onun banada gıcığı var yaa piss karıı nolcekkaydirigubbakcemile3
canımsın yaa merak etme kilolarrinla hepsi çözülecek bence:teselli: doktorlarda biraz durumu abartıyorlar bence:hulya:
doğru söylüyosun aplamm bide bunun için maydonoz öneriyorlar hergün yemek gerekiyormuş ama ozaman yağlanmadan kısa zamanda kurtulunabiliyor ama göbekli olan herkeste bence yağlanma olmuştur :sinifsinif: mesela bennn :umursamaz:
efeeeeettt opuyorumnanaktansen çok bilmişsinnnn yafyuummmmmmmm ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
yazılar harikaa renk katıyorsun canımcımmmmopuyorumnanaktanteşekkürlerrrr :lepi:
turkbayragiturkbayragiGünaydın Canlar;
Cunhuriyetimizin 86.yılının Ülkemize,Devletimize,Milletimize hayırlı uğurlu olması dileğiyle,
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, bir kaç dilim peynir, 4 adet zeytin, 1 adet domates yedim, çay içtim.
Hepimize sağlıklı, mutlu günler geçirmemiz dileğiyle. opuyorumnanaktan herkesi.(Merak etmeyin Domuz gribim yoktur)
http://img301.imageshack.us/img301/7624/resm021.jpg
kızlar bu diyet tatlı. cennet elmasından yapılıyor mevsimi geldi tavsiye ederim ben yaptım.
bir cennet elmasını ezikliyoruz kupaya dolduruyoruz, birazcık muz dilimliyoruz üstüne, 2 ceviz kırıyoruz dilerseniz 1 çay kaşığı bal tarçın hindistan cevizi. soğuk tüketin. mhhh. ara öğünde tüketin.
yalnız ben bunu diyette değilken yaptım muzu bol, siz dikkat edin
ellerıne saglık arkadasımm cok severım cennet elmasınııı
millet meraklı bacım ne yaptın ne ettin diye soran çok olur...annemi yolladım
kardeşimide evine yollarsam tam olcakk
baş kalabalıkken insan kendine vakit ayıramıyo valaa
diyetisyene gtiim
adamın dediklerinide yapamadımki adam gibi
bide milletin dilindeyim
kilenden ne düştü
diye imalı imalı soruyolar delleniyom ama belli etmememye çalışıyorum
bence de dilenciiiyafyuuumm normaldir ya vücudn direniyordur. neye uğradığını şaşırdı çünkü ve sinyal verdi stokları koruyun kıtılık başladı diyeekaydirigubbakcemile3
al onun gönlünü al...sen onun gönlünü aldıkça o da senin yağları alcekkkkgünaydınnnnnnn bayram dolayısıyle iş tatillllllll evdeyimmm birazdan koşu bandımın gönlünü almaya gidicem bir bakayım dedim kimler var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet hepimizin bayramı kutlu olsun...Ne güzel bir gün...turkbayragiGünaydın Canlar;
Cunhuriyetimizin 86.yılının Ülkemize,Devletimize,Milletimize hayırlı uğurlu olması dileğiyle,
Günaydın Canlar;
günaydın canım, nasılsın, artık bebek çizelgemiz oluşmuş, bizde buradan takip edeceğiz.
Hayırlısı ile bizi teyzesi olarak kabul etsin kerata.
benim kız kardeşim yok malesef teyzesi olmayı memnuniyetle kabul ederimmmm hepte imrenirim yaniii teyzesiyle sırdaşarkadaş olanlara allah ömür verirse görürüzinşallah o günleriiiiiigünaydın canım, nasılsın, artık bebek çizelgemiz oluşmuş, bizde buradan takip edeceğiz.
Hayırlısı ile bizi teyzesi olarak kabul etsin kerata.
kızlar günaydın,
ayy ben çok moralsizim.gerçi tuvalete çıkamadım ve adet olcam ondan herhalde ama kilo yine 87..
öfffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?