bahsettiğin diyet nasıl bir şey..vallamı diyon.
ya ben şu 5-5 den çok iyi performans alıyorum yapıncada güzel yapıyorum. geri almıyorum verdiklerimi ama bi türlü başlayamıyorum. yapacağıma inandığım bi çok liste var bildiğim ama bi türlü yapamıyotum. önüme ne gelirse az az tadımlık devam ediyorum. sürekli bahanelerim var diyetler konusunda. hele evde olmak hiç iyi gelmiyor diyetime. biri bana yardım etsin
İnşallah görürüz 70 leriAsumqnzeynep masallah pek azimle devam ediyorsun.bence kısa sürede 70leri görecen.ben de ensin annemlere gelmeden tartldm.30.haftada 97 civarıydm ve baslangicla 6kilo fark vardı.ins bu sekilde devam ederm.
ne güzel fazla kilo almamışsın sevindim :) sağlıcakla tamamına ersin gebeliğin inş. cnımAsumqnzeynep masallah pek azimle devam ediyorsun.bence kısa sürede 70leri görecen.ben de ensin annemlere gelmeden tartldm.30.haftada 97 civarıydm ve baslangicla 6kilo fark vardı.ins bu sekilde devam ederm.
İyi geceler adaş naptın bugünne güzel fazla kilo almamışsın sevindim :) sağlıcakla tamamına ersin gebeliğin inş. cnım
koly gelsin düşündüğün gibi destek olur belkide kv içini ferrah tut bence annenizin özlediğiniz yemeği filan varsa şunu bize yapsana diyip yemeklerini bile yaptırabilirsin çalışıyormuşsunda gönlünce geçer inş.Offff kizlar napiyonuz.benim kayinvalide geldi de rahatim kacti.umarim cok kalmaz.gerci benim spor basliyo yarin pazartesi is var.kurs var aksam 8 de gelirim en erken.bakalim bu yogunlugumuzda yine de kalmak isteyecek mi.hayirlisi artik.sabirli olucam yapcak bisey yok ama esime yansitiyorum malesef.umarim ki cok germem esimi ve gerilmem de.lutfen kendi arzusuyla ya az kalsin ya da destekolsun.iyiniyet sergilesin ben de iyi yaklasayim.ins Allahin gazabini kazancak davranislarim olmaz.
evdeydim cnım bişey yapmdım bu akşamla birlikte 3. gecedir eşim hastanede ağbisinin yanında kalıyor sabah geldii kızımda saat 11 gibi idmndn gelince ailece hafta sonu moduna girip uyuduk :) şimdi kızımla oturuyorum bir film izliyim diye düşünüyorum bakalım :)İyi geceler adaş naptın bugün
Beğendin ama ses etmedin bugün
Hem de epeyce yağdı gündüz hava yumusakti eridi neyseki bir kısmı buz tutarsa fena oluyor sonraadaş sizin oralarda bayağı kar yağmış sen naptıın ? bugün eksileride görmüşsün sevindim bizde kızımla tv krşısında bayağııı burcubur yedik
güzel düzen tuturdun sakın bozma benim kuzenler teyzem filan ankrda onlar resim filan atmışlardı face de gördüm karlarııHem de epeyce yağdı gündüz hava yumusakti eridi neyseki bir kısmı buz tutarsa fena oluyor sonra
Küçük kızımla dolaştık karda biraz sonra bir ziyaret vardı onu hallettik gün bitti ben de pek bisey yapmadım yani
Ben akşam yemeğinden sonra portakal yedim sadece
Evet az yemeye alıştım canım istese de durabiliyorum şükürgüzel düzen tuturdun sakın bozma benim kuzenler teyzem filan ankrda onlar resim filan atmışlardı face de gördüm karlarıı
inşallah sabitlersin 70 nedir yahuu rüya gibiiiEvet az yemeye alıştım canım istese de durabiliyorum şükür
Bu sefer 70leri sabitlemek istiyorum nasipse
70 aynen rüya gibi ben zaten 75 yeter diyorum ki o bile zor geliyor aslındainşallah sabitlersin 70 nedir yahuu rüya gibiiiyaza yeniden gardolap düzmen lazım :)
bende bir düzen otutursam yaza şu 3 basamaklı sayılardan kurtulayım diyorum 20 yıldır hiç görmediğim bir rakam 99 filan ...
iyi geceler sanada Allah rahatlık versin canımAdaş dün gece 3-4 saat anca uyumuşumdur o da parça bölük yatayım bir uyumaya çalışayım
Allah rahatlık versin canım
inşallah istediğin olur Asuman abla.bende ramazana kadar 75hedefim.ona ulaşayim ona göre 65e kadar inmek istiyorum.hayal gibi geliyor ama olur inşallah yılmak yok allahn izni ile.cuma günü arkadasa gittim akrabalardanda gelen oldu beni görünce hepside şaşırdı zayıfladm diye ben farketmiyorum ama onlar anladı. çok mutlu oldum.3aya yakın oldu 9kilo gitti.Evet az yemeye alıştım canım istese de durabiliyorum şükür
Bu sefer 70leri sabitlemek istiyorum nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?