Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben tanıdım sen en iyisi benim eve gel bakırköyde yakın :jeyyar:

Ben gimseye boşşuna deli dimem gızımm :roflol:

Ben tanıdım sen en iyisi benim eve gel bakırköyde yakın :jeyyar:

Ben gimseye boşşuna deli dimem gızımm :roflol:

anaaam hemen zopamı saklamalıyım başka bir deli gördüm sanki :roflol::roflol:

daha çok gel bonus ya bak aşağıda da yazdım görmedin herhal:asigim: hemen şımarma lülülülülülü

hahaha ay ne eğlendim şaka maka allah da seni güldürsün:)

kızlarrrr 600 gr gitmiş nihayet....

günaydınnnnn kızlarrrrrr hayırlı haftalar herkeseeeeee nasılsınız?opuyorumnanaktan
yarım domates
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan çayla güne başlamış bulunuyorum buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

ruh halimi de değiştirdim senin deli'nim artık bonus,,, :))) gerçi deli yoktu akılsız yaptım:)

sabah: elma yani şu an. bi saate de ton balıklı salata yerim belki..

Günaydın herkeşlere..:))

nevra,saat 11 de gidicem hast.bakalım ne diyecek doktor amca..
Çok sıkıldım artık gidip gelmekten Allahtan evimize yakın,Üni.
Eşimi bekliyorum o gelsin ben çıkıcam..:)

Bonus,
mucukss

citol,önümüzdeki haftadan itibaren ölçülerimi yazıcam bende..Ama mezura yetmiyo naapıcam bilmiyorum..:)))

sabah yediklerim, iki dilim ekmeğe salça sürüp yidimm bir güzel..:))
salçanın altında becel vardı..hehehehe..:)))

az önce annemden bir telefon aldım
çok üzüldüm
bir komşusu vardı
hafif saf bi kadın
kiloluyduda ama benim kadar yoktu
bi kaç gündür kalbınde agrı oluyomuş
doktor üşütmüşün diye geri göndermiş
dün gecede eşi tekrar götürmüş hastaneye
gece 2 de vefat etmiş
sebeb kalp krizi
çok üzüldüm 5 yaşında oglu vardı .....

leslie abla ile 45 dakka yürüdüm

başınız sağolsun seçilcim Allah rahmet eylesin :Saruboceq:

Telefon

Ev telefonu hayli yüksek gelince, ev halkı toplanmış:

Baba:

"Yahu bu korkunç bir fatura. Ben bu telefonu asla kullanmıyorum, hep çalıştığım şirketteki telefonu kullanıyorum. Nasıl oluyor?"

Anne:

"Aynen ben de... Akşama kadar çalıştığım bankada elimin altında telefon. Ne yapayım bunu."

Oğlan:

"Vallahi ben de Şirketimin bana verdiği cep telefonu ile bütün görüşmelerimi yapıyorum."

Kız:

"E benim de şirket hattım var. Ev telefonunu hiç kullanmam ki."

Herkes aniden evdeki hizmetçiye döner ve cevap arar gözle bakarlar.

Hizmetçi:

"Eee... Problem ne o zaman? Sanırım hepimiz iş telefonlarını kullanıyoruz"

Son düzenleme:

hiii gençti bi de öyle mii:a015::a015: çok üzüldüm ya... ben o doktorunnnnnnnnn!!!

ulan kalbi ağrıyan hastaya müdahele edilmez mi? bi ekg çekilmez mi bi adam gibi bakılmaz mı ne demek üşütmüşsün. sanki doktora değil de bana gelmiş kadın, ki ben yapmam böylesini. hem de kilolu yani insan hemen şüphelenmeli, göndermemeli evine.. of allahım sen bizi hastanelere düşürme:Saruboceq: çok kızdım sabah sabah!

-doktora da tam şey yapmamayım şimdi sinirle:) ekg çekmiştir belki ama o sırada normal çıkınca sallamıştır. yine de olay anlattığın gibiyse doktorun suçu az değil...

kızlar bu arada biz harbi zayflayalım ya ilk hedefimiz hep sağlık olsun kıyafet falan hikaye..

Son düzenleme:
offff kara kara düşünüyom nası doğurcam diye kız citoll 87 kiloyummm allah inşallah en fazla 8 kilo alırım diyete başladığım 95 kiloyla doğururum şeker fazla yemiyomm ekemk kepekli yiyom hayırlısı sağlıklı olsun da başka bişey istemiyom amma benimde sağlığım önemli iştef beee canım çektiii neyse ben yiyim siz yanında yatınnzemuszemus

aannaaaaammmmm yemeyin yaında yatın ne tariif beee canım çektiii neyse ben yiyim siz yanında yatınnzemuszemus
hacı hurması yiyin şekerim acayip kasiyo tatlı krizini
Hakikaten siteye girmek çok zor..

İzmir acaip soğudu,bir günde kış geldi resmen..
Bugün kışlıkları çıkardım..nefret ettiğim işlerden biri..
kız bacım bi banada el atıversende çıkarıversekkkkk şu kışlıklarrrr

ayy allah korusun nn kilo başlı başına dert yyaaaaa canını ona sıkıp daha çok yeme citolllll ben inanıyom zayıflıcana

ayyy canım yaa gençmiş daha Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin genç ölüm olunca daha bir üzülüyor insan o nasıl bir doktormuşki kalp ağrısını nasıl basit bir üşütme olarak görür kötükedihüso

öpüyom sizi kızlarrr ilk iş bu topiğime uğramak şimdik gidiyommm 2010 haziran anneleri topineeee minik meleğiminnn tontonn teyzeleriiiii :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

kızlar mercimekli bulgur pilavı yapacaktım yeşil kalmamış kırmızıdan deniycem nası olcak acaba:) buzlukta da minicik bi tavuk pirzola vardı onu da tavaya koydum yoğurtla yiycem az az. öğle yemeğim bu:)

ton balıklı salata da akşama artık:)

bi de kızlar benim çorba portföyüm çok zayıf:)) yani mercimek, şehriye dışında yapmıyorum bişey siz neler yapıyorsunuz başka bana önersenize... hazır çorba pişirmek istemiyorum da...

Nasıl Kilo Verebilirim?

Metabolizmanızın çalışma hızı kilo vermenizi doğrudan etkiler. Yavaş metabolizma hızına sahip kişiler daha zor kilo verirler. Paniğe kapılmayın, elbette ki kilo vermenizi kolaylaştıracak yöntemler var!

Diyet

Diyet

Öncelikle metabolizma neden yavaş çalışır sorusunun cevaplarına yakından bakalım. Belki de hatalı beslenme alışkanlıklarınız çalışma hızınızı düşürüyordur.

Metabolizma hızını; yaş, kilo, cinsiyet, genetik yapı, hormonlar, egzersiz alışkanlıkları belirler.

Uzun süreli açlık, kahvaltı etmemek, öğüt atlamak, uzun aralıklarla çok fazla yemek, lifli gıdalarla beslenmemek metabolizma hızını düşüren faktörler arasında yer alır.

Kilo verebilmek için metabolizma hızınızı artıracak yöntemler;

2-3 saat arayla beslenin. Ara öğünlerde lifli ve hafif yiyecekler yemeye özen gösterin.

Güne kahvaltı yaparak başlayın. Gece boyunca enerjisi düşen vücudunuzu harekete geçirin.

Öğünlerinizi atlamayın. Mutlaka 3 öğün yemek yemeye dikkat edin.

Günde 2 litre su için. Su içmek sağlıklı bir cilt için de faydalıdır.

Egzersiz yaparak kas kütlenizi artırın.

Karbonhidrat ve protein içerikli gıdaları beslenme planınıza ekleyin.

Şok diyetler vücuttaki kasları eritir ve diyeti bıraktığınız anda daha fazla kilo almanıza neden olur. Çok düşük kalorili diyetleri uygulamayın. Yetişkin bir kadının günlük kalori ihtiyacı 2200-2400 seviyesindedir. Bu seviyeden düşük diyet ve beslenme türlerinden uzak durun.

Kadınların sık karşılaştığı hastalıklardan biri olan troid; kilo vermeyi engelleyen, metabolizma hızını düşüren önemli bir faktördür. Eğer diyet ve egzersiz yapmanıza rağmen kilo veremediğinizi düşünüyorsanız mutlaka doktora danışıp gerekli testleri yaptırınız.

ezo gelin (mercimek bulgur pirinç karışık ben ne bulursam atıyorum içine şehriye falan)kaydirigubbakcemile3
yayla çorbası
tarhana
erişteli yeşil mercimek hmmmm çok severim nefis olur
sütlü şehriye çorbası
sütlü tarhana ayy aklıma gelenler bunlar şimdilikopuyorumnanaktan

bunlar klasik dersen canım brokoli çorbası tarifi verebilirim çokta beğenilen bir tarifimdir
yarım kg brokoli
1 kuru soğan
1 havuç
2 bardak süt
2 yemekkaşığı un
50 gr margarin
tuz, karabiber ,su
Yapılışı
brokiliyi yıkayıp az suyla yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz.blendırdan geçirip bir kenara alıyoruz.kurusoğanı yemeklik doğruyoruz.havucu rendeliyoruz.margarini tencereye alıp eritiyoruz.önce soğanı kavuruyoruz.sonra havucu ekliyoruz.unu ilave edip iyice karıştırıyoruz.daha sonra sütü ve yeterince suyunu ekleyip kaynamaya bırakıyoruz.kaynayınca blendırdan geçirdiğimiz brokoliyi ilave ediyoruz.bir taşım kaynatıp tuzunu ve biberini ayarlayıp ocaktan alıyoruz afiyet olsun.

ERİŞTE ÇORBASI
1 su bardağı erişte
Yarım çay bardağı sıvıyağ
5 su bardağı su
Yarım demet maydonoz
Yarım çay bardağı arpa şehriye
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım yemek kaşığı tereyağ
Yapılışı
Orta büyüklükte tencereye sıvıyağ ve tereyağ ekleyin.
Yağ kızdıktan sonra salçayı ilave edip kavurun.
5 su bardağı suyu tencereye ekleyin.
Kaynadıktan sonra makarna ve arpa şehriyeyi tencereye ilave edin.
Maydonozları ince ince kıyın.
Çorba iki taşım kaynadıktan sonra maydonoz ve tuzunu ilave edin.

buda patates çorbası
2 adet patates
1 su bardağı süt
3 su bardağı su
1 yemek kaşığı tereyağ
2 çorba kaşığı un
Tuz, kuru nane
Yapılışı
Çorba tenceresine tereyağ ekleyip, kızdırın.
Unu ekleyip, kavurun.
Üzerine süt ve suyu ilave edip iyice karıştırın.
Patatesleri küçük küçük doğrayıp çorbaya ilave edin.
Sürekli karıştırarak patatesler yumuşayana kadar pişirin.
Tuzunu ilave edin.
Çorba piştiğinde kaselere bölüp üzerine kuru nane serpin.
Afiyet olsun
Not,
İsterseniz çorbanın üzerinde tereyağda kavrulmuş kırmızı pul biber ekleyebilirsiniz.
benden bu kadar cnm

Her Derde Deva: Karnabahar!

Sofralarımızda çorbası, salatası, kızartması ile kışın yer alan; ülkemizde bolca yetişen karnabaharın, hangi hastalıklara iyi geldiğini biliyor musunuz?

Her Derde Deva: Karnabahar!

Karnabahar, kış aylarının vazgeçilmez sebzelerinden biridir. Yemek yaparken çok çeşitli seçenek sunmasının yanında, özellikle kadınlarda göğüs kanserine karşı koruyan indol-3 karbonal içerir.

Karnabaharı pişirirken, çiçeğinin yanı sıra 4-5 dal yaprağından da koyarsanız, tüm etkin maddeleri elde etmiş olursunuz. Karnabaharda C vitamini, potasyum, mineral, betakaroten ve lif bulunmaktadır. Az suda haşlayarak salata şeklinde tüketirseniz, tüm etkilerinden fazlasıyla yararlanırsınız. Ayrıca haşladığınız suyu dökmek yerine, sebze çorbası yapmak için kullanmanızı tavsiye ederiz.

Yararları:

Kansere yakalanma riskini azaltır.

Kan basıncını dengede tutar.

Afrodizyak özelliğe sahiptir.

Demir minerali açısından zengin oluşu, kansızlığı önler.

Antioksidan özelliğine sahiptir.

Kalp hastalıkları ve kalp krizine karşı koruyucudur.

Başta potasyum olmak üzere, vücuda yararlı pek çok besin maddesi içerir.

Dalak hastalıklarına iyi gelir.

Şeker hastaları için faydalıdır.

Zihinsel yorgunlukla başa çıkmanıza yardımcı olur.

Tansiyon hastaları az ve seyrek tüketmelidir.

Bedenin iyot emilimini azalttığından, özellikle az iyot alanların, iyotlu tuz tüketmeleri tavsiye edilir.

Kronikleşmiş idrar yolları enfeksiyonlarında en etkili sebzedir.

Pişirme suyunu dökmemeniz tavsiye edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…