allaahhh süpersin yağmurgözlü hepsini not ediyorum. şimdi ben de google'a yazar bulurum da çok abidik şeyler çıkıyor ben anneler evde neler pişiriyor onu görmek istedim:)) brokoli var evde ilk ondan başlıycam canımcokacimcoook
erişteli şehriyeli ikisi de aynı soydan değil mi zaten bol hamurlu olabilir:1rolleyes: diyeti de katıyorum ya hesaba.
annem tavuk didikleyip pirinçi çorbası yapardı bi de o yeşil mercimekli erişteyi biraz daha kıvamlı yapıp kıyma koyup yemek olarak yerdik biz.
eline koluna sağlık akşam çorbamla ilgili gelişmeleri yazarım artık
kaydirigubbakcemile3
heheh karnıbaharda koyacam o zaman borkoli çorbasına:))
yağmurgözlü tarifler süper ya hemmen akşama çorba yapacam walla.tavuk haşlıyorum suyuna bi çorba yapiim bari...canım çekti...ellerine sağlık paylaşımların için...
dilenciii bakıyorum normal beslenmeye dönmüşsün?
YURDUSUM bu nasıl bişi ya değişik geldi tok tutar ama bayağı bu belli...peki kaç gün yapılıyo bu?
teşekkür ederiz ablacım iyiyiz bende bu haftaya gayet iyi başladım kaçamaksız ve sporlu bir haftasonu geçirdim ablacım bu ayran detoksuna dikkat et benim arkadaşım 2.gününde bayıldı hastanelik olduopuyorumnanaktankIZLAR NASILSINIZ BAKALIM.
Bugün ben güne çok tempolu başladım.
Sabah:1 kase Detoks diyeti denen bir diyet var ya,
3 yemek kaşığı bulgur, 3 yemek kaşığı nohut, 3 yemek kaşığı yeşil mercimek bunları pişiriyorsun,
yağsız ayran ile karıştırıp, içerisine salatalık çintip, 2 saat ara ile yiyorsun.
Buna başladım.
2 saat ara ile bu çorbadan içiyorum, bol su ve bitki çayı.
opuyorumnanaktan
rica ederim canım afiyet olsunopuyorumnanaktanyağmurgözlü tarifler süper ya hemmen akşama çorba yapacam walla.tavuk haşlıyorum suyuna bi çorba yapiim bari...canım çekti...ellerine sağlık paylaşımların için...
dilenciii bakıyorum normal beslenmeye dönmüşsün?
YURDUSUM bu nasıl bişi ya değişik geldi tok tutar ama bayağı bu belli...peki kaç gün yapılıyo bu?
YURDUSUM bakalım ne olacak.hemen yazarsın sonucunu zaten..
bende girmişken menümü yazıyim arkadaşlar;
sabah 1 kepek ekmek,2 peynir,domates ve çay içtim.biraz evvel 3 adet köfte salata 1 kepekli ekmek yedim.arada 2 galeta yemeği planlıyorum akşama da ıspanak var 5 kaşık ondan yiycem,2-3 kaşık yoğurt ve salata.
ara olarak da 2 veya 3 mandalina
teşekkür ederiz ablacım iyiyiz bende bu haftaya gayet iyi başladım kaçamaksız ve sporlu bir haftasonu geçirdim ablacım bu ayran detoksuna dikkat et benim arkadaşım 2.gününde bayıldı hastanelik olduopuyorumnanaktan
rica ederim canım afiyet olsunopuyorumnanaktan
afiyet olsun canım bende yazayım kahvaltıyı yazmıştım ara da 2 diyet bisküvi ve 5,1 çayımı içtim öğlende 1 kase mercimek çorbası,2 kaşık zeytinyağlı pırasa 1 dilim ekmek yedim opuyorumnanaktan
ruh halimi de değiştirdim senin deli'nim artık bonus,,, :))) gerçi deli yoktu akılsız yaptım:)
sabah: elma yani şu an. bi saate de ton balıklı salata yerim belki..
az önce annemden bir telefon aldım
çok üzüldüm
bir komşusu vardı
hafif saf bi kadın
kiloluyduda ama benim kadar yoktu
bi kaç gündür kalbınde agrı oluyomuş
doktor üşütmüşün diye geri göndermiş
dün gecede eşi tekrar götürmüş hastaneye
gece 2 de vefat etmiş
sebeb kalp krizi
çok üzüldüm 5 yaşında oglu vardı .....
leslie abla ile 45 dakka yürüdüm
kızlar mercimekli bulgur pilavı yapacaktım yeşil kalmamış kırmızıdan deniycem nası olcak acaba:) buzlukta da minicik bi tavuk pirzola vardı onu da tavaya koydum yoğurtla yiycem az az. öğle yemeğim bu:)
ton balıklı salata da akşama artık:)
bi de kızlar benim çorba portföyüm çok zayıf:)) yani mercimek, şehriye dışında yapmıyorum bişey siz neler yapıyorsunuz başka bana önersenize... hazır çorba pişirmek istemiyorum da...
ay özelden atsana ben de takip edeyim siteni canımm.bravo bu arada baya profesyonel biriyle karşı karşıyaymışız:)yardımcı olabildiysem ne mutlu bana güzelim şimdiden afiyet olsun haa bu arada bir yemek sitesine üyeyim tariflerimi yazıp resimleriyle birlikte yolluyorum ve orda baş aşcılardan seçildim birde arada takvim gazetesinde tariflerim yayınlanıyor:lepi:boşuna bu duruma gelmedim canım konu yemek olunca :))
evet ablacım bi gazla bi kaç kiloyu attım şimdi eti sebzeyi mutlaka yiyorum günde:)dilenciii bakıyorum normal beslenmeye dönmüşsün??
Benimki daha güzel :jeyyar:
Bu haftanın geciken derecesi.......
1 - Dilenciii :hooray: ( 2.9 kg )
2 - aşkito :hooray: ( 1.4 kg )
3 - hürmüz :hooray: ve YURDUŞUM :hooray: ( 700 gr 800 gr )
Bonus_______________93.3________________
YENA_______________94__________________
BEYZUS_____________86__________________
YURDUSUM__________83.3_________________
Dream_______________93.2________________
Okur________________90__________________
Kittiara______________97__________________
Yağmurgözlü_________111.9________________
Aşkito_______________69.9_________________
Kediruhlu_____________101_________________
Nevra73_______________87_________________
Hürmüz_______________86.8________________
Dilenciii_______________94.5________________
Bu haftanın listesi......buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?