Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bahsettiğin diyet nasıl bir şey..

Asumqnzeynep masallah pek azimle devam ediyorsun.bence kısa sürede 70leri görecen.ben de ensin annemlere gelmeden tartldm.30.haftada 97 civarıydm ve baslangicla 6kilo fark vardı.ins bu sekilde devam ederm.
İnşallah görürüz 70 leri
Siz de hamileler olarak iyi gidiyorsunuz maşallah

Asumqnzeynep masallah pek azimle devam ediyorsun.bence kısa sürede 70leri görecen.ben de ensin annemlere gelmeden tartldm.30.haftada 97 civarıydm ve baslangicla 6kilo fark vardı.ins bu sekilde devam ederm.
ne güzel fazla kilo almamışsın sevindim :) sağlıcakla tamamına ersin gebeliğin inş. cnım

koly gelsin düşündüğün gibi destek olur belkide kv içini ferrah tut bence annenizin özlediğiniz yemeği filan varsa şunu bize yapsana diyip yemeklerini bile yaptırabilirsin çalışıyormuşsunda gönlünce geçer inş.

İyi geceler adaş naptın bugün
Beğendin ama ses etmedin bugün
evdeydim cnım bişey yapmdım bu akşamla birlikte 3. gecedir eşim hastanede ağbisinin yanında kalıyor sabah geldii kızımda saat 11 gibi idmndn gelince ailece hafta sonu moduna girip uyuduk :) şimdi kızımla oturuyorum bir film izliyim diye düşünüyorum bakalım :)

adaş sizin oralarda bayağı kar yağmış sen naptıın ? bugün eksileride görmüşsün sevindim bizde kızımla tv krşısında bayağııı burcubur yedik
Hem de epeyce yağdı gündüz hava yumusakti eridi neyseki bir kısmı buz tutarsa fena oluyor sonra
Küçük kızımla dolaştık karda biraz sonra bir ziyaret vardı onu hallettik gün bitti ben de pek bisey yapmadım yani
Ben akşam yemeğinden sonra portakal yedim sadece

güzel düzen tuturdun sakın bozma benim kuzenler teyzem filan ankrda onlar resim filan atmışlardı face de gördüm karlarıı

Evet az yemeye alıştım canım istese de durabiliyorum şükür
Bu sefer 70leri sabitlemek istiyorum nasipse
inşallah sabitlersin 70 nedir yahuu rüya gibiii yaza yeniden gardolap düzmen lazım :)
bende bir düzen otutursam yaza şu 3 basamaklı sayılardan kurtulayım diyorum 20 yıldır hiç görmediğim bir rakam 99 filan ...

70 aynen rüya gibi ben zaten 75 yeter diyorum ki o bile zor geliyor aslında
Eger başarabilirsem kilo alsam bile en fazla 80lerde gezerim sonra hemen 90 ı geçip 100 e yaklasiveriyorum
Sen de inşallah bir daha görmemek üzere 3 hanelilerden uzaklaşırsın

Adaş dün gece 3-4 saat anca uyumuşumdur o da parça bölük yatayım bir uyumaya çalışayım
Allah rahatlık versin canım
iyi geceler sanada Allah rahatlık versin canım

şu havalardan herhalde yada havalarında yoğun etkisiyle diyim karanlık ve soğuk insanın modunu iyice düşürüyor bendede bir yılgınlık , hevessizlik, can sıkıntısı var mağlesef...

Evet az yemeye alıştım canım istese de durabiliyorum şükür
Bu sefer 70leri sabitlemek istiyorum nasipse
inşallah istediğin olur Asuman abla.bende ramazana kadar 75hedefim.ona ulaşayim ona göre 65e kadar inmek istiyorum.hayal gibi geliyor ama olur inşallah yılmak yok allahn izni ile.cuma günü arkadasa gittim akrabalardanda gelen oldu beni görünce hepside şaşırdı zayıfladm diye ben farketmiyorum ama onlar anladı. çok mutlu oldum.3aya yakın oldu 9kilo gitti.

Yaseminciğim, pro üyeler kilo çizelgesi hazırlayabiliyorlar diye biliyorum dene istersen..

Frida, ne izledin.? Ben de uyuyamadım hala ..

Asucum, 70 leri göreceğine inanıyorum ben.. Yavaş yavaş kilonu sabitleyeceksin inşallah.. Darısı bize..

Bengisu, maşallah sana.. Kilo almamışsın.. son ay belki bir iki kilo alırsın o kadar.. Doğumdan sonra da hepsi gider zaten.. Özellikle normal doğum olursa rahat 10 kilo gider.. Suyuydu doğum esnasın da teriydi derken hoop hafiflemiş olursun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…