ay ne demek ya hu şaka yaptım ben dekaydirigubbakcemile hep beraber vercez kiloları kim daha inatmış göücez öyle düşün sen de:lepi:
ben şu an zoorrlllaa lahana çorbasını içmeye çalışıyorumm allaaamm yardım ettkafamçokkarıştı
kızlar buda rahiplerini geçtim şu 9 günde yeminle:) yakında kamil bi insan olucam açlıktan:) yarın son günüm sonra beyzuş ablamın diyetlerden birini yaparım ya da az sık yerim.
neşeli ayaklar diye bi animasyon izledim çoluk çocukla iyi izlenir maaile bilginize...
sırnaşık şeysırnaşık şey evet yaa bi de insan utanıyo dökecek miyim şimdi
tursari bi sarma yap ta dağıt be artık bak herkesin aklına düştüsırnaşık şeysırnaşık şey
yemin ediyorum az az herşeyden yemek gbisi yok şimdi ben öğlen 4-5tane sarma yesem yoğurtla akşamı da ne bileyim 2 köfte bi dilm ekmek bol salatyla geçirsem fena mıydı be!!
ama iyi oldu bana bu şok diyetler şimdi normal diyette zorlanmam bi süre valla bu kadar acı çektikten sonra kıymetini anladımcokacimcoook
ay allah korusun ölmek mölmek deme kız.. sevmeden hiç bi şeyin faydası yok ama yok baharatı da doldursam bi işe yaramadı bıraktımm..ben o lahana çorbasını birkaç yıl önce yaptım içtim geberiyordum ya, benim bünye biraz cins tiksinsem bile kabarıyorum ürtüker var ben de onun için evde sürekli ilaç ve acil durumlar için iğne bulunduruyorum boğazımda kabarıklık çıkarsa nefes alamayıp ölmeyeyim diye ...onun için bir daha da denemedim.. hoşumuza gitmeyen zorla yediğimiz içtiğimiz şeyler vücudumuza yaramazmış tadını güzelleştirmeye çalış, biraz baharat limon öyle dene canım
tursarı yapmadan ben sarıcam hem de dağıtıcam valla kocaman bir lahana aldım ...
ben bir ara eski şifalı bitkiler kitabının birinde sabah aç karnına lahana suyu ve greyfurt suyunun zayıflattığını okumuştum şimdi aklıma geldi greyfurtta çıkmış ben onu deniycem katı meyve sıkacağında lahananın suyu çıkarıp yarım bardak ondan yarım bardak greyfurt suyu salı başlarım yarın greyfurt alayımda...
tarçın biraz iştah açabilir ama insülini dengede tutmada yardımcı olduğundan şeker krizine girmezsin canım. ama çayını iç o daha keyifli oluyor diğer türlü toz toz ağzına geliyor insanın. ben mesela bir çubuk tarçını bütün gün kupamda tutuyorum her çay içtiğimde tarçın kokulu oluyo...amanın benim çenem düştü bari faydalı birşey yazayım sonra gideyim benim bir tanış diyetisyene gidiyor ara öğünde iştahı kapansın ve şekeri düşüpte çikolataya tatlıya saldırmasın diye 1 bardak süte tarçın kat karıştır biraz beklet iç demiş, ben tarçının iştah açtığını zannediyordum, bu gün bir de onu deniycem
arkadaşlar aranıza bende katılmak istiyorum nasıl yapacağımıda bilmiyorum aslına bakarsanız çokta utanıyorum 160 boy ve 91kg off ve yaş 21 bekarım çok kötü bir tablo çıktı demi ve üstüne bide çok sıkıntılı kilo vermekten çok aldıran bir yaşam yardım edin banada bu zor günleri beraber aşalım arkadaşlarkafamçokkarıştı
YENA'm günaydın canım,
Akşam sitede yine bir problem vardı giremedim.
Nasılsın hayatım.opuyorumnanaktan
herkese merhabalar cenazemiz nedeniyle pc de olamadım bonusum msnden yazmış ben yoktum müsait olamamaış o da olduğunda da site açılmamış sizlere söylememi istediii hepinizi öpüyom yada öpmiyimgene grip oldum sizlerede geçmesin :)
arkadaşlar aranıza bende katılmak istiyorum nasıl yapacağımıda bilmiyorum aslına bakarsanız çokta utanıyorum 160 boy ve 91kg off ve yaş 21 bekarım çok kötü bir tablo çıktı demi ve üstüne bide çok sıkıntılı kilo vermekten çok aldıran bir yaşam yardım edin banada bu zor günleri beraber aşalım arkadaşlarkafamçokkarıştı
ayyy bilirim o haftasonu kahvaltılarını ne güzel olur...dengelersin arkadaşım afiyet olsun..kızlar ya siz yediklerinizi yazmışsınız kendimi kötü hissettim valla hafta sonu kahvaltısı olunca birde biz ailcek birtek bu zaman kahvaltı yapıyoruz onun için güzel yemek istiyorlar işin özeti anasını ağlattım onun için günün geri kalanında yeşil elma , bitki çayı içicem akşama yapılan yemekten de söz kendimi tutup az yiycem :1no2:
başınız sağolsun secilherkese merhabalar cenazemiz nedeniyle pc de olamadım bonusum msnden yazmış ben yoktum müsait olamamaış o da olduğunda da site açılmamış sizlere söylememi istediii hepinizi öpüyom yada öpmiyimgene grip oldum sizlerede geçmesin :)
kısss bonussssss bayadır topiğe uğaramayıp geçmişi okumadın sanırım şekerimmmmm ben malesef 9 aylık bir istirate çekilip dönücem aranıza allah izin verirse şeker öpüyommm seniiiii
günaydınnn tombişlerimmmmmmmm ilk bura uğramadan açamıyom pc yi el alışkanlığı yeni gelen arkiler hoş gelmişlerrrr ahhhh bu kocalar yokmu çocuk isterler amma tığ gibim ol derler
bana diyoki benimki ebru şallı nası 8 kilo aldı doğumda sende az alabilirsin diyooo aadamın güleseni getiriyo çatlak herüffff beni ebru şallıyla kıyaslıyoooo muhaaaaaayyyttt
teşekkürler canım hipotiroid hastası olduğum için zaten tuz yasak bana 0 tuz yemeklerde kahvaltı için peyniri dil peyniri alıyorum en tuzsuzu o zeytin keza öyle foranın light zeytinini alıyorum pembe kutu ekmek en az tuz konulan çavdarmış çavdar ekmeği alıyorum aslında doktoruma kalsa makine al evde yap diyor ama nasıl olur bilmiyorum ekmek yapma makinası olan varmı kızlar???
Buyur canım 1200 lük liste emrinize amade....
1200 kalorilik diyet
Hedef: haftada ortalama 2 kilo
Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet .Bu diyeti istediğiğniz kiloya uluşıncaya kadar 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz.
% 54 karbonhidrat % 16 protein % 30 yağ
PAZARTESİ
SABAH : Çay veya kahve şekersiz 1 kibrit kutusu beyaz peynir az yağlı salatalık domates 1 ince dilim ekmek kepekli.
KUŞLUK : 4 adet diyet bisküvi 10-30 11-00
ÖĞLE : 100 gr kırmızı et ızgara veya haşlanmış 1 kase yoğurt salata yağsız 1 ice dilim kepek ekmek
İKİNDİ: 1 porsiyon meyve
AKŞAM : 8 Yemek kaşığı sebze yemeği 1 kase yoğurt salata yağsız 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
GECE: 2 porsiyon meyve 22-00
SALI
SABAH : Çay kahve şekersiz 1 kibrit kutusu dil peyniri salatalık domates 1 ice dilim kepek ekmeği
KUŞLUK : 2 adet grisini
ÖĞLE : 100 GR tavuk ızgara haşlanmış 1 küçük kutu ayran salata 1 ince dilim kepek ekmeği
İKİNDİ: 1 porsiyon meyve 1 su bardağı süt
AKŞAM : 8 Yemeh kaşığı sebze yemeği ½ kase yoğurt salata ayğsız 4 yemek kaşığı makarna
GECE: 2 Porsiyon meyve
ÇARŞAMBA
SABAH : Çay veya kahve şekersiz 1 kibrit kutusu beyaz peynir az yağlı 2-3 adet zeytin salatalık domates 1 ince dilim kepek ekmeği
KUŞLUK : 4 adet diyet bisküvi
ÖĞLE : 100 GR kırmızı et 1 kase yoğurt salata 1 ince dilim kepek ekmeği
İKİNDİ: 1 Porsiyon meyve
AKŞAM : 1 Kepçe çorba 8 yemek kaşığı sebze yemeği 1 kase yoğurt salata 1 ince dilim kepek ekmeği
GECE : 2 Porsiyon meyve
PERŞEMBE
SABAH:çay kahve 1 kibrit kutusu dil peyniri salatalık domates 1 ince dilim kepek ekmeği
KUŞLUK : 1 su bardağı süt
ÖĞLE : 100 GR tavuk 1 küçük boy haşalnmış patates 1 küçük kutu ayran salata 1 ince dilim kepek ekmeği
İKİNDİ : 1 Porsiyon meyve
AKŞAM : 8 yemek kaşığı sebze yemeği ½ kase yoğurt salata 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus
CUMA
SABAH : Çay veya kahve şekersiz ½ kibrit kutusu kaşar peyniri salatalık domates 1 ince dilim kepeği
KUŞLUK : 1 Su bardağı süt
ÖĞLE : 8 yemek kaşığı sebze yemeği 1 kase yoğurt salata yağsız 1 ince dilim kepek ekmeği
İKİNDİ : 2 Adet grisini 1 porsiyon meyve
AKŞAM : 100 g balık ızgara buğulama salata 2 ince dilim kepek ekmeği
CUMARTESİ
SABAH : Çay veya kahve şekersiz 1 kibrit kutusu beyaz peynir 1kibrit kutusu dil peyniri salatalık domates 2 ince dilim kepek ekmeği
KUŞLUK : 1 Su bardağı süt
ÖĞLE : 8 Yemek kaşığı sebze yemeği 1 kase yoğurt salata 1 ince dilim kepek ekmeği
İKİNDİ : 2 Adet grisini 1 porsiyon meyve
AKŞAM : 100 gr tavuk ızgara veya haşlama 1 küçük kutu ayran 1 küçük boy haşlanmış patates salata yağsız 1 ince dilim kepek ekmeği
GECE : 3 Porsiyon meyve
PAZAR
SABAH: çay veya kahve şekersiz 1 kibrit kutusu beyaz peynir 1 kibrit kutusu dil peyniri salatalık domates 2 ince dilim kepek ekmeği
ÖĞLE : 1 Kepçe çorba 8 yemek kaşığı sebze yemeği 1 kase yoğurt salata yağsız 1 ince dilim kepek ekmeği
İKİNDİ : 1 Porsiyon meyve
AKŞAM : 100 GR balık ızgara /buğulama salata yağsız 1ince dilim ekmek kepekli
--------------------------------------------------------------------------------
yağmurgözlü eline sağlık canım. kabuğunu soymadan elma yeme diyetine girdim ben de hehe:)) 5 gün falan da onu yapıcam kızlar. bugün yürüyüşlere de başlıyorum koşu bandımla aşk yaşıycam artık
ohh yandannnhihoyyythihoyyyt
kızlarr lahana çorbasını içemiyoruuummmm 42dk :) yürüdüm kafamçokkarıştı
benim de kısmetim kapandı zaten-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-dediler gencecik kızın evinden böle koku mu gelir püüüü:1ninca:
slm kızlarrr anam başka topikte duramıyom illa teyzelerini istiyooo bebemmm:)) liste neyim yok bonusss karısı nerde acepppp kısssss bonusum ne tebrik ettinn ne listeden attın napacan benii gııııı anamadımmmm öpüyom sizi ohhh 1 ayda 1 kilo almışımmmm allah sonumu hayretsin ayollll
ayy ne güldümmm
bayılırım ben taze bebek kokusunaa ayy kıyamamm
hayırlala kurtarsın rabbim inşallah ..
kart koyunda nerde allah bilirrklava:
aman kötü bişe olmasındaa Şeniz
biz aklımızdan yaparık listeyi :roflol:
herkese merhabalar cenazemiz nedeniyle pc de olamadım bonusum msnden yazmış ben yoktum müsait olamamaış o da olduğunda da site açılmamış sizlere söylememi istediii hepinizi öpüyom yada öpmiyimgene grip oldum sizlerede geçmesin :)
ay allah korusun ölmek mölmek deme kız.. sevmeden hiç bi şeyin faydası yok ama yok baharatı da doldursam bi işe yaramadı bıraktımm..
iyi düşünmüşsün ben de motivasyonum bozulur veya kilo vermem durursa yapıcam onu ikisi de yağ yakıyo ama karıştırmasak daha iyi sanki
tarçın biraz iştah açabilir ama insülini dengede tutmada yardımcı olduğundan şeker krizine girmezsin canım. ama çayını iç o daha keyifli oluyor diğer türlü toz toz ağzına geliyor insanın. ben mesela bir çubuk tarçını bütün gün kupamda tutuyorum her çay içtiğimde tarçın kokulu oluyo...
ay arkadaşıma gittim, korkuyodum ısrar eder ye diye, ama o da diyetteymiş süper oldu adaçayları içtik meyve yedik heheh:lepi:
dün yaptığım sporun şişliği gitti sanırım tartı yarın sevindirecek gibi duruyor
a.s.a.s.
Günaydın kıslar,
ayyy bilirim o haftasonu kahvaltılarını ne güzel olur...dengelersin arkadaşım afiyet olsun..
başınız sağolsun secil
zalimm hoşgeldin canım diyete en önemli kararı sen vereceksin.kabullen ve başla...yemeklerini menülerini burada paylaş cumaları kilonu bildir. birbirimize bu şekilde destek oluyoruz.
YENA tahlillerde bi sorun yok herhalde?Gözün aydın...
Citol, bu ara vermek sana iyi gelecekse sen kendini daha iyi bilirsin tabi arkadaşım..kararına göre devam et ama haftaya seni yine resimli menülerinle bekliyorum...
Bu topiğin delisi heç eksik olmuyo he :roflol:
ben lahana gruyfurtu bekarken yani 10-11 sene önce denemiştim ama katı meyve sıkacağımmız yoktu, ince ince kesip iyice mıncıklayıp azıcık suyunu çıkarabilmiştim tadı çorbasından daha iyiydi...
tartı sevindirdimi canııım...
Bonus, arkadaşım bu haftanın çizelgesi yok mu? Alıştırdın bizi olmayınca arıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?