Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzel hanımlar hepinize iyi geceler....

Bu aralar sizleri biraz ihmal ettim kusura bakmayın.Manda gribi oldum...Gündüz zar zor çalışıp akşamları manda gibi yatıyorum.İş yerindeki bilgisayarım bozuldu.İçinden bir zaptiringası yanmış.Tamire gitti.Bu nedenle gündüz size yazamıyorum...
İyi haberler vermek isterdim ama maalesef eski kiloma inemediğim için yine bildirim yapamıyorum.
Kilo verenlerin hepsini 100 gr verenleri bile (TURSARİİİİİ öpücükler canım) candan kutluyorum.Benim gibi bekleyenlere de sabırlar diliyorum....ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

tursari,sen çılgınsın ya..delikafaduldennasıl merakla okuyorum biliyormusun,kaç kilo verdin diye tahmin yürütüyorum bir yandan..

Sonra 100 gr. okuyunca bir kahkaha atmışım eşim ve kızım şaşkın şaşkın bakıp nooldu diyorlar..:))))
:roflol::roflol:

BEYZUS'çum manda gribini laboratuar ortamındamı geliştirdin..:roflol:

Gerçi domuz gribi içinde varsayımlar o yönde..

geçmiş olsun,özledim yazılarını,dön çabuk..:)

BEYZUS'çum manda gribini laboratuar ortamındamı geliştirdin..:roflol:

Gerçi domuz gribi içinde varsayımlar o yönde..

geçmiş olsun,özledim yazılarını,dön çabuk..:)

YENACIĞIM.....çok tatlısın...evet kendi manda gibimi kendim geliştirdim.Yabancıların domuz gribine kalmadım.....Gerçi benim onlar gibi elimde kalmış cıvalı aşılarım ve bir çok grip virüsünü bir arada test edip hangisine pozitif hangisine negatif cevap verdiği belli olmayan test kitlerim yok ki az gelişmiş ülkelere satayım;ama çalışmalarım sürüyor.Ne çıkarsa laboratuvarlardan çıkıyor zaten.
Kuş gribi......sars gribi......domuz gribi...eeee kıskandım tabii bu da benden manda gribi....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yaaa tursari sen yine 100 gr da olsa vermişim ben sıfırrrrrrr
ayyy ne alemsin lahanaları turşu yaptın haaaadelikafadulden

npıiim yaaa baktım benden lahana diyeti yapacak göz yok bende ziyan olmasın diye hepsini bartım kavanozlara kaydirigubbakcemile3
emeğine sağlık kuzuuu Şeniz yok bende diyet için istemiştim bi tarif ama bunu yapamam herhalde yaaa çok karışık:bbo: ama normal soğanla yapılan lahana yemeğinden oluyorsa ondan yapacam kaydirigubbakcemile2

lahananın etkisini nötr' lememesini istiyorsan sarmasını yapman lazım arkadaşım
:)))))))

bişi olmaz yoğurtla ye gitsin ben de uzun uzun diyet çorba tarifini yazdım yanlış anlayıp hehehe:)
yok acım haşlanmış lahanayı yoğurtlasam lahnanın dedim kaydirigubbakcemile3 sarma yaparsakn bizide nötr lemez kanımca kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

unutulurmusun canımmmm aşkolsun hadi gel sen güzel kilo vermiştin almamışsındır inşallah lmaz: hadi canımm gel dahada gitmeee ŞenizŞeniz

geçmiş olsun ablacımm bir an önce eski kilona döneceksin bi gün daha gitti biraz daha yakınsın:lepi:

tursaricim karışık olmasına bakma sen evde ne varsa sebze namına patates bezlye hariç ve lahanası bol oranda yap iç bana da küfret dermişim:) tadı töbe töbe çok kötü yaavv. ama yağ yakıyomuş ben yarın iyi verirsem bi gün daha katlanırım yok veremediysem hiç çekemem valla eziyet gibi:a015:

kızlar buda rahiplerini geçtim şu 9 günde yeminle:) yakında kamil bi insan olucam açlıktan:) yarın son günüm sonra beyzuş ablamın diyetlerden birini yaparım ya da az sık yerim.

neşeli ayaklar diye bi animasyon izledim çoluk çocukla iyi izlenir maaile bilginize...

anlatsaydım başarım sende yenoşş:roflol::roflol::roflol: deseydin ya bizd bir hatun var bir haftadır sıkı rejimde guinness rekorlar kitabına girecek şekilde kilo verdi onn başarısına gülüyorum diyee :roflol::roflol::roflol::roflol:

dilencii ben o çorbadan yapmıştım..
Bir sürü olmuştu,iki kazan kadar..:))))

üçüncü günde geberiyordum..Sonra bıraktım..:))

tursari sen en iyisi lahana sarması yap mis gibi..:)
)

)

sırnaşık şeysırnaşık şey evet yaa bi de insan utanıyo dökecek miyim şimdi

tursari bi sarma yap ta dağıt be artık bak herkesin aklına düştüsırnaşık şeysırnaşık şey

yemin ediyorum az az herşeyden yemek gbisi yok şimdi ben öğlen 4-5tane sarma yesem yoğurtla akşamı da ne bileyim 2 köfte bi dilm ekmek bol salatyla geçirsem fena mıydı be!!

ama iyi oldu bana bu şok diyetler şimdi normal diyette zorlanmam bi süre valla bu kadar acı çektikten sonra kıymetini anladımcokacimcoook

:roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol: yaaa demek o kadar afett bi çorbaaa :roflol::roflol::roflol:

)
:roflol::roflol: tabii zaten bu gidiş ona doğru gidiyor yapıp sizde diyet lahana sarmasını yemeğe davet edecemm:roflol::roflol::roflol:neymiş efenimm zayıflaak için lahanaaa:roflol::roflol::roflol:

ya bu arada neden kendimizi sarmadan mahrum ediyoruz ki sarmanın içine pirinç yerine bulgur koysak bu meseleyide çözmüş oluruz. pirinç zaten boşuna yiyiormuşuz gibime geliyor ama bulgurda inanılmaz vitamınlar var ve çok sağlıklı :hulya: ben bu akşam söylemesi ayıptır kuru yapmıştım eşim istedi yanınada bulgur yaptım gayet şık oldu gerçekten çokta lezzetli oluyorcokacimcoook

bulgur hem de çok faydalı bizde bazen karıştırırlar pirinçle en güzeli öyle oluyor..

Son düzenleme:
hehehehe keşke öyle olsa ya, yağ yaksa lahana sarması oooff ilik gibi yerdik mhh.. neyse ben susayım

hedefe giden bu uzun yolda aklımızdan diyet yemeklerini, kalbimizden azmimizi, elimizden yeşil çayımızı düşürme ya rabbim!

amiiinnnn...

:))

Haaaa birde çok güzel kokusu olduğu için eşim eve gelmek istemiyordu..:roflol:

Evli olanlar biraz daha düşünüp öyle yapsın bu çorbayı..

hani benden söylemesi..

Yuvam dağılıyordu az kalsın..
:roflol:

aminnn :roflol: :roflol: :roflol:bu aradaben kaçıyom arkdişler erkenden kociş evdede bugün öptüm hepicüğünüzüŞenizŞenizŞeniz

benim de kısmetim kapandı zaten-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- dediler gencecik kızın evinden böle koku mu gelir püüüü:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…