Buldum canım. Benim varmış burda yedek bi hırkam haberim yokmuş. .:))
Ankaraya çok kar yağmiyor genelde ayaz oluyor ama Şubat ayında yağma ihtimali var tabiiGünaydın Asum hayırlı sabahlar bir çalışan olrak üstüme alınarak amin diyorum
belki 2 hafta sonra ankaraya gelicem keşke o zamanda kar yağsa
Bablar gölbaşında ama ankara içine gidip geliyorlar sürekli gölbaşı daha soğukmuş dediklerine göre yani nasip yağarsa görürüzAnkaraya çok kar yağmiyor genelde ayaz oluyor ama Şubat ayında yağma ihtimali var tabii
O kadar da değil :))ama 700 gr az çıktım düne göreAsucum 70 mi gordun : ) aferin kuzucuk sana
Asuman abla bendede bazen öyle oluyo bu hafta 100gr eksi oldu sende demekki aslında daha fazla eksi idiBuarada bugün epeyce eksi gördümbeklemiyordum
Evet öyle oldu zaten bikaç gün önce 85.9 u görmüştüm ama dün göremedimAsuman abla bendede bazen öyle oluyo bu hafta 100gr eksi oldu sende demekki aslında daha fazla eksi idi
vallamı diyon.bu hafta gayret hadi bakalım beraber 70 li rakamları görme yarışı yapalımböyle gayret ile destek olalım inan bu ay sonu rahat görcz 70li rakamlari
Heheh aynısı antalya içinde derler havasıyla insanına belli olmaz diye :)Yasemin burasi da cok dengesiz canım. Zaten burda bir söz var İzmir'in havasına ve kızına güven olmaz diye :))
Buarada bugün epeyce eksi gördümbeklemiyordum
O kadar da değil :))ama 700 gr az çıktım düne göre
vallamı diyon.
ya ben şu 5-5 den çok iyi performans alıyorum yapıncada güzel yapıyorum. geri almıyorum verdiklerimi ama bi türlü başlayamıyorum. yapacağıma inandığım bi çok liste var bildiğim ama bi türlü yapamıyotum. önüme ne gelirse az az tadımlık devam ediyorum. sürekli bahanelerim var diyetler konusunda. hele evde olmak hiç iyi gelmiyor diyetime. biri bana yardım etsin
Evet yaa yok oldu gitti o daasumanzeynep hemşom YENA m önceden kg cetveli yapılıyordu şimdi sanırım kaldırılmış ekleme yeri sadece hamile çizelgesi var öylemi bilginiz varmı?
Evet yaa yok oldu gitti o da
Buarada menü çok başarılı yasemincim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?