Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnn fıstıklar kilo veren arkadaşları gönülden tebrik ederimŞeniz
bu hafta biraz kaçamak regl ve sporsuz bir hafta oldu ve sonuç gr gitmemiş ama olsun almaktan iyidir

canım selam,
valla tartı durumunu görüp moral bozulyo ama kararını ver ve başla canım... çünkü başka türlü değişmeyecek o rakam..onun için bekleme hemen uygulamaya başla kararlı ol ve burada yediklerini içtiklerini paylaş destekle motivasyonla vereceğiz inşallah.

günaydınnnn fıstıklar kilo veren arkadaşları gönülden tebrik ederimŞeniz
bu hafta biraz kaçamak regl ve sporsuz bir hafta oldu ve sonuç gr gitmemiş ama olsun almaktan iyidir
ciciş selam...kaçamak kısmı hariç benimde aynı regl öncesi...ama dediğin gibi almaktan iyidir.

ya sonunda çıldı 1 haftadır siteye giremiyorum

kardeşim istanbulda annem hastaa bakamadım hiç sizlere kilomu bildirip çıkmak zorundayım

aynı gene sabah 83,9 sonra 83,5 ve en son 84 çıktı en iisi 84 deyip aynı demekkk öpüyorum sizi

bonusum 84 tatlım kilo verenleri ve veremeyenleri aynı kalanları hepinizi tbrk ediyorum sizleri çok seviyorummmmmmmmm :)

selam canım kaçamak dediğim küçük bir kase puding malum tatlı krizi regl döneminde bu kadarı normaldir didim emme öle değilmiş birde dün tatildi annecim hepimizi evde bulmuşken kahvaltıya davet etti kıymalı hamur kızartmıştı 1 tanecik yedim hepsi bu spor yapamadım daha önce incitip sorun yaşadığım ayağım ağrıyınca korktum bu hafta ara verdim

108.2 kilo
adet dönemi yakın biraz ondan
biraz diyetle alakam yok
diyetisyenin litesine uyamıyorum ondan
milletin dilinde dalga oldum ondan
ondan da
onda

yağmurgözlü canım bu hafta toparlarız inşallah...
citolbende adet öncrsi durumları varda sende bi motivasyon bozukluğu gördüm sanki bacım niyekine???
kendini bırakma arkadaşım...ayrıca milletin ağzı torba değil versen ayy çok verdin yeter derler,vermesen ama yazık daha çok gençsin gibi laflar...
sen diyet listene uy canım..

ah gülüm aşk oılsun benim bunaklığıma ver, zaten herşeyi unutuyorum karıştırdım işte affet beni:sm_confused:senağlama
bu arada tebrik ederim çok iyi gidiyor maşallah kilolar darısı hepimizin başına:))))

Son düzenleme:
Merhabalar..
ben tartılmadım bile,çünkü çok yoğunum,hastane işlerim bitmedi..
Git gel yapıyorum hergün..

En iyisi aynı dielim..Bugün yine gittim beni takip eden daktır kongredeymiş..
Sabahın köründe gittim, tam numara bana geldi..Olmadığını öğrendim..(

Neyse sağlık olsun diyelim..
Tebrik ederim hepinizi..

Yalnız dönüşüm muhteşem olucak haberiiz olsun deeermişim.:)))))

geçmiş olsun canım muhteşem dönüşünü bekliyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hayırlı sağlık haberlerinle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay ne demek ya hu şaka yaptım ben dekaydirigubbakcemile hep beraber vercez kiloları kim daha inatmış göücez öyle düşün sen de:lepi:

ben şu an zoorrlllaa lahana çorbasını içmeye çalışıyorumm allaaamm yardım ettkafamçokkarıştı

hhaaayyyt anası zekiiiiii kadın kadınlar kulübüne üye olarak gösterdim zekiliğimi şekerimmmm işin şakası benimdepek hoşumagitttiii vallahiiiii :enbuyukkk:

hhaaayyyt anası zekiiiiii kadın kadınlar kulübüne üye olarak gösterdim zekiliğimi şekerimmmm işin şakası benimdepek hoşumagitttiii vallahiiiii :enbuyukkk:

ohh yandannn hihoyyythihoyyyt

kızlarr lahana çorbasını içemiyoruuummmm 42dk :) yürüdüm kafamçokkarıştı

:lepi:
günaydin dis kapinin mandali geldi

kilom 69,9. 1,4 kg vermisim.
aşkito kısss sende bi aşağı bi yukarı bi 68 göremedik seni yahu iki ileri bir geri ama yinede bırakmadın kendini tebrik ediyorum aylardır hatta yanlış değilsem tatilde beridir 70 üstüne çkıyorsun 69 a iniyorsun sonra tekrar alıyosun. bence çift dikigidiyorsun sağlamlaşıyor kilon inşallahhh kaydirigubbakcemile3:lepi: anacım bende bu hafta rekor kırdım aşağıda yazcam:lepi:

tebrik ediym gııı 3 kilo süper bence iyi bir başlangıç kaydirigubbakcemile5

kuzuuu heves ve motivasyon beklersen o tartının ibresi daha çok yukarı çıkcaktır tatlımm buna emin ol opuyorumnanaktan sen başla motivasyonu ve heveside peşinden gelcek buna emin ol canımmmm bekliyoz dahafazla bekletme bizizemuszemus
108.2 kilo
adet dönemi yakın biraz ondan
biraz diyetle alakam yok
diyetisyenin litesine uyamıyorum ondan
milletin dilinde dalga oldum ondan
ondan da
onda
sen süper bi hatunsunn ŞenizŞenizŞenizbaşarıcağına bn inanıyorummayıca hırslı ve beceriklisind bikaç kilomu sein gözünü korkutacak eğer ben seni azıcık tanımışsam sende bu işin anasınııııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yanlış anlaayın canım ağlatırsın dicektimmm:roflol: :roflol: :roflol:
sen varyaa muhteşemsin zaten hayatımm opuyorumnanaktan ben sen gelmeden bkaç kilo vermek istiyorum zatenn korkuyorum beni geçersin diyekaydirigubbakcemile3

ohh yandannn hihoyyythihoyyyt

kızlarr lahana çorbasını içemiyoruuummmm 42dk :) yürüdüm kafamçokkarıştı

yaa bende lahana aldım bu üçüncü lahana alışım top olanlardan ama hepsini ya dolapta bakışarak üzdüm yada turşusunu kurdum kaydirigubbakcemile3geçen hafta aldım gene ama korkuyorum ya yiyemezsem diyee :bbo:bana güzel bi trif bide bişey sorcam acaba lahanayı yoğurtla yesem etkilerini nörtlermi?CADIARZU

veee ben bu haftanın kesin birincisiyimmm :lepi: sıkı durun söylüyorummm ben b hafta taaaaaaaaaammmmmmmmmm 100 gr vermişimmm akannehirakannehirkafamçokkarıştı dedimyakesin birinciyim diye kendi mengeneye koyup sıkan ve en az kilo verenler arasında birinciyimm kafamçokkarıştı nolduğunu anlayamadım yaa bu haftadn çok umutluydum kiii. neyse aaraştırmıştım bir ara antibiyotik kullandım bu hafta galiba oyüzden böyle oldu ne biliimmm yaaaa sizce nolmuş olabilüüü:sinifsinif:CADIARZU hee bu haftaki kilom 89.7 anneme gitmeden 90.5 düm sonra ordan geldiğimdetartıldım 89.8 çıktım en son işte böyle ben size söz vermiştim ama bu hafta böyle oldu mahcubum:çok üzgünüm: valla neysee böyle devam etcemm vazgeçmiceeeeeennn:lepi: :lepi:eğer bu işi biri başaarabilmişse bende yapabilirimm hihoyyyt

Son düzenleme:
yaaa tursari sen yine 100 gr da olsa vermişim ben sıfırrrrrrr
ayyy ne alemsin lahanaları turşu yaptın haaaadelikafadulden

bugün yediklerim
1 kepek ekmek,2 peynir,salatalık çay
öğlen 90 gr tavuk,salata(ekmek yemedim)
ara:3 limon lifli ile yeşil çay içiyom...,
akşama:5 kaşık kereviz yiycem,yarım bardak yoğurt,1 dilim kepekli ekmek
aea:2 mandalina yiyeceğim

normal haşla yesene be öyle çok faydalı ama çorbayı sorarsan düdklüde kaynat yüzüne kadar su koy sonra belndırdan geçir, bak bu benim çorbam içimi daha kolay, içine mesela sevdiğin bir hazır çorbayı da koyabilirsin diyorlar.
bu arada sen lahana diyeti çorbasını mı sordun ben yazıyom ama:)) diyet değilse bilemem. hiç yoktan küçük doğra sarımsaklı mayonezli ye gitsin ben kalanlarını öyle yapıcam tabi mayonezi 1 kaşık.

benimkinde
6 adet kereviz sapı ve sonradan çıkarılmak üzere bir kaç tane de kerevizin yaprakları
2kaşık mercimek
2 y.k zyağı
1küçük boy lahana
6adet yeşil soğan
1parça karnıbahar
2domates
2biber
1havuç
10küsür dal maydonoz(blendırden çekerken çıkardım)
2tablet tavuk suyu
1tatlıkaşığı salça
1diş sarımsak
bir parça rendelenmiş taze zencefil
1tatlı k. şeker (kokuyu alıyormuş)
kimyon toz biber karabiber tuz köri var

bol acılı limonlu ve kaynarken içebildim azcık ılıkken içeyim dedim de aman allah ölüyodumlaelaelaelaelae sen de öyle içebilirsin ama ben en fazla yarın da dayanırım:))sonra mercimeğe basıcam ki boşa gitmesin onu da arkadaşlara kakalıycam:teytey: hahaha bakalım yenebilecek mi öyle? yoksa boşa gider bi tencere valla.

Son düzenleme:
lahananın etkisini nötr' lememesini istiyorsan sarmasını yapman lazım arkadaşım
:)))))))

bişi olmaz yoğurtla ye gitsin ben de uzun uzun diyet çorba tarifini yazdım yanlış anlayıp hehehe:)

Son düzenleme:
Allahım ınanmıyorum o kadar uzak kalmısım kı sızlerden bugun tartı gunu oldugunu bıle unutmusummm oruç tutuyorumm kılom aynı şükür almadımm inş. haftaya guzel bır gırıs yaparımm hergun bakıyorum ama okuyup cıkıyorummm kızlarrr ösledım sizi çagırın benı aranızaaa kızlarrr unuttunuzmu benı yoksaaaa

hepinizi öpüyorumm kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…