınarak amin diyorum
belki 2 hafta sonra ankaraya gelicem keşke o zamanda kar yağsa

Bugün oğlani dışarı çıkarmak için plan yapmıştık hava da soğuk. .
AVM nin birin de barisin yas araliginda ki cocuklara astronot kıyafeti giydirip dünyayı uzaylı istilasindan kurtarma etkinliği varmış :)
söylemiş bulundum hay çeneme :)
bakalım is cikisi gidilecek mecburen kızın da dersi var. Biraz bozuldu gelemiyor olmasına ne zor anne olmak.
Hadi yine iyisiniz barış sayesinde de uzaylılar dan kurtulacaksınız :))

Kapıda öde diye bir seçenek yok direk kredi kartıyla ödemeye girdim paypal mudur nedir ona üye oldum ama olmadı neyse nasip
Buldum canım. Benim varmış burda yedek bi hırkam haberim yokmuş. .:))

Asum paypala üye olmadan yaptım üye olma seçeneğini sectim direk ödemeyi aldı

Allahım paşam bizi kurtarcakmı şimdi E.T lerden eee annelik zor zanaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…