Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ah ablam ya bende kendim kendime sitede yapıyorum öyleeeeee kaç zamandır geçemiyorum sorun vardı herhaldeeeee sizi seviyorummmmmm bugün yediklerim

1 dilim k ekmeği 1 haşlanmış yumurta yarım litre suuu
şimdi 1 galeta ve bir mandalina yedimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, bir kaç dilim peynir, 4 adet zeytin, 1 adet domates yedim, çay içtim.
Hepimize sağlıklı, mutlu günler geçirmemiz dileğiyle. opuyorumnanaktan herkesi.(Merak etmeyin Domuz gribim yoktur)

Günaydın Canlar;
Cunhuriyetimizin 86.yılının Ülkemize,Devletimize,Milletimize hayırlı uğurlu olması dileğiyle,
turkbayragiturkbayragi

tam tam ta tam bando sesleri geliyo vallaa.s

yarın da kilo vermemişsem iki günlük ender saraç'ın detoksunu yapmayı düşünüyorum ödem atıyomuş:uhm:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, bir kaç dilim peynir, 4 adet zeytin, 1 adet domates yedim, çay içtim.
Hepimize sağlıklı, mutlu günler geçirmemiz dileğiyle. opuyorumnanaktan herkesi.(Merak etmeyin Domuz gribim yoktur)

5 ay sonra gel şimdi öpemem yassahladı bakanım:1closedeyes: -tatlicadiarzu-

kızalr bahsettiğim işte bu:

1.GÜN:
*Sabahtan öğlene kadar ılık yeşil elma kompostosu
Hazırlanışı:-Dilimlenmiş 3 adet kabuklu yeşil elma
-3-4 adet kabuk tarçın
-5-6 adet karanfil
-10-15 adet kuru üzüm
Bütün malzeme kaynatılıp ılıtılacak.Blenderdan geçirilebilir.Mutlaka ılık olarak tüketilecek
*Öğlenden gece yatana kadar lahana çorbası
Hazırlanışı:-Küçük bir bütün beyaz lahana
-1baş soğan
-3-4 diş diş sarımsak
-1demet maydanoz
-Birkaç adet sivrbiber
-1çay kaşığı kimyon
-1çay kaşığı zerdeçal
-1 tatlı kaşığı zencefil
-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı
*Ayrıca gün boyunca bol bol ılık sıvılar alınacak.Rezene çayı ,yeşil çay tercih edilirse daha iyi olur.
2.GÜN:
Gün boyunca sadece çiğ gıdalar tüketilecek
*Sabah: 2 adet yeşil elma ve 2 adet salatalık
*Öğlen: Bol yeşil salata (içinde kesinlikle domates olmayacak!Roka ve tere tercih edilirse iyi olur)
6-7 kaşık yağsız yoğurt
*İKİ SAATTE BİR YEŞİL ELMA VE SALATALIK YENECEK
*Akşam: Yarım kilo kadar hafif haşlanmış kabak
2-3 kaşık yağsız yoğurt
*Yatmadan önce:yeşil elma
3.GÜN:
*Sabah: 1 Büyük bardak yarım yağlı süt
2-3 adet ceviz içi
*Ara :Yeşil elma
*Öğlen: Az zeytinyağı ile haşlanmış yarım kilo kadar kabak
6-7 kaşık yağsız yoğurt
*Ara: 2-3 avuç Taze lor peyniri ya da yağsız başka bir çeşit peynir
*Akşam:Soğan-sarımsakla pişirilmiş tazefasülye,brokoli ya daıspanak gibi yeşil bir sebze
*Yatmadan önce: 2-3 adet kivi

http://img301.imageshack.us/img301/7624/resm021.jpg

kızlar bu diyet tatlı. cennet elmasından yapılıyor mevsimi geldi tavsiye ederim ben yaptım.

bir cennet elmasını ezikliyoruz kupaya dolduruyoruz, birazcık muz dilimliyoruz üstüne, 2 ceviz kırıyoruz dilerseniz 1 çay kaşığı bal tarçın hindistan cevizi. soğuk tüketin. mhhh. ara öğünde tüketin.

yalnız ben bunu diyette değilken yaptım muzu bol, siz dikkat edin

Son düzenleme:

ellerıne saglık arkadasımm cok severım cennet elmasınııı

ellerıne saglık arkadasımm cok severım cennet elmasınııı

ay afiyet olsun şekerimcokacimcoook valla diyetteyken ağzımızın tadi gidince bu tatlı insanı zevk sarhoşu ediyor :jeyyar:

kızlar nerelerdesiniz ya hu hırsımdan deliricem bıraktım elma diyetini onla uğraşamam daha etkili şeyler yapıcam kasımda 92 li bi rakam görücem inada bindi artıkkötükedihüsokötükedihüso bugün manyak gibi spor yapıcamvereliniortak

millet meraklı bacım ne yaptın ne ettin diye soran çok olur...

yafyuuumm normaldir ya vücudn direniyordur. neye uğradığını şaşırdı çünkü ve sinyal verdi stokları koruyun kıtılık başladı diyeekaydirigubbakcemile3
bence de dilenciii

günaydınnnnnnn bayram dolayısıyle iş tatillllllll evdeyimmm birazdan koşu bandımın gönlünü almaya gidicem bir bakayım dedim kimler var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
al onun gönlünü al...sen onun gönlünü aldıkça o da senin yağları alcekkkk

Günaydın Canlar;
Cunhuriyetimizin 86.yılının Ülkemize,Devletimize,Milletimize hayırlı uğurlu olması dileğiyle,
evet hepimizin bayramı kutlu olsun...Ne güzel bir gün...turkbayragi

kızlra bu arada yarın tartılacaz ben aralarda tartılmıyom çok heyecanlıyım acep ne ettim?

TÜRK MİLLETİNİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN............

YÜCE ATAMIZIN VE GELMİŞ GEÇMİŞ TÜM ASKER VE ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAAD

OLSUN.......

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.....

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE........turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

günaydın canım, nasılsın, artık bebek çizelgemiz oluşmuş, bizde buradan takip edeceğiz.
Hayırlısı ile bizi teyzesi olarak kabul etsin kerata.

sabah: sütlü miscorn flakes yedim, 1 bardak çay içtim.1/2 lt.su içtim.
Bugün tartı günü, haydi kızlar buraya,
Çekinmeden kilolar bildirilsin bakalım.opuyorumnanaktan herkesi

kızlar günaydın,
ayy ben çok moralsizim.gerçi tuvalete çıkamadım ve adet olcam ondan herhalde ama kilo yine 87..
öfffffffffffffffffffffffffffff

günayyydınnnnn kızlar nasılsınız ben gittim diye herkez kaybolmuşşşşş bana duaedinlütfen azyiyeyim ne yicemişaştım resmen 2gündürrrr kiloalmakistemiyom canımsıkkın

günaydın canım, nasılsın, artık bebek çizelgemiz oluşmuş, bizde buradan takip edeceğiz.

sabahtan beri çizelgeyle uğraşıyom vallahi oldu sonunda hayırlı cumalar herkezekızlarrrinşallah vermişinizdirrr

benim kız kardeşim yok malesef teyzesi olmayı memnuniyetle kabul ederimmmm hepte imrenirim yaniii teyzesiyle sırdaşarkadaş olanlara allah ömür verirse görürüzinşallah o günleriiiiii
kızlar günaydın,
ayy ben çok moralsizim.gerçi tuvalete çıkamadım ve adet olcam ondan herhalde ama kilo yine 87..
öfffffffffffffffffffffffffffff

canını sıkma mutlaka daha azsındır çünki adet kafadan 2 kilo fazla gösteriyo haftaya daha fazla vericen merak etmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…