hah hayytt kim delüymüş "aplaaaa sigaran var mı aplaaa mehmehehe" -tatlicadiarzu- bakırköy ruh sinir'e gitmiş gezmiş biri varsa bu cümleyi tanıyacaktıryerimseniben olm bizim ev yakındı lan ne işin var orda demeyin:dilcikar: :roflol::roflol:
birazdan bakıcam canım vücudumun şişi bi insin de bi yarım saat bekliyom ben:)) öğrencilik başka valla ben de tel süzgeçe bastıra bastıra ezikliyodum ömrüm çürüyodu:) gerçi hala öğrenciyim ama geçen çeyiz diye blender aldım kullanmaya başladım:roflol: ilk yemeğim de lahana çorbası oldu-tatlicadiarzu-
seçilcim başınız sağolsun.. :a015:
bonus daha sık gelllllopuyorumnanaktan
Ben tanıdım sen en iyisi benim eve gel bakırköyde yakın :jeyyar:
Ben gimseye boşşuna deli dimem gızımm :roflol:
herkese merhabalar cenazemiz nedeniyle pc de olamadım bonusum msnden yazmış ben yoktum müsait olamamaış o da olduğunda da site açılmamış sizlere söylememi istediii hepinizi öpüyom yada öpmiyimgene grip oldum sizlerede geçmesin :)
az önce annemden bir telefon aldım
çok üzüldüm
bir komşusu vardı
hafif saf bi kadın
kiloluyduda ama benim kadar yoktu
bi kaç gündür kalbınde agrı oluyomuş
doktor üşütmüşün diye geri göndermiş
dün gecede eşi tekrar götürmüş hastaneye
gece 2 de vefat etmiş
sebeb kalp krizi
çok üzüldüm 5 yaşında oglu vardı .....
leslie abla ile 45 dakka yürüdüm
offff kara kara düşünüyom nası doğurcam diye kız citoll 87 kiloyummm allah inşallah en fazla 8 kilo alırım diyete başladığım 95 kiloyla doğururum şeker fazla yemiyomm ekemk kepekli yiyom hayırlısı sağlıklı olsun da başka bişey istemiyom amma benimde sağlığım önemli iştef beee canım çektiii neyse ben yiyim siz yanında yatınnzemuszemusayy ne güldümmm
bayılırım ben taze bebek kokusunaa ayy kıyamamm
hayırlala kurtarsın rabbim inşallah ..
kart koyunda nerde allah bilirrklava:
aman kötü bişe olmasındaa Şeniz
biz aklımızdan yaparık listeyi :roflol:
nursena'm topiğimizin taze anne adayı, kendini kilo alıyorum diye sıkma canım, bebğinin sağlığı ve tabii ki senin sağlığın çok önemli.Bebişimiz sağ salim doğduktan sonra yine kilo vermeye başlarsın inşallah.opuyorumnanaktan
teşekkür ederimmmm canım benimmmm
Citol'üm,zeytin salatası harika be yavrum.
Tarif: Siyah veya yeşil zeytinlerin çekirdeklerini çıkart.
Onları robtta çok ince olmayacak şekilde çek, diri diri olsun
Domates rendele,kırmızı pul biber, kuru nane,kekik, sumak, arzuya göre 3 diş sarımsak, limon, zeytinyağı hepsini karıştır, yemede yanında yat tabii ki
Bende diyet yapan insanlara ne tarif vermişim ama.....opuyorumnanaktan
hacı hurması yiyin şekerim acayip kasiyo tatlı kriziniamanın benim çenem düştü bari faydalı birşey yazayım sonra gideyim benim bir tanış diyetisyene gidiyor ara öğünde iştahı kapansın ve şekeri düşüpte çikolataya tatlıya saldırmasın diye 1 bardak süte tarçın kat karıştır biraz beklet iç demiş, ben tarçının iştah açtığını zannediyordum, bu gün bir de onu deniycem
kız bacım bi banada el atıversende çıkarıversekkkkk şu kışlıklarrrrHakikaten siteye girmek çok zor..
İzmir acaip soğudu,bir günde kış geldi resmen..
Bugün kışlıkları çıkardım..nefret ettiğim işlerden biri..
günaydınn kızlarr
kayışlarr koptu bendee
kaygısız tasasızz yiyorumm
napıyon sen diyene
ne oo diyettemi sandın sen benii diye azarlıyorum
ama göbek şiştii etekelr sıkıyoo vallaa
birde muhayen günüm ha buugun ha yarın ondandaa şiştimm
kız delirme kendine gel bak yaza bomba olman lazımmmmm ona göreeee yoksabenimi bekliyonnnn
[
[/B][/I]
çok üzüldüm
bir komşusu vardı
hafif saf bi kadın
gece 2 de vefat etmiş
sebeb kalp krizi
çok üzüldüm
bir komşusu vardı
hafif saf bi kadın
gece 2 de vefat etmiş
sebeb kalp krizi
öpüyom sizi kızlarrr ilk iş bu topiğime uğramak şimdik gidiyommm 2010 haziran anneleri topineeee minik meleğiminnn tontonn teyzeleriiiii:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
kızlar mercimekli bulgur pilavı yapacaktım yeşil kalmamış kırmızıdan deniycem nası olcak acaba:) buzlukta da minicik bi tavuk pirzola vardı onu da tavaya koydum yoğurtla yiycem az az. öğle yemeğim bu:)
ton balıklı salata da akşama artık:)
bi de kızlar benim çorba portföyüm çok zayıf:)) yani mercimek, şehriye dışında yapmıyorum bişey siz neler yapıyorsunuz başka bana önersenize... hazır çorba pişirmek istemiyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?