Arkadaşlar bende size katılmaya karar verdım inş gaza gelirim sayenizde fakat bi türlü veremiyorum yarım gram bile ne yapsam olmuyorr
1 haftadır ekmek yemiyorum herşeye dikkat ediyorum. Spor yapıyım su içiyorum fakat yine olmamış 93.5 tüm az önce tartıştım 96 .5 olmuşum cok üzüldümNe yaptın mesela ,kaç kilosun..?
nilüş uzun zamandır film seyretmemenin acemiliğiyle "son cadı avcısı"nı seyretim idare eder bir filimdi çokda güzel değildi yaniii...Yaseminciğim, pro üyeler kilo çizelgesi hazırlayabiliyorlar diye biliyorum dene istersen..
Frida, ne izledin.? Ben de uyuyamadım hala ..
Asucum, 70 leri göreceğine inanıyorum ben.. Yavaş yavaş kilonu sabitleyeceksin inşallah.. Darısı bize..
Bengisu, maşallah sana.. Kilo almamışsın.. son ay belki bir iki kilo alırsın o kadar.. Doğumdan sonra da hepsi gider zaten.. Özellikle normal doğum olursa rahat 10 kilo gider.. Suyuydu doğum esnasın da teriydi derken hoop hafiflemiş olursun :)
Amin canm.ama cok dikkat ettim doktor seker cikar bebegi etkliler deyince ciddiye aldm kilo isini.gerci en son giittigm devlet hastanesinde bebek 3 hafta önde seker yüklemesi yapalım dedi ama kabul et.edm.haftaya kendi doktoruma gideyim bakalm o ne diyecek.ne güzel fazla kilo almamışsın sevindim :) sağlıcakla tamamına ersin gebeliğin inş. cnım
İnsaallah canm.gecen ablama diyorum dogumdan cikinca 70 kilo olsam ne güzel olur diye:)Yaseminciğim, pro üyeler kilo çizelgesi hazırlayabiliyorlar diye biliyorum dene istersen..
Frida, ne izledin.? Ben de uyuyamadım hala ..
Asucum, 70 leri göreceğine inanıyorum ben.. Yavaş yavaş kilonu sabitleyeceksin inşallah.. Darısı bize..
Bengisu, maşallah sana.. Kilo almamışsın.. son ay belki bir iki kilo alırsın o kadar.. Doğumdan sonra da hepsi gider zaten.. Özellikle normal doğum olursa rahat 10 kilo gider.. Suyuydu doğum esnasın da teriydi derken hoop hafiflemiş olursun :)
Olmayacak bişey değil hedefininşallah istediğin olur Asuman abla.bende ramazana kadar 75hedefim.ona ulaşayim ona göre 65e kadar inmek istiyorum.hayal gibi geliyor ama olur inşallah yılmak yok allahn izni ile.cuma günü arkadasa gittim akrabalardanda gelen oldu beni görünce hepside şaşırdı zayıfladm diye ben farketmiyorum ama onlar anladı. çok mutlu oldum.3aya yakın oldu 9kilo gitti.
70 aynen rüya gibi ben zaten 75 yeter diyorum ki o bile zor geliyor aslında
Eger başarabilirsem kilo alsam bile en fazla 80lerde gezerim sonra hemen 90 ı geçip 100 e yaklasiveriyorum
Sen de inşallah bir daha görmemek üzere 3 hanelilerden uzaklaşırsın
Yaseminciğim, pro üyeler kilo çizelgesi hazırlayabiliyorlar diye biliyorum dene istersen..
Başarırsın canım başarırız inşallahbende senin taktikle gitme taraftarıyım ama becerebilirsem
Yok Yenam olmuyo kg cizelgeyi ekliycek yer yok hamileler için var
Aynen canım burasi da sert :)Mutlu pazarlar olsun hepimize..
hava güneşli ama sert..
nilüş uzun zamandır film seyretmemenin acemiliğiyle "son cadı avcısı"nı seyretim idare eder bir filimdi çokda güzel değildi yaniii...
Ahmet aslan enstrümanları güzel kombinlemiş çeşitlilik kullanmış iyide olmuş ilk defa dinledim hoşuma gitti
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/Heheh aynısı antalya içinde derler havasıyla insanına belli olmaz diye :)
Oooo süper hemşomm
Hadi devamı gelsin inşallahhh
Canım 5-5 ne oluyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?