Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BEYZUS benim tahlil sonucum sanırım normal..

daktır görmedi daha..:))

Şöyle söyleyeyim değerin yanında hiçbirşey yok..

Anormal olanlarda H veya L oluyordu..

yanılmıyorum diilmi..?

Haklısın canım.Ya dediğin harfler olur yada diğer sonuçlardan daha koyu yazılıp yanında bir yıldız işareti olur.

Gözün aydın canım.Allahım sevindirdi bak görüyormusun.Bir kaç gün endişelenmek kaderinmiş.Şükür sonuç iyi oldu.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bravo yani öğretmene....Kendiyle ne kadar övünse azdır.Stajyerini takdir edeceğine yaptığına bak......
Yavrucak bir şeyler anlatmak istiyor belli ki.....Kendi es geçip gününü doldurmaya baktığı için gerçek bir öğretmen adayını çekememiş .....Yazık....
Keşke herkes bulunduğu ortamı ve makamı hak etse. Kendine emanet edilmiş bu yavrunun ruhunu anlamaya çalışsaydı ya.Belki iyi belki acı bir şey anlatmak istiyor çocuk.Ay içim acıdı vallahi çocuk birinden korkuyor galiba yaaa.Hay Allah içime dert olur şimdi benim.....

en yakın zamanda aranıza dönücem ablacımm merak etme.sizleri uzun süre bırakmaya niyetim yokkopuyorumnanaktan
ablacım çok yeme sebebim bugün anlaşıldı çünkü bu sabah hastalandım.5-6 gün erken regl oldum bu sefer.ama yinede motivasyonum sıfır.inş. düğünden sonra aranıza dönerim ablacım.uzun süre sizlerden ayrı kalamam özlerim zaten çokk öpüyorum hepinizii beni unutmayınn :gitme:

vay be tebrik eedyorum öğretmeni amailk öğretmeni bu konudan kendisine nasıl pay çıkarmış gerçekten şaşılacaç şey benim iki kardeşimde anokulu öğretmeni ve ödleri patlıyor birine yanlış bilgi verecekeler diye vallahi çok kızdım kuzucuk belkide çok ciddi problemleyaşıyordur. çocukların tepkilerini ölçmek bazen çokgüç olabiliyor ama şuda bir gerçek ki çocuklar olayları veyaşadıklarını asla saklamazlar :1no2: iyi bir ebeveynseniz bunu mutlaka anlarsınız sadece biraz dikkat belkide felaketleri bile önleyebilir Allahım bizi dikkatieylesin inşallahh:Saruboceq:

aslında kimsenin üzerinde baskı kurmak hoşuma giden bir davranışdeğildir :1closedeyes:ve bende bunu yapmam:1closedeyes: ama beni kızdırırsannnn:mymeka::mymeka:sen bizi terkedersen seni oklavayla kovaları seni döferimmmklava:klava:klava:

aplamm seni kısnarakk isliyormmmmmm ŞenizŞenizŞenizhihoyyyt

Allahımm bu insanlara noluyor anlamıyorumm gerçekten çok üzülüyorum neden insanlar biribirine zarar veriyorlar aklım hafsalam almıyor almasında inşallahh yaa şimdi haberlerde gördüm gencecik birkadını bebeğinin önününde beş bilezik için katletmişler. ya ben bebeklerin rol için bile ağlatılmasına dayanamıyorum bebek annesinin bşıucunda saatlerce ağlamış kadında daha 22 yaşındaymış Allahım bu nasıl vahşet yarabbi insan neye üzüleceğini şaşırıyor :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

slm kızlarrr anam başka topikte duramıyom illa teyzelerini istiyooo bebemmm:)) liste neyim yok bonusss karısı nerde acepppp kısssss bonusum ne tebrik ettinn ne listeden attın napacan benii gııııı anamadımmmm öpüyom sizi ohhh 1 ayda 1 kilo almışımmmm allah sonumu hayretsin ayollll

arkadaşlar aranıza bende katılmak istiyorum nasıl yapacağımıda bilmiyorum aslına bakarsanız çokta utanıyorum 160 boy ve 91kg off ve yaş 21 bekarım çok kötü bir tablo çıktı demi ve üstüne bide çok sıkıntılı kilo vermekten çok aldıran bir yaşam yardım edin banada bu zor günleri beraber aşalım arkadaşlarkafamçokkarıştı

benim kızdaa
ne zaman inglizce ögrenmeye başlıcaz diyo
neden dedim
robu kendi dilinde anlamak istiyormuşş şaka gibi ya
kızz biliyodum ben senin kilo vercenii
hadi devamm
maşallah ilk günlerimi gördüm sende

zeytin salatası ne anacım tarif ver bakımm:roflol:

hoş geldin
kendinden başkası başaramaz bunu
önce istemelesin
ve caba harcamadan hiç bir şey elde edemeyizz
bunu hepimiz biliyorum
cuma günleri kilonu sabah aç karnına tartılıp buraya yazcaksın
gün içindede yediklerimizi yazıyoruz
işte bölee
gerisi elindee
inşallh motivasyonuın artarr sende başlarsın
bide bekarsın zor olur sana

ayy ne güldümmm
bayılırım ben taze bebek kokusunaa ayy kıyamamm
hayırlala kurtarsın rabbim inşallah ..

kart koyunda nerde allah bilirr klava:
aman kötü bişe olmasındaa Şeniz
biz aklımızdan yaparık listeyi :roflol:

BEYZUS'um,canım nerelerdesin sen ya. Dün evinden aradım yine yoktun,Sesini özledim, duyayım dedim ama maalesef.opuyorumnanaktan

Bu arada sabah yediklerimi yazayım:
2 adet elma 1/2 lt.su.
Biraz sonra Leslie ablamın yürüyüşlerini yapacağım
Eşim bugün öğlen gelecek onunla çıkıp biraz çarşı dolaşayım.

günaydınnn opuyorumnanaktanyaa bugün pazar tatil değilmi rüyanızdamı gördünüz herkes burda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yoklama falanmı var

kızz biliyodum ben senin kilo vercenii
hadi devamm
maşallah ilk günlerimi gördüm sende

:

sağol canım da neden ilk günlermiş hadi bakim tekrar öyle ol:dance:

bu arada dün yazdığım listeye aynen uydum! nerdeyse gücüm tükeniyordu ama direndim tamamladım yürüyüşleri ev süpürmeyi falan da yaptım..

ama her yerim ağrıyo bugün kaslarımı dinlendirsem iyi olacak..

iyi pazarlar...

günaydınnn opuyorumnanaktanyaa bugün pazar tatil değilmi rüyanızdamı gördünüz herkes burda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yoklama falanmı var

bak nazar değdi herkes gitiidelikafadulden ya da ben gelince mi gittiniz sırnaşık şey

kızlarr 10 gündür o kadar mahrum kalmışımki her şeyden zevk içinde kepek ekmeği yedim! daha doğrusu bu uno'nun kepek ekmeğini yiyen bilir biraz sert oluyo. o olmayınca normal tekli kepek ekmek almıştım allaahh yumuşacıkcokacimcoook o bile kıymete geçti valla. bir orta dilim kestim. üzerine peynir sürdüm , kekik kırmızı biber ektim, domatesle yedim şimdi de çayımı içiyom

şu diyet yemeklerini bile keyifli hale getirebilmekten geçiyor iş kızlara.s

dünden pırasamı yerim öğlen. akşama da bol salata ve balık yerim belki.

bugün sadece 45 dk yürüyeceğim dün her yerim ağrıdı abartmaya gerek yoka.s a.s.

Sporumu yaptım, duşumu aldım.Şimdi ara öğün için bir şeyler atıştırmaya gideyim mutfağa.

ohh sıhhatler olsun ablacım bende erken uyandım bugün yürüyüş bandında 50 dk yürüdüm kahvaltımı yaptım evde işler beni bekler sil süpür yerleştir yemek falan derken akşamı ederimopuyorumnanaktan

kızlar bir hafta kendime tatil ilan ettim
cuma günü başladı bu cuma bitiricemm
diyete adepte olamadıgım gibi birde
birşeyler yesem suçluluk duygusu ile köşe kıyıda yiyodum
şimdi gerine gerine mide hacmimi dolduruyorumm
sanırım böle daha iyi olcak
cumaya kadar amaa

kızlar ya siz yediklerinizi yazmışsınız kendimi kötü hissettim valla hafta sonu kahvaltısı olunca birde biz ailcek birtek bu zaman kahvaltı yapıyoruz onun için güzel yemek istiyorlar işin özeti anasını ağlattım onun için günün geri kalanında yeşil elma , bitki çayı içicem akşama yapılan yemekten de söz kendimi tutup az yiycem :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…