- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
ayy öylemi dersin nursena sağol canım ya..
valla bi gram bozmayıp da tartıyı aynı görünce çıldırdım sabah sabah...
sen nasılsın sağlılığın nasıl ?
Evet kızlar ilk ben kilo bildirimi yapayım.
800 gr.
Eh idare eder
Bu arada hergün yapılan 45 dk'lık Leslie abla yürüyüşlerim var.
Herkese hayırlı kilo vermeler inşallah.
tursari hatunu ekşi dediysek nar ekşisi ye demedik herhalde:)) ekşiye yakın bir elma mesela. aını şekilde kuru erik mesela. ara öğün olarak çok iyidir kuru üzüm abartmadan, ama sen yazında çarpındım dolandım, ev süpürdüm akşam yedim demişsin. ben de uzun süreli açlıktan sonrasını kastettim birden yükseltmek iyi değildir diye. ekşi dediğimiz meyveler bile yeterince şeker üretir. dengeli bir beslenmede kan şekeri düşmez zaten ve insan bedeni meyve dahi yemeden kendine gerekecek şekeri sebzelerden baklagillerden vs sağlayabilecek yapıdadır. her yanım diyetisyen gıda mühendisi dolu yani onlardan biliyorum bi de:)
ekim hoşgeldin gözüm yollarda kaldı hadi tam gaz devam bizimle:*
deli oldum ya sabahın köründe gittim yıkandım saçım kurumadı dışarı çıktım hoop baktım okul yokmuş bugün! g.tün g.tün geri döndüm:)))
nasıl inatlaşıyorum kilolarla bilemezsiniz. tuz mu yuttum şap mı yaladım nolduysam gitmiyor iki gündür meret. ama yok ben kasım'a 92 ile gireceğim ne olursa olsun! bugün elma diyetine başladım 5 gün falan yaparım sonra artık 1200lük diyete başlayacağım.
dilenciii hani kilo bildirimin?
Hadi kızlar hadi kilo bildirimine lütfen, gaza gelin biraz huuuuuu.
ekim yeni mi gördün sen onu:)) ben yeni geldim bugün bir hafta oluyo malum ama eskiden de burdaydım gerçi. bildiğim kadarıyla bol bol yediğini yaptığını yaz, güzl bilgilendirmeler olabilir, keyfin yoksa onu yaz paylaşalım, bi de cuma bildirim var işte. başaka bişi varsa deyiverin gızlarr:)
nevra aplam sen bi lapa diyeti yapsana dicem ama kızmandan korkuyorm:) ödemi falan alır. tek günlük mesela haftaya perş. yap ki cuma net sonucu göresin.
Sağol canım, merak etme adet öncesi tartıda bayağı fark ediyor canım.ooo Yurduşum tebrikler....
bende tık yok bu hafta:)
Sağol canım,inşallah sizlerde en kısa zamanda verirsiniz, tabii ki sağlıklı bir şekilde.nursena çizelgen hayırlı olsun da koptum öyle ne yazıyo hani bebek anlatıyo ya gelişimini güya altındadelikafadulden "sadece 3-5mm olmama rağmen beynim hızla büyüyor, şimdiden Paris Hilton'un kinden fazla beyin hücrem oldu bile!" :sm_cool:
doktorun liste vermedi mi şunu ye bunu ye diye? senin kafan karışır tabi hem sağlıklı olsun hem fazla olmasın derkena.s
istikrarın, disiplinin sonucu valla tebrik ederim
benim tartının pili bitmiş, hemen gönderdim arkadaşı markete gitmişken alsın, gelince bildiricem:dance:
Ekim2009 hoşgeldin canım.Bu topiğimizde gerçekten güzel diyalog ve motivasyon var.hoşbulduk canım.... nevra sağol ..
tursarı canım ben lw topiğinin gevezesiydim burda değildim canım dilencii bana öncede gel demişti bir ara yazmadan bakınıp çıktıydım o kadar....
şimdi burda ne yapıcaz destek ve motivasyon ,güzel arkadaşlık var tamam onu keşfettim hı hı hı her gün yediklerimizi mi yazıcaz yada kim nasıl ve hangi yöntemle zayıflıyor onu mu yazıcaz kızlar
ekim yeni mi gördün sen onu:)) ben yeni geldim bugün bir hafta oluyo malum ama eskiden de burdaydım gerçi. bildiğim kadarıyla bol bol yediğini yaptığını yaz, güzl bilgilendirmeler olabilir, keyfin yoksa onu yaz paylaşalım, bi de cuma bildirim var işte. başaka bişi varsa deyiverin gızlarr:)
nevra aplam sen bi lapa diyeti yapsana dicem ama kızmandan korkuyorm:) ödemi falan alır. tek günlük mesela haftaya perş. yap ki cuma net sonucu göresin.
yok dilenci canım yaaa niye kızayım ???
benim bağırsaklarda biraz sorun var tam adet öncesi bi kaç gün içindeyim şişim onu da hissediyorum ama bol su içiçem bugün..fırsat bulursam biraz da yürüyüş yapiim diyorum...adet olsam rahatlarım ama işte...
neyse duraklamalar beni durduramaz yoluma devam edicemmmm
ben kendime yemin ettim 1 ay hiç bozmıycam diye onun için lapayı araya alamam...ama sağolasın canım...bakalım se ne ettin...hadi gelsin şu piller de çık bi tartıyaaaaa
canım sen bana ekim başında mesaj yollamıştın, ben oraya katılıcam sen de bir bak diye yanlışmı hatırlıyorum acaba CADIARZU
ooo dilenci tebrikler canım....süper 2.9 :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?