BEYZUS benim tahlil sonucum sanırım normal..
daktır görmedi daha..:))
Şöyle söyleyeyim değerin yanında hiçbirşey yok..
Anormal olanlarda H veya L oluyordu..
yanılmıyorum diilmi..?
Bir yakınımızın kızı, devlet ana okulunda staj görüyor..
İçine kapanık öğrencilerden biri,her resminde kara kalemle sırf göz çiziyormuş..
bazen büyük,bazen küçük ama sadece göz..
Bu olayı asıl öğretmenine söylemiş..Öğretmende işime karışma deyip onu müdüre şikayet etmiş..
Müdürde onu başka sınıfa yönlendirmiş..
Şaka gibi değilmi..??
Bugün bütün gün o çocuğu düşündüm..Muhakak kendini ifade etmeye çalışıyordur..
Acaba neler yaşıyordur küçücük bedeninde ve ruhunda..(
en yakın zamanda aranıza dönücem ablacımm merak etme.sizleri uzun süre bırakmaya niyetim yokkopuyorumnanaktanAy kızlar yine akşam kaynatmışınız maşallah.
YENA'm tahlil sonuçlarının iyi çıktığına sevindim canım.Bak gördün mü merak edilecek bir şey yokmuş.
BEYZUS'um seni özledim yavrum nerelerdesin dedim amma, pc'in bozukmuş, hadi affetttim.
Dream canım ya asma KK'yı birbirimize alıştık neden böyle ara veriyorsunuz bilmem.
tursari'm yavrum lahana çorbası harika bir şey yahu, neden yiyemiyorsunuz anlamadım,Gerçekten güzel kilo da verdiriyor.
dilenciii yavrum sende güzel kilo vermişsin valla ne diyeyim azim işte.
Hürmüz'üm neden veremedim diye merak etme, yavaş yavaş olur inşallah canım.
Hepinizi öpüyorum yanaktan. Hayırlı kilo vermeler yarabbimmmmmm.
ablacım çok yeme sebebim bugün anlaşıldı çünkü bu sabah hastalandım.5-6 gün erken regl oldum bu sefer.ama yinede motivasyonum sıfır.inş. düğünden sonra aranıza dönerim ablacım.uzun süre sizlerden ayrı kalamam özlerim zaten çokk öpüyorum hepinizii beni unutmayınn :gitme:Dream canım benim,neden gidiyosun.Bir süreliğine bile olsa,ayrılma lütfen..
Seni çok iyi anlıyorum bende veremiyorum..Sıfır motivasyon..Ama düzelicek eminim bundan..
ayrılırsan kendini daha özgür hissedip hiç toparlanamıycaksın..
Düğünün bitince hemen dönmeni bekliyoruz dört gözle..:)))
Ayrıca iyi eğlenceler sana..:sm_cool:
vay be tebrik eedyorum öğretmeni amailk öğretmeni bu konudan kendisine nasıl pay çıkarmış gerçekten şaşılacaç şeyBir yakınımızın kızı, devlet ana okulunda staj görüyor..
İçine kapanık öğrencilerden biri,her resminde kara kalemle sırf göz çiziyormuş..
bazen büyük,bazen küçük ama sadece göz..
Bu olayı asıl öğretmenine söylemiş..Öğretmende işime karışma deyip onu müdüre şikayet etmiş..
Müdürde onu başka sınıfa yönlendirmiş..
Şaka gibi değilmi..??
Bugün bütün gün o çocuğu düşündüm..Muhakak kendini ifade etmeye çalışıyordur..
Acaba neler yaşıyordur küçücük bedeninde ve ruhunda..(
herkese mrb canlarımm opuyorumnanaktan
bi kaç zamandır ne doğru düzgün kk'ya girebiliyorum nede topiğimize uğrayabiliyorum nolur kızmayın bana(
bugün tartılmayı unuttum malesf.bu aralar düğün telaşımız olduğu için((kuzenimin düğünü:)) pc başına bile geçemiyorum.
motivasyonumda kaybolmuş halde o yüzden bi süreliğine geçici olarak aranızdan ayrılıyorum canlarım nolur beni mazur görünn..en yakın zamanda aranıza süper bi dönüş yapıcam inşallahh..
kilo veren vede veremeyen btün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.hepinizi çok seviyorum canlarım beni unutmayın olur muuu :gitme: :gitme: :gitme:
aplamm seni kısnarakk isliyormmmmmm ŞenizŞenizŞenizhihoyyytAy kızlar yine akşam kaynatmışınız maşallah.
YENA'm tahlil sonuçlarının iyi çıktığına sevindim canım.Bak gördün mü merak edilecek bir şey yokmuş.
BEYZUS'um seni özledim yavrum nerelerdesin dedim amma, pc'in bozukmuş, hadi affetttim.
Dream canım ya asma KK'yı birbirimize alıştık neden böyle ara veriyorsunuz bilmem.
tursari'm yavrum lahana çorbası harika bir şey yahu, neden yiyemiyorsunuz anlamadım,Gerçekten güzel kilo da verdiriyor.
dilenciii yavrum sende güzel kilo vermişsin valla ne diyeyim azim işte.
Hürmüz'üm neden veremedim diye merak etme, yavaş yavaş olur inşallah canım.
Hepinizi öpüyorum yanaktan. Hayırlı kilo vermeler yarabbimmmmmm.
benim kızdaacitol,kızım geçende diyoki..Anne sınıftaki herkes twilight ve Robert Pattinson'dan konuşuyor kim o..:))
bende, annecim citol'unki o dedim..:)) Dün babasıyla filmi izlediler çok beğenmiş,birazcık yakışıklı bulmuş..:))
ossnur,neden kapsama alanı dışında bilen varmı..?
Ayrıldımıki kk'dan..
kızz biliyodum ben senin kilo verceniisabah kalktım sirkeli su içtim 30dk yavaş yürüdüm koşu bandında. 2km etti anca.
1yumurtayla biraz peynirle omlet yaptım
1 dilim ekmk
1 domaates
1 salatalık
arada elma yiycem.
öğlen biraz kuşbaşı tavuk, biraz yoğurt
arada greyfurt
akşam bi tabak pırasa
ara mandalina
temizlik, banyo yapıcam
2kere daha 45 dk yürüyeceğim orata tempoda.
şimdiden yazayım ki sözümü tutayım.
Leslie ablamın yürüyüşlerini yaptım.Üzerine 1/2 lt. soğuk su içtim.Şimdi karşı komşum kahvaltıya çağırıyor.
Bende ona benim öğle yemeğim olacak bu yahu dedim çok güldük valla.
Sabah zeytin slatası yapmıştım 1 tabak komşuya verdim, ben yemedim tabii, dolapta bulunsun diye yaptım.
Ahh ahhhhhh ahhhhhhh.
arkadaşlar aranıza bende katılmak istiyorum nasıl yapacağımıda bilmiyorum aslına bakarsanız çokta utanıyorum 160 boy ve 91kg off ve yaş 21 bekarım çok kötü bir tablo çıktı demi ve üstüne bide çok sıkıntılı kilo vermekten çok aldıran bir yaşam yardım edin banada bu zor günleri beraber aşalım arkadaşlarkafamçokkarıştı
slm kızlarrr anam başka topikte duramıyom illa teyzelerini istiyooo bebemmm:)) liste neyim yok bonusss karısı nerde acepppp kısssss bonusum ne tebrik ettinn ne listeden attın napacan benii gııııı anamadımmmm öpüyom sizi ohhh 1 ayda 1 kilo almışımmmm allah sonumu hayretsin ayollll
BEYZUS'um,canım nerelerdesin sen ya. Dün evinden aradım yine yoktun,Sesini özledim, duyayım dedim ama maalesef.opuyorumnanaktanBravo yani öğretmene....Kendiyle ne kadar övünse azdır.Stajyerini takdir edeceğine yaptığına bak......
Yavrucak bir şeyler anlatmak istiyor belli ki.....Kendi es geçip gününü doldurmaya baktığı için gerçek bir öğretmen adayını çekememiş .....Yazık....
Keşke herkes bulunduğu ortamı ve makamı hak etse. Kendine emanet edilmiş bu yavrunun ruhunu anlamaya çalışsaydı ya.Belki iyi belki acı bir şey anlatmak istiyor çocuk.Ay içim acıdı vallahi çocuk birinden korkuyor galiba yaaa.Hay Allah içime dert olur şimdi benim.....
en yakın zamanda aranıza dönücem ablacımm merak etme.sizleri uzun süre bırakmaya niyetim yokkopuyorumnanaktan]
Dream,canım benim kendini üzme ne olur, bir gün bu kilolar elbet gidecek patır patıropuyorumnanaktan
[
aplamm seni kısnarakk isliyormmmmmm ŞenizŞenizŞenizhihoyyyt
tursari'm iltifatın için çok sağol hayatım.Hepimiz kıskanılacak hatunlarız merak etme canım.opuyorumnanaktan
nursena'm topiğimizin taze anne adayı, kendini kilo alıyorum diye sıkma canım, bebğinin sağlığı ve tabii ki senin sağlığın çok önemli.Bebişimiz sağ salim doğduktan sonra yine kilo vermeye başlarsın inşallah.opuyorumnanaktanslm kızlarrr anam başka topikte duramıyom illa teyzelerini istiyooo bebemmm:)) liste neyim yok bonusss karısı nerde acepppp kısssss bonusum ne tebrik ettinn ne listeden attın napacan benii gııııı anamadımmmm öpüyom sizi ohhh 1 ayda 1 kilo almışımmmm allah sonumu hayretsin ayollll
Canım öncelikle topiğimize a.s.hoş geldin. İnanarak ve isteyerek her şeyi burada başaracağımıza eminim.Takıl bize hayatını yaşa yavrum.opuyorumnanaktanarkadaşlar aranıza bende katılmak istiyorum nasıl yapacağımıda bilmiyorum aslına bakarsanız çokta utanıyorum 160 boy ve 91kg off ve yaş 21 bekarım çok kötü bir tablo çıktı demi ve üstüne bide çok sıkıntılı kilo vermekten çok aldıran bir yaşam yardım edin banada bu zor günleri beraber aşalım arkadaşlarkafamçokkarıştı
Citol'üm,zeytin salatası harika be yavrum.zeytin salatası ne anacım tarif ver bakımm:roflol:
Tarif: Siyah veya yeşil zeytinlerin çekirdeklerini çıkart.
Onları robtta çok ince olmayacak şekilde çek, diri diri olsun
Domates rendele,kırmızı pul biber, kuru nane,kekik, sumak, arzuya göre 3 diş sarımsak, limon, zeytinyağı hepsini karıştır, yemede yanında yat tabii ki
Bende diyet yapan insanlara ne tarif vermişim ama.....opuyorumnanaktan
kızz biliyodum ben senin kilo vercenii
hadi devamm
maşallah ilk günlerimi gördüm sende
:
günaydınnn opuyorumnanaktanyaa bugün pazar tatil değilmi rüyanızdamı gördünüz herkes burda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yoklama falanmı var
Sporumu yaptım, duşumu aldım.Şimdi ara öğün için bir şeyler atıştırmaya gideyim mutfağa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?