canım selam,diyete başlamam gerekiyor ama ne motivasyonum var nede hevesim bugn tartıda son durumumu görünce baya bi kötü oldum yabaşlayamıyorum en kötüsüde başlasamda uzun süreli olunca sıkılıyorum.ama en kısa zamanda bende burda olmayı planlıyorum
ciciş selam...kaçamak kısmı hariç benimde aynı regl öncesi...ama dediğin gibi almaktan iyidir.günaydınnnn fıstıklar kilo veren arkadaşları gönülden tebrik ederimŞeniz
bu hafta biraz kaçamak regl ve sporsuz bir hafta oldu ve sonuç gr gitmemiş ama olsun almaktan iyidir
canım selam,
valla tartı durumunu görüp moral bozulyo ama kararını ver ve başla canım... çünkü başka türlü değişmeyecek o rakam..onun için bekleme hemen uygulamaya başla kararlı ol ve burada yediklerini içtiklerini paylaş destekle motivasyonla vereceğiz inşallah.
ciciş selam...kaçamak kısmı hariç benimde aynı regl öncesi...ama dediğin gibi almaktan iyidir.
ne biliim hani sağlıksız dersin diye dedim onu ben:kedi: morailini bozma da nasıl olsa gidecekkkk kilolar!!
anaaa daha gelir gelmez beni yalancı çıkarıyo:umursamaz: 22ekimde diyete başladım burada da aktif halde oluşum o günden beri sayılır. yoksa arada gene bakıp kaçıyodum geçen senede bir ara diyet yaptım hem 7.takıma hem buraya yazıyodum arada ondan yani eskiden burdaydım dedim. yoksa aradan aylar geçmişti tekrar gelmeyi düşünür düşünmez sana da bildirdim.a.s
3'e tamamlayamadım tuvaletteydim kaç dakkadır ama neyse artıklaelaelaelaelae
97.4====>94.5 yani 2.9kg vermişim:teytey:
Merhabalar..
ben tartılmadım bile,çünkü çok yoğunum,hastane işlerim bitmedi..
Git gel yapıyorum hergün..
En iyisi aynı dielim..Bugün yine gittim beni takip eden daktır kongredeymiş..
Sabahın köründe gittim, tam numara bana geldi..Olmadığını öğrendim..(
Neyse sağlık olsun diyelim..
Tebrik ederim hepinizi..
Yalnız dönüşüm muhteşem olucak haberiiz olsun deeermişim.:)))))
ah gülüm aşk oılsun benim bunaklığıma ver, zaten herşeyi unutuyorum karıştırdım işte affet beni:sm_confused:senağlama
bu arada tebrik ederim çok iyi gidiyor maşallah kilolar darısı hepimizin başına:))))
hhaaayyyt anası zekiiiiii kadın kadınlar kulübüne üye olarak gösterdim zekiliğimi şekerimmmm işin şakası benimdepek hoşumagitttiii vallahiiiii :enbuyukkk:nursena çizelgen hayırlı olsun da koptum öyle ne yazıyo hani bebek anlatıyo ya gelişimini güya altındadelikafadulden "sadece 3-5mm olmama rağmen beynim hızla büyüyor, şimdiden Paris Hilton'un kinden fazla beyin hücrem oldu bile!" :sm_cool:
:dance:
hhaaayyyt anası zekiiiiii kadın kadınlar kulübüne üye olarak gösterdim zekiliğimi şekerimmmm işin şakası benimdepek hoşumagitttiii vallahiiiii :enbuyukkk:
aşkito kısss sende bi aşağı bi yukarı bi 68 göremedik seni yahu iki ileri bir geri ama yinede bırakmadın kendini tebrik ediyorum aylardır hatta yanlış değilsem tatilde beridir 70 üstüne çkıyorsun 69 a iniyorsun sonra tekrar alıyosun. bence çift dikigidiyorsun sağlamlaşıyor kilon inşallahhh kaydirigubbakcemile3:lepi: anacım bende bu hafta rekor kırdım aşağıda yazcam:lepi:günaydin dis kapinin mandali geldi
kilom 69,9. 1,4 kg vermisim.
tebrik ediym gııı 3 kilo süper bence iyi bir başlangıç kaydirigubbakcemile5sağol aplamm üç gün durdu bi de ona rağmen böle oldu. tabi hiç havaya girmiyorum sadece moral oldu çünkü daha diyette 8 günüm doldu.başlangıçta normal böle. asıl bundan sonra ne olacak bakalım:1rolleyes:
lahana çorbası yapıcam şimdi bakalım içebilecek miyim:) -tatlicadiarzu-
diyete başlamam gerekiyor ama ne motivasyonum var nede hevesim bugn tartıda son durumumu görünce baya bi kötü oldum yabaşlayamıyorum en kötüsüde başlasamda uzun süreli olunca sıkılıyorum.ama en kısa zamanda bende burda olmayı planlıyorum
sen süper bi hatunsunn ŞenizŞenizŞenizbaşarıcağına bn inanıyorummayıca hırslı ve beceriklisind bikaç kilomu sein gözünü korkutacak eğer ben seni azıcık tanımışsam sende bu işin anasınııııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yanlış anlaayın canım ağlatırsın dicektimmm:roflol: :roflol: :roflol:108.2 kilo
adet dönemi yakın biraz ondan
biraz diyetle alakam yok
diyetisyenin litesine uyamıyorum ondan
milletin dilinde dalga oldum ondan
ondan da
onda
sen varyaa muhteşemsin zaten hayatımm opuyorumnanaktan ben sen gelmeden bkaç kilo vermek istiyorum zatenn korkuyorum beni geçersin diyekaydirigubbakcemile3Merhabalar..
ben tartılmadım bile,çünkü çok yoğunum,hastane işlerim bitmedi..
Git gel yapıyorum hergün..
En iyisi aynı dielim..Bugün yine gittim beni takip eden daktır kongredeymiş..
Sabahın köründe gittim, tam numara bana geldi..Olmadığını öğrendim..(
Neyse sağlık olsun diyelim..
Tebrik ederim hepinizi..
Yalnız dönüşüm muhteşem olucak haberiiz olsun deeermişim.:)))))
ohh yandannnhihoyyythihoyyyt
kızlarr lahana çorbasını içemiyoruuummmm 42dk :) yürüdüm kafamçokkarıştı
yaa bende lahana aldım bu üçüncü lahana alışım top olanlardan ama hepsini ya dolapta bakışarak üzdüm yada turşusunu kurdum kaydirigubbakcemile3geçen hafta aldım gene ama korkuyorum ya yiyemezsem diyee :bbo:bana güzel bi trif bide bişey sorcam acaba lahanayı yoğurtla yesem etkilerini nörtlermi?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?