veee ben bu haftanın kesin birincisiyimmm :lepi: sıkı durun söylüyorummm ben b hafta taaaaaaaaaammmmmmmmmm 100 gr vermişimmm akannehirakannehirkafamçokkarıştı dedimyakesin birinciyim diye kendi mengeneye koyup sıkan ve en az kilo verenler arasında birinciyimm kafamçokkarıştı nolduğunu anlayamadım yaa bu haftadn çok umutluydum kiii. neyse aaraştırmıştım bir ara antibiyotik kullandım bu hafta galiba oyüzden böyle oldu ne biliimmm yaaaa sizce nolmuş olabilüüü:sinifsinif:CADIARZU hee bu haftaki kilom 89.7 anneme gitmeden 90.5 düm sonra ordan geldiğimdetartıldım 89.8 çıktım en son işte böyle ben size söz vermiştim ama bu hafta böyle oldu mahcubum:çok üzgünüm: valla neysee böyle devam etcemm vazgeçmiceeeeeennn:lepi: :lepi:eğer bu işi biri başaarabilmişse bende yapabilirimm hihoyyyt
Güzel hanımlar hepinize iyi geceler....
Bu aralar sizleri biraz ihmal ettim kusura bakmayın.Manda gribi oldum...Gündüz zar zor çalışıp akşamları manda gibi yatıyorum.İş yerindeki bilgisayarım bozuldu.İçinden bir zaptiringası yanmış.Tamire gitti.Bu nedenle gündüz size yazamıyorum...
İyi haberler vermek isterdim ama maalesef eski kiloma inemediğim için yine bildirim yapamıyorum.
Kilo verenlerin hepsini 100 gr verenleri bile (TURSARİİİİİ öpücükler canım) candan kutluyorum.Benim gibi bekleyenlere de sabırlar diliyorum....ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
BEYZUS'çum manda gribini laboratuar ortamındamı geliştirdin..:roflol:
Gerçi domuz gribi içinde varsayımlar o yönde..
geçmiş olsun,özledim yazılarını,dön çabuk..:)
yaaa tursari sen yine 100 gr da olsa vermişim ben sıfırrrrrrr
ayyy ne alemsin lahanaları turşu yaptın haaaadelikafadulden
emeğine sağlık kuzuuu Şeniz yok bende diyet için istemiştim bi tarif ama bunu yapamam herhalde yaaa çok karışık:bbo: ama normal soğanla yapılan lahana yemeğinden oluyorsa ondan yapacam kaydirigubbakcemile2normal haşla yesene be öyle çok faydalı ama çorbayı sorarsan düdklüde kaynat yüzüne kadar su koy sonra belndırdan geçir, bak bu benim çorbam içimi daha kolay, içine mesela sevdiğin bir hazır çorbayı da koyabilirsin diyorlar.
bu arada sen lahana diyeti çorbasını mı sordun ben yazıyom ama:)) diyet değilse bilemem. hiç yoktan küçük doğra sarımsaklı mayonezli ye gitsin ben kalanlarını öyle yapıcam tabi mayonezi 1 kaşık.
benimkinde
6 adet kereviz sapı ve sonradan çıkarılmak üzere bir kaç tane de kerevizin yaprakları
2kaşık mercimek
2 y.k zyağı
1küçük boy lahana
6adet yeşil soğan
1parça karnıbahar
2domates
2biber
1havuç
10küsür dal maydonoz(blendırden çekerken çıkardım)
2tablet tavuk suyu
1tatlıkaşığı salça
1diş sarımsak
bir parça rendelenmiş taze zencefil
1tatlı k. şeker (kokuyu alıyormuş)
kimyon toz biber karabiber tuz köri var
bol acılı limonlu ve kaynarken içebildim azcık ılıkken içeyim dedim de aman allah ölüyodumlaelaelaelaelae sen de öyle içebilirsin ama ben en fazla yarın da dayanırım:))sonra mercimeğe basıcam ki boşa gitmesin onu da arkadaşlara kakalıycam:teytey: hahaha bakalım yenebilecek mi öyle? yoksa boşa gider bi tencere valla.
yok acım haşlanmış lahanayı yoğurtlasam lahnanın dedim kaydirigubbakcemile3 sarma yaparsakn bizide nötr lemez kanımca kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lahananın etkisini nötr' lememesini istiyorsan sarmasını yapman lazım arkadaşım
:)))))))
bişi olmaz yoğurtla ye gitsin ben de uzun uzun diyet çorba tarifini yazdım yanlış anlayıp hehehe:)
Allahım ınanmıyorum o kadar uzak kalmısım kı sızlerden bugun tartı gunu oldugunu bıle unutmusummm oruç tutuyorumm kılom aynı şükür almadımm inş. haftaya guzel bır gırıs yaparımm hergun bakıyorum ama okuyup cıkıyorummm kızlarrr ösledım sizi çagırın benı aranızaaa kızlarrr unuttunuzmu benı yoksaaaa
hepinizi öpüyorumm kızlarrrr
Güzel hanımlar hepinize iyi geceler....
Bu aralar sizleri biraz ihmal ettim kusura bakmayın.Manda gribi oldum...Gündüz zar zor çalışıp akşamları manda gibi yatıyorum.İş yerindeki bilgisayarım bozuldu.İçinden bir zaptiringası yanmış.Tamire gitti.Bu nedenle gündüz size yazamıyorum...
İyi haberler vermek isterdim ama maalesef eski kiloma inemediğim için yine bildirim yapamıyorum.
Kilo verenlerin hepsini 100 gr verenleri bile (TURSARİİİİİ öpücükler canım) candan kutluyorum.Benim gibi bekleyenlere de sabırlar diliyorum....ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
tursari,sen çılgınsın ya..delikafaduldennasıl merakla okuyorum biliyormusun,kaç kilo verdin diye tahmin yürütüyorum bir yandan..
Sonra 100 gr. okuyunca bir kahkaha atmışım eşim ve kızım şaşkın şaşkın bakıp nooldu diyorlar..:)))):roflol::roflol:
dilencii ben o çorbadan yapmıştım..
Bir sürü olmuştu,iki kazan kadar..:))))
üçüncü günde geberiyordum..Sonra bıraktım..:))
tursari sen en iyisi lahana sarması yap mis gibi..:)
)
:roflol::roflol::roflol::roflol: yaaa demek o kadar afett bi çorbaaa :roflol::roflol::roflol:geçmiş olsun ablacımm bir an önce eski kilona döneceksin bi gün daha gitti biraz daha yakınsın:lepi:
tursaricim karışık olmasına bakma sen evde ne varsa sebze namına patates bezlye hariç ve lahanası bol oranda yap iç bana da küfret dermişim:) tadı töbe töbe çok kötü yaavv. ama yağ yakıyomuş ben yarın iyi verirsem bi gün daha katlanırım yok veremediysem hiç çekemem valla eziyet gibi:a015:
:roflol::roflol: tabii zaten bu gidiş ona doğru gidiyor yapıp sizde diyet lahana sarmasını yemeğe davet edecemm:roflol::roflol::roflol:neymiş efenimm zayıflaak için lahanaaa:roflol::roflol::roflol:dilencii ben o çorbadan yapmıştım..
Bir sürü olmuştu,iki kazan kadar..:))))
üçüncü günde geberiyordum..Sonra bıraktım..:))
tursari sen en iyisi lahana sarması yap mis gibi..:)
)
hehehehe keşke öyle olsa ya, yağ yaksa lahana sarması oooff ilik gibi yerdik mhh.. neyse ben susayım
bu uzun yolda aklımızdan diyet yemeklerini, kalbimizden azmimizi, elimizden yeşil çayımızı düşürme ya rabbim!
amiiinnnn...
:))
Haaaa birde çok güzel kokusu olduğu için eşim eve gelmek istemiyordu..:roflol:
Evli olanlar biraz daha düşünüp öyle yapsın bu çorbayı..
hani benden söylemesi..
Yuvam dağılıyordu az kalsın..:roflol:
aminnn :roflol: :roflol: :roflol:bu aradaben kaçıyom arkdişler erkenden kociş evdede bugün öptüm hepicüğünüzüŞenizŞenizŞeniz
iyi geceler tursaricim.. ben de yavaştan yatayım zira açlıktan kaşım gözüm oynuyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?