Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar bende size katılmaya karar verdım inş gaza gelirim sayenizde fakat bi türlü veremiyorum yarım gram bile ne yapsam olmuyorr

nilüş uzun zamandır film seyretmemenin acemiliğiyle "son cadı avcısı"nı seyretim idare eder bir filimdi çokda güzel değildi yaniii...
Ahmet aslan enstrümanları güzel kombinlemiş çeşitlilik kullanmış iyide olmuş ilk defa dinledim hoşuma gitti

ne güzel fazla kilo almamışsın sevindim :) sağlıcakla tamamına ersin gebeliğin inş. cnım
Amin canm.ama cok dikkat ettim doktor seker cikar bebegi etkliler deyince ciddiye aldm kilo isini.gerci en son giittigm devlet hastanesinde bebek 3 hafta önde seker yüklemesi yapalım dedi ama kabul et.edm.haftaya kendi doktoruma gideyim bakalm o ne diyecek.

İnsaallah canm.gecen ablama diyorum dogumdan cikinca 70 kilo olsam ne güzel olur diye:)

Olmayacak bişey değil hedefin
İnşallah sağlıkla ulaşırsın
9 kilo farkedilir tabii

bende senin taktikle gitme taraftarıyım ama becerebilirsem

Yaseminciğim, pro üyeler kilo çizelgesi hazırlayabiliyorlar diye biliyorum dene istersen..

Yok Yenam olmuyo kg cizelgeyi ekliycek yer yok hamileler için var

Dimi çok güzel çok başarılı. .

Heheh aynısı antalya içinde derler havasıyla insanına belli olmaz diye :)

Oooo süper hemşomm

Hadi devamı gelsin inşallahhh

Canım 5-5 ne oluyorki
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/
Burada detaylı anlatıyor canım bir nevi ayrıştırma diyeti. Çevremdeki troid hastaları özellikle memnun kalıyor. Sabah başladığıyla gitmesede o günü sebze günü yapıyor mesela. Az yağlı sebze yemekleri. Gibi... ben 90 kg da yaptığımda sporsuz yaklaşık 4kg verdim.

Günaydın kızlar mutlu pazarlar olsun. Dışarıda kar ağıyor bizde ailecek oturuyoruz. Bugün 83.7 çıktım cumadan beri 1 kg gitmiş gibi. Ya ben kot pantolon istiyorum lcw nasıl güzel mi?
Sabah oğlumla eşim kahvaltıya beklemiş beni. Bugün karabuğday yapasım vardı. Yaklaşık 1 dilim ekmek 1 dilim domates 1 çatal peynir 1 çay kaşığı bal yedim. Ama doymadım. Şimdi Yoğurtlu karabuğday yaptım kendime. Sumak ve pul biberle yiyorum. Bu cuma 82 görsem ucundan kıyısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…