Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy öylemi dersin nursena sağol canım ya..
valla bi gram bozmayıp da tartıyı aynı görünce çıldırdım sabah sabah...
sen nasılsın sağlılığın nasıl ?

ayy öylemi dersin nursena sağol canım ya..
valla bi gram bozmayıp da tartıyı aynı görünce çıldırdım sabah sabah...
sen nasılsın sağlılığın nasıl ?

öledircanım yaa bideturşu falan yediysen acayiptuz tutuyo vücut bakhaftaya rahatlıcan takma takarsan dahaçok yersinnnnnn wcyeçıkondan sonra tartılbide

Evet kızlar ilk ben kilo bildirimi yapayım.
800 gr.
Eh idare eder
Bu arada hergün yapılan 45 dk'lık Leslie abla yürüyüşlerim var.
Herkese hayırlı kilo vermeler inşallah.

ooo Yurduşum tebrikler....
bende tık yok bu hafta:)

nursena çizelgen hayırlı olsun da koptum öyle ne yazıyo hani bebek anlatıyo ya gelişimini güya altındadelikafadulden "sadece 3-5mm olmama rağmen beynim hızla büyüyor, şimdiden Paris Hilton'un kinden fazla beyin hücrem oldu bile!" :sm_cool:

doktorun liste vermedi mi şunu ye bunu ye diye? senin kafan karışır tabi hem sağlıklı olsun hem fazla olmasın derkena.s

Evet kızlar ilk ben kilo bildirimi yapayım.
800 gr.
Eh idare eder
Bu arada hergün yapılan 45 dk'lık Leslie abla yürüyüşlerim var.
Herkese hayırlı kilo vermeler inşallah.

istikrarın, disiplinin sonucu valla tebrik ederim

benim tartının pili bitmiş, hemen gönderdim arkadaşı markete gitmişken alsın, gelince bildiricem:dance:

hoşbulduk canım.... nevra sağol ..
tursarı canım ben lw topiğinin gevezesiydim burda değildim canım dilencii bana öncede gel demişti bir ara yazmadan bakınıp çıktıydım o kadar....
şimdi burda ne yapıcaz destek ve motivasyon ,güzel arkadaşlık var tamam onu keşfettim hı hı hı her gün yediklerimizi mi yazıcaz yada kim nasıl ve hangi yöntemle zayıflıyor onu mu yazıcaz kızlar

ekim yeni mi gördün sen onu:)) ben yeni geldim bugün bir hafta oluyo malum ama eskiden de burdaydım gerçi. bildiğim kadarıyla bol bol yediğini yaptığını yaz, güzl bilgilendirmeler olabilir, keyfin yoksa onu yaz paylaşalım, bi de cuma bildirim var işte. başaka bişi varsa deyiverin gızlarr:)

nevra aplam sen bi lapa diyeti yapsana dicem ama kızmandan korkuyorm:) ödemi falan alır. tek günlük mesela haftaya perş. yap ki cuma net sonucu göresin.

ben kilomu bildirip kimsenin moralini bozmak istemedim
95.9 çıkıyor yaaa

ben yediğimi ve yapmadıklarımı yazarsam beni burdan kovarsanız he he he

ooo Yurduşum tebrikler....
bende tık yok bu hafta:)
Sağol canım, merak etme adet öncesi tartıda bayağı fark ediyor canım.
Sağol canım,inşallah sizlerde en kısa zamanda verirsiniz, tabii ki sağlıklı bir şekilde.
Ekim2009 hoşgeldin canım.Bu topiğimizde gerçekten güzel diyalog ve motivasyon var.
Takıl bize hayatını yaşa canım

ben daha kahvaltı yapmadım, oğlum tost istiyor kendimede yağsız kepek ekmekli tost yapıcam, yemeden önce funda suyu içicem yedikten sonrada elma sirkesi bal karışımını içicem haa bide sıcak su içip kuru kayısı yiyicem 2-3 tane...sonra görüşürüz :)))) acıktıkta

yok dilenci canım yaaa niye kızayım ???
benim bağırsaklarda biraz sorun var tam adet öncesi bi kaç gün içindeyim şişim onu da hissediyorum ama bol su içiçem bugün..fırsat bulursam biraz da yürüyüş yapiim diyorum...adet olsam rahatlarım ama işte...
neyse duraklamalar beni durduramaz yoluma devam edicemmmm
ben kendime yemin ettim 1 ay hiç bozmıycam diye onun için lapayı araya alamam...ama sağolasın canım...bakalım se ne ettin...hadi gelsin şu piller de çık bi tartıyaaaaa

canım sen bana ekim başında mesaj yollamıştın, ben oraya katılıcam sen de bir bak diye yanlışmı hatırlıyorum acaba CADIARZU

ne biliim hani sağlıksız dersin diye dedim onu ben:kedi: morailini bozma da nasıl olsa gidecekkkk kilolar!!
canım sen bana ekim başında mesaj yollamıştın, ben oraya katılıcam sen de bir bak diye yanlışmı hatırlıyorum acaba CADIARZU

anaaa daha gelir gelmez beni yalancı çıkarıyo:umursamaz: 22ekimde diyete başladım burada da aktif halde oluşum o günden beri sayılır. yoksa arada gene bakıp kaçıyodum geçen senede bir ara diyet yaptım hem 7.takıma hem buraya yazıyodum arada ondan yani eskiden burdaydım dedim. yoksa aradan aylar geçmişti tekrar gelmeyi düşünür düşünmez sana da bildirdim.a.s

3'e tamamlayamadım tuvaletteydim kaç dakkadır ama neyse artıklaelaelaelaelae

97.4====>94.5 yani 2.9kg vermişim:teytey:

Son düzenleme:
ooo dilenci tebrikler canım....süper 2.9 :lepi:

sağol aplamm üç gün durdu bi de ona rağmen böle oldu. tabi hiç havaya girmiyorum sadece moral oldu çünkü daha diyette 8 günüm doldu.başlangıçta normal böle. asıl bundan sonra ne olacak bakalım:1rolleyes:

lahana çorbası yapıcam şimdi bakalım içebilecek miyim:) -tatlicadiarzu-

diyete başlamam gerekiyor ama ne motivasyonum var nede hevesim bugn tartıda son durumumu görünce baya bi kötü oldum ya başlayamıyorum en kötüsüde başlasamda uzun süreli olunca sıkılıyorum.ama en kısa zamanda bende burda olmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…