Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben dün ile ayni çıktım bu sabah.eşim gece çalıştı bende kv kaldm orada kahvaltı yaptık biraz fazla kaçtı şimdide eşimi uyandırdm bide onunla kahvaltı yapıcaz seyreyle sen olacakları.bugün acayip gezesim var ayaklarım kaşınyo

bu hafta gayret hadi bakalım beraber 70 li rakamları görme yarışı yapalımböyle gayret ile destek olalım inan bu ay sonu rahat görcz 70li rakamlari
vallamı diyon.
ya ben şu 5-5 den çok iyi performans alıyorum yapıncada güzel yapıyorum. geri almıyorum verdiklerimi ama bi türlü başlayamıyorum. yapacağıma inandığım bi çok liste var bildiğim ama bi türlü yapamıyotum. önüme ne gelirse az az tadımlık devam ediyorum. sürekli bahanelerim var diyetler konusunda. hele evde olmak hiç iyi gelmiyor diyetime. biri bana yardım etsin

Yasemin burasi da cok dengesiz canım. Zaten burda bir söz var İzmir'in havasına ve kızına güven olmaz diye :))
Heheh aynısı antalya içinde derler havasıyla insanına belli olmaz diye :)
Buarada bugün epeyce eksi gördüm beklemiyordum

Oooo süper hemşomm

O kadar da değil :))ama 700 gr az çıktım düne göre

Hadi devamı gelsin inşallahhh

Canım 5-5 ne oluyorki

İyi akşamlar güzellerrrr

sabah : peynir 15 adet yeşil zeytin tapon turp havuç v e 1 çay bardağı ceviz

aralarda bol cay su ve yeşilçay hepsi şekersiz

akşam: brokoli haşlaması sarımsaklı yoğurtlu . 5 köfte ve marul salatası

dükkan kapandı su cay devamm

Anormal bir soğuk var işten geldim mutfagı zor topladım karın aç olunca üşümede had safhada oluyor ama şimdi geçti çamaşır bitmek üzere onu asarım klasik hafta sonu temizlik v.s modundayım

Selam.kasimpati düğünü gecirmedi mi daha.baya yogun geciyo sanrm.bu yogunluguna ragmen listeyi yapmış tesekkürler.bonusun da sanrm teli tamirde.yena cocuklarnla pek ilgilisin masallah.calisan kadınsn ama fedakarsn.ins. hayırlı evlat olurlar ömür boyu.

Selamun aleykum kizlar
Butun gun temizlik utu yemek ortalik toplama.derken bu saat oldu canim cikti resmen kollarim.kalkmiyo yorgunluktan gozlerim.kapaniyo bide ust kattaki misafirler hala gitmedi bi kiz var zir zir aglayip.duruyo onlarin oturma.odasi bizim.yatak.odasi ouyo gec.yattiklari.icinde uyumak zor.oluyo gurultuden diyorum acaba cok mu tahammulsuzum.yada benim cocuklarimdab u kadar ses yapiyor mu acaba gunduz neysede aksam olunca hic cekilmiyo sesleri ya ay artik gitsinler Allahim sabrim.kalmadi valla ya

Offff kizlar napiyonuz.benim kayinvalide geldi de rahatim kacti.umarim cok kalmaz.gerci benim spor basliyo yarin pazartesi is var.kurs var aksam 8 de gelirim en erken.bakalim bu yogunlugumuzda yine de kalmak isteyecek mi.hayirlisi artik.sabirli olucam yapcak bisey yok ama esime yansitiyorum malesef.umarim ki cok germem esimi ve gerilmem de.lutfen kendi arzusuyla ya az kalsin ya da destekolsun.iyiniyet sergilesin ben de iyi yaklasayim.ins Allahin gazabini kazancak davranislarim olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…