Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben o lahana çorbasını birkaç yıl önce yaptım içtim geberiyordum ya, benim bünye biraz cins tiksinsem bile kabarıyorum ürtüker var ben de onun için evde sürekli ilaç ve acil durumlar için iğne bulunduruyorum boğazımda kabarıklık çıkarsa nefes alamayıp ölmeyeyim diye ...onun için bir daha da denemedim.. hoşumuza gitmeyen zorla yediğimiz içtiğimiz şeyler vücudumuza yaramazmış tadını güzelleştirmeye çalış, biraz baharat limon öyle dene canım

diyette olmasada animasyon filmlerde çok iyiyim ben onu 2 sene önce izledim çok güzeldi arada moralim bozuk oldumu ya animasyon yada güney kore komedi filmleri izliyorum çok iyi geliyor hı hı hı

tursarı yapmadan ben sarıcam hem de dağıtıcam valla kocaman bir lahana aldım ...
ben bir ara eski şifalı bitkiler kitabının birinde sabah aç karnına lahana suyu ve greyfurt suyunun zayıflattığını okumuştum şimdi aklıma geldi greyfurtta çıkmış ben onu deniycem katı meyve sıkacağında lahananın suyu çıkarıp yarım bardak ondan yarım bardak greyfurt suyu salı başlarım yarın greyfurt alayımda...

amanın benim çenem düştü bari faydalı birşey yazayım sonra gideyim benim bir tanış diyetisyene gidiyor ara öğünde iştahı kapansın ve şekeri düşüpte çikolataya tatlıya saldırmasın diye 1 bardak süte tarçın kat karıştır biraz beklet iç demiş, ben tarçının iştah açtığını zannediyordum, bu gün bir de onu deniycem

herkese merhabalar cenazemiz nedeniyle pc de olamadım bonusum msnden yazmış ben yoktum müsait olamamaış o da olduğunda da site açılmamış sizlere söylememi istediii hepinizi öpüyom yada öpmiyim gene grip oldum sizlerede geçmesin :)

ay allah korusun ölmek mölmek deme kız.. sevmeden hiç bi şeyin faydası yok ama yok baharatı da doldursam bi işe yaramadı bıraktımm..

iyi düşünmüşsün ben de motivasyonum bozulur veya kilo vermem durursa yapıcam onu ikisi de yağ yakıyo ama karıştırmasak daha iyi sanki
tarçın biraz iştah açabilir ama insülini dengede tutmada yardımcı olduğundan şeker krizine girmezsin canım. ama çayını iç o daha keyifli oluyor diğer türlü toz toz ağzına geliyor insanın. ben mesela bir çubuk tarçını bütün gün kupamda tutuyorum her çay içtiğimde tarçın kokulu oluyo...

ay arkadaşıma gittim, korkuyodum ısrar eder ye diye, ama o da diyetteymiş süper oldu adaçayları içtik meyve yedik heheh:lepi:

dün yaptığım sporun şişliği gitti sanırım tartı yarın sevindirecek gibi duruyor

a.s.a.s.

Son düzenleme:

Hoşgeldin,
İzmir'in neresindensin..?

YENA'm günaydın canım,
Akşam sitede yine bir problem vardı giremedim.
Nasılsın hayatım.opuyorumnanaktan

Canım iyiyim sen nasılsın..
Maşallah iyi gidiyosun..

Canım,başınız sağolsun..

Hakikaten siteye girmek çok zor..

ızmir acaip soğudu,bir günde kış geldi resmen..
Bugün kışlıkları çıkardım..nefret ettiğim işlerden biri..

zalimmmmmmm bebişimmmmmm hoş geldin aybı yaştayız ve benim tablo senden daha vahimmmmmm canımmmmm ama saolsun burdaki aplalrım öyle candanki hep destek ta m desteklerrrrrrrrr bundan böyle bende yanındayımmmmm :teselli: :teselli:

Günaydın kıslar,

ayyy bilirim o haftasonu kahvaltılarını ne güzel olur...dengelersin arkadaşım afiyet olsun..

başınız sağolsun secil

zalimm hoşgeldin canım diyete en önemli kararı sen vereceksin.kabullen ve başla...yemeklerini menülerini burada paylaş cumaları kilonu bildir. birbirimize bu şekilde destek oluyoruz.
YENA tahlillerde bi sorun yok herhalde?Gözün aydın...
Citol, bu ara vermek sana iyi gelecekse sen kendini daha iyi bilirsin tabi arkadaşım..kararına göre devam et ama haftaya seni yine resimli menülerinle bekliyorum...

Uğradım okudumda seni listeden şutlamayı unutmuşum la pardon -tatlicadiarzu- Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. Bir avazda hooop diye doğurasın inşallah :Saruboceq: -tatlicadiarzu-

Yemen gereken kadar yiyip azcık kilo alasın işşşalllahhhh :Saruboceq:

Yağmur gözlümm güzelim benim kayınvaldemin var ekmek makinesi gayet güzel kemkeleri oluyodu valla tam buğday unu alıp ondan kepekle karıştırıp falan yapıyodu. ama tabi oda şişman bir bünye mantığı ile hareket ettiği için orda pişirdiğinin ekmek olduğunu unutup çok yidi ve kilo aldı laelaelaelaelae şimdi bi süre ara verdi yapmıyo ama güzel oluyodu yani sıcak sıcakk oyy -tatlicadiarzu-

Saygılarrr sevgileer hürmetlerrr ve daha bir çok şey -tatlicadiarzu-

ohh yandannn hihoyyythihoyyyt

kızlarr lahana çorbasını içemiyoruuummmm 42dk :) yürüdüm kafamçokkarıştı

İçine tavuk bulyon yada hazır çorba falan kattınmı la öyle kendi suyuyla yinirmi o tübe tübe iğrenç ötesi bişey oluyo -tatlicadiarzu-
benim de kısmetim kapandı zaten-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-dediler gencecik kızın evinden böle koku mu gelir püüüü:1ninca:

Bu topiğin delisi heç eksik olmuyo he :roflol:

Hep listeyi sor la heç merak etme bu kız noluyoda gelemiyo diye :çok üzgünüm: bak hamile sensiz hormonları hassas olan benim -tatlicadiarzu- doğuştan hassas doğmuşum

Aha biri daha :1closedeyes: Sevgili topic sakinleri bu arkadaşlara söylediğim lafları siz sakın üstünüze almayın emi onlar benim ilk gözağrım gibiler hem döverim :mymeka: hem sevberim hesabı :asigim:

Bu arada YENA ' cığım çok geçmiş olsun üzülme lütfen Allah baş edilmeyecek sıkıntılar vermesin.

İstanbulda baya soğudu valla :) İzmirin soğuduğunuda biliyorum orada çok önemli biri var benim için her bi haberi alıyorum :1rolleyes:

başınız sağolsun canım, Allah kalanlara uzun ömürler ve sabır versin

ben lahana gruyfurtu bekarken yani 10-11 sene önce denemiştim ama katı meyve sıkacağımmız yoktu, ince ince kesip iyice mıncıklayıp azıcık suyunu çıkarabilmiştim tadı çorbasından daha iyiydi...
tartı sevindirdimi canııım...

inşallah dengeliycem desteğin için sağol:)))
bu sabah 4 tane zeytin yarım domates 4de 1 dilim peynirli ıspanaklı ekmek yedim, öncesindede elma sirkesi bal karışımı içtim ..bu sabah tartıldım tamı tamına 95.5 çıktım düşün düşün sonunda neden kilo aldığımı buldum balın polenli kısımları çoktu onuda suda eritiyormuşum oda kilo yapıp iştahımı açmış bundan sonra peteğinden süzülenlerle yapıcam :sm_confused:

günaydınn kızlarr
kayışlarr koptu bendee
kaygısız tasasızz yiyorumm
napıyon sen diyene
ne oo diyettemi sandın sen benii diye azarlıyorum
ama göbek şiştii etekelr sıkıyoo vallaa
birde muhayen günüm ha buugun ha yarın ondandaa şiştimm

leslie abla ile yürüyenlerr
ölçülerizi alın takip edlim diger topikte de

Bu topiğin delisi heç eksik olmuyo he :roflol:

hah hayytt kim delüymüş "aplaaaa sigaran var mı aplaaa mehmehehe" -tatlicadiarzu- bakırköy ruh sinir'e gitmiş gezmiş biri varsa bu cümleyi tanıyacaktıryerimseniben olm bizim ev yakındı lan ne işin var orda demeyin:dilcikar: :roflol::roflol:

birazdan bakıcam canım vücudumun şişi bi insin de bi yarım saat bekliyom ben:)) öğrencilik başka valla ben de tel süzgeçe bastıra bastıra ezikliyodum ömrüm çürüyodu:) gerçi hala öğrenciyim ama geçen çeyiz diye blender aldım kullanmaya başladım:roflol: ilk yemeğim de lahana çorbası oldu-tatlicadiarzu-

seçilcim başınız sağolsun.. :a015:

bonus daha sık gelllllopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…